olena.s 03.04.20, 01:58 Heartwarming Moments Quarantined Italians Sing Together from Balconies Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pulcino3 Re: No ładnie. 03.04.20, 02:11 Są i tacy co się drą, żeby się zamknąć. 😉😁 A są filmiki, że z balkonów śpiewaja hymn. Podjeżdżają carabinieri i z auta wychodzą, salutuja na baczność, hołd oddają ♥️ Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: No ładnie. 03.04.20, 07:02 Mnie się nie podoba ta twórczość balkonowa,i dobrze że u Nas si€ nie przyj€ła😧😧 Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: No ładnie. 03.04.20, 07:08 Ależ przyjęła się. W internetach są filmiki z pieśniami balkonowymi, wykonania lepsze i gorsze, coraz więcej ich. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: No ładnie. 03.04.20, 07:23 Ajaksiowa, już dawno miałam cię zapytać, po co wstawiasz w tekst te symbole udające litery? Przecież masz polskie znaki? A nawet jakbyś nie miała, to i tak nie poprawia to czytelności tekstu. Intryguje mnie to Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: No ładnie. 03.04.20, 07:12 pulcino3 napisała: > Są i tacy co się drą, żeby się zamknąć. 😉😁 Jednemu doktorkowi- DJ'owi co to postanowił uszczęśliwić sąsiadów swoją balkonową twórczością nawet zaczęli groźby wysyłać :p Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: No ładnie. 03.04.20, 07:16 Daleko mi do złośliwości,ale gdyby sąsiad z dołu arie wyśpiewywał to bym heavy metal pu$ciła,a co...wolno jemu wolno mnie😜😜 Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: No ładnie. 03.04.20, 07:19 U mnie sąsiedzi puszczają arabskie disco, a ja im w odwecie neapolitański trash rap 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: No ładnie. 03.04.20, 07:33 Ciekawe kogo ci neutralni bardziej przeklinają? Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: No ładnie. 03.04.20, 07:39 Nie ma takich całkiem neutralnych, każdy coś tam puszcza. Ale z wyższych pięter się aż tak nie niesie jak od tych zza ściany Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: No ładnie. 03.04.20, 07:44 Jak siedzę w ogródku to słyszę repertuar sąsiadów z 2 piętra- holenderskie podróbki popularnych przebojów Odpowiedz Link Zgłoś