Dodaj do ulubionych

Elegancka restauracja Gdynia/Sopot

07.08.20, 20:35
Kochane Emamy jaka restauracje możecie polecić w Gdyni lub Sopocie żeby urządzić komuś urodziny?może być też Gdańsk a i jakaś firmę która robi ładne artystyczne torty.Dziekuje🥰🥰🥰🥰
Obserwuj wątek
    • thank_you Re: Elegancka restauracja Gdynia/Sopot 07.08.20, 20:41
      Elegancka, czyli?

Dobre jedzenie maja w Bulaju, miewają w WHITE Marlin.
    • ida_listopadowa Re: Elegancka restauracja Gdynia/Sopot 07.08.20, 20:42
      polecam Petit Paris w Sopocie oraz Bialy Krolik w Gdyni, obie wybitne i eleganckie. Smakosze wybiora slynna Sztuczkę w Gdyni, ale moum zdaniem mimo wszystko jakos tam barowo.

Jakbym ja miala wybierac, bralabym Bialego Krolika. Restauracja w Gdyni Orlowie, w palacyku polozonym w pieknym parku
      • ida_listopadowa Re: Elegancka restauracja Gdynia/Sopot 07.08.20, 20:44
        i jeszcze dodam wybor nieoczywisty: Mondo de Vinegret w Muzeum Emigracji. Widok na port, elegancko, dobre jedzenie, pieknie i wyjatkowo, tylko ze na koncu swiatasmile
        • ida_listopadowa Re: Elegancka restauracja Gdynia/Sopot 07.08.20, 20:45
          A! i niech cie reka boska broni isc do Fino. Slawa miejsca zupelnie nie wspolgra z menu
        • thank_you Re: Elegancka restauracja Gdynia/Sopot 07.08.20, 20:49
          Super, odwiedzę w tym miesiącu smile))
      • pytajacakinga Re: Elegancka restauracja Gdynia/Sopot 07.08.20, 20:47
        ida_listopadowa napisała: .
        >
        > Jakbym ja miala wybierac, bralabym Bialego Krolika. Restauracja w Gdyni Orlowie
        > , w palacyku polozonym w pieknym parku

Dziękuję myślałam o niej ,jest tam mega drogo ale ponoć warto.
        • ida_listopadowa Re: Elegancka restauracja Gdynia/Sopot 07.08.20, 20:54
          menu degustacyjne jest drogie (ok 300 zl) i moim zdaniem raz warto, jest to prawdziwe przezycie. Dania z karty sa w cenach restauracji - ok 60 zl za danie glowne, wiec dosyc normalnie.

A jaki jest budzet na osobe?
          • ida_listopadowa Re: Elegancka restauracja Gdynia/Sopot 07.08.20, 21:01
            Z tanszych a fajnych miejsc w Gdyni polecam Zante. Fajna atmosfera, dobre jedzenie, cena dania glownego 30 zl. Ale tam nie ma bialych obrusow i szkla (czyli juz nie tak elegancko)
        • szorstkawelna Re: Elegancka restauracja Gdynia/Sopot 07.08.20, 23:03
          Byłam niedawno w Białym Kroliku. Jest pięknie i jedzenie bardzo dobrej jakości, ale do efektu wow, jednak trochę brakowało.
    • just_shelly Re: Elegancka restauracja Gdynia/Sopot 07.08.20, 21:10
      Biały Królik
    • bigzaganiacz Re: Elegancka restauracja Gdynia/Sopot 07.08.20, 22:49
      Zatoka swin
    • satur9 Re: Elegancka restauracja Gdynia/Sopot 07.08.20, 22:58
      Zatoka Świń, robią ładne artystyczne torty i lody. Bombelki mile widziane, wiek od 3-90.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka