mama303 07.04.20, 20:33 komedie i romantyczne klimaty odpadają. Coś mocnego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bi_scotti Re: polećcie dobry serial na Netflixie 07.04.20, 20:49 Maybe to Ci spodoba? Jesli nie widzialas Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: polećcie dobry serial na Netflixie 07.04.20, 20:50 The Spy, Mindhunter, Unabomber. Odpowiedz Link Zgłoś
stavros2002 Re: polećcie dobry serial na Netflixie 07.04.20, 20:56 Modyfikowany Węgiel. Odpowiedz Link Zgłoś
ren.s Re: polećcie dobry serial na Netflixie 07.04.20, 21:03 Ruchome piaski The Valhalla murders doc Martin (nie mocny, ale klimatyczny) Bodyguard Sposób na morderstwo Niewiarygodne Odpowiedz Link Zgłoś
ira_08 Re: polećcie dobry serial na Netflixie 08.04.20, 10:14 >Sposób na morderstwo To nie jest "mocne". Tzn trup się ściele, ale to takie oderwane od rzeczywistości, trudno porównać do Ruchomych piasków czy choćby Mindhuntera. Odpowiedz Link Zgłoś
beaucouptrop Re: polećcie dobry serial na Netflixie 07.04.20, 21:03 Fauda, Undercover i wspomniany już The Spy. Odpowiedz Link Zgłoś
aire Re: polećcie dobry serial na Netflixie 07.04.20, 21:04 Pozostawieni, Homeland, Wikingowie Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: polećcie dobry serial na Netflixie 08.04.20, 00:38 "Wikingowie" fajni! Piekne krajobrazy, duzo intryg, duzo ukrucienstwa. I podobno tworcy starali sie trzymac realiow z tamtych czasow Odpowiedz Link Zgłoś
coronafela Re: polećcie dobry serial na Netflixie 08.04.20, 09:50 A ja się zawsze zastanawiam, jak oni przetrwali - sądząc z serialu (który bardzo lubię) to oni jak Sycylijczycy - zdrada i zemsta, zdrada i zemsta - a obie przybierają postać masowych mordów, wszystko między swoimi. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: polećcie dobry serial na Netflixie 08.04.20, 13:50 Ja nie sadzilam, ze to takie niehonorowe sciery byly! Zwlaszcza, ze gadali o honorze sporo A tutaj: byl sojusz, nie ma sojuszu, za chwile znowu sie ugaduja z tymi co ich zdradzili- kosmos Odpowiedz Link Zgłoś
auksencja15 Re: polećcie dobry serial na Netflixie 08.04.20, 12:57 Kocham wikingów :ad Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: polećcie dobry serial na Netflixie 08.04.20, 01:02 Nie ma naprawdę dobrych. Powtarzalny chłam o złych ludziach, mordercach i narkotykach. Odpowiedz Link Zgłoś
coronafela Re: polećcie dobry serial na Netflixie 08.04.20, 09:54 A właśnie obejrzałam film o dobrych ludziach (poza jednym, ale to się chyba inaczej nie da), Unorthodox, o dziewczynie z ultrakonserwatywnej społeczności żydowskiej, która ucieka i wpada w multi-kulti grupę studentów muzyki, nie dość, że multi-kulti, to jeszcze artyści. Bardzo to dla mnie było nostalgiczne, czas sprzed zarazy, ech... Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: polećcie dobry serial na Netflixie 08.04.20, 12:51 Aha. A o dobrych katolikach jest tez serial czy tylko o dobrych żydach? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: polećcie dobry serial na Netflixie 08.04.20, 13:57 Tylko o Żydach, możesz już wypowiedzieć abonament. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: polećcie dobry serial na Netflixie 08.04.20, 10:06 To po jaką cholerę wciąż zakładasz wątki i pytasz o seriale na Netfliksie, wchodzisz też w każdy założony przez kogoś innego i marudzisz te same smęty? Idź smucikoniu inie zawracaj wiecznie d... Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: polećcie dobry serial na Netflixie 08.04.20, 12:56 morgen_stern napisała: > Idź smucikoniu > 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
cimabue Re: polećcie dobry serial na Netflixie 08.04.20, 01:10 "Breaking bad" jeżeli jeszcze nie oglądałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
ricemice Re: polećcie dobry serial na Netflixie 08.04.20, 09:40 Jeśli jeszcze nie widziałaś to "Dracula" bbc na netflixie. Sa tego 3 odcinki. "Dom z papieru" 4 serie tam jest wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: polećcie dobry serial na Netflixie 08.04.20, 10:05 Koniecznie Fauda (moim zdaniem w ścisłej czołówce seriali na Netfliksie), poza tym Narcos, Mindhunter, Unabomber. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: polećcie dobry serial na Netflixie 08.04.20, 10:21 morgen_stern napisała: > Koniecznie Fauda (moim zdaniem w ścisłej czołówce seriali na Netfliksie), poza > tym Narcos, Mindhunter, Unabomber. > Fauda! Zawsze polecam. Unorthodox, a z drugiej mańki Caliphate (o rekrutowaniu w Szwecji młodych żon dla członków ISIS). Mesjasz też ciekawy. The Spy. Wikingowie (pierwsze sezony i ten Ivar ) Odpowiedz Link Zgłoś
stavros2002 Re: polećcie dobry serial na Netflixie 08.04.20, 14:07 Nieortodoksyjna to cienizna. Jeśli o Żydach, to Shtisel. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: polećcie dobry serial na Netflixie 08.04.20, 14:19 Nieortodoksyjnej nie widziałam, w ogóle tych nowych to w ogóle nie mam czasu oglądać... ale Shtisel potwierdzam, super serial. Szkoda, że nie będzie 3 sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś
stavros2002 Re: polećcie dobry serial na Netflixie 08.04.20, 16:49 Nie wiadomo jak z 3 sezonem. Są jakieś problemy ze związkiem zawodowym aktorów i podpisaniem umów, ale ponoć cały czas pracują nad tym. Pierwsze dwa sezony też były kręcone w odstępie 4 lat od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: polećcie dobry serial na Netflixie 08.04.20, 10:52 The Stranger, The Mire (polski, ciekawy), Unorthodox. Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: polećcie dobry serial na Netflixie 08.04.20, 10:54 I jeszcze The English Game Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: polećcie dobry serial na Netflixie 08.04.20, 12:06 Fakt, Rojst też jest spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
glanaber Re: polećcie dobry serial na Netflixie 08.04.20, 12:25 Broadchurch Dark Odpowiedz Link Zgłoś
takamania Re: polećcie dobry serial na Netflixie 08.04.20, 13:42 Nasz 1983. Pewnie mnie tu niektórzy wyśmieją bo serial ma wielu przeciwników ale fikcja tego serialu moim zdaniem w obecnej rzeczywistości przestaje być powoli fikcją . Z resztą odbieranie dzieci opozycjonistom i adoptowanie ich przez członków partii to też współczesna historia. Odpowiedz Link Zgłoś
redwineiswhatilike Re: polećcie dobry serial na Netflixie 08.04.20, 14:01 Seven seconds. Dla mnie super tylko, że trochę się wlecze, jest 10 bardzo długich odcinków. Ale podobał mi się bardzo. Broadchurch The Sinner Marcella Safe The Stranger Paranoid Odpowiedz Link Zgłoś
enigma81 Re: polećcie dobry serial na Netflixie 08.04.20, 14:17 Stranger (koreański) Bodyguard Mindhunter Manhunt Unabomber Unorthodox Most nad Sundem Marcella Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: polećcie dobry serial na Netflixie 08.04.20, 15:52 Unorthodox. Wczoraj chcialam zobaczyc tylko poczatek, zeby zobaczyc czy mnie zainteresuje no i skonczylo sie tak, ze obejrzalam wszystkie 4 odcinki. Odpowiedz Link Zgłoś
wzosia Re: polećcie dobry serial na Netflixie 08.04.20, 17:34 Bad guys. Koreański ale dobrze się ogląda. Odpowiedz Link Zgłoś
stavros2002 Re: polećcie dobry serial na Netflixie 08.04.20, 18:02 Dlaczego nie podałaś tytułu po koreańsku? Odpowiedz Link Zgłoś