gaskama 29.07.20, 21:54 Właśnie skończyłam 5 sezon. 6 dopiero kręcą. 🥺 Ktoś oglądał? Ktos rozumie, jak cierpię, że się skończył? Ktoś ma coś podobnego do polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaskama Re: In the line of duty 29.07.20, 22:50 A masz coś do polecenia? Coś podobnego? Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: In the line of duty 29.07.20, 23:46 presens napisała: > Rozumiem cię I ja. To jest jeden z najlepszych seriali jakie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
starczy_tego Re: In the line of duty 29.07.20, 22:55 Dzięki za sugestie nie wiem czy podobne ale podobał mi się Broadchurch Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: In the line of duty 29.07.20, 23:06 Ale dzięki! Jeszcze pomysły? Z innej beczki ... dobry był Unorthodox. Ale to już zupełnie inny klimat. Inny temat, inna bajka, ale też dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: In the line of duty 30.07.20, 00:31 Shtisel oczywiscie tez widzialas? Odpowiedz Link Zgłoś
starczy_tego Re: In the line of duty 30.07.20, 08:42 no własnie, obejrzyj koniecznie Shtisel. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: In the line of duty 30.07.20, 10:10 Shtisel ... zniechecilam się przy pierwszym odcinku. Warto jednak iść dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: In the line of duty 01.08.20, 04:25 ja na poczatku tez, potem wrocilam i wsiaklam Odpowiedz Link Zgłoś
agonyaunt Re: In the line of duty 29.07.20, 23:42 Świetny jest, bardzo polecam (nie oglądałam Line of Duty, ale sądząc po opisie, powinno Ci się spodobać). Jak masz fazę na brytyjskie kryminały, to sprawdź sobie też Waking the Dead, Silent Witness, Happy Valley, Unforgotten, Bodyguard, Luther (chociaż ten pewnie znasz). I nie brytyjski, ale z mocno brytyjską obsadą: Berlin Station. Odpowiedz Link Zgłoś
agonyaunt Re: In the line of duty 01.08.20, 00:10 Dobra, obejrzałam dwa odcinki. Jeśli to ten Line of Duty www.imdb.com/title/tt2303687/ to prawdę mówiąc nie rozumiem zachwytów. To się w którymś momencie jakoś rozkręca? Aktorzy przestają drewniaczyć? Kurczę, przecież to od tego samego kolesia co zrobił Bodyguarda, a z pięć razy gorsze. Liczyłam na coś naprawdę fajnego, a tu rozczarowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
hungaria Re: In the line of duty 29.07.20, 23:42 Rozumiem, nic juz potem nie jest takie samo. A ogladalas The Wire? Ciezar gatunkowy wiekszy, ale to jeden z najlepszych seriali policyjnych ever. Odpowiedz Link Zgłoś
roks30 Re: In the line of duty 30.07.20, 00:05 Zawsze mi smutno jak skończę serial. Ostatnio skończyłam Most nad Sundem, Broadchurch. Normalnie odczuwam coś na kształt straty 😆. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: In the line of duty 30.07.20, 00:11 Czeka w kolejce Narazie jest "Collateral" (tylko 4 episodes ) i troche mecze "Deadwind"; patrzylam tez na takie dwa: "Top Boy" i "London Spy" ale jakos tak bez zatchniecia sie zachwytem … Mowicie, ze "Line of Duty" warte kilku wieczorow? No to mila wiadomosc - fajnie na cos (dobrego!) czekac Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: In the line of duty 30.07.20, 05:34 Jeden z najlepszych ale nudny skończyłam na trzecim sezone Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: In the line of duty 30.07.20, 00:26 "W kregu zbrodni" dwa sezony tylko ☹ Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: In the line of duty 30.07.20, 05:36 Chyba Line of Duty bardzo dobry obejrzałam 5 sezonów Odpowiedz Link Zgłoś