Dodaj do ulubionych

Kupujecie ubrania?

30.03.20, 19:52
Oraz buty i inne rzeczy online? Skoro nie ma możliwości chodzenia po galeriach ani właściwie okazji żeby się ubrać w co innego niż dresy? Ja poluję na miękki biustonosz 1/4 cup. Jak by wam coś wpadło w oko to dajcie znać. A w ogóle czy to higienicznie odbierać te paczki a potem jeszcze chodzić odsyłać na pocztę?
Obserwuj wątek
    • auksencja15 Re: Kupujecie ubrania? 30.03.20, 19:53
      Normalnie kupuje online big_grin
      • 21mada Re: Kupujecie ubrania? 30.03.20, 19:58
        I normalnie idziesz na pocztę odesłać jak rozmiar nie pasuje?
        • auksencja15 Re: Kupujecie ubrania? 30.03.20, 19:59
          odsyłam kurierem lub paczkomatem.
    • daniela34 Re: Kupujecie ubrania? 30.03.20, 20:01
      Nie kupuję, bo nie potrzebuję. Gdyby mi coś był i potrzebne zamowiłabym do paczkomatu i ewentualnie odesłała przez paczkomat. To, co się dzieje na poczcie (musiałam pójść w zeszłym tygodniu- w sprawie zawodowej) skutecznie mnie odstraszyło.
    • sansevieria_di_travesio Re: Kupujecie ubrania? 30.03.20, 20:08
      Coś tam kupuję, ale tylko niezbędne rzeczy. Buty dzieciom, bo by nie bardzo miały w czym chodzić teraz. I kurtkę jednej, z tego samego powodu. Zamawiam do paczkomatu. Oo i jeszcze farbę, bo mam odrosty na 3cm crying
      Innych rzeczy nie kupuję, bo nie wiadomo, kiedy to się skończy, no i jednak wolę przyoszczędzić w razie W.
      Fajną torebkę widziałam, reklama mi wyskoczyła na fb, jak dożyjemy do lata, to sobie kupię :]
    • lot_w_kosmos Re: Kupujecie ubrania? 30.03.20, 20:14
      Taaaaak kupuję. Mniam.
    • lucyjkama Re: Kupujecie ubrania? 30.03.20, 20:18
      Kupuję. Znacznie więcej niż wcześniej..
    • ga-ti Re: Kupujecie ubrania? 30.03.20, 20:18
      Nie kupuję, bo mam doła i stwierdziłam, że nie ma takiej potrzeby, wiosnę obchodzimy w dresach, a co będzie latem, tego nie wie nikt.
      Ale za to jakie oszczędności wink
      • anika772 Re: Kupujecie ubrania? 30.03.20, 21:08
        Przydadzą się na potem...
    • liliawodna222 Re: Kupujecie ubrania? 30.03.20, 20:20
      Nie, wszystko mamy. I faktycznie - ostatnio chodzimy non-stop w dresach 😀
    • ichi51e Re: Kupujecie ubrania? 30.03.20, 20:20
      Od do rych 10 lat
    • angazetka Re: Kupujecie ubrania? 30.03.20, 20:20
      Nie chodzę w dresach z zasady.
      I tak, zamierzam kupić sobie dżinsy i sukienkę.
    • mail-na-gazecie Re: Kupujecie ubrania? 30.03.20, 20:39
      Kupuję, jednak mniej niż zazwyczaj.
    • katriel Re: Kupujecie ubrania? 30.03.20, 20:53
      Piżamy dzieciom kupiłam, bo z poprzednich wyrosły. I kapcie mamie, ale jeszcze się kwarantannują.
      Sobie kupiłam sweter, ale nie online, tylko w Lidlu przy okazji zakupów spożywczych. Bo był przeceniony na 16,99.
      A jeszcze bym chciała sobie kupić trochę kolorowych bawełnianych skarpetek (muszą być kolorowe, żeby starszy syn mi nie zabierał).
    • fitfood1664 Re: Kupujecie ubrania? 30.03.20, 20:58
      Nie, nie kupuję. Chciałam nowe legginsy, bo w szmateksach się ich raczej nie spotyka, ale w sumie poczekam, aż to szaleństwo minie i połażę po sklepach.
    • julita165 Re: Kupujecie ubrania? 30.03.20, 21:00
      Kupilam tylko synowi buty na wiosne bo z zeszlorocznych wyrosl. Poza tym na razie mam to w dudzie. Siedze w domu w dresie i jest mi z tym calkiem dobrze 😁
    • zaraz-wracam Re: Kupujecie ubrania? 30.03.20, 21:06
      Ja zrezygnowałam z kupowania on-line, bo nie chciałabym, żeby ktoś musiał narażać swoje zdrowie żeby spakować moją n-tą bluzkę. Tylko jedzenie i niezbędna chemia. W sumie to niezły test dla mnie, bo lubię ciuchy..
      • kamin Re: Kupujecie ubrania? 30.03.20, 21:20
        Za to zbankrutuje i umrze z głodu.
      • manon.lescaut4 Re: Kupujecie ubrania? 30.03.20, 21:27
        Mam tak samo, normalnie sporo kupuje on line, ale obecnie uważam, ze to nieetyczne dla paru szmatek narażać życie pracowników magazynu, a wiem, w jakich warunkach się tam pracuje, ile jest osob na zmianie, nie da się tego robić w bezpiecznych warunkach.
        • ira_08 Re: Kupujecie ubrania? 30.03.20, 23:05
          Jak stracą pracę to będzie bardziej etycznie?
    • beverlyja90210 Re: Kupujecie ubrania? 30.03.20, 21:06
      Czekam na wielkie wyprzedaże za jakieś 3-4 tygodnie i wtedy kupię teraz nie ma sensu
    • anika772 Re: Kupujecie ubrania? 30.03.20, 21:07
      Tak, jak potrzebuję, to kupuję.
    • kotejka Re: Kupujecie ubrania? 30.03.20, 21:25
      tak kupuję
      własnie zamowilam adidasy dla synka
      i nie łaze w dresach
      co za pomysl w ogole
      ubieram sie jak czlowiek, wstaje rano myje sie i maluje
      wychodze tez z domu
      dresow to w zasadzue nawet nie mam big_grin
    • katiemorag Re: Kupujecie ubrania? 30.03.20, 21:26
      Kupiłam dziecku adidasy i sandały. Nie wiadomo kiedy ciepło się zrobi a buty musza być. Sobie kupiłam piżamę i od razu do pralki bez przymiarki ja wrzuciłam. Teraz zamówiłam kilka bluzek z krótkim rękawkiem ale nie wiem czy je będę przymierzać... boje się ze ktoś na nie kaszlał podczas pakowania eh pewnie na oko zobaczę i do pralki..
      Ale to miałam w planie zakupowym na lato a tak raczej to odpuszczę w tym roku zakupy z powodu niepewności finansowej
    • default Re: Kupujecie ubrania? 30.03.20, 21:35
      Nigdy nie kupowałam ubrań i butów online, to i teraz nie kupuje. Ostatni zakup ubraniowy (bluzka i sneakersy) zrobiłam stacjonarnie, w CH, kiedy jeszcze było w miarę normalnie....
      A teraz i tak nie potrzebuje nic nowego. Na siedzenie w domu i spacery do lasu ciuchów mam aż nadto. Na emocjonującą wyprawę do najbliższego spożywczaka tez oblecą smile
    • kosmos_pierzasty Re: Kupujecie ubrania? 30.03.20, 21:39
      Nie. Przez ostatni rok kupiłam tyle, że mam chyba więcej niż potrzebuję. W normalnych okoliczności też bym już więcej nie kupowała.
    • berber_rock Re: Kupujecie ubrania? 30.03.20, 21:52
      A nie wiesz, gdzie?
    • panna_lila Re: Kupujecie ubrania? 30.03.20, 22:42
      nic nie kupuję z ubrań, ale może jakąś piżamę nową powinnam do pracy kupić, bo jakby jakaś wideokonferencja była, to dobrze byłoby świeżo i wiosennie wyglądaćsmile
      • abecadlowa1 Re: Kupujecie ubrania? 30.03.20, 22:58
        big_grin
    • mikams75 Re: Kupujecie ubrania? 30.03.20, 22:43
      generalnie to sporo kupuje online ale teraz nie, nie potrzebuje niczego, jakos mnie sytuacja tez nie nastraja do zakupow.
    • georgia.guidestones Re: Kupujecie ubrania? 30.03.20, 23:06
      Od kilkunastu lat prawie wyłącznie online. Teraz to tylko kapcie nowe musiałam xd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka