Dodaj do ulubionych

Piotr Żyła plotkarsko.

15.08.20, 07:19
Refleksja po wizycie na pudlu. Czytam, że oświadczył się dziewczynie. I ok, tylko zastanawiam się czy osoby po trudnych rozwodach faktycznie nie obawiają się powtórki z rozrywki? Osobiście po takim rozwodzie jak miał Żyła ja bym drugi raz ślubu nie brała. No chyba że to tylko zaręczyny i ten stan się nie zmieni.
A wy zaryzykowały byście? A może macie podobnie trudne rozwody i jesteście w nowym małżeństwie? Wątek na luzie.
Obserwuj wątek
    • rb_111222333 Re: Piotr Żyła plotkarsko. 15.08.20, 07:47
      Akurat Żyły nie podejrzewam o głębsze refleksje i przemyślenie sprawy
    • ginger.ale Re: Piotr Żyła plotkarsko. 15.08.20, 07:59
      Naprawdę sądzisz, że on ma cokolwiek dogłębnie PRZEMYŚLANE? Raczej, tak jak jego ex, nie grzeszą intelektem.
    • annajustyna Re: Piotr Żyła plotkarsko. 15.08.20, 08:04
      Można brać drugi ślub, tylko trzeba wyciągnąć wnioski z pierwszego, być ostrożnym i uregulować to i owo prawnie. A pan Piotr widać, że się w licealistę z podfruwajką bawi. Jego sprawa.
    • ichi51e Re: Piotr Żyła plotkarsko. 15.08.20, 08:08
      Niektorzy ludzie nie wyobrazaja sobie ze mozna bez slubu.
    • mae224 Re: Piotr Żyła plotkarsko. 15.08.20, 09:38
      A może pani naciskała?
    • sofia_87 Re: Piotr Żyła plotkarsko. 15.08.20, 09:45
      Przemyślenia, wnioski?
      Słuchając wypowiedzi tego pana, moglabym raczej stwierdzić, że mój kot ma większe szanse na przemyślenia i wnioski ☺
      Ale być może w sumie wystarczy, że nie będzie wchodził w kolejne związki będąc mężem i kolejny rozwód będzie w miarę spokojny.
      Zresztą, ta nowa pani to chyba jakaś młodziutka aspirujaca aktorka, więc jej raczej chodzi o popularnośc i followersów i niż o związek do grobowej deski.
      Tak OT, facet, z tym glosikiem kastrata i wypisana na twarzy tęsknota za rozumem jest kompletnie aseksualny
      • pani07 Re: Piotr Żyła plotkarsko. 15.08.20, 13:43
        Przemyślenia? O ile P.Żyle nie udamawiam talentu do skakania , to prezentuje się jako ten "bez rozumu".
      • pani_tau Re: Piotr Żyła plotkarsko. 15.08.20, 16:01
        Proszę nie ubliżać kotu.
        • sofia_87 Re: Piotr Żyła plotkarsko. 15.08.20, 17:12
          Masz rację, Kacper by się obraził za takie porównania 😀
    • lelija05 Re: Piotr Żyła plotkarsko. 15.08.20, 14:52
      Nie zdziwiłabym się, gdyby była już w ciąży.
      • annajustyna Re: Piotr Żyła plotkarsko. 15.08.20, 15:34
        Niekoniecznie, to nie Michał Wiśniewski 🤣
    • mrs.solis Re: Piotr Żyła plotkarsko. 15.08.20, 16:33
      Nigdy nie interesowalam sie ani tym panem ani jego sportem, ale pod wplywem wypowiedzi forumek postanowilam sprawdzic co z nim nie tak. Jeezas , naprawde wierze, ze sofii kot ma wiecej przemyslen niz ten facet.
      • sofia_87 Re: Piotr Żyła plotkarsko. 15.08.20, 17:15
        Mój kot potrafi wymyślić sposób na otrzymanie dodatkowego posiłku.
        Nikt kto nie myśli nie wymyslilby omdlewania z glodu z głową w miseczce 😂
        • mrs.solis Re: Piotr Żyła plotkarsko. 15.08.20, 17:20
          Moj tez jest doskonalym aktorem. Czasem maz , ktory wczesniej wstanie nakarmi kota, po czym jak tylko ja pojawie sie w kuchni on bez mrugniecia okiem udaje, ze jest bardzo glodny. Wiele razy mu sie ta sztuczka udala i dostawal podwojne sniadanie.
          • iwoniaw Re: Piotr Żyła plotkarsko. 15.08.20, 17:32
            O, udawanie o poranku "jeszcze nikt mnie dziś nie karmił, umieram z głodu" przy każdej kolejnej osobie pojawiającej się w kuchni to te bestie mają chyba w genach - wszystkie koty, z którymi miałam okazję mieszkać choćby chwilę, miały to opanowane do perfekcji 😂
            • sofia_87 Re: Piotr Żyła plotkarsko. 15.08.20, 18:00
              O poranku? Kacper robi to cały dzień ☺
    • kropkacom Re: Piotr Żyła plotkarsko. 15.08.20, 17:36
      No cóż, ludzie lubią zaręczyny, śluby a potem zbyt często unieważnienia czy/też rozwody. To chyba uzależnia.
      • kropkacom Re: Piotr Żyła plotkarsko. 15.08.20, 17:40
        Nie dziwmy się, że pary jednopłciowe chcą też tego miodu. wink
        • pani_tau Re: Piotr Żyła plotkarsko. 15.08.20, 17:57
          Małżeństwo gwarantuje to, czego konkubinat nie zapewnia.
          Przekonała się o tym partnerka Stiga Larsona, z którym związku nie sformalizowala z powodu romantycznych przekonań. Larson nieoczekiwanie zmarł na zawał gdy jego trylogia dopiero zyskiwała na popularności, a z całej kasy partnerka nie zobaczyła ani grosza, bo wszystko zabrała jego rodzina.

Jestem ostatnią osobą, którą można by posadzić o materializm, ale dziwi mnie, że małżeństwo prawie nigdy nie jest rozpatrywane w kategoriach prawno-ekonomicznych a jedynie, powiedzmy, romantyczno-spolecznych.
          • kropkacom Re: Piotr Żyła plotkarsko. 15.08.20, 17:59
            Przecież wiem. Śmieje się tylko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka