Dodaj do ulubionych

Podoba mi się podejście NL

05.05.20, 20:44
Kurcze jak ja bym chciała mieszkać w tym kraju.

Mają takie zdroworozsądkowe podejście do większości tematów.

I ten tekst: otwieramy się, bo już nawet samo życie jest ryzykiem.

www.sport.pl/pilka/7,64946,25921829,czy-dzieci-rzeczywiscie-nie-zarazaja-holandia-idzie-pod-prad.html#s=BoxMMt3
Czy ktoś oprócz mnie tak kocha Holandię?
Obserwuj wątek
    • beataj1 Re: Podoba mi się podejście NL 05.05.20, 20:55
      Ja jestem za tym by się Holandia z nami zamieniła na wyspy. My im Wolin, oni nam Arubę.
      Uważam że to godne i sprawiedliwe.
      • lellapolella Re: Podoba mi się podejście NL 05.05.20, 21:11
        Sprzeciw! Kocham Wolinsmile
        PS. A nie mogą nam po prostu tej Aruby dać na chorom curke?
        Co do meritum wątku- przynajmniej mają jasną koncepcję, a nie żałosny chaos i to doceniam.
        • bobbiedraper Re: Podoba mi się podejście NL 05.05.20, 21:58
          Piękne kobiety, każdy chłopak w Maroku, chce mieć za żonę dziewczynę z Małego Maroka.
    • bobbiedraper Re: Podoba mi się podejście NL 05.05.20, 20:59
      Mieli fajne kolonie w Indonezji. No i ci wszyscy hardkorowi protestanci.
      • karme-lowa Re: Podoba mi się podejście NL 05.05.20, 21:21
        Kocham!
    • tiszantul Re: Podoba mi się podejście NL 05.05.20, 21:33
      Po lansie na najbardziej spanikowanych będzie lans na najbardziej wyluzowanych. Jaki znowu wirus? KOD-u na tym forum też nikt nigdy nie popierał smile
    • cauliflowerpl Re: Podoba mi się podejście NL 05.05.20, 21:45
      Kraj, którego najwyższy szczyt leży na wysokości n.p.m. poniżej mojej piwnicy zdecydowanie nie nadaje sie dla mnie do życia.
      • cauliflowerpl Re: Podoba mi się podejście NL 05.05.20, 21:47
        Swoja droga bardzo dobra wymówka zeby wywalic rodzicow z treningow. Doskonale posuniecie, wszystkim wyjdzie na dobre. Kiss and go to hell.
        • roks30 Re: Podoba mi się podejście NL 05.05.20, 22:07
          Ciekawi mnie dlaczego Niemcy od razu opublikowali swoje "wyniki badań" na zalosnie małej liczbie dzieci (47) i to nie w czasopismie naukowym tylko w mediach. Chcą przekonywać na siłę że Holendrzy są głupi? Poza tym już mnie po prostu ta ilość sprzecznych badań, wyników, opinii po prosty wkur. ia. Jednego dnia Grzesiowski w TVN 24 mówi że szkoły to armagedon zakażeń, następnego dnia prof. wirusologii z Warszawy mówi że zagrożenie jest minimalne. Nie mam już kurla sił na to wszystko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka