Dodaj do ulubionych

Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy

31.03.20, 19:50
Taka jego recepta dla kryzys. Ja uważam, że większym pożytkiem dla gospodarki byłaby nacjonalizacja majątków takich Hajdarowiczów.
Obserwuj wątek
    • lauren6 Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 31.03.20, 19:52
      Aha.

Ma ktoś przepis na smaczną szarlotkę?
      • asia_i_p Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 01.04.20, 19:46
        A masz w domu "Kuchnię polską" PWE? Tę taką co ma naście wydań i z analizy porównawczej wstępów do niej dałoby się napisać pracę magisterską z socjologii albo historii współczesnej?

Tamten przepis na szarlotkę z kruszonką jest bardzo dobry. Nieematkowy, bo słodki, ale na zrobiony na masełku wymiata.
        • lauren6 Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 01.04.20, 19:52
          Niestety sad Może u mojej babci w biblioteczce by się znalazła, ale z oczywistych względu jej nie odwiedzę.
          • olena.s Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 01.04.20, 20:33
            No ale konieczna jest szara reneta, prawda?
    • sofia_87 Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 31.03.20, 19:53
      Czasy słusznie minione uczą, że nacjonalizacja nigdy nie jest korzystna dla gospodarki
      • i_m.norwood.3 Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 31.03.20, 20:14
        Brak praw pracowniczych też nie. Hajdarowicz to tak podła zmija, że rewolucji mu życzę z całego serca swego.
        • cosmetic.wipes Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 01.04.20, 20:20
          Ja też ci życzę rewolucji. Na początek jelitowej. A potem wirusowy kryzys cię zredukuje.
          • i_m.norwood.3 Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 01.04.20, 22:34
            To wyjątkowo podłe życzyć komuś utraty pracy w dobie kryzysu.
    • silenta Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 31.03.20, 19:59
      Naprawdę każde zdanie, które gdzieś Ci wpadnie w oko musisz przepisywać na forum?
    • bigzaganiacz Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 31.03.20, 20:00
      Na jakies pol roku rok nie bylo by to glupie (dla nowych pracownikow)
    • vasaria Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 31.03.20, 20:11
      Jestem za ! Znaczy za likwidacją KP. Na czas pandemii.
      • i_m.norwood.3 Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 31.03.20, 20:13
        A potem by nigdy tego nie odwiesili i zostalibyśmy trzecim światem.
      • angazetka Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 31.03.20, 20:28
        Ty chyba żartujesz. Chcesz jeszcze więcej nieszczęść?
    • bib24 Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 31.03.20, 20:24

nie martw się i tak są spore szanse, że wylądujesz na bezrobociu i brak kodeksu pracy ci nie zaszkodzi.
      • vasaria Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 31.03.20, 20:26
        I tego ci życzę ! tongue_out . Znaczy tego życzę idiocie co ten wątek założył.
        • bib24 Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 31.03.20, 20:27
          no właśnie, mi tego nie życz smile
        • i_m.norwood.3 Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 31.03.20, 21:15
          O, tak, ktoś kto krytykuje pomysły rodem z trzeciego świata jest idiotą!
          • i_m.norwood.3 Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 31.03.20, 21:25
            Do tego państwo powinno dbać o to, by była praca oraz chleb dla ludu pracującego miast i wsi.
            • bobbiedraper Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 31.03.20, 21:40
              I igrzyska.
              • bib24 Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 31.03.20, 21:41
                no nie? ale on pierdzieli głupoty.
                • i_m.norwood.3 Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 01.04.20, 19:40
                  Ja się boję, że kryzys może obudzić demony dzikiego kapitalizmu. Nitras już ma mokre sny o koalicji z Konfederacją.
      • i_m.norwood.3 Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 31.03.20, 21:16
        Moje miejsce pracy póki co ma się dobrze, a ja jestem solidnym i zaangażowanym, rzetelnym pracownikiem.
        • bobbiedraper Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 31.03.20, 21:18
          Towar trzeba wykładać, markety mają się dobrze.
        • angazetka Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 01.04.20, 20:36
          Teraz już nie będzie "mających się dobrze" miejsc pracy.
          • i_m.norwood.3 Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 01.04.20, 22:35
            Oczywiście z winy PiS?
            • olena.s Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 01.04.20, 23:32
              Z winy PiS, koleś, jeżeli się nie stanie cud, to państwo nie będzie w stanie wyjść z recesji. Bo PiS przedmuchał kasę (czemu radośnie klaskałeś płetwami). I tej kasy nie ma, poszła, została zjedzona.Więc co? Pożyczki, gigantyczne pożyczki i inflacja. A jednocześnie kruszenie się i sypanie tego wszystkiego, na co kasa być powinna, ale jej nie będzie. A jednocześnie spapranie państwa prawa.
            • iwles Re: Hajdarowicz chce likwidacji kodeksu pracy 01.04.20, 23:56
              Oczywiscie, ze z winy pis.
              Przeciez prawie cala gospodarka, a juz na pewno wplywy z Vat mialy opierac sie na konsumpcji, a tu klops, galerie handlowe pozamykane i wiele innych sklepow tez.
              Cala idea 500+, 13 emerytur itp poszla sie...na zielona trawke.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka