Dodaj do ulubionych

Polecam serial "Defending Jacob"

31.05.20, 19:13
Polecam serial "Defending Jacob" polski tytuł "W obronie syna" Wstrząsający thriller, w którym życie pewnej rodziny zostaje bezpowrotnie zniszczone wraz z oskarżeniem syna o zamordowanie kolegi z klasy. Leci na Apple TV+. Proszę przygotować dużo środków uspakajających.
www.filmweb.pl/serial/W+obronie+syna-2020-847747
Obserwuj wątek
    • aguar Re: Polecam serial "Defending Jacob" 01.06.20, 19:18
      Obejrzałam. Ciekawy, mocno wciąga. Ale momentami bardzo się wkurzałam.
    • asiairma Re: Polecam serial "Defending Jacob" 01.06.20, 19:37
      Czytałam książkę, niezły kryminał na dwa, trzy wieczory.
    • marianna1960 Re: Polecam serial "Defending Jacob" 02.06.20, 06:10
      Koniec był najlepszy. Kolejny serial z Apple TV+ który mi się podobał piękne zdjęcia realizacja, pierwszy był Dickinson o młodej poetce.
      Teraz oglądam "Little fires everywhere" na podstawie książki Celeste Ng.
      • aguar Re: Polecam serial "Defending Jacob" 02.06.20, 08:22
        Dla mnie koniec był zbyt tragiczny. To, że matka nie wierzyła własnemu dziecku i we własne dziecko było dla mnie wręcz bolesne.
        • marianna1960 Re: Polecam serial "Defending Jacob" 02.06.20, 08:25
          Może źle to określiłam że najlepszy, na pewno wstrząsający i nie wiemy czy to zrobił czy nie..
        • asiairma Re: Polecam serial "Defending Jacob" 02.06.20, 09:14
          spoiler!!

Nie oglądałam, a czytałam -mogą być różnice, ale właśnie to że matka kocha, ale wie że ma do czynienia z psychopatą, który jeszcze niejedną osobę skrzywdzi i się z tego wywinie, jest dramatyczne ale i na swój sposób jej czyn jest pełny miłości.
    • princy-mincy Re: Polecam serial "Defending Jacob" 02.06.20, 09:21
      Widzialam, wciagajacy i klimatyczny. Zdecydowanie warto obejrzec mimo kilku slabszych punktow.
      Serial calkowicie skupil sie na dramacie rodziny a nie ma mowy o przebiegu sledztwa (np kiedy ofiara umarla itp).
      No i aktorka grajaca Laurie straszna, okropnie mnie denerwowala.
      Ale i tak calosc na plus.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka