lilia.z.doliny Re: Faceci zdradzają 12.09.20, 13:59 Zodiak to przestarzala forma sprawdzania stopnia wierności męża. Moja babunia, świec panie nad jej duszą, nauczyła mnie, że najlepszym testerem jest pranie. Jak wywieszasz pranie i zaświeci słoneczko, to znaczy ze chlop jest wierny jak sam Błaszczak. Jeśli się zachmurzy- oj, oczy mu latają na boki. Jak lunue deszcz- od razu mozna bez pytania przyłożyć staremu walkiem w łeb, bo rznie na morgi. Tak ze tak o... Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia Re: Faceci zdradzają 12.09.20, 14:04 swietne, tez naucze tej metody corke a pozniej wnuczke Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Faceci zdradzają 12.09.20, 21:49 ...ale czy to dotyczy też skorpionów...?!? Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia Re: Faceci zdradzają 12.09.20, 14:02 dziwilam sie jak moja kolezanka z Indii, wyksztalcona pani doktor nauk fizycznych, przed slubem byla u kilku astrologow by stwierdzic jakie sa sznase przyszlego zwiazku z odnoszacym sukcesy informatykiem, w jej kulturze to normalne. Ale ze w naszej... Odpowiedz Link Zgłoś
hukop Re: Faceci zdradzają 13.09.20, 00:55 No, co ty nie powiesz? Nie rób jaj. Przecież nasze gwiazdy z tego forum są przekonane, że ich miś nigdy nie zdradzi. A g.. prawda. Moja kuzynka, fajna laska. Zgrabna, ładna, miła, rodzinna itd. fajna dziewczyna. Mąż poszedł do grubej baby, z ładną buzią ale gruba. Są już ze sobą 7 lat. Czemu odszedł? Nie sprecyzował nigdy do końca, tylko że się zakochał. Każdy w rodzinie myślał, że mu minie. Nie minęło. Są do tej pory razem. Odpowiedz Link Zgłoś
just_shelly Re: Faceci zdradzają 13.09.20, 11:48 Normalni faceci nie zdradzają. Normalni faceci najpierw kończą jeden związek, a dopiero później wchodzą w kolejny. Podobnie kobiety. Niestety mało jest normalnych. To, ze zdradzana strona nie ma zbyt wielkiego wpływu na rozum i charakter swojego partnera jest chyba oczywiste. Faceci zdradzają grube, chude, ładne, brzydkie, głupie j inteligentne. Najbardziej zdradzanym facetem w moim życiu był bogaty facet z doktoratem i wyglądem arystokraty oraz nienagannymi manierami. Co zrobisz? Nic nie zrobisz. Twój komentarz o mojej aparycji - cóż... jeśli zrobiło Ci się choć trochę przyjemniej w ten twój wczorajszy ch..wy wieczór, to się cieszę. Pozdrawiam serdecznie. Ps. Tak, na jednej z fb grup przyznałam, ze przytyłam po hormonach 6 kg w ciągu 2 tyg. Zostało mi 1,5 kg do Powrotu wagi piórkowej. Sprawdziło się ze po pierwsze woda się zatrzymuje, po drugie apetyt wzrasta. Wystarczyło zacząć brać hydrominium i bardziej skrupulatnie korzystać z fat secret oraz zacząć się ruszac. Hormony sprawiają, ze nic się człowiekowi nie chce początkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 22:58 Powinnaś zapytać co wyprawia berga. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Faceci zdradzają 13.09.20, 22:42 Przeczytałam wątek i chyba trzeba najpierw zajarać blanta, by w nim uczestniczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Faceci zdradzają 13.09.20, 23:00 gaskama napisała: > Przeczytałam wątek i chyba trzeba najpierw zajarać blanta, by w nim uczestniczy > ć. Dawaj! 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 07:29 gaskama napisała: > Przeczytałam wątek i chyba trzeba najpierw zajarać blanta, by w nim uczestniczy > ć. > No nie? Po prostu cringe. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Faceci zdradzają 13.09.20, 22:51 JPRDL, ryczące czterdziestki o mentalności siedemnastolatek walczą w kisielu. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Faceci zdradzają 13.09.20, 22:59 Nie, prostu mnie śmieszy i zniesmacza fakt, ze shell, zlodziejka zdjęć z czyjegoś Instagrama ma bliskich znajomych uprawiających sporty otnicze. Czy ten jej jurny mąż też lata czy zbyt się boi? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Faceci zdradzają 13.09.20, 23:03 Berga, nie przejmuj się nią. Olej to zdjęcie. Ja go nie widziałem, a nawet jakbym je widział, to by nic się nie stało. Męża twego ani dzieci nie znam. Ta babka ma naprawdę nierówno pod deklem i jak się kogoś uczepi jest jak maniak. Ja owszem nie we wszystko co piszesz wierzę, ale nie przyszłoby mi robić śledztwa internetowego. Polecam zablokować i olać delikwentkę. Serwus! Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Faceci zdradzają 13.09.20, 23:06 Laska angażuje do swoich ematkowych potyczek swojego kumpla chirurga plastycznego. ZENADA. Shellerka osiągnela nowe dno. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Faceci zdradzają 13.09.20, 23:21 Dobrze Ci radzę - olej, zablokuj. To taki typ z którym inaczej nie wygrasz. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Faceci zdradzają 13.09.20, 23:03 Gdyby Ci ktos ukradł zdjecia partnera z IG inaczej byś śpiewała. Odpowiedz Link Zgłoś
fragile_f Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 18:36 Wrzucając zdjęcia na IG zrzekłaś się do nich praw, nie można mówić o kradzieży w tym przypadku. Co nie zmienia faktu, ze jesteście siebie warte, obydwie jedziecie po bandzie w tym wątku... Odpowiedz Link Zgłoś
pingus Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 08:54 Oczywiście, że zdradzają piękne dziewczyny, ba nawet powiem, że je zdradzają z przeciętnymi. Dlaczego? Bo to zdobywcy, ich to kręci, że mogą mieć kolejną. ALE zawsze decydującą rolę ma kobieta, która spodoba się facetowi, dopiero jeśli wyraźnie da znać, że chce no to zdrada murowana. Oczywiście są wyjątki, a więc mężczyźni z zasadami, poznałam takich i choćby nie wiem co to nie zdradzą (tak na pocieszenie). Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 16:56 Co za wspanialy watek, dawno takich bredni nie czytalam, czy to znaczy ze bb..berdzi is b..back? Jak radzono, do czytania zapalilam skreta i od razu przypomnialy mi sie przygody dwoch przyjaciolek - Crevetty i Cacahouetty, wymyslone dawno temu przez moja corke, tylko troszke dopasowalam: Kontekst: Crevetta niewybrednie skrytykowala urode meza Cacahouetty. Kilka miesiecy pozniej, Cacahouetta nie stracila okazji by sie zemscic... - Cacahoueta : "Crevetta jest strasznie zle zrobiona i stara, a jej monsz nawet nie lata!!!" - Crevetta : "Ale przynajmniej schudlam!!! A moj monsz uprawia bardzo niebezpieczne i jeszcze bardzien meskie sporty od twojego!!!" - Cacahoueta : "Ale nie lata, wiec nie ma jaj!!!" - Crevetta : "Pewnie bys chciala, zeby latal za toba!!!" - Cacahouetta : "Nie dziekuje, ale pewnie i tak cie zdradzi bo jestes chuda!!!" "I stara!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 18:59 A ja jestem rozczarowana. Cały dzień odświeżałam forum w oczekiwaniu na dalsze emocje i nic. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 19:26 Bo wszystko zostalo już powiedziane. Berga ma męża z jajami, latającego. No która to przebije ? O urodzie to już nie ma co wspomninać, bo nawet jak brzydka, to i tak najładniejsza. A duszą to już najbardziej. Mnie tylko zastanawia ta specjalizacja w skorpionach, przedmałżeńska rozumiem. Tak umieć z tłumu wyłuskiwać ? Temat wypstrykany. Tylko fajnie się dziać musi na tych instagramach, co to wspólni znajomi o forumie wiedzom. Aż szkoda, że ematkę to omija, rozerwałby się człowiek a tu kicha. Wiedza tajemna. Czyli śmieją sie bez nas, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 19:32 Jakbym miala takich znajomych... to juz bym ich nie miala. Dla mnie totalnie chore akcje z tym wysylaniem zdjec z instagrama, zerwalabym kontakty z kazdym, kto sie tak bawi, boje sie swirow. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 22:39 Niby tak. Ale kto sieje wiatr, zbiera burzę. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 19:35 Kurza noga, ja też latałam na paralotni i teraz nie wiem, co o tym myśleć... A zresztą, nie jestem niczyim mężem, więc się nie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 19:39 No i sorki. Jaj nie masz. Gdybyś chociaż samolot popilotowała ? Niechby i szybowiec ? A swoją drogą to ten pojedynek na mężów fajny jest. Ciekawe czyj misiu by wygrał, gdyby ematki potraktowaly konkurencję poważnie. Tzn niepoważnie i weszły w konkury ? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 23:51 Jeśli latalaś to według teorii berganiemoty masz jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 19:43 gama2003 napisała: > ma męża z jajami, latającego. Latający mąż z jajami? Mąż-samica??? Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 19:46 A skąd. To supersamiec. Żona Berga tak pieszczotliwie o mężu pisała, mniemam że wiedzą anatomiczną kierowana. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 23:55 gama2003 napisała: > A skąd. To supersamiec. Żona Berga tak pieszczotliwie o mężu pisała, mniemam że > wiedzą anatomiczną kierowana. Mąż bergi nie tylko ma jaja, ale jeszcze dobrze ją puka, czym chwaliła się na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 19:44 > Tylko fajnie się dziać musi na tych instagramach, co to wspólni znajomi o forum > ie wiedzom. Mam wrażenie, ze jestem jedną z nielicznych, która nie widziała Ig głównych bohaterek tego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 19:47 Jest nas dwie. Załapałałam się jedynie na fragment głowy jednego z mężów, tu na forum. Kompletnie nieidentyfikowalny. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 19:53 Tak, kawałek glowy też widziałam. Znaków szczególnych brak 😛 Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 19:58 > Jest nas dwie. Załapałałam się jedynie na fragment głowy jednego z mężów, tu na > forum. Kompletnie nieidentyfikowalny. dolaczam - tez nic oprocz kawalka wlosow meza nie widzialam ... ... ale za to wstawilam zdjecie wlasnego oka - i zostalam posadzona, ze to nie moje oko!! ... wiec chyba jestem troche lepsza od was, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 20:03 Czy mogę do Waszego Trio? Nie widziałam ani Bergi, ani Shell. Czuję się wykluczona! Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 20:16 > Nie widziałam ani Bergi, ani Shell. a widzialas moje oko??? bo to jest sprawa decydujaca ... Odpowiedz Link Zgłoś
ggrruu Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 20:17 Ja nie widziałam Twojego oka, co jest mocno nie fair, bo Ty widziałaś moje nogi Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 20:21 > Ja nie widziałam Twojego oka, co jest mocno nie fair, bo Ty widziałaś moje nogi > moja droga, do konca nie wiadomo, czy to bylo naprawde moje oko - stalkowal mnie facet, ktorego znajoma twierdzila, to JEJ oko, wiec ja mam przyslac zdjecie calej mnie, zeby udowodnic, ze oko moje ... ... Twoje nogi jakby malo atrakcyjnie przy wykradzionym oku wygladaja ... no! Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 20:27 PS aha, nogi - w kozakach! - tez moge pokazac, a co! Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 20:34 kura17 napisała: > PS aha, nogi - w kozakach! - tez moge pokazac, a co! Nóg nie pokażę, ale oko mogę 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 20:35 > Nóg nie pokażę, ale oko mogę 😃 Daniela, dawaj oko ... zepsujemy watek do cna ... Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 20:41 kura17 napisała: > ... zepsujemy watek do cna ... Właśnie o to mi trochę chodzi. Zeby zepsuć. Bo na trzeźwo się nie da tego czytać. Masz "dwa oka" Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 20:45 > Masz "dwa oka" sliczne oczy masz szare? moj starszy syn ma piekne szare oczy, taka szarosc "krystaliczna" - jakby lod sie skrzyl i nie wiem, jak zareagowac na "dwa oka" - moj mlodszy syn odmawia mowic "plecy", bo on przeciez ma jedno pleco! ... no ale Ty dwa oka to raczej masz ... tutaj moje powtorzone ... a co, raz sie zyje niebezpiecznie ... Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 20:49 kura17 napisała: > sliczne oczy > masz szare? Dziękuję. Ty masz piękne zielone Z moim kolorem to jest różnie, w zależności od tego co ubiorę, najczęściej są szare. Jeśli mam na sobie coś różowego (blady róż)- to będą takie szare jak kocie futro, a jeśli mam odcienie zieleni albo fioletu to będą bardziej zielone. Swoje oczy akurat bardzo lubię (w przeciwieństwie do nosa, podbródka i paru innych) Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 20:53 > Dziękuję. Ty masz piękne zielone no swoje oczy calkiem lubie - srodki maja takie brazowo-zlote, z forum sie dowiedzialam, ze to sie jakos specjalnie nazywa > Z moim kolorem to jest różnie, w zależności od tego co ubiorę, najczęściej są > szare. Jeśli mam na sobie coś różowego (blady róż)- to będą takie szare jak > ikoce futro, a jeśli mam odcienie zieleni albo fioletu to będą bardziej zielone. moj maz tak ma - niby blado-niebieskie oczy, ale ubrania bardzo je podbijaja - w niebieskiej koszuli robia sie lazurowe, a w zielonej - morskie ... straszy syn, ten z szarymi, tez ma niebieskie w niebieskich ubraniach (ktorych nie lubi ...). mlodszy to moj klon - przez lata mial szare oczy, potem "dostal" zoltych plam - i zrobily sie zielone, jak moje moje wcale nie zmieniaja koloru w zaleznosci od ubran. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 01:03 Mój mąż też tak ma. Ma szare oczy i w zależności co założy, to kolor oczu się zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 21:11 eeee no kurza twarz! ja bym temu stalkerowi wysłała w odpowiedzi fotkę Julianne Moore, włosami pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 23:26 Daniela, nie wiem czemu, ale zupełnie inaczej sobie twoje oka wyobrażałam! A że jestem w nastroju bojowym, to swoje też pokaże Wiem, że to sie kiedyś zemści, ale co mi tam! Oka z rok stare, bo ja selfi nie robie i z telefonu to moge wybrać zdjecie roślin lub krajobrazów Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 23:43 jak_matrioszka napisała: > Daniela, nie wiem czemu, ale zupełnie inaczej sobie twoje oka wyobrażałam! Ciekawe jak? 😃 > A że jestem w nastroju bojowym, to swoje też pokaże Wiem, że to sie kiedyś z > emści, ale co mi tam! Zemsci się, zemsci. Na mnie pewnie też 😃 Oka z rok stare, bo ja selfi nie robie i z telefonu to mo > ge wybrać zdjecie roślin lub krajobrazów Heh, to zupełnie tak samo jak ja. W telefonie mam głównie zdjęcia kwiatków. Selfie zrobilam w zyciu moze 4. To moje zdjęcie to nie selfie. Robił je ktos z domowników. Piękny masz kolor Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 23:57 Dziekuje Nie mam zdjecia jak sobie te twoje oka wyobrażam, a opisać nie umiem Zreszta, kurze też bym przypisała inne oczy, te filifionki Zdjecie w gorzej niż średnich warunkach świetlnych zrobione, to oczy szarawe. Ja słońce błyśnie to mam oczy przeraźliwie niebieskie i w całej rodzinie tylko kot ma głebszy kolor Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 23:59 jak_matrioszka napisała: J > a słońce błyśnie to mam oczy przeraźliwie niebieskie i A właśnie tak mi się wydawało, że te Twoje "oka" to będą takie bardzi niebieskie. Niesamowite są takie oczy. U mnie w rodzinie tylko mama ma niebieskie, ale nie aż tak. Niebieski u nas w mniejszości Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 00:03 U nas niebiescy w wiekszości Tylko Młoda ma brazowe, wiec kiedy przyjechała do domu obejrzeć kota, to pierwsze co powiedziała to "nooo jasne, nawet €¥§*&£# kot ma niebieskie oczy!" 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 20:19 Aaaaaa! Pamietam, ze cos bylo, ale juz nie pamietam co. Jakas aferka mocno absurdalna chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 20:23 > Aaaaaa! Pamietam, ze cos bylo, ale juz nie pamietam co. Jakas aferka mocno absu > rdalna chyba? tak dostalam nagle maila na gazetowy od goscia, ktory "domagal" sie, zebym mu wyslala swoje cale zdjecie, zeby udowodnic, ze to moje oko ... bo jego znajoma twierdzila, ze to jej - i ze to ON wykradl i wstawil na forum bez jej zgody ... jak opisalam sytuacje na forum, to zostalam (przez niektorych) obwolana attention whore (i ze sama wymyslilam historie z ukradzionym okiem). oko niebezpieczne jest ... Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 20:46 > moze to bylo oko proroka? e tam, proroka - kury po prostu ... Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 21:09 przecież kury są ślepe to po co im oczy? wszyscy chyba słyszeli o kurzej ślepocie, albo że coś się trafiło jak ślepej kurze ziarno. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 21:10 > przecież kury są ślepe to po co im oczy? wszyscy chyba słyszeli o kurzej > ślepocie, albo że coś się trafiło jak ślepej kurze ziarno. o ja durna! ide sobie wydlubac oczy ... Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 20:27 kura17 napisała: > > Nie widziałam ani Bergi, ani Shell. > > a widzialas moje oko??? > bo to jest sprawa decydujaca ... > > > Chyba nie....? Gdzie ono jest? Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 20:28 > Chyba nie....? Gdzie ono jest? wykradzione - to chyba juz nie ma ... tak jak oko pan kleksa, ktore wyslal w podroz na ksiezyc ... ... chyba musze wstawic oko jeszcze raz! Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 20:46 Jak gdzie, w oczodole jest. Nie piszcie, ze nie?! Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 20:49 > Jak gdzie, w oczodole jest. Nie piszcie, ze nie?! no cos Ty - na forum! dawaj swoje zdecydowalysmy z Daniela, ze psujemy ten watek oczami ... oczyma ... oczmi ... Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 21:01 o! nastepna filutka z uwodzicielskimi oczami ... niebieskie? fajne sa takie ciemne obwodki. mam znajomego z jasno-brazowymi oczami (taki orzech laskowy) i z czarnymi obwodkami - przedziwnie to wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
filifionka1989 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 21:11 Udzielam się na ematce raz na sto lat, ale dołącze do zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 21:13 Fajne masz oczy- i ksztalt i kolor Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 21:15 ooo Filifionka ... jakie fajne skosne i tez zielone?? albo szare? Odpowiedz Link Zgłoś
