Dodaj do ulubionych

No ładnie.

• pulcino3 Re: No ładnie. 03.04.20, 02:11
      Są i tacy co się drą, żeby się zamknąć. 😉😁
      A są filmiki, że z balkonów śpiewaja hymn. Podjeżdżają carabinieri i z auta wychodzą, salutuja na baczność, hołd oddają ♥️
      • ajaksiowa Re: No ładnie. 03.04.20, 07:02
        Mnie się nie podoba ta twórczość balkonowa,i dobrze że u Nas si€ nie przyj€ła😧😧
        • aurinko Re: No ładnie. 03.04.20, 07:08
          Ależ przyjęła się. W internetach są filmiki z pieśniami balkonowymi, wykonania lepsze i gorsze, coraz więcej ich.
        • morgen_stern Re: No ładnie. 03.04.20, 07:23
          Ajaksiowa, już dawno miałam cię zapytać, po co wstawiasz w tekst te symbole udające litery? Przecież masz polskie znaki? A nawet jakbyś nie miała, to i tak nie poprawia to czytelności tekstu.
          Intryguje mnie to smile
      • mona-taran Re: No ładnie. 03.04.20, 07:12
        pulcino3 napisała:

> Są i tacy co się drą, żeby się zamknąć. 😉😁

Jednemu doktorkowi- DJ'owi co to postanowił uszczęśliwić sąsiadów swoją balkonową twórczością nawet zaczęli groźby wysyłać :p
        • ajaksiowa Re: No ładnie. 03.04.20, 07:16
          Daleko mi do złośliwości,ale gdyby sąsiad z dołu arie wyśpiewywał to bym heavy metal pu$ciła,a co...wolno jemu wolno mnie😜😜
          • mona-taran Re: No ładnie. 03.04.20, 07:19
            U mnie sąsiedzi puszczają arabskie disco, a ja im w odwecie neapolitański trash rap 😂
            • ajaksiowa Re: No ładnie. 03.04.20, 07:33
              Ciekawe kogo ci neutralni bardziej przeklinają? wink
              • mona-taran Re: No ładnie. 03.04.20, 07:39
                Nie ma takich całkiem neutralnych, każdy coś tam puszcza. Ale z wyższych pięter się aż tak nie niesie jak od tych zza ściany wink
                • mona-taran Re: No ładnie. 03.04.20, 07:44
                  Jak siedzę w ogródku to słyszę repertuar sąsiadów z 2 piętra- holenderskie podróbki popularnych przebojów wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka