aankaa 06.04.20, 00:25 w innym wątku snajper pytał Artykuł jest płatny, masz do niego dostęp? a tu cały portal domaga się zgody na reklamy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: płatne wieści/blokowanie 06.04.20, 00:29 aankaa napisała: > w innym wątku snajper pytał Artykuł jest płatny, masz do niego dostęp? > a tu cały portal domaga się zgody na reklamy To mnie nie denerwuje. Aby było śmieszniej używam Opery i nie mogę niczego wyłączyć choćbym chciał. Dla takich stron mam FireFoxa, gdzie Adblocka wyłączam i czytam. Ja to akceptuję. Co innego portal siejący reklamami na lewo i prawo i zamykający artykuły dla prenumeratorów. S. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: płatne wieści/blokowanie 06.04.20, 00:38 portal siejący reklamami na lewo i prawo i zamykający artykuły dla prenumeratorów. dla prenumeratorów (niecałe 20 zeta miesięcznie, trafiając na promocję możesz zapłacić jeszcze mniej - to taniej niż gdybyś zaszedł do kiosku i kupił płachtę papieru) jak cię bawi czytanie artykułów na onecie przerywanych reklamami - kto cierpliwemu zabroni ? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: płatne wieści/blokowanie 06.04.20, 00:44 aankaa napisała: > portal siejący reklamami na lewo i prawo i zamykający artykuły dla prenum > eratorów. > dla prenumeratorów (niecałe 20 zeta miesięcznie, trafiając na promocję możesz z > apłacić jeszcze mniej - to taniej niż gdybyś zaszedł do kiosku i kupił płachtę > papieru) > jak cię bawi czytanie artykułów na onecie przerywanych reklamami - kto cierpliw > emu zabroni ? Wiesz ile bym musiał prenumerat wykupić? Wolę się męczyć z reklamami. Niech reklamodawca płaci za moje czytanie. S. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: płatne wieści/blokowanie 06.04.20, 00:50 Niech reklamodawca płaci za moje czytanie łaskawco !! Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: płatne wieści/blokowanie 06.04.20, 10:27 Możesz. Opcja wyłączenia blokad jest w pasku adresowym. Przynajmniej w mojej wersji. Odpowiedz Link Zgłoś