i_m.norwood.3 31.03.20, 19:50 Taka jego recepta dla kryzys. Ja uważam, że większym pożytkiem dla gospodarki byłaby nacjonalizacja majątków takich Hajdarowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lauren6 Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 31.03.20, 19:52 Aha. Ma ktoś przepis na smaczną szarlotkę? Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 01.04.20, 19:46 A masz w domu "Kuchnię polską" PWE? Tę taką co ma naście wydań i z analizy porównawczej wstępów do niej dałoby się napisać pracę magisterską z socjologii albo historii współczesnej? Tamten przepis na szarlotkę z kruszonką jest bardzo dobry. Nieematkowy, bo słodki, ale na zrobiony na masełku wymiata. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 01.04.20, 19:52 Niestety Może u mojej babci w biblioteczce by się znalazła, ale z oczywistych względu jej nie odwiedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
olena.s Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 01.04.20, 20:33 No ale konieczna jest szara reneta, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 31.03.20, 19:53 Czasy słusznie minione uczą, że nacjonalizacja nigdy nie jest korzystna dla gospodarki Odpowiedz Link Zgłoś
i_m.norwood.3 Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 31.03.20, 20:14 Brak praw pracowniczych też nie. Hajdarowicz to tak podła zmija, że rewolucji mu życzę z całego serca swego. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 01.04.20, 20:20 Ja też ci życzę rewolucji. Na początek jelitowej. A potem wirusowy kryzys cię zredukuje. Odpowiedz Link Zgłoś
i_m.norwood.3 Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 01.04.20, 22:34 To wyjątkowo podłe życzyć komuś utraty pracy w dobie kryzysu. Odpowiedz Link Zgłoś
silenta Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 31.03.20, 19:59 Naprawdę każde zdanie, które gdzieś Ci wpadnie w oko musisz przepisywać na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 31.03.20, 20:00 Na jakies pol roku rok nie bylo by to glupie (dla nowych pracownikow) Odpowiedz Link Zgłoś
vasaria Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 31.03.20, 20:11 Jestem za ! Znaczy za likwidacją KP. Na czas pandemii. Odpowiedz Link Zgłoś
i_m.norwood.3 Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 31.03.20, 20:13 A potem by nigdy tego nie odwiesili i zostalibyśmy trzecim światem. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 31.03.20, 20:28 Ty chyba żartujesz. Chcesz jeszcze więcej nieszczęść? Odpowiedz Link Zgłoś
bib24 Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 31.03.20, 20:24 nie martw się i tak są spore szanse, że wylądujesz na bezrobociu i brak kodeksu pracy ci nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
vasaria Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 31.03.20, 20:26 I tego ci życzę ! . Znaczy tego życzę idiocie co ten wątek założył. Odpowiedz Link Zgłoś
bib24 Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 31.03.20, 20:27 no właśnie, mi tego nie życz Odpowiedz Link Zgłoś
i_m.norwood.3 Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 31.03.20, 21:15 O, tak, ktoś kto krytykuje pomysły rodem z trzeciego świata jest idiotą! Odpowiedz Link Zgłoś
i_m.norwood.3 Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 31.03.20, 21:25 Do tego państwo powinno dbać o to, by była praca oraz chleb dla ludu pracującego miast i wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
bobbiedraper Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 31.03.20, 21:40 I igrzyska. Odpowiedz Link Zgłoś
bib24 Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 31.03.20, 21:41 no nie? ale on pierdzieli głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
i_m.norwood.3 Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 01.04.20, 19:40 Ja się boję, że kryzys może obudzić demony dzikiego kapitalizmu. Nitras już ma mokre sny o koalicji z Konfederacją. Odpowiedz Link Zgłoś
i_m.norwood.3 Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 31.03.20, 21:16 Moje miejsce pracy póki co ma się dobrze, a ja jestem solidnym i zaangażowanym, rzetelnym pracownikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bobbiedraper Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 31.03.20, 21:18 Towar trzeba wykładać, markety mają się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 01.04.20, 20:36 Teraz już nie będzie "mających się dobrze" miejsc pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
i_m.norwood.3 Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 01.04.20, 22:35 Oczywiście z winy PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
olena.s Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 01.04.20, 23:32 Z winy PiS, koleś, jeżeli się nie stanie cud, to państwo nie będzie w stanie wyjść z recesji. Bo PiS przedmuchał kasę (czemu radośnie klaskałeś płetwami). I tej kasy nie ma, poszła, została zjedzona.Więc co? Pożyczki, gigantyczne pożyczki i inflacja. A jednocześnie kruszenie się i sypanie tego wszystkiego, na co kasa być powinna, ale jej nie będzie. A jednocześnie spapranie państwa prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 01.04.20, 23:56 Oczywiscie, ze z winy pis. Przeciez prawie cala gospodarka, a juz na pewno wplywy z Vat mialy opierac sie na konsumpcji, a tu klops, galerie handlowe pozamykane i wiele innych sklepow tez. Cala idea 500+, 13 emerytur itp poszla sie...na zielona trawke. Odpowiedz Link Zgłoś