ajaksiowa 25.05.20, 06:51 Macie swoje typy?moje to Filip Łobodziński,Marek Probosz,Krzysztof Zanussi_ ex aeguo😌 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
damartyn Re: Pi€kny timbr głosu 25.05.20, 08:24 jowita771 napisał: > Jacek Mikołajczak. > Znakomity głos. Z młodszych bardzo podobny ma Mateusz Janicki. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Pi€kny timbr głosu 25.05.20, 07:21 Krzysztof Kolberger i Krzysztof Kołbasiuk Odpowiedz Link Zgłoś
bo1 Re: Pi€kny timbr głosu 25.05.20, 07:21 Albo timbre, albo tembr. Natomiast "pi€kny" nawet fajnie wygląda. Co do głosu: Krystyna Czubówna, pewien mój znajomy oraz żona mojego kolegi. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Pi€kny timbr głosu 25.05.20, 07:24 Zanussi, ten pedofil? Okropny ma głos, obleśny, śliski i te rączki wciąż złożone jak ksiądz na kazaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
mava Re: Pi€kny timbr głosu 25.05.20, 18:02 >Zanussi, ten pedofil? jessuu... co za ohyda... Widzialaś? byłaś w jegu łóżku? ma jakis wyrok? Co za kretynka (też chyba mi wolno skoro ty sie nie obdzyndzalasz) Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Pi€kny timbr głosu 25.05.20, 19:53 Tajemnica Poliszynela. Możesz mnie wyzywać na zdrowie, ale mówi się o tym od lat i od lat sprawa jest zamiatana pod dywan. Nawet i bez tego gość jest dla mnie wystarczająco obleśny. Odpowiedz Link Zgłoś
mondovi Re: Pi€kny timbr głosu 26.05.20, 01:50 Bardzo szybko został zwolniony z czasopism, w których pisał, nagle przestał się udzielać w tv. Czy on sam zajął stanowisko? Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Pi€kny timbr głosu 26.05.20, 07:03 Z Waszych typów wybrałam sobie kilka krórych przeoczyłam ale większość to ,,zwyczajne,normalne ,,głosy(oczywiście dla mnie)a sformuowanie ,,głos ubrany w.ciało,,📣📣😊😊 Odpowiedz Link Zgłoś
liliawodna222 Re: Pi€kny timbr głosu 25.05.20, 08:09 Fronczewski 🙂 A z młodych Kamil Kula. Jesli chodzi o kobiety, to wygrywa Marta Kuligowska z TVN24 - uwielbiam taki niski glos 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Pi€kny timbr głosu 25.05.20, 09:29 Na zawsze nie do pobicia Maciej Zembaty. A także Mitch Grassi i Dolly Parton. Uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoklarowna Re: Pi€kny timbr głosu 25.05.20, 20:01 Zębaty taaak Kuligowska taaak Fronczewski taaak Odpowiedz Link Zgłoś
pani_libusza Re: Pi€kny timbr głosu 25.05.20, 22:38 Fronczewski aż się rozmarzyłam moje dzieci lubią bajki czytane przez Fronczewskiego, ma tak cudowny głos ze nawet Brzechwa w jego wydaniu jest seksowny Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Pi€kny timbr głosu 25.05.20, 10:13 ajaksiowa napisała: > Macie swoje typy?moje to > Filip Łobodziński,Marek Probosz,Krzysztof Zanussi_ ex aeguo😌 > Tylko po polsku to tembr a po łacinie ex aequo.Tam jest Q. Odpowiedz Link Zgłoś
ariathedevil Re: Pi€kny timbr głosu 25.05.20, 13:15 Jacek Rozenek, Zborowski, Czubówna. Odpowiedz Link Zgłoś
izjaa Re: Pi€kny timbr głosu 25.05.20, 16:32 Fronczewski. Kolberger. Bonaszewski. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Pi€kny timbr głosu 25.05.20, 16:41 Mój własny - podobno urzeka i to obie płcie . Kiedyś, w jednej z galerii handlowych, prowadziłam cykl "czytanek" dla dzieciaków i niedawno miałam propozycję do audiobook'ów tylko czasowo nie ogarnę. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: Pi€kny timbr głosu 25.05.20, 16:57 Edmund Fetting www.youtube.com/watch?v=q7ke_xzw0Ew Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Pi€kny timbr głosu 25.05.20, 17:06 Dzięki za Fettinga,zupe£nie o Nim zapomniałam👍 Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Pi€kny timbr głosu 25.05.20, 17:10 O tak. Jeden z najpiękniejszych głosów w historii głosów polskich. Odpowiedz Link Zgłoś
sza.aliczek Re: Pi€kny timbr głosu 25.05.20, 17:19 Zdecydowanie Fetting. Ale Fronczewski nie wiem czy nie mocniej, bo taki osobny w brzmieniu. W śpiewie może mniej, ale ... kto dziś tak zaśpiewa? Byle nie o miłości - Apetyt na czereśnie (1975) Krystyna Sienkiewicz, Piotr Fronczewski Zdarzenia, zmyślenia - Piotr Fronczewski Odpowiedz Link Zgłoś
mmoni Re: Pi€kny timbr głosu 26.05.20, 13:07 To mi rozwala serce na miazgę: To ostatnia niedziela- Piotr Fronczewski Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Pi€kny timbr głosu 25.05.20, 17:49 Oj, tak. Dziś już takich głosów nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Pi€kny timbr głosu 25.05.20, 20:41 Tak! Poza tym najprzystojniejszy polski gej, ku rozpaczy tysięcy pań Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Pi€kny timbr głosu 26.05.20, 00:20 Najwyraźniej zdeklarowany. Nie ożenił się jak wielu niezdecydowanych w którą stronę czy takich co od czasu do czasu szarpali się na utrzymywanie pozorów. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Pi€kny timbr głosu 25.05.20, 22:28 O tak, piekny glos. I w ogole przystojny facet,mial w sobie cos. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Pi€kny timbr głosu 25.05.20, 17:18 Piotr Stelmach. Absolutnie. Piotr Fronczewski, elektryzuje, i jeszcze Tomasz Knapik. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Pi€kny timbr głosu 25.05.20, 17:49 Knapik! Tak! Nie cierpię filmów z lektorem, ale te z nim można oglądać w sumie dla niego. Swoją drogą, pamiętam, jak się zdziwiłam, gdy go zobaczyłam pierwszy raz - to zawsze jest dziwne, gdy widzi się głos "ubrany" w twarz i ciało Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Pi€kny timbr głosu 25.05.20, 17:26 Jerzy Radziwiłowicz. Mój mąż też ma cudownie niski głos, uwielbiam go. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Pi€kny timbr głosu 25.05.20, 17:27 O tak, Radziwilowicz. Właśnie oglądam po raz kolejny serial Glina. Dla niego. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Pi€kny timbr głosu 25.05.20, 17:41 Ja też!!!! Na Kino Polska.... Uwielbiam komisarza Gajewskiego, super facet, niestety takich w realu to jak na lekarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Pi€kny timbr głosu 25.05.20, 17:48 No. A serial rewelacja. W którymś z odcinków gra bardzo młody Dorociński. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Pi€kny timbr głosu 25.05.20, 18:29 Zgadza się, Dorociński ma epizod jako fotograf. W sobotę był właśnie ten odcinek (zawsze na niego trafiam). Uwielbiam też muzykę z "Gliny", świetnie buduje nastrój. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Pi€kny timbr głosu 25.05.20, 19:55 To prawda, muzyka też rewelacja. Generalnie wszyscy aktorzy są świetni, młoda Buzek, Braciak to klasa sama w sobie, Stuhr. No mega serial. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Pi€kny timbr głosu 25.05.20, 19:56 Jedyna postać, której nie zdołałam polubić, to corka Gajewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Pi€kny timbr głosu 26.05.20, 16:11 Zgadzam się, nie znosiłam jej. I pani psycholog z komendy. Uwielbiałam za to panią patolog! Świetna babka, tak czekałam, aż z Gajewskim zostaną parą.... Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Pi€kny timbr głosu 25.05.20, 20:17 Fronczewski, Jungowska, radiowcy: Mann, Niedźwiedzki. Odpowiedz Link Zgłoś
bananananas Re: Pi€kny timbr głosu 26.05.20, 12:51 asia_i_p napisała: > Fronczewski, Jungowska, radiowcy: Mann, Niedźwiedzki. Cudze chwalicie swego nie znacie. Mężczyzna o najatrakcyjniejszym tembrze głosu pracuje w Trzebnicy , jeśli nosisz okulary, to możesz go znać. Na drugim miejscu dla mnie Boowa ze strony Boowa and Kwala; piosenki dla dzieci nabierają niespodziewanego posmaku Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Pi€kny timbr głosu 25.05.20, 21:53 Edmund Fetting, Michał Szułdrzyński, Ewa Szykulska Odpowiedz Link Zgłoś
kultowniczka Re: Pi€kny timbr głosu 26.05.20, 00:13 Linda, Severski i Gintrowski. Odpowiedz Link Zgłoś
mmoni Re: Pi€kny timbr głosu 26.05.20, 13:16 To ja może nietypowo - Stanisław Ciosek. Nie chodzi mi tutaj kompletnie o to, czy go cenię jako polityka, czy nie, ale prezenterem radiowym byłby świetnym. W tym klipie z TOK FM to dobrze słychać, zwłaszcza przez bolesny kontrast z tembrem głosu red. Wróbla. Ciosek: Rosja mogła przyznać się do swojej części winy od razu Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Pi€kny timbr głosu 26.05.20, 15:48 Faktycznie,p Ciosek może w szranki stanąć😀 Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: Pi€kny timbr głosu 26.05.20, 15:59 Piotr Fronczewski i Benedict Cumberbatch. W kategorii szeptu- Tom Hiddleston. Odpowiedz Link Zgłoś