disco-ball 02.05.20, 23:12 Nie poznałam jej na tej focie, wyglada jak inna osoba. Zdjęcie z jej Instagrama. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bywalec.hoteli Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 02.05.20, 23:19 a ona już urodziła drugie dziecko? może jest rozciągnięta w ciąży albo po ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 00:03 Co to znaczy rozciągnięta?! Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 01:40 szersza, cięższa, większe piersi. byłaś przecież 2 razy w ciąży to nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 02:26 Wiem to, że Ty nic nie wiesz o ciąży.....możesz się domyślać. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 09:34 Ale gdzie ją rozciągnęło? Na twarzy?? Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 11:08 Tak, może ustami rodziła Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 11:26 Jprdl, w ciąży rozchodzą się wszystkie stawy, nie tylko te od miednicy. Dlatego np. wielu kobietom powiększają się stopy o jeden rozmiar, chociaż stopami nie rodzą🙄 jest za to odpowiedzialna relaksyna, taki hormon. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 12:01 to lewa ma dużo tych stawów na twarzy i niesymetrycznie rozłożone w dodatku Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 12:06 Oprócz stawów, są jeszcze inne połączenia kości. I one też się w ciąży rozchodzą. Tadam! Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 12:55 W takim razie u Lewandowskiej rozeszły się połączenia kości ust. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 12:55 A konkretniej warg. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 13:01 Tkanki miękkie też zmieniają strukture, bo relaksyna powoduje rozkład kolagenu. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 13:45 W takim stopniu? Ok... Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 15:34 w ciąży to rosną dłonie i stopy, miednica się poszerza a twarz puchnie. Żeby się deformowała, to musi być jakaś poważna choroba. Dwa razy byłam w ciąży, dwa razy urosły mi stopy i dłonie a ani razu nie zdeformowała twarz ani nie dostałam zeza. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 15:37 A ja byłam raz w ciąży i przez parę dni czułam jak mi się czaszka na szwach rozchodzi a potem stary kask rowerowy okazał się za mały/źle leżał. I co? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 15:40 "w ciąży to rosną dłonie i stopy, miednica się poszerza" Wszystkie połączenia kości się luzują, co może skutkować zmianami kształtu. Tyle że stopy ludzie mierzą a czaszki i innych kości już nie. Ty jeszcze dłonie zauważyłaś. Ja się dzięki ciąży pozbyłam bólów i drętwienia, które miałam w lewej ręce. I myślę, że to dzięki powiększeniu prześwitów pomiędzy kośćmi w tamtym miejscu... Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 16:28 Przecież to zdjęcie jest zrobione pod jakimś dziwnym kątem, jeszcze pewnie aparat zniekształcił rysy, do tego jest w ciąży, co też wpływa na wygląd (tak twarzy też, stąd te wszystkie przesądy dotyczące płci dziecka, związane z wyglądem matki w ciąży). Jak dla mnie w ogóle wątek z dudy. Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 02.05.20, 23:22 Już widać podobieństwo do Szulim, pewnie ten sam chirurg je robi. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 02.05.20, 23:31 O, pierwszy raz jest ładna. Jak dla mnie. Ona mnie denerwuje, jak się uśmiecha. Ma coś irytującego w uśmiechu. Choć oczywiście daj Boże, żeby tylko takie "brzydule" po świecie chodziły.... Odpowiedz Link Zgłoś
zasiedziala Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 02.05.20, 23:54 lot_w_kosmos napisała: > O, pierwszy raz jest ładna. Pomyślałam dokładnie to samo Jeśli to sprawka tego słynnego chirurga, to chyba muszę się do niego wybrać. Może chociaż na jakąś wizualizację mnie będzie stać 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 02:09 Zasiedziała dla mnie się nie musisz poprawiać Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 09:38 Tak, zasiedziala na pewno robiłaby zabieg dla ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 11:27 Czy ten kretyn myśli, że jest w jakimś swoim haremie? Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 12:28 Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 12:59 Morgen, też odnoszę takie wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
i_m.norwood.3 Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 14:44 A Ty ją widziałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 02.05.20, 23:36 Juz chyba wiem, skad te nasze watki plotkarskie One sobie robia jakies dziwaczne te fotki, selfie pod katem, z gory, z dolu... Jeszcze pewnie filry i inne cuda... I potem zadna samej siebie nie przypomina Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 00:08 Morał: od ustawienia, perspektywy, oświetlenia itp bardzo dużo zależy i niekoniecznie "inna twarz" na focie oznacza operację plastyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 00:51 Jasne, oczywiście. Tylko nie w tym przypadku Odpowiedz Link Zgłoś
girasole01 Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 01:10 zwłaszcza ze jest w zaawansowanej ciąży - na pewno uznała ze to najlepszy moment na operacje plastyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
disco-ball Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 12:19 Plus ma chyba podkład rozsmarowany na ustach. Wychodzi na to, ze jak sobie strzeli fotkę bez makijażu i filtrów to nie przypomina siebie. Do tego najczęściej widuje jej zdjęcia w wersji uśmiechniętej. To tez robi duża różnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 02:01 www.msn.com/pl-pl/rozrywka/gwiazdy/anna-lewandowska-szczerze-o-drugiej-ci%C4%85%C5%BCy-to-na-pewno-nie-by%C5%82-plan-by-ann/ar-BBXCZD5. Tu tez twarz zmieniona programem graf. Powiekszone oczy, wyszczuplony owal. Pewnie te aplikacje juz sa standardem w komorkach. Tylko po co to publikowac? Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 12:09 Dokladnie to samo pomyslalam - to jest twarz po filtrach Odpowiedz Link Zgłoś
disco-ball Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 12:22 Tu tez jest bez uśmiechu. Mega różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 08:45 Oj się chirurg napracowal Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 10:26 Jasne, w ciąży się poprawiała. Starzejesz się, lipcowa, widzisz w lustrze twarz nadgryzioną zębem czasu i cię wkurzają młodsze, atrakcyjne kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 04.05.20, 10:18 nie nie,ja mowie o wyglądzie wyjściowym- wtedy sie napracował ja nigdy nie wymagałam poprawek Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 08:50 Wygląda dobrze. I tak nigdy mi się nie podobała i nie spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
roks30 Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 09:00 Ona za chwilę rodzi. Chciałabym tak wyglądać w końcówce ciąży, ale i tak jej nie lubię i nie polubię. OT. Wiedziałyście, że Jabłczyńska ma córkę z facetem Lary Gessler? Przyznam, że bardzo mnie to zaskoczyło w tym tygodniu 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 09:15 Jabłczyńska ma dziecko? Owszem, to nowa dla mnie nowa informacja. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 09:15 Zaskoczyłoby, gdyby było prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
roks30 Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 09:27 Tak czytałam, że Szeląg był z Jabłczyńska (znają się na pewno, bo oznaczyła go na zdjęciu na instagramie) i że mają razem 3 letnią córkę. I zostawił ją dla Lary, z którą też będzie miał dziecko notabene. Pewnie plotki 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 10:14 Aż z ciekawości wpisałam te nazwiska i wyskoczyło, ze Gessler z partnerem i Jablczynska byli na otwarciu butiku w listopadzie. Jesli Jablczynska to eks z dzieckiem, a Gessler była next w ciazy, to ostro grają Odpowiedz Link Zgłoś
roks30 Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 11:00 😂 No. Też o tym czytałam. Jednakowoż czasem się zastanawialam, że Jabłczyńska taka ładna i ułożona dziewczyna ciągle sama. Lata lecą, ani dziecka ani faceta. Wiem wiem nie każdy musi i chce to mieć, ale jednak. 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
liliawodna222 Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 09:18 Śliczna Odpowiedz Link Zgłoś
evolventa Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 09:31 Następna co grzebie przy ustach. No nie ma siły, to od razu widać i nie jest to komplement Odpowiedz Link Zgłoś
mail-na-gazecie Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 11:45 Nie rozumiem. Miała ładne usta. Liczy się krój, czasem lepiej to pasuje do twarzy niż te wydęte. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 12:57 mail-na-gazecie napisał: > Nie rozumiem. Miała ładne usta. Dokładnie. W ogóle moim zdaniem Lewandowska jest ładna. Na tym zdjęciu, z takimi ustami, wygląda fatalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 12:03 na tym zdjęciu wygląda jakby miała sklejone 2 różne połowy twarzy - ma różne owale i do tego zeza Odpowiedz Link Zgłoś
starczy_tego Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 12:18 Czy ona ma zeza?? Omg Odpowiedz Link Zgłoś
kermicia Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 14:42 Coś jej jedno oko uciekło. Ania moim skromnym zdaniem jest pięknie zrobiona, etap wyjściowy był a'la startowy Rozenek i Siwiec. Ale bardzo często mi się wydaje, że ma właśnie lekkiego zeza albo jakąś niesymetrię w oczach. Podobnie jest u Shannen Dorethy, czyli Brendy. Ładna, ale jedno oko z pół centymetra wyżej w osi twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 15:11 kermicia napisała: > Coś jej jedno oko uciekło. Ania moim skromnym zdaniem jest pięknie zrobiona, et > ap wyjściowy był a'la startowy Rozenek i Siwiec. Nie wiem co to znaczy pięknie zrobiona w jej przypadku...Nie, nie chce jej obrażać - jest po prostu wyjątkowo przeciętna, żadnego "zrobienia" tutaj nie widzę...Po prostu dzieki zasobom finansowym wygląda lepiej niż za czasów bardzo wczesnej młodości. Odpowiedz Link Zgłoś
kermicia Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 17:51 Pięknei zrobiona, tzn wylaszczona w stosunku do tego, co było. Ma doskonałe zęby i zmniejszony nos, powiększony nieprzesadnie biust. Z jej pieniędzmi mogłaby zrobić sobie absolutnie wszystko i zepsuć to 5 razy, a wygląda świeżo i naturalnie. Nie wiem czego chcieć więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_s Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 17:57 Nie ma raczej powiększonego biustu. Widać na zdjęciach przed drugą ciążą, że to nadal sportowy rozmiar. Prawda, fajne w niej to, że z tymi pieniędzmi nie poszła w hurtowe poprawki, jak to czynią żony innych piłkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 15:39 Bardzo nieudane filtry na zdjęciu: jedno oko ma wyżej niż drugie. Pewnie program filtrujący pomylił się z powodu grzywki i nie wykrył jednego oka. Dziwię się, że zdecydowała się opublikować tak nieudane zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_s Re: Kolejny plotkarski wątek - Lewandowska 03.05.20, 17:24 Ładnie wygląda. Jest w zaawansowanej ciąży, może być trochę opuchnięta itd. Nie uważam Ani za piękność, ale jest zadbana, taka 'świeża', ma fajne wysportowane ciało. Dobrze, że nie usiłuje robić się na seksowną laskę (zupełnie nie jest takim typem), a pozostaje sobą. Przyjemniej obserwować jej instagram ze zdjęciami w sportowych strojach, bez ciężkiego konturowania na twarzy itd. od celebryckich selfie z wydymaniem zakwaszonych usteczek. Oczywiście, coś pewnie poprawia (na pierwszy rzut oka można zobaczyć zęby), ale tu właśnie widać różnicę między med. estetyczną w dobrym guście, gdzie kobieta nadal wygląda na swój wiek i świeżo, a ostrzykaniem się tak, że przypomina się podstarzałą tandeciarę z bazarku. Odpowiedz Link Zgłoś