Dodaj do ulubionych

... Białystok

31.08.20, 17:15
szkoda mi tej drugiej córki tych ludzi z Białegostoku. sad((((((((((( Rodzina miała założoną niebieską kartę. Prawdopodobnie doszło do samobójstwa rozszerzonego. Czy naprawdę nie da się wychwycić symptomów tego, do czego może dojść? Przecież ona przeżywa tragedię. Człowiek zostaje sam.
Obserwuj wątek
    • angazetka Re: ... Białystok 31.08.20, 17:18
      ...ale że ten wybuch gazu...?
      • stanislawa1 Re: ... Białystok 31.08.20, 17:22
        angazetka napisała:

> ...ale że ten wybuch gazu...?
        no ten sad
        • stanislawa1 Re: ... Białystok 31.08.20, 17:30
          wiem, że jak człowiek np. traci pracę to zostaje często z tym sam. Z kłopotami finansowymi też nie zawsze ma się zrozumienie nawet w rodzinie. W Wawie na drzwiach przychodni wieszają ogłoszenia o telefonie, takiej infolinii wsparcia psychologicznego.
          Nie znamy szczegółów sytuacji, ale ogólnie uważam, że ta cała pandemia mogła się do tego przyczynić. Ludzie powinni móc zarabiać, mieć poczucie wpływu na sytuację.
          • eveeveeve Re: ... Białystok 31.08.20, 19:17
            Tu ponoć była niebieska karta założona...
          • lot_w_kosmos Re: ... Białystok 31.08.20, 19:24
            Nie broń psychopaty. Żadna strata pracy tego, co zrobił, nie usprawiedliwia. Normalnie człowiek inaczej takie rzeczy przeżywa. Najwyżej siebie samego pośle na tamten świat.
            Psychopata jest niereformowalny. Tam była przemoc od wielu lat. Uwolnić się od psychopaty nie jest łatwo. Żyły zastraszone, gnębione, cała rodzina.
    • daniela34 Re: ... Białystok 31.08.20, 17:29
      Zastanawiałam się, kiedy pojawi się wątek na ten temat.
    • lot_w_kosmos Re: ... Białystok 31.08.20, 18:48
      Nienawidzę psychopatów.
      A jest ich chyba coraz wiecej.
      Żal tych kobiet, dziewczynek....
      Ech....
    • triismegistos Re: ... Białystok 31.08.20, 19:04
      "Mężczyzna mieszkający w domu miał wcześniej "wielokrotnie grozić rodzinie" i był dobrze znany policji. "
      Jprdl
    • eveeveeve Re: ... Białystok 31.08.20, 19:16
      następny świrnięty tatusiek...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka