gru_z_gru 28.07.20, 21:22 Ematka używa? Czy to dla pakerów tylko? Przed treningiem czy po? No i czy istnieje na rynku coś co nie jest w smaku koszmarnie słodkie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wapaha Re: Odżywki białkowe 28.07.20, 21:29 Jeden sezon stosowałam i przestałam. ( sojowe, waniliowe) - miałam wrażenie "opuchnięcia" Po co ci to ? Bezsensu Ty w ogóle odbierasz maile ?? Odpowiedz Link Zgłoś
gru_z_gru Re: Odżywki białkowe 28.07.20, 22:08 Bo ćwiczę wieczorem i potem jednak przydałoby się coś zjeść a nie mam siły na normalny posiłek to szukam wyjścia. Z mailami to poczta robi co chce, wywala mnie na logowaniu ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Odżywki białkowe 28.07.20, 22:26 Az tak mocno ćwiczysz ? ( nie dasz rady rano albo po 16-19 ? ) Ja generalnie jestem przeciwniczką odżywek- ekperyment na mnie samej sie nie powiódł więc tym bardziej- zjedz sobie jogurt,/serek wiejski/kefir Odpowiedz Link Zgłoś
gru_z_gru Re: Odżywki białkowe 28.07.20, 22:33 Nie chodzi, że mocno, tylko po prostu czas ćwiczeń jest dostosowany do dzieci. Czasami mi się udaje ok 18:30, wtedy partner przejmuje maluchy, szykuje im kolację, kąpiel, ja wracam na usypianie. Ale są takie dni, że nie ma opcji dopóki nie zasną. Więc wychodzi jak wychodzi. Jogurty lubię, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Odżywki białkowe 28.07.20, 22:36 Czaję, jak się nie ma co sie lubi to sie lubi to się ma 18.30 lepsza hormonalnie i energetycznie, no i zjeśc można w spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
gru_z_gru Re: Odżywki białkowe 28.07.20, 22:40 Za to udało mi się Twoją radę wdrożyć (mail nie włazi to tu napiszę). Niedługo będę uchodzić za osiedlową wariatkę, bo dziecko na rowerku, drugie biega, a matka pompki robi Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Odżywki białkowe 28.07.20, 22:42 Zrób fote teraz i zrobisz sobie za np. 2 m-ce - zobaczysz efekt Odpowiedz Link Zgłoś
nieskomplikowany.miesniak Re: Odżywki białkowe 28.07.20, 21:31 Używałem, słodkie to było jak diabli, od paru ładnych lat nie miałem z tym kontaktu, nie pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Odżywki białkowe 28.07.20, 21:31 Czasem uzywam, jak nie mam ochoty na sniadanie. Robie sobie jakis koktajl i dosypuje bialka, zeby nie pasc z glodu przed nastepnym posilkiem. Mam bialko, ktore nie jest slodkie . Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Odżywki białkowe 28.07.20, 21:31 Uzywam. Z beketo. Nie jest slodkie. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Odżywki białkowe 28.07.20, 21:33 Istnieje, smak naturalny. Czasami mieszam z podwójnie czekoladowym albo waniliowym, bo smakowe faktycznie o wiele za słodkie. Używam kiedy w ciągu dnia mam za mało białka w planach i możliwościach. Raczej rzadko, no jednak wolę kawałek mięsa albo twaróg. Odpowiedz Link Zgłoś
gru_z_gru Re: Odżywki białkowe 28.07.20, 22:09 Mięso i twaróg uwielbiam ale o 21:30 średnio szczególnie latem Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Odżywki białkowe 28.07.20, 22:13 Potreningowo to lepszy będzie banan/kilka daktyli/łyżka masła orzechowego Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Odżywki białkowe 28.07.20, 22:23 Po treningu, oczywiście. To zresztą zależy od celu trenigów i tego co się zjadło w ciągu dnia. Można iść spać bez jedzenia, bo czemu nie. No i bez przesady z tym "tyle węgli". W jednym bananie...? Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Odżywki białkowe 28.07.20, 22:35 banan/kilka daktyli/łyżka masła orzechowego banan -100 kcal- 26 g węgli Kilka daktyli-( 4)- 60 kcal-ok 13 węgli Łyżka masła orzechowego- 139 kcal- 2 g węgli Co daje prawie 300kcal i aż 40 g węgli Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: Odżywki białkowe 28.07.20, 22:38 Ale to chyba zamiennie miało być a nie wszystko na raz? Mnie by taki zestaw zamulił na amen :p Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Odżywki białkowe 28.07.20, 22:41 Nie no chyba razem - potreningowo łyżka masła orzechowego ? Ja akceptuje zestaw ale jeszcze z owsianką i orzechami. No i rano Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Odżywki białkowe 28.07.20, 22:45 Nie, nie wszystko razem, tylko do wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: Odżywki białkowe 28.07.20, 22:54 Ja z tego akceptuję tylko banana:p Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Odżywki białkowe 28.07.20, 22:42 Eee przecież nie masz zjesc wszystkiego tylko jedno z tych produktów. Odpowiedz Link Zgłoś
best_bej Re: Odżywki białkowe 28.07.20, 21:33 Białko z konopii. W smaku jak bloto. Pije z woda i nie delektuje się, bo nie ma czym. Odpowiedz Link Zgłoś
ira_08 Re: Odżywki białkowe 28.07.20, 22:10 Nie, a po co? W diecie zachodniej jest białka nadto, jak nie chcesz być pakersem i startować w zawodach kulturystycznych, to są ci zbędne. Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: Odżywki białkowe 28.07.20, 22:20 bialko to za malo ba przypakowanie anaboliki jakies musza byc w komplecie Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Odżywki białkowe 28.07.20, 22:25 Co za bzdury, wybacz. Treningi i dieta (odpowiednio dobrane) wystarczą, nie ma potrzeby brać anabolików. Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: Odżywki białkowe 28.07.20, 23:09 wybaczam mozesz stonowac miesnie, ale wybacz nie narosnie ci masy miesniowej przy umiarkowanym treningu kardio/obciazeniowym... mam kolezanke, body builder, duze obciazenia, dieta i anaboliki, jezeli chcesz zeby ci miesnie urosly, a nie tylko stonowaly sie. nie podejrzewam, zeby autorka miala na mysli pakowanie, zeby jej sie bicepsy w rekawy nie miescily... Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Odżywki białkowe 28.07.20, 22:43 No zamiast białkowego posilki. Machasz szejka i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Odżywki białkowe 28.07.20, 22:12 Piłam kiedyś kilka dni, żołądek normalnie mam jak struś, a po tym dostałam mega niestrawności. Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: Odżywki białkowe 28.07.20, 22:19 Zjedz kawalek sera zoltego, ryby wedzonej, koktajl na bazie kefiru, lyzke masla orzechowego, nie laduj w siebie tego przetworzonego, slodkiego dziadostwa Odpowiedz Link Zgłoś