Dodaj do ulubionych

plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą?

12.04.20, 15:54
www.plotek.pl/plotek/7,173972,25864695,agnieszka-wozniak-starak-mowi-o-swietach-bez-piotra-nawet.html#s=BoxOpImg11
Dobra wiadomość to taka, że ona już nie przypomina teściowej. Ale siebie też powoli już nie.
Obserwuj wątek
    • simply_z Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 15:59
      usteczka wydatniejsze, chyba lekko poprawiony nos
      • chersona Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 18:07
        chyba lekko pogorszony
    • kozica111 Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 15:59
      Ma psy wiec ja za to lubie, szkoda ze same rasowce no ale.
      A z twarza no glonojad niestety.
    • daniela34 Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 16:03
      Coraz bardziej przypomina Panią Przetakiewicz
      • alpepe Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 16:04
        A mnie Majdanową.
        • daniela34 Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 16:10
          To też, ale dla mnie wszystkie te celebrytki po przeróbkach z wolna robią się do siebie podobne.
      • fornita111 Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 16:48
        Mnie niestety z nosa przypomina Michaela Jacksona. Zle to wyglada, usta zreszta tez ma juz przegiete. A byla bardzo ladna.
        • nuclearwinter Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 16:54
          Mnie też Jacksona, przez ten dziwny, zapadnięty nos. Faktycznie, ładna, atrakcyjna kobieta z niej była, szkoda.
        • daniela34 Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 17:59
          Macie rację, nos Jacksona jak nic.
          • riki_i Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 19:40
            I usta Jokera.
          • eliksir_czarodziejski Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 13.04.20, 20:56
            daniela34 napisała:

> Macie rację, nos Jacksona jak nic.

Zgadzam sie. Tak jak chirurg przyciął go zostawiając ostre kanty i zapomniał ich jakoś zaokrąglić. Mnie też przypomina to Majdanowa. Może je jeden chirurg na jakąś tvnowska kartę pracowa robi?
            • thank_you Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 13.04.20, 21:00
              Siła makijazu i waszej głupoty:

www.instagram.com/p/B-KVavEH84U/?igshid=
              https://www.instagram.com/p/B9kGIEUngYv/?igshid=1hbq3kewp2oho

Kolejnych nawet nie chce mi sie wklejać, specjalistki od siedmiu boleści.
              • fornita111 Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 21:57
                Mnie tam na zdjeciu z nosa Jacksona przypomina i nie wiem, dlaczego ktos mnie od glupich wyzywa z tego powodu. Albo ja faktycznie glupia jestem, ze nie rozumiem, albo to forum schamialo do konca... Smuteczek.
                • thank_you Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 22:27
                  Czemu? Temu:

Zdjęcia sprzed dwóch tygodni. Jackson jak w mordę strzelił:

• fornita111 Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 22:30
                    Ale ty ogarniasz, ze w watku jest link do zdjec- i my sie o tych konkretnych zdjeciach wypowiadalysmy? Na tym twoim nie ma nosa Jacksona. I co z tego?
                    • fornita111 Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 22:35
                      Druga snake, co sie rzuca do gardla o pierdoly i to jeszcze z przekonaniem, ze ma misje. Co za odpal.
                      • thank_you Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 15.04.20, 08:17
                        Sama jesteś odpałem.
                      • fitfood1664 Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 15.04.20, 08:38
                        Kto sieje chamstwo, ten chamstwo zbiera. Do ciebie pasuje jak ulał.
                        Życie tych wszystkich krytykantek cudzych nosów musi być ujowe, że im takiej taniej radochy trzeba, coby sobie humorek poprawić.
                    • thank_you Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 15.04.20, 08:16
                      No o to chodzi, ze palicie frana, ze nie wiecie iz plotkarskie gazety specjalnie wrzucają takie kadry i komentujcie nieprawdę, w obrzydliwy sposób.
                • thank_you Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 22:29
                  Schamiało, schamiało - na szczęście to ja a nie wy, obrażający kobietę (bo przyjmijmy ze nawiązywanie do rozpadającego sie nosa Jacksona to nie jest komplement). Standard zachowany, raczki umyte. smile))
            • yva-na Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 19:59
              "Może je jeden chirurg na jakąś tvnowska kartę pracowa robi?"
              taki tvn benefit? big_grin
      • klementynka1974 Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 23:22
        A mi Hannę Lis.
    • nikita1906 Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 16:06
      Pięknie wyglada
      • pani_tau Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 16:07
        I ma dobrze ustawione antydepresanty.
        • alpepe Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 16:08
          Zajebiście wręcz, jeśli się tak przerabia na twarzy...
          • mirelka1 Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 16:14
            Przerobiony i zwężony nos ( po raz kolejny zresztą), volumetria policzków, kwas hial. w ustach, botox czoła, zlikwidowane bruzy nosowo=wargowe. Wygląda jeszcze nieźle, choć już niebezpiecznie zbliża się do granicy, za którą wygląda się jak mumia Minge czy Racewicz.
            • nikita1906 Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 16:16
              Do sparaliżowanej maski Racewicz jej jednak daleko😜
              • nikita1906 Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 16:23
                Zreszta zobaczcie ten filmik na jej instagramie- całkiem dobrze wyglada, bez efektu maski.
              • nolus Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 16:56
                nikita1906 napisała:

> Do sparaliżowanej maski Racewicz jej jednak daleko😜

Hmm...Nie chce być złośliwa, ale Racewicz stanowi chyba osobną kategorię...I jest w tym miejscu sama.
                • alicia033 Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 19:27
                  nolus napisała:

>I jest w tym miejscu sama.

imo ex aequo z jolą pieńkowską.

A badziak-szulim-woźniak-starak "nadgania" teraz ten okres, kiedy odstawiła "medycynę" estetyczną starając się o ciążę.
          • pani_tau Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 18:31
            alpepe napisała:

> Zajebiście wręcz, jeśli się tak przerabia na twarzy...
            >
            Jak dla mnie wygląda bardzo dobrze.
            Prawdę powiedziawszy nie widzę, żeby jej twarz zmieniła się w ciągu ostatniego roku.
            • alpepe Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 19:36
              Wiesz, nigdy nie wyglądała na siostrę bliźniaczkę Majdanowej, bardziej na młodszą kuzynkę Kręglickiej.
    • milva24 Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 16:10
      Zgadzam się, jakby nie była podpisana to bym jej nie poznała. Z drugiej strony może powinnam dziękować losowi, że nie stać mnie na grzebanie przy twarzy nawet gdybym chciała i pozostaje mi starzenie się z godnością big_grin
      • damartyn Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 16:13
        Dla mnie ona ma po prostu nowa twarz.
        • jolie Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 16:26
          Bo to jest nowa twarz. Dla mnie wygląda źle, po przeróbkach ma nos jeża.
    • kryzys_wieku_sredniego Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 16:14
      Tak mi się skojarzyło:
    • lot_w_kosmos Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 16:17
      Maza duże usta, owszem.

Ale zobaczcie, jaką ma świeżą twarz.
      Pewnie częściowo to filtry.
      Ale i tak jej zazdroszczę.
      Ja mam ostatnio smętną i zmęczoną.
    • astrologia333 Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 16:18
      https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/9K0ktkqTURBXy85NGFhYzk2NzQ5MzNkNjA0MDgxNDlmNWRlZDQ1MGU0NS5qcGVnkpUDAADNAurNAaSTBc0EsM0Cdg
    • solejrolia Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 16:26
      Moim zdaniem schudła za bardzo, i zapadły jej się oczy, przez co wygląda jak po ciężkim przejściu i stresach
      (czyli dokładnie tak, jak było, a jej twarz to tylko odzwierciedla).
      Dlaczego tak odczytuję?
      Bo mam podobnie: podczas długotrwałego stresu też mam tendencję do chudnięcia na twarzy i zapadają mi się oczy. Te ostre rysy twarzy, wyciągnięty nos, to coś czego naprawdę u siebie nie lubię .
      • nazari Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 16:31
        Czym innym jest chudnięcie na twarzy od stresu i wyostrzone rysy, a czym innym operacje plastyczne. Ta pani ma nos zoperowany, mocno zwężony po bokach wycięte chrząstki i stąd efekt " wyostrzonego czubka"
        • jolie Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 16:50
          Oczywiście. Nos ma już jak Jackson.
          • damartyn Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 17:09
            jolie napisała:

> Oczywiście. Nos ma już jak Jackson.

Tez miałam takie pierwsze skojarzenie.
          • thank_you Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 13.04.20, 21:02
            Oczywiście, tyle ze piszesz o nosie Jacksona przed operacjami?

www.instagram.com/p/B9kGIEUngYv/?igshid=1hbq3kewp2oho

www.instagram.com/p/B6f-hGVH-zc/?igshid=graf1a5zjafw

www.instagram.com/p/B9kGIEUngYv/?igshid=1m0exzi1zuwu5

www.instagram.com/p/B-KVavEH84U/?igshid=12to8enox3021
            • thank_you Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 13.04.20, 21:04
              Tak samo wykonturowany nos miała miała na jesieni, potem nie, potem znowu. A jaki jest naprawdę widać na zdjęciach z audycji, ktore prowadziła w zeszłym miesiącu. Jesli to nos Jacksona to...
              • jolie Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 13.04.20, 21:13
                A co mnie obchodzi jej instagram i audycje, które prowadziła? Na zdjęciu z wątku ma nos, który przypomina nos Jacksona. Nigdy nie lubiłam jej słuchać ani oglądać, dlaczego teraz mam zgłębiać tajemnicę jej nosa?
                • thank_you Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 13.04.20, 21:54
                  Wystarczy nie sugerować sie specjalnie wyciętymi najgorszymi kadrami, ktore sa obliczone na klikalność. Myślałam, ze dorosłe Koniety nie sugerują sie tytułami czy takimi zdjęciami i zanim sie wypowiedzą o nosie Jacksona to Choćby obejrzą filmik lub nawet na zdjęciu dopatrzą sie cienia pudru do konturowania. To prostsze niz kłapanie dziobem na kilkaset postów, ale wtedy nie mogłybyście poczuć sie lepsze i mniej „jacksonowate”.
                  • thank_you Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 13.04.20, 21:56
                    I skoro nie obchodzi cie jej nos to po co wypowiadasz sie na temat nosa? Ja tez nie słucham jej audycji, ale zanim oburzyłam sie nosem Jacksona, to obejrzałam film i kilkanaście zdjeć, zajęło mi to 2,5 minuty.
                    • jolie Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 13.04.20, 22:35
                      Wypowiadam się na temat tego, co widzę. Mogę? I tak, szkoda mi czasu na analizy, oglądanie filmików z osobą, która od lat przerabia sobie twarz.
                      • thank_you Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 13.04.20, 22:42
                        Nie no, lepiej bronić bzdur, które się wypisuje. Jak to leciało? Nos jeża. Ale spoko. Pozdrawiam. smile
                        • jolie Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 08:04
                          Swój przerobiony nos konturuje na nos jeża/Jacksona- tak powinnam napisać? Przeglądając wcześniej jej instagrama oraz filmiki z nią klatka po klatce? To dopiero absurd.
                          • thank_you Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 08:16
                            Nie trzeba przeglądać filmu klatka po klatce, doskonale wiemy (no chyba ze ty jakoś uchowałas sie w niewiedzy), ze portale plotkarskie oparte sa na bullshicie i kręceniu afer z niczego, NIGDY nie znajdziesz na nich dobrych zdjec, to po przeczytaniu wątku, zanim sie wpisałam tutaj, weszłam na jej profil na instagramie, obejrzałam film i kilka zdjeć. Trwało to krócej niz twoje pisanie i obrażanie kogoś, ze zoperował sobie nos na jeża. Absurdem to jest bronienie swojej głupoty, tak jak teraz to robisz. Mozna napisać - nie pomyślałam, nie zajrzalam, tak chlapnelam. I koniec tematu. Ale nie, musisz brnąc, wszak urodziłaś sie wczoraj i nie wiesz na to nastawiony jest pudelek czy inny portal plotkarski.
                            • jolie Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 08:25
                              No widzisz jaka jesteś szlachetna, dobra i nieoceniająca (w swoim mniemaniu). A ja głupia, bo pewnie zazdrosna. Zadowolona?
                              • thank_you Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 08:30
                                Każdy z nas sadzi swoją miara. smile Ciao!
                                • eliksir_czarodziejski Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 15:31
                                  Thank you, wszystko w porządku? Bez obrazy ale izolacja zdecydowanie Ci nie służy... Wystarczy pamiętać jak wyglądała Szulim 10 czy 15 lat temu żeby widzieć non stop coś robi z twarzą i coraz bardziej to widać. Bronisz jej jak Częstochowy, nie rozumiem - robiłaś coś niedawno i jesteś teraz do niej podobna czy o co chodzi...?
                                  • pani-nick Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 15:46
                                    10-15 lat temu Szulim wyglądała strasznie.
                                    • thank_you Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 16:01
                                      No właśnie, mnie też się nie podobała - jej te poprawki zdecydowanie służyły.
                                    • anika772 Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 16:07
                                      Strasznie, bo nie umiała się malować, gustownie ubierać i miała upodobanie do nadmiernej opalenizny.
                                      Pomijając powyższe, to była ładna dziewczyna.
                                      Wybacz pani_nick, ale masz zaburzone postrzeganie atrakcyjności.
                                      • pani-nick Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 16:13
                                        Jak patrzę na foty Szulim sprzed 10 -15 lat to widzę siebie. Nawet ciuchy miałyśmy często identyczne. Ona często ubierała się w Orsayu. Buty w szpic. Torebusie na ramie w stylu rogalika. Fatalny blond, beznadziejny make-up.
                                        Czytajac te wszystkie krytyczne uwagi tutaj na temat kobiet (zawsze w każdej się czegoś dopatrzycie) można niestety odnieść smutne wrażenie, ze to z waszym postrzeganiem atrakcyjności jest coś nie tak.
                                        • thank_you Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 16:18
                                          Taka była durna moda. W tamtych czasach była postrzegana jako mega atrakcyjna laska z TV. Nawet z tym blondem, opalenizną i butami w szpic.
                                        • thank_you Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 16:20
                                          Zresztą ja Ciebie pamiętam z forum Moda i byłaś najlepszą laską. big_grin
                                          • pani-nick Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 16:42
                                            😂 😘
                                        • anika772 Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 21:50
                                          Gdzie ja się czepiam, toż mówię że Aga była i nadal jest atrakcyjna. Byle nie przesadziła z estetyczną, ajest blisko granicy, moim zdaniem.
                                      • eliksir_czarodziejski Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 16:41
                                        anika772 napisała:

> Strasznie, bo nie umiała się malować, gustownie ubierać i miała upodobanie do n
                                        > admiernej opalenizny.
                                        > Pomijając powyższe, to była ładna dziewczyna.

Dokładnie.
                                    • jolie Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 16:07
                                      Wyglądała przeciętnie. I miała grubszą twarz, co akurat nie jest dziwne - na starość twarz często szczupleje, kości jarzmowe są większe. Teraz wygląda jak kobieta po poprawkach, to nie są do końca jej rysy twarzy (nie, nie wygląda brzydko).
                                  • thank_you Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 15:59
                                    A kto mówi, że ona jest bez poprawek? Oczywiście, że ma i to multum. Ale teraz zasugerowano jej nowy nos i generalnie nową twarz. A to nieprawda. smile

Ja jeszcze nigdy nic nie robiłam, serio, słaby argument. smile
                                    • thank_you Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 16:03
                                      W sensie - jeszcze nowszy nos i jeszcze nowszą twarz. A to bzdury. I tego bronię i bronić będę. Pisanie o kimś - nos jak u jeża, odpada jej jak u Jacksona, wypisywanie bullshitów na podstawie dwóch zdjęć. Dżizys.. Brr.
                                      • nuclearwinter Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 19:32
                                        A mnie nie obchodzi co dokladnie robiła i kiedy - wygląda jak typowa lekko się starzejąca celebrytka po niezbyt udanych poprawkach i nie podoba mi się na żadnym ze zdjęć, również tych które zalinkowałaś wyżej. Wszystkie te kobiety mają bardzo charakterystyczne rysy, rzucają się w oczy zwłaszcza powiększone usta przy mocno wydłużonej rynience nosowo-wargowej. Nos również ma dla mnie dziwny kształt. Nie podoba mi się to i nie będzie podobać, choćbyś nie wiem jak wielką krucjatę prowadziła (swoją drogą - po co?). Zamiast normalnie napisać, że twoim zdaniem nie miała żadnej nowej operacji, ciskasz się jak wesz na grzebieniu i wyzywasz forumki od głupich. Gdzie tu sens w ogóle?
                                        • thank_you Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 19:54
                                          A mnie nie obchodzi co ciebie obchodzi i na jakich grzebieniach sie rzucasz - zachowaj to dla siebie. 😂
                                          • nuclearwinter Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 20:01
                                            Póki co jedyną osobą, która się w tym wątku rzuca, to jesteś ty. Widać, że się mało nie zapowietrzysz, broniąc jakiejś celebrytki, która nikogo poza tobą tak naprawdę nie obchodzi.
                                            • thank_you Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 20:12
                                              Ahahahaha, jak widać po tym wątku. 😂
                                              • nuclearwinter Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 20:15
                                                Przecież ten wątek to zwykłe pleplanie bez żadnej ekscytacji. Jedyna osoba, która to przeżywa i się tak osobiście angażuje to ty.
                                                • thank_you Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 22:33
                                                  Dlatego osobiście sie zaangazowalas i uznałas, ze umrzesz jesli nie podzielisz sie swoją opinia na temat szulimowej, która nikogo nie interesuje (dlatego powstał o niej wątek i kilkadziesiąt wpisów wyliczających co z siebie zrobiła po śmierci męża) oraz mnie, osoby rzucającej sie jak wesz na grzebieniu (to cytat z twojej wypowiedzi), bo uważam, ze pleciecie bzdury. smile Ale super, ze wpadłaś i z wyższością chcialas zarządzić, ze twoje zdanie jest ostateczne. Tylko jak słusznie zauważyłaś - ciebie nie interesuje cos tam, a mnie nie interesuje twoja opinia. To by było na tyle smile
                                                  • nuclearwinter Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 23:40
                                                    Lol, tak cię nie interesuje moja opinia, że aż musisz mnie o tym kilka razy poinformować. Radzę ci przeczytać, jak już ochłoniesz, swoje własne wpisy w tym wątku, to jest dopiero pokaz osobistego zaangażowania i wyższości, o chamstwie (wyzywanie od głupich) nie wspominając.
                                                  • pani-nick Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 15.04.20, 07:16
                                                    Wiesz co? Za każdym razem, kiedy na tym forum widzę piekna kobietę i czytam jazdę po jej urodzie, widzę moja babcie i jej siostry czytające tabloidy, oglądające tv i komentujące: „a ta jak wyglada?! Co ona ma na sobie?”, „takie wystające zęby, a tak się szczerzy”, „no przy takiej twarzy nie powinna się tak czesać”, „ale ten kolor włosów ja postarza”, „takie mini w jej wieku, kto to widział”, „Ma taki dziwny głos”, „te poliki takie wystające”
                                                    Mogłabym tak długo...
                                                    i w tym dorastałam ja i moje rodzeństwo oraz kuzynostwo.
                                                    A teraz wasze dzieci. Bo nie wierze, ze potraficie powstrzymać krytykę pod kontem naprawdę mniej atrakcyjnych ludzi, skoro z taka werwa mielecie ozorami nad naprawdę ładna, zadbana kobieta.
                                                    Milego dnia Wam życzę i może zdziebko refleksji....
                                                  • nuclearwinter Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 15.04.20, 08:07
                                                    Bez przesady, napisałam jedynie, że nie podobają mi się kobiety po źle zrobionych poprawkach i napisałam dlaczego. Jakiejś jazdy po urodzie Agnieszki nie odnotowałam w tym wątku, wręcz przeciwnie, większość zgodnie pisze, że ładna kobieta oszpeciła się niepotrzebnymi zabiegami. Nikt nie krytykuje jej urody, a kiepską pracę chirurga plastycznego. Na pocieszenie powiem ci, że w realu nigdy nie komentuję wyglądu innych osób, a co sądzę o wyglądzie jakiejś celebrytki nikt mnie jeszcze chyba nigdy nie zapytał. Tak że idź zgrywać świętoszkę gdzie indziej, a wcześniej przeczytaj jeden ze swoich komentarzy powyżej o Szulim (fatalny blond, beznadziejny makeup) i zastanów się nad swoją hipokryzją.
                                                  • pani-nick Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 15.04.20, 08:29
                                                    Chyba nie odnotowałas zbytnio faktu, ze to było o tym, jak sama wyglądałam...
                                                    szczerze wątpię, ze nie masz skłonności do oceniania innych...
                                                  • jolie Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 15.04.20, 09:12
                                                    Przestań już zgrywać ostatnią sprawiedliwą, fałszywą skromnisię - wzór cnót wszelakich z krucjatą pt. "nie oceniajcie". Nie wychodzi Ci to. To Ty umieściłaś na forum filmik ze sobą w roli głównej (tak, tak to był taki żarcik o ciotce) - jaka kobieta uważająca się za brzydką i nieatrakcyjną robi coś takiego? Pamiętam też Twoje wątki o urodzie, podrywaniu przez chłopów itd., a z drugiej strony - prześmiewcze teksty o zwisach (piersiach) i idiotkach, które są z nich dumne. I dopuść w końcu do świadomości, że niektórym osobom (niech Ci będzie- kobietom) nie podoba się uroda poprawiania, to są charakterystyczne rysy do rozpoznania na kilometr. Ciebie zachwycają, a innych nie (bo nie ma takiego obowiązku).
                                                  • pani-nick Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 15.04.20, 09:19
                                                    Ooo... no popatrz popatrz, ze niby teraz jestem atrakcyjna? Już nie wyglądam na podstarzała 50tke po przeróbkach? 😂
                                                    Mam duży problem z akceptacja swojego wyglądu moja droga. Czytanie krytyki pod adresem naprawdę pięknych kobiet nie pomaga mi w tym.
                                                    Ale twój wpis sporo mówi o pobudkach tych wpisów...
                                                    przemyśle to smile
                                                  • jolie Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 15.04.20, 09:28
                                                    Tak, myślę, że uważasz się za atrakcyjną osobę. A o dowodach z tzw. otoczenia to sama pisałaś. Ja również pisałam w wątku, ze wygladasz (czy raczej - osoba na filmiku wygląda) ładnie i sympatycznie, zwlaszcza oczy są ładne. To żadna zbrodnia, ale podlewanie tego sosem fałszywej skromności jest niestrawne. A fakt, jaką miałaś matkę czy babcię, to wybacz, ale nazywając to dyplomatycznie - postronnych ludzi mało obchodzi, jesteś dorosła kobietą, nie bezbronnym dzieckiem.
                                                  • riki_i Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 17.04.20, 18:39
                                                    pani-nick napisała:

> Mam duży problem z akceptacja swojego wyglądu moja droga. Czytanie krytyki pod
                                                    > adresem naprawdę pięknych kobiet nie pomaga mi w tym.

Przepraszam, ale to jakieś pomieszanie z poplątaniem. Szulim poznałem w 2000 roku i była wtedy naprawdę ładna. Obecnie zaczyna wyglądać jak woskowa kukła, poza tym ma drażniący niski głos (dałbym się posiekać, że 20 lat temu miała głos normalny). Krytyka kobiet, które źle się starzeją, ponieważ nadmiernie się odchudzają i łączą to z wątpliwymi zabiegami medycyny estetycznej (jak AWS czy Agata Konarska z TVP) to nie jest żadna krytyka "naprawdę pięknych kobiet". Te kobiety piękne były kiedyś, a dyskusja dotyczy - powtórzę - złych skutków odchudzania i fatalnie dobranych zabiegów. A już kompletnie nie rozumiem, jak można to odnosić do siebie. Czy jeśli za młodu byłbym podobny do Krzycha Ibisza, a teraz ktoś założyłby wątek na temat złego liftingu jego twarzy, to miałbym się tym przejąć? Z jakiej racji niby? Wychodzi po prostu na to, że stosujesz dokładnie takie same metody "odmładzania" jak Szulimowa i stąd Twoja afirmacja jej osoby tudzież jej desperacka obrona na forum. Poza tym przypominają mi się posty Gazety na Twój temat, niepokojąco wszystko się zgadza.
                                                  • nuclearwinter Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 15.04.20, 09:15
                                                    Ależ odnotowałam, napisałaś że wyglądałyście podobnie i wyliczyłaś dlaczego źle, dalej pisałaś też coś o tym, że operacje poprawiły jej wygląd. To nie jest ocenianie? Ty cały czas oceniasz, problem polega na tym, że nie akceptujesz negatywnej oceny innych i próbujesz zakrzyczeć wszelką, nawet całkiem wyważoną krytykę.
                                                  • princy-mincy Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 15.04.20, 09:13
                                                    O matko, okropne! Nie chcialabym tego sluchac.
                                                    Mam jedna ciotke, ktora tak komentuje (choc moze mniej chamsko) i nawet jej unikam.
    • 71tosia Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 16:32
      nie wiem co poprawiala, ale jakos strasznie infantylne i glupie jest to informowanie 'alez ja cierpie' w mediach spolecznosciowych.
      • grey_delphinum Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 16:51
        Wygląda po.prostu strasznie 😞

Mumia z ustami jak glonojad.
        • aandzia43 Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 17:14
          Jednakowoż bez przesady, to ciągle piękna kobieta.
    • anika772 Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 16:53
      Nos operowany, może nawet więcej niż raz. Jak Michael Jackson.
      Więcej operacji raczej nie miała; ostrzykiwanie i inne zabiegi wiadomo, że robi.
      • jolie Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 16:57
        Zrobiła coś z policzkami. Wcześniej miała bardziej płaską twarz.
        • anika772 Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 17:05
          Nie jestem ekspertką, ale to chyba wypełnianie/modelowanie? Czy policzki się operuje?
          • nazari Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 17:09
            anika772 napisała:

> Nie jestem ekspertką, ale to chyba wypełnianie/modelowanie? Czy policzki się op
            > eruje?

To volumetria policzków- czyli podanie kwasu hial.
            • annajustyna Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 13.04.20, 09:31
              Ale operować, wstawiając implanty, też można.
    • mrs.solis Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 16:56
      Wyglada jakby zrobila sobie buccal lipectomy, plus powiekszone usta i cala reszta botoxow i wypelniaczy.
    • zasiedziala Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 17:03
      Agnieszka jak Agnieszka, ale mnie wybitnie ta kwarantanna nie służy. Na drugim zdjęciu na drugim planie widzę rolki papieru toaletowego 🤣
    • aandzia43 Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 17:12
      Nie rozumiem po co ruszała nos, miała ładny i pasujący do reszty twarzy, a teraz ma szczurzy ryjek, od sztancy jak Jackson i kilka innych pań. Policzki już za duże, usta też niebezpiecznie idą w kierunku glonojadzim. Dobrym posunięciem było zrobienie uzębienia, lekkie podniesienie policzków i nowy makijaż oczu (ten sprzed kilkunastu lat fatalny). Szkoda by było gdyby ta piękna kobieta, wytwór Matki Natury i kilku leciutkich pociągnięć pędzlem specjalistów, stała się karykaturą.
      • eliksir_czarodziejski Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 15:34
        aandzia43 napisała:

> wytwór
        > Matki Natury i kilku leciutkich pociągnięć pędzlem specjalistów,

Ale ładne zdanie Ci wyszło.
        Mam dokładnie takie samo zdanie, to zawsze była bardzo ładna kobieta a teraz dryfuje powoli w stronę karykatury właśnie...
    • petronella Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 17:41
      Juz przegieła, juz przekroczyla granice. Kurcze trzeba uwazac jednak bo to cienka linia jest.
    • waleria_s Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 17:42
      Pięknie wygląda i w moim odczuciu przesadzona nie jest. Nie ma tandetnych i wielkich ust, brody w V, nie nosi krzykliwego makijażu, wielkich rzęs, zachowała subtelność. Trzeba brać pod uwagę, że kobieta przeszła swoje, duży stres, może leki- to odbija się na twarzy i też ją zmienia. Przeróbki są ewidentne, ale wg. mnie widać i smutek, nie wraca jeszcze twarz 'dawnej' Szulim.
      • alpepe Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 17:47
        No, i raczej już nie wróci, skoro przerobiła nos.
    • annajustyna Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 17:47
      Przestraszyłam się ☹️. Moja 9-letnia córka też powiedziała, że sztuczny nos i usta... Co te kobity mają w głowie 🙁.
    • simply_z Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 18:01
      Pomimo przeróbek, wydaje mi się dobrze zrobiona. Natomiast fatalna jest Rozenkowa..
    • iberka Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 18:26
      Nos jak u M.Jacksona hmmm
    • rosapulchra-0 Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 18:27
      Czytałyście komentarze? Co za chamstwo! Dlaczego Pomponik nic z tym nie robi?
      • alpepe Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 19:31
        Może dlatego, że to Plotek.
        Cóż, zamykanie ust ludowi i portalom kasą Staraka odbiło się czkawką.
        Inna sprawa, że wygląda na to, że tam głównie piszą mężczyźni tak ohydne komentarze.
        • riki_i Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 19:45
          Prawdę piszą. A tak przy okazji to na tym forum część Pań aż do samego końca zaprzeczało oczywistym faktom. Dość żenujące to było.
          • alpepe Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 19:48
            Ja bym napisała: część Pań zaprzeczała, ale już sama czasem nie wiem, jak jest poprawnie po polsku.
        • 71tosia Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 20:01
          a co jest takiego w tym szokującego, przypomnienie ze ten ukochany maz zginal z powodu glupoty po pijaku? Dobrze ze zabil tylko siebie. Wdowa gdyby byla naprawdę tak zrozpaczona jak pisze to ostania rzeczą o jakiej by pmyslala to oglaszanie tego na instagramie.
          • alpepe Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 20:16
            Nie czytałaś komentarzy, prawda? Nie wiesz, o czym pisze rosa?
            • 71tosia Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 20:23
              czesc komentarzy przekoroczyla granice, ale gdyby pani nie czula potrzeby dzielenia sie z sie swoim przezyciami w mediach spolecznosciowych to by ich nie bylo.
              • alpepe Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 20:25
                Co do ostatniego, zgadzam się.
                • riki_i Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 22:49
                  Na jej miejscu raczej siedziałbym cicho w temacie zmarłego męża. Ludzie teraz sobie robią niesmaczne żarty i wypisują w komentarzach, że Ewa Owczarek w maju rodzi...
        • rosapulchra-0 Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 20:39
          Plotek, Pomponik, Pudelek - dla mnie to jedno i to samo.
    • kropkaa Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 18:37
      Dlaczego lekarz tak spartolił ten nos, że widać dziurki? Normalnie, jakby miała dziury w twarzy.
    • ms.piggy Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 18:46
      cokolwiek zrobiła, to po pierwsze za swoje, na swojej twarzy, jest piękną kobietą - znacznie ładniejszą niż wiele zwolenniczek 100% naturalności
      podobna jest do anety kręglickiej, która też sporo poprawia, a nadal jest przepiekna
      • kropkaa Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 18:48
        Aneta była przepiękna, dopóki nie zrobiła ust żaby 🐸
        • anika772 Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 19:15
          Agnieszka Woźniak- Starak też była bardzo ładna. Nadal jest, ale już bardzo blisko granicy.
          • riki_i Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 19:48
            anika772 napisała:

> Agnieszka Woźniak- Starak też była bardzo ładna.

A kiedy konkretnie? Bo to już któraś z kolei jej nowa twarz.
            www.kobieta.onet.pl/uroda/agnieszka-wozniak-starak-jak-sie-zmieniala
            • disco-ball Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 13.04.20, 00:00
              Z poprzednim nosem
    • thank_you Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 18:50
      Obejrzyj film a nie specjalnie wybierane najgorsze kadry z wideo. Na filmie wyglada normalnie. Nie, nie ma poprawionego nosa - widać, ze to konturowanie.
    • thank_you Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 19:11
      Poza tym nie chce cie martwic ale twarz człowieka zmienia sie całe życie. Wraz z wiekiem spłaszcza sie rynienka nosowa, zapadają sie usta izmieniają pozycje na twarzy, do tego rozciagaja sie i przez to tworzą wrazenie cienkich linii. W dol migrują policzki, nos. Efekt powiększenia powierzchni powiek, o ktory oskarżacie celebrytki, to tez często zwyczajne starzenie sie (tak tak), do tego zmienia sie kontur dolnej części twarzy. O tym juz zapominacie. wink
      • alpepe Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 19:32
        Mnie? Ależ ja się nie martwię, co najwyżej Majdan mógłby pomylić żonę z tą panią. Takie podobne.
        • thank_you Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 20:44
          Nie, nie sa podobne.
      • nuclearwinter Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 19:34
        No to ja chyba jestem ślepa, bo nie widzę tu zwyczajnego starzenia się, tylko taką typową twarz aktorki/celebrytki po niezbyt udanych poprawkach. Obejrzałam też ten filmik z psami i nadal Agnieszka nie wygląda jak dla mnie ani ładnie, ani naturalnie.
        Natomiast oczywiście to jej twarz, jej sprawa i nic mi do tego, jak wygląda, jedynie trochę szkoda, że poszła w takim kierunku. Od dawna poprawiała urodę, ale wyglądało to jakoś lepiej. Może po prostu w pewnym momencie przesadziła.
        • thank_you Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 20:41
          Nie, oczywiscie ze ona poprawiała, zreszta nawet niespecjalnie to ukrywa. Po prostu poprawki to jedno a starzenie sie to drugie. Myślicie, ze Racewicz osiągnęła efekt Jokera tylko przez poprawki? Nie.
      • simply_z Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 19:51
        i chcesz nam powiedzieć, że celebrytki jak jeden mąż nic ale to nic nie poprawiająwink.
        • riki_i Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 19:55
          Stosują diety zmieniające rysy twarzy.
          • thank_you Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 20:43
            Riki, spójrz na swoje zdjęcie z czasów studenckich i zobacz, czy tylko przez zmarszczki „przybyło” ci wieku. A moze jednak twarz sie zmieniła?
            • riki_i Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 22:51
              Ja mam już prawie pięć dych, niestety.
              • czerwonylucjan Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 13.04.20, 07:53
                Naprawde? Mentalnie ocenialam cie na 55+
              • thank_you Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 13.04.20, 18:59
                No ale odpowiedz. Lat dodały ci tylko zmarszczki? Czy moze jednak ta twarz jest inna niz 30-20-10 lat temu?
                • riki_i Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 01:22
                  Nie mam zmarszczek. Twarz się z wiekiem zmienia, ale to co innego niż rażące ingerencje, które przebyła bohaterka tego wątku. Sam zastosowałem na sobie parę zabiegów, pisałem o tym wielokrotnie, ale nie było to ostrzykiwanie się, robienie sobie "smuklejszego" nosa, czy inne tego typu drastyczne kroki.
                  • annajustyna Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 02:41
                    Mimiczne masz na pewno... One też się pogłębiają z wiekiem.
                    • thank_you Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 08:11
                      Mimiczne lub miejsca, gdzie one sie tworzą, mozesz rozmasowywać masażem i stosować peptydy rozluźniające. Mozna długo obyc sie bez jadu kiełbasianego i bez zmarszczek.
                      • black_magic_women Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 11:23
                        thank_you napisała:

i stoso
                        > wać peptydy rozluźniające

Są takie w kremie? Polecisz cos?
                        • thank_you Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 11:43
                          Szukaj w inci: acetyl hexapeptide-8 i acetyl hexapeptide-3, to są peptydy rozluźniające, najlepiej stosować je na peptydy miedziowe, bo te są "wprowadzaczami" I masaż, masaż, masaż. Najdalej za rok będzie rewolucja w kosmetyce i wtedy będę miała inne rady. wink
                          • thank_you Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 11:45
                            Oczywiście nie wyprasuje Ci to czoła, nie pozbędziesz się bruzd nosowo-wargowych, ale przy regularnym stosowaniu, solidnym, codziennym, już pewnie po 2 miesiącach zauważysz dużą różnicę. smile
                          • black_magic_women Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 12:03
                            thank_you napisała:

> Szukaj w inci: acetyl hexapeptide-8 i acetyl hexapeptide-3, to są peptydy rozlu
                            > źniające, najlepiej stosować je na peptydy miedziowe, bo te są "wprowadzaczami"
                            >

takie coś ?
                            • thank_you Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 12:12
                              To peptydy miedziowe, szukaj teraz tego co wyżej napisałam (najlepiej, gdy jest napisane ile % tych peptydów znajduje się w preparacie), możesz też dokupić matryxil 3000, ma małą cząsteczką i jest w stanie dostać się do głębszych warstw skóry.
                          • waleria_s Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 19:55
                            Już w drugim wątku widzę, że wspominasz o rewolucji w kosmetyce. Co ma się zmienić i skąd info?
                            • thank_you Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 20:18
                              Nie bedą potrzebne igły. Oczywiscie kto zechce to sobie przy nich zostanie, ale po prostu wiele zabiegów wejdzie pod strzechy. Nie moge napisać skąd wiem, ale zaufaj mi. smile
                  • thank_you Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 08:09
                    Tak, ale u niej teraz nie było żadnych ingerencji - po prostu schudła, co widać baaardzo na twarzy, straciła masę podsciolkii tłuszczowej, żuchwa tez jej sie rozbudowała. To wg mnie wiek.
                    Oczywiscie, ze ma zoperowany nos - ale ten robiła dawno. Teraz to nos wykonturowany makijazem. Makijazem mozesz zmienić sobie rysy.
                    Oczywiscie, ze ma powiększone usta, ale wraz z wiekiem powiększone usta wyglądają coraz gorzej, najładniej wyglądają u młodych dziewczyn - oczywiscie, gdy sa zrobione z rozsądkiem, to wtedy sa nie do odróżnienia (nie mowie o ingerencjach na Dybowska czy
                    Oczywiwcie, ze ma zrobione policzki - na tej wychudzonej twarzy jeszcze bardziej rzucają sie w oczy.

Ale skore i dolinę łez ma zrobiona genialnie.
                    • annajustyna Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 09:32
                      No to po co to konturowanie? Żeby się oszpecić?
                      • thank_you Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 10:38
                        A ty zawsze perfekcyjnie się umalujesz? Nie eksperymentujesz? NA filmie to nie rzuca się tak w oczy. Jak na traumę, którą przeżyła, wygląda dobrze. A na żywo wygląda świetnie. I nie, nie wygląda na statystyczne, kobiece 42 lata. Ale wiem, tu każda im starsza tym młodsza, szkoda tylko, że na ulicy tego nie widać.
                        • annajustyna Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 10:51
                          Ja się praktycznie nie maluję, a już na pewno nie konturuję. I wyglądam znacznie smarkaciej od AWS, choć jestem starsza. Ale mam też inną barwę głosu, ona ma taki dość mroczny, to też dodaje powagi...
                          • thank_you Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 10:56
                            Nie wątpię. big_grin
                            • annajustyna Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 11:37
                              A nie wątp sobie.
                              • thank_you Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 11:39
                                Wszak to ematka. smile Naprawdę nie wątpię i wręcz cieszę się, że mimo iż jesteś starsza, to wyglądasz przy Szulim jak dziecko. smile Z takich rzeczy należy się cieszyć. wink
                                • annajustyna Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 11:48
                                  Jak dziecko to nie 🤣🤣🤣. Ale jak młodsza, naturalna (nie mylić z zaniedbaną) babka.
                                  • thank_you Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 11:52
                                    Spoko, przecież ja cię nie znam. smile
                          • jowita771 Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 11:59
                            Ona ma jakiś szczękościsk, może to też piwoduje, że jej głos jest nieprzyjemny dla ucha.
                            • annajustyna Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 12:02
                              Ale to dziwne, bo przecież moderatorzy, prezenterzy czy też spikerzy powinni mieć głos ustawiony? Osobiście lubię niskie, aksamitne głosy.
                    • riki_i Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 11:28
                      Silne chudnięcie dla kobiety po czterdziestce, zwłaszcza gdy nigdy nie była gruba, kończy się źle. Była żona mojego kuzyna zaliczyła takie coś i tutaj żadne pieniądze ani zabiegi nie pomogą. Tak jak napisała thank_you ginie podściółka tłuszczowa i skóra staje się taka... nie wiem jak to dobrze ubrać w słowa. W każdym razie żadne naciągnięcie nic tu nie pomoże, a wcześniejsze zabiegi tylko pogarszają sytuację. Przy dużym zaangażowaniu sił i środków można zostać woskową kukłą i to jest wszystko. Redaktor Agata Konarska z TVP przeszła podobną drogę.
                      • thank_you Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 11:38
                        Nie pomogą, bo trzeba by było odbudować podściółkę tłuszczową - to można zrobić, ale nie zabiegami, tylko codzienną, żmudną pielęgnacją i oczywiście odbudowuje się ją w jakimś procencie a nie w całości.

Dlatego teraz wydaje wam się, że ona zaliczyła kolejne zabiegi. A to niekoniecznie jest prawda, wg mnie to wynik poprzednik zabiegów, traumy, schudnięcia i zwyczajnego starzenia się. Ale i tak wygląda bardzo dobrze biorąc pod uwagę to wszystko, co przeszła.
                        • pani-nick Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 12:08
                          Tez tak uważam.
                      • waleria_s Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 14.04.20, 20:08
                        Szulim zawsze była drobna, koścista, wystarczy sobie zerknąć na ręce, dłonie. Tłuszczyku na twarzy też nie miała, dochodzą procesy starzenia się i buzia 'leci', staje inna. Ona i tak jest dobrze zrobiona, gdyby odpuściła med. estetyczną, miałaby pewnie doły pod oczami, taki typ twarzy. Coś może być u niej z zaciskaniem szczęk, ma często taki grymas jak od zaciskania i uwypukliły jej się żwacze. Pod wpływem stresu, traumy też się to może nasilać. Ma w moim odczuciu taką spiętą twarz, to nie jest kwestia ostrzykiwaniania. Podsumowując- jak na swoje warunki wyjściowe, moim zdaniem wygląda bardzo dobrze, dodatkowe 5kg i czas (na dojście do siebie, regenerację psychiczną) i będzie jeszcze lepiej.
                        • thank_you Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 15.04.20, 08:27
                          Tłuszczyk na twarzy każdy ma, jego ilośc zmienia sie naturalnie z wiekiem. Mozna miec go mało a potem jeszcze mniej - jak ona. Naprawdę, jak na jej chudość i to co przeżyła, palenie papierosów, to - jak juz pisałam - dolinę łez ma zrobiona zawodowa. Zreszta kiedyś tez tak wyglądały jej usta. Gdy zaczela je powiększać to chyba jako jedyna z celebrytek, ktore tez powiększały, nie miała kaczego dziobka. Teraz ma. Zapewnie nie dlatego, bo chciala tylko dlatego, ze to efekt starzenia sie - warga osuwa sie, rynienka spłaszcza i wydluza, wargi sie rozciągają.
                          • annajustyna Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 15.04.20, 09:48
                            Zawsze myślałam, że usta powiększa się środkami, które prędzej czy później i tak się wchłaniają...
                          • thank_you Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 15.04.20, 10:19
                            Doskonale wiesz o co mi chodziło. Ma powiększane ciagle, tylko efekt powiększania u tej samej 25 i 42 latki jest zupełnie inny.
                            • waleria_s Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 15.04.20, 10:32
                              Młodo zaczęłam usta powiększać i prawda to, młode lepiej przyjmują kwas, bardziej naturalny efekt. Z czasem myślę, że w ogóle ten zabieg porzucę. Nie wszystko jest winą złego lekarza, jak tu niektóre krzyczą, a warunków wyjściowych, stanu skóry itd. To jak np. z Radwańską- wyjściowo miała dość dziwne, wąskie usta i po powiększaniu też ten efekt nie powala. Ja dla przykładu mam asymetrię ust od zawsze, wyrównuję kwasem, ale trudno uzyskać efekt 100% równych warg. Ktoś z boku też pomyśli, ale się oszpeciła, czemu te usta asymetryczne, jaki lekarz spartaczył robotę, a to jest i tak efekt o niebo lepszy, gdybym zostawiła swoje naturalne i krzywe.
                              • annajustyna Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 15.04.20, 10:40
                                A np Marta Kaczynska po powiekszeniu wyglada o niebo lepiej niz przed. Mnie sie tam lekko powiekszone podobaja, aczkolwiek zazwyczaj to efekt kaczora z boku (ale to chyba glownie dlatego, ze kobiety chca miec spektakularny efekt). Sama mam duze i ile ja sie nacierpialam jako dziecko przytykow od "waskoustnych" kolezanek (swoja droga, co one wyniosly z domow, ze nie wiedzialy w wieku kilkunastu lat, co to takt).
        • thank_you Re: plotkarsko: co ona zrobiła z twarzą? 12.04.20, 20:42
          Nie, nie chce tego powiedzieć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka