Dodaj do ulubionych

Młodzieżowe słowo roku 2020

12.03.20, 11:48
Młodzieżowym słowem roku 2020 powinno być słowo "Knap" oznaczające wyjątkowo szkodliwego dla ludzi idiotę.
Przeczytajcie to pismo zwłaszcza końcową część.

Obserwuj wątek
    • asia.sthm Re: Młodzieżowe słowo roku 2020 12.03.20, 11:52
      Od czego ten knap pochodzi? Jakos nie umiem skojarzyc. Brzmi jak swir po szwedzku.
      • fil.lo Re: Młodzieżowe słowo roku 2020 12.03.20, 11:59
        Chyba od tego, kto podpisał ów wielce roztropny dokument.
        • asia.sthm Re: Młodzieżowe słowo roku 2020 12.03.20, 12:06
          Aaaa, dopiero teraz dopatrzylam - teraz pasuje big_grin

Ile knapow zmiesci sie na czubku szpilki?
    • woman_in_love Re: Młodzieżowe słowo roku 2020 12.03.20, 11:59
      Gość ma nazwisko Świr.
    • iwoniaw Czy ja dobrze widzę 12.03.20, 13:02
      że jest to pismo skierowane do dyrekcji publicznej szkoły przez lokalnego proboszcza, który nawołuje, by zignorować zarządzenie MEN i rządu dotyczące walki z epidemią? Powinien dostać karę administracyjną w najwyższym wymiarze.
      I ciekawa jestem, ilu rodziców pozwoli dziecku w tej sytuacji iść na te rekolekcje. Naprawdę bardzo bym chciała wiedzieć.
      • pola84 Re: Czy ja dobrze widzę 12.03.20, 13:07
        ludzie, nawet wyksztalceni, potrafia bardzo malo wiedziec o zagrozeniu. Dopoki dzieci nie choruja, czy przechodza lagodnie, to uwazaja ze co to za zagrozenie. I w ogole nie mysla o tym jak sie rozprzetrzenia wirus. A proboszcza nie powinni karac, tylko caly episkopat. Najlepiej zabraniem dotacji (bo zdaje sie ze muzulmanie zamkneli meczety i centra, a protestanci wzywaja wiernych by nie przychodzili do kosciolow).
      • agiq Re: Czy ja dobrze widzę 12.03.20, 13:08
        Tam jest data 5.03 czyli przed zarządzeniem MEN. Co nie zmienia faktu że normalny człowiek dziecka wysyłać nie powinien.
        • agiq Re: Czy ja dobrze widzę 12.03.20, 13:09
          I w ogóle narzucanie czegokolwiek szkole przez Kościół mieć miejsca nie powinno nawet w czasach bez epidemii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka