lukrecja46 24.05.20, 21:42 Moja 13- letnia córka uwielbia więźnia labiryntu. Szukamy czegoś w podobnej tematyce. Polecacie coś?. Byle nie fantasy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kafana Re: Szukam książki 24.05.20, 21:52 Niezgodna, igrzyska śmierci, zmierzch ( wiezien labiryntu to przecież fantasy) Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: Szukam książki 24.05.20, 21:53 Jak rozumiesz fantasy? Player One / Earnest Cline (ang. Ready Player One) - jest tez film Intruz / Stephanie Mayer + film Igrzyska smierci / Suzanne Collins (ta moze byc troche za straszna) + film Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja46 Re: Szukam książki 24.05.20, 22:07 Fantasy czyli smoki i te sprawy, władca pierścieni itp. Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: Szukam książki 24.05.20, 22:14 Ok - a Mroczne Materie / Philip Pullman czytałyście? Ja tez smoków nie lubie ale seria Temaraire / Naomi Novik bardzo mi sie podobała - pierwsza ksiazka super, druga bardzo dobra, nastepne jakosc gorsza, ale nadal polecam. Próbowałyście tez książki autora Terry Prachett? Bardzo fajne, troche absurdalne. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja46 Re: Szukam książki 24.05.20, 22:22 Nie znam. Jutro popatrzymy- dzięki😘 Odpowiedz Link Zgłoś