pytajacakinga 07.08.20, 20:35 Kochane Emamy jaka restauracje możecie polecić w Gdyni lub Sopocie żeby urządzić komuś urodziny?może być też Gdańsk a i jakaś firmę która robi ładne artystyczne torty.Dziekuje🥰🥰🥰🥰 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thank_you Re: Elegancka restauracja Gdynia/Sopot 07.08.20, 20:41 Elegancka, czyli? Dobre jedzenie maja w Bulaju, miewają w WHITE Marlin. Odpowiedz Link Zgłoś
ida_listopadowa Re: Elegancka restauracja Gdynia/Sopot 07.08.20, 20:42 polecam Petit Paris w Sopocie oraz Bialy Krolik w Gdyni, obie wybitne i eleganckie. Smakosze wybiora slynna Sztuczkę w Gdyni, ale moum zdaniem mimo wszystko jakos tam barowo. Jakbym ja miala wybierac, bralabym Bialego Krolika. Restauracja w Gdyni Orlowie, w palacyku polozonym w pieknym parku Odpowiedz Link Zgłoś
ida_listopadowa Re: Elegancka restauracja Gdynia/Sopot 07.08.20, 20:44 i jeszcze dodam wybor nieoczywisty: Mondo de Vinegret w Muzeum Emigracji. Widok na port, elegancko, dobre jedzenie, pieknie i wyjatkowo, tylko ze na koncu swiata Odpowiedz Link Zgłoś
ida_listopadowa Re: Elegancka restauracja Gdynia/Sopot 07.08.20, 20:45 A! i niech cie reka boska broni isc do Fino. Slawa miejsca zupelnie nie wspolgra z menu Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Elegancka restauracja Gdynia/Sopot 07.08.20, 20:49 Super, odwiedzę w tym miesiącu )) Odpowiedz Link Zgłoś
pytajacakinga Re: Elegancka restauracja Gdynia/Sopot 07.08.20, 20:47 ida_listopadowa napisała: . > > Jakbym ja miala wybierac, bralabym Bialego Krolika. Restauracja w Gdyni Orlowie > , w palacyku polozonym w pieknym parku Dziękuję myślałam o niej ,jest tam mega drogo ale ponoć warto. Odpowiedz Link Zgłoś
ida_listopadowa Re: Elegancka restauracja Gdynia/Sopot 07.08.20, 20:54 menu degustacyjne jest drogie (ok 300 zl) i moim zdaniem raz warto, jest to prawdziwe przezycie. Dania z karty sa w cenach restauracji - ok 60 zl za danie glowne, wiec dosyc normalnie. A jaki jest budzet na osobe? Odpowiedz Link Zgłoś
ida_listopadowa Re: Elegancka restauracja Gdynia/Sopot 07.08.20, 21:01 Z tanszych a fajnych miejsc w Gdyni polecam Zante. Fajna atmosfera, dobre jedzenie, cena dania glownego 30 zl. Ale tam nie ma bialych obrusow i szkla (czyli juz nie tak elegancko) Odpowiedz Link Zgłoś
szorstkawelna Re: Elegancka restauracja Gdynia/Sopot 07.08.20, 23:03 Byłam niedawno w Białym Kroliku. Jest pięknie i jedzenie bardzo dobrej jakości, ale do efektu wow, jednak trochę brakowało. Odpowiedz Link Zgłoś
satur9 Re: Elegancka restauracja Gdynia/Sopot 07.08.20, 22:58 Zatoka Świń, robią ładne artystyczne torty i lody. Bombelki mile widziane, wiek od 3-90. Odpowiedz Link Zgłoś