filifionka1989 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 21:26 Zielone. Z powodu tej skośności oraz wysokich kości policzkowych w dzieciństwie byłam notorycznie brana z pół azjatkę Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 21:34 > Zielone. Z powodu tej skośności oraz wysokich kości policzkowych w dzieciństwie > byłam notorycznie brana z pół azjatkę nie dziwie sie masz jakies korzenie "skosnookie"? Odpowiedz Link Zgłoś
filifionka1989 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 22:19 Na pewno nie do 3 pokoleń wstecz, ale może kiedyś pokuszę się o zrobienie drzewa genealogicznego i czegoś się dowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 21:11 Niebieskie Dawaj oko znajomego, opis mi sie spodobal! Jak kradziez sie wyda to... moze cie Pirania wybroni Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 21:12 nie przegnajcie, Pirania pisał ostatnio, że jest na urlopie... Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 21:18 kurcze, nie mam fotki oczu na podoredziu! ... a jak go poprosze o zdjecie oka proroka na emame, to chyba przestanie mnie szanowac jako naukowca ... on w ogole mnie zaskoczyl tymi oczami, bo ma korzenie indyjskie i ciemna skore, a te oczy takie dziwaczne, jasno-ciemne ... Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 21:21 Zrob sobie z nim kiedys zdjecie w sprzyjajacych okolicznosciach, wytnij oko... i wrzuc w watek, chocby i po latach. "Powrot oka"- czyli klatwa ematki Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 21:32 uwielbiam rosol! ... zawsze rozbieram sie do rosolu ... Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 21:33 mid.week napisała: > najlepsze oka ma, wiadomo, rosół Yes, yes, yes! Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 21:31 > Zrob sobie z nim kiedys zdjecie w sprzyjajacych okolicznosciach, wytnij oko... > i wrzuc w watek, chocby i po latach. "Powrot oka"- czyli klatwa ematki haha, patrzylam w sieci - ale na jedynym zdjeciu, jakie znalazlam, oko widac slabo ... na razie przez covida znajomego nie widuje - nie mieszkam sie obfotografowac, jak nam sie uda spotkac! Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 19:53 Nie, nikt nie widzial poza tymi, ktore sobie rozsylaly jej dane na priv. Ale to mam wrazenie garstka a nie wiekszosc. A moze sie myle i pol forum tym zyje Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 20:54 Zgadza sie na priva szlo. Moze na ktora godzina bylo bo tam sie chyba rzecz zaczela Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 21:06 ichi51e napisała: Moze na ktora godzina bylo bo tam sie chyba rzecz zac > zela > chyba nie... Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 20:55 Zaluj bo to byl watek komiczny w ktorym wrzucono tu film o kteceniu wlosow ciotki czy kolezanki a potem sie okazalo ze to zadna ciotka. Najlepsze ze bylo ile lat dajecie i forum dawalo litosciwie 50 Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 21:38 A ile miało dawać myśląc (tak było wstępnie podane), że to ciotka czterdziestolatki? Przecież automatycznie się zakłada, że ciotka jest starsza od siostrzeniąt/brataniąt. Odpowiedz Link Zgłoś
just_shelly Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 21:54 Przecież wiadomo było, ze to ja więc trzeba było dołożyć dychę, zwłaszcza ze korzystam z med estetycznej, a przecież wiadomo - korzystam z niej po to, żeby się odmłodzić o 15 lat, nie dlatego ze choruje i bez zabiegow wyglądałabym faktycznie 10 lat starzej. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 22:08 Nie, jestem przekonana, że większość forum, w pierwszej chwili, dała się Tobie nabrać, że to Twoja ciotka. I stąd ten wiek. to była siła twojej sugestii. To jest też dobry przykład na to, że nie warto kokietować bo wielu ludzi nie wnika głębiej ( bo temat innych ludzi nie jest dla nich aż tak ciekawy) i jak usłyszy: stara, brzydka etc- to przy tej wersji pozostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 22:20 O to, to! Livia w sedno trafilas Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 07:46 Ja myslalam ze ciotka, potwierdzam. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrruu Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 22:45 Pisałam Ci kiedyś - ta medycyna estetyczna dodaje Ci urody, ale odejmuj młodości. Wyglądasz na atrakcyjną, ale mocno dojrzałą kobietę. Ale zakładam, że Twoim głownym celem jest właśnie atrakcyjność. Odpowiedz Link Zgłoś
just_shelly Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 22:58 Nie, moim celem jest zatrzymać oznaki przyspieszonego starzenia Odpowiedz Link Zgłoś
ggrruu Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 23:06 Po co? Pytam serio. Ja wyglądam bardzo młodo (jak typowa ematka, haha, ale serio, mogą potwierdzić te, co widziały), a nie jestem wcale specjalnie atrakcyjna, urodą bijesz mnie na głowę. Więc czym się przejmujesz? Że Cię o dowód nie pytają? Odpowiedz Link Zgłoś
just_shelly Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 06:30 Bo nikt nie chce wyglądać 10 lat starzej, a przy moim schorzeniu tak właśnie bym wyglądała gdybym słuchała tych „po co ci to”. Ja nie wyglądam jak plastik fantastik i nigdy w tym kierunku nie zamierzałam i nie zamierzam iść. Jolie - odpowiem tu zbiorczo Tobie. Nie pamietam. Pamietam tylko ze było mi zwyczajnie przykro i tylko upewnilam się w tym, ze pierwszy botoks w wieku 35 lat nie był zdecydowanie za szybko, a regularna mezoterapia czy ostrzykiwanie kwasem bruzd i przywrócenie ustom ich rozmiaru sprzed 10 lat nie zrobi ze mnie Donatelli. I kończę temat. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 06:50 Lady zgaga napisała niemalże poemat pochwalny na Twój temat, zatem dziwne, że nie pamiętasz. A posty o starym wyglądzie miały związek z tą dziwaczną prowokacją, że na filmiku jest ciotka. Masz ładne oczy mimo zdaniem, ciemne uważam za ładniejsze od niebieskich. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 07:18 Jolie dasz linka do wypowiedzi ladyzgagi? Osobiście uważam, że Shellerka jest bardzo atrakcyjną kobietą. A te plwociny, które wypisywała berga są po prostu g..ne i tylko o niej świadczą wcale nie za dobrze. Sama robiłam kwas na twarz, żeby pozbyć się "chomików" i jestem bardzo zadowolona z efektów. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 10:45 Wszelkie wypełniacze docelowo zrobia wam krzywde, bo ten wypełniacz nie bedzie miał sie czego trzymać. Jesli juz, to nici, na których odbudowują sie włókna - moza nimi tez zmienić kształt oka, podciągnąć chomiki, popracowac nad owalem twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 12:37 Będą i nici. Na razie efekt utrzymuje się drugi rok, wyjątkowo długo, jak powiedział mój kosmetyczek. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 11:53 Nie, nie dam linka, nie pamiętam, co to był za wątek i, bez urazy, nie chciałoby mi się nawet szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 12:53 Ok😀, po prostu szukanie wątku i wypowiedzi z komplementami dla Shellerki wydaje mi się trochę... bezcelowe i dziwne? Pamięć mnie raczej nie zawodzi, Lady zgaga napisała pozytywnie o jej wyglądzie. A kilka osób też, że młody wygląd nie zawsze równa się atrakcyjny wygląd. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 12:10 A tak OT, to brakuje mi lady zgagi. Jedna z najfajniejszych forumek ever. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 12:14 Lady odeszła po tym, jak asma strollowala mnie i moja sytuacje i x dziewczyn (w tym Triss) miały „ubaw”. No, cóż. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 15:51 Nie- odeszla przed modke, pisala o powodach odejscia. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrruu Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 09:01 Ty lepiej powiedz, co z włosami robisz, bo są rewelacyjne Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 10:44 Jeśli moge cos doradzić, to idź do dr Osucha - on robi lip lift, kwas hialuronowy w ustach od pewnego wieku bedzie Ci robił krzywde. Ewentualnie można rozważyć rewitalizację ust plus lip lift. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrruu Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 10:49 Ale lip lift wymaga cięcia i to jednak oznacza blizny na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 11:44 Nie ma blizn, do tego cięcie jest pod nosem wiec układa sie w naturalnych zagieciach i cieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrruu Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 11:54 Zerknęłam na tę klinikę - piszą, że są blizny w załamaniach, więc łatwo można je ukryć makijażem... No to ja dziękuję bardzo za zabieg, po którym dobrze wyglądam tylko umalowana Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 12:12 No ale taka blizna to nie jest blizna, Widziałam to na własne oczy. Wyglada to milion razy lepiej niż te wszystkie powiększone usta które po czasie stają sie ustami Jokera. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 11:46 Do tego lip lift powoduje, ze usta rozciągające sie z wiekiem wszerz oraz naturalnie opadająca górna warga nabierają młodzieńczego wygladu. Lekarze robią straszna krzywde kobietom, które są uzależnione od poprawiania urody, zapominają im pokazać jak zmienia sie czaszka wraz z wiekiem, jak znikają wiązania tkankowo-kostne, na czym polega proces starzenia. Ech, dużo by gadać o tym Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 11:50 > Lekarze robią straszna krzywde kobietom, które są uzależnione od poprawiania ur > ody, zapominają im pokazać jak zmienia sie czaszka wraz z wiekiem, jak znikają > wiązania tkankowo-kostne, na czym polega proces starzenia. Ech, dużo by gadać o > tym Thank_you, to ja Cie zapytam o opinie. co radzisz na te bruzdy od nosa do kacikow ust (po bokach), nie wiem, jak to sie fachowo nazywa? to (na razie ...) jedyna rzecz, ktora rozwazam do "zrobienia" - mam je bardzo wyrazne i nadaja twarzy "gorzki wyraz" - moja mama ma tak samo i wyglada to bardzo smutno dla mnie (choc mama smutna osoba nie jest). ja sie ciagle usmiecham (i to dla mnie wazne) i ten gorzki/smutny wyraz twarzy, gdy "nic nie robie" zaczyna mi przeszkadzac - a przeciez bedzie jeszcze gorzej ... wiesz, o co mi chodzi? co bys doradzila? Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 12:02 A jesli zmarszczki są utrwalone to w to miejsce odrobinka odpowiedniego preparatu, ale to juz po niciach. Nie oszczędzać, iść do najlepszego lekarza (moge Ci polecić w Wawie). No i rozmasowywać twarz - ja codziennie przy demakijażu/myciu buzi robie masaż i chodzę na masaż twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 12:07 > A jesli zmarszczki są utrwalone to w to miejsce odrobinka odpowiedniego prepara > tu, ale to juz po niciach. Nie oszczędzać, iść do najlepszego lekarza (moge Ci > polecić w Wawie). a po takiej wizycie u lekarza - nici i ten odpowiedni preparat - to jest jakas "rekonwalescencja" potrzebna? moze glupie pytanie, ale ja w warszawie bywam czasami u przyjaciol i moze bym to zrobila u tego polecanego lekarza, ale bede "nie u siebie" i jesli po tym trzeba lezec, to chyba lepiej w domu? prosze sie nie smiac czy do takiego lekarza to jedna wizyta wystarczy - od razu na zabieg - czy najpierw jakas "rozpoznawcza" jest potrzebna? i jakie to sa kwoty? rzad wielkosci mnie interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 12:51 Ja miałam dwie wizyty. Najpierw facet obejrzał dokładnie moją twarz, ja mu powiedziałam, co chcę poprawić, dowiedziałam się jak wygląda zabieg i umówiliśmy na inny dzień. Miałam wbitych 98 igieł. Była ze mną córka, która nagrała filmik, jak mi te igły wbija. Na koniec poprawił lwią zmarszczkę botoksem, zmarszczki przy oczach i już. Od tych igieł porobiły mi się siniaki (takie malutkie, ale widoczne), po dwóch tygodniach wszystko zeszło, a twarz nabrała świeżości i bardzo dobrze się z tym czuję. Zapłaciłam 600 funtów. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 17:18 Nie trzeba leżeć ale jest szereg ograniczeń po niciach (dot. masażu itp.). Używa sie tez innej pielęgnacji. Spokojnie możesz znaleźć kogos w Krakowie, tylko idź do cenionego specjalisty. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 17:34 no ale ja w krakowie tez nie mieszkam a niemczech to pewnie ceny podobne, jak w polsce, tylko w euro LOL Odpowiedz Link Zgłoś
doubledoublejoyandtrouble Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 17:36 kura17 napisała: > no ale ja w krakowie tez nie mieszkam > a niemczech to pewnie ceny podobne, jak w polsce, tylko w euro LOL > > I pomysleć, że tyle dobra i ciekawych rozmów dzięki Berdze i jej postowi na zupełnie inny temat Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 17:45 No wiem, ale chyba jestes tam czesciej? Dlatego pomyslałam o Krk Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 17:49 przez covid tak samo czesto, jak w krakowie ... a pisalas o kims godnym polecenia, stad wiec pomysl, jesli nie musze "lezec w lozku" Odpowiedz Link Zgłoś
just_shelly Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 18:39 Po niciach trzeba kilka dni spać na wznak. Tarcie o poduszkę jest bolesne (czuć haczyki przez skore i one ta skore podrażniają od wewnątrz). Do tego istnieje ryzyko, ze przy nacisku na policzek nic pęknie powodując asymetrię. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 18:55 > Po niciach trzeba kilka dni spać na wznak. o kurcze, to chyba nie dla mnie nie umiem spac na wznak - dwa razy bolesnie sie o tym przekonalam po cesarkach - za nic nie zasnelam prze dwie pierwsze noce i dnie, bo nie moglam sie przekrecic na bok ... po scianach z niewyspania chodzilam i nic ... Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 19:38 Dla mnie spanie na plecach jest dość ryzykowne, bo zdarza mi się bezdech. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Faceci zdradzają 16.09.20, 06:34 rosapulchra-0 napisała: > Dla mnie spanie na plecach jest dość ryzykowne, bo zdarza mi się bezdech. > Ale pomyśl, jak pięknie i gładko będzie wyglądać Twoja onitkowana i ohaczykowana skóra! Będą mówić, " Coza piękny trup, tak młodo wygląda" Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 17:20 Kwoty? Nawet kilka tys zł ja dopiero sie wybieram i bedzie mi robił moj kolega. Na opadająca powiekę i byc moze na ta bruzdę, która i Ciebie wkurza. Choć u mnie cieżko to nazwać nawet bruzda, ech Odpowiedz Link Zgłoś
just_shelly Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 12:12 Tak, masaż twarzy i joga twarzy. Widzę pierwsze rezultaty i to mnie tez powstrzymało przed kolejnymi nićmi. Chodzę do w zasadzie najbardziej znanego w Poznaniu. Laser mi zniszczył tkankę tłuszczowa Ale świetnie zadziałał na gruba skore mojej koleżanki. Właśnie nie zmarszczki są problemem. Zmarszczki np. Kurze łapki mogą nawet dodawać uroku. Często słyszę: ja nie mam zmarszczek. Pytanie: a co z owalem? Bo grawitacja jest bezlitosna. To temat rzeka. Bardzo pasjonujący Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 12:22 Dokładnie, bo starość to nie są zmarszczki. Starzenie skory to taka zmiana proporcji twarzy, ze gładka skóra wyglada śmiesznie. Można ja osiągnąć wlasnie ostrzykiwaniem, tylko to nie ma nic wspólnego z procesem starzenia sie twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 12:45 just_shelly napisała: > Często słyszę: ja nie mam zmarszczek. > Pytanie: a co z owalem? Bo grawitacja jest bezlitosna. > To temat rzeka. Bardzo pasjonujący To nie grawitacja, a jakość i jędrność tkanki łącznej. Stan skóry to tylko jeden czynnik i wcale nie najważniejszy jak sama zauważyłaś. Ja mam mimiczne zmarszczki, lwią na czole i trochę wokół ust, ale wystarczy, że się uśmiechnę i tych wokół ust nie widać. Lwią kiedyś wypełniałam, dwa razy, ale zrezygnowałam, bo aż tak bardzo mi nie przeszkadza, często noszę zresztą grzywkę. Mam za to bardzo dobry, praktycznie niezmieniony owal twarzy i to pomimo moich prawie 54 lat. Tylko nos z wiekiem zrobił się chyba trochę większy. Jestem pewna, że zawdzięczam to mojej fizycznej aktywności, wysypianiu się i ciągle wysokim estrogenom. Zwłaszcza sport podkręca dobrze produkcję kolagenu i hormonu wzrostu, które dbają o młodość od środka. U wszystkich moich znajomych w podobnym wieku widać na twarzy od razu, kto się regularnie rusza. Niekoniecznie mają one mniej zmarszczek, ale mimo tego twarz wygląda na młodszą, ładniejszą, bardziej dynamiczną. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 12:57 >Kurze łapki mogą nawet dodawać uroku. Bez przesady, chyba facetom. To jest mankament, psuje urodę oczu. Mam ich dużo niestety. Postanowiłam nawet mniej się śmiać, ale tego nie można postanowić (tzn. ja nie mogę). Dużo zależy od układu twarzy, niektórzy przy uśmiechu mniej mrużą oczy niż np. ja. Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 13:04 Serio przejmujesz się tym czy masz kurze łapki czy nie? o_O Masakra. Ja nie pojmuje tego kultu napiętej jak folia spożywcza twarzy, Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 13:43 >Serio przejmujesz się tym czy masz kurze łapki czy nie? o_O Nie spędza mi to snu z powiek, za dużo mam innych spraw na głowie. Ale zauważyłam je jakieś dwa lata temu na uśmiechniętych zdjęciach ze zbliżeniem twarzy. Cała siatka. Uważam, że to urody nie dodaje. Kształt oczu mam bardzo ładny, idealny można powiedzieć, ale wszystko przemija. Jestem z tym pogodzona w sumie. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrruu Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 13:07 Nie psują. Jak ktoś jest atrakcyjny to będzie atrakcyjny z kurzymi łapkami. to doprawdy żaden mankament wyglądac w wieku 45 lat jak kobieta dojrzała, a nie małolata. Odpowiedz Link Zgłoś
doubledoublejoyandtrouble Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 13:27 ggrruu napisała: > Nie psują. Jak ktoś jest atrakcyjny to będzie atrakcyjny z kurzymi łapkami. to > doprawdy żaden mankament wyglądac w wieku 45 lat jak kobieta dojrzała, a nie ma > łolata. Zgadzam sie z Toba i sa takie osoby, którym zmarszczki w kacikach oczu dodają uroku, wyrazu. Ale już z opadniętymi polikami, dołami pod oczami, głębokimi krechami od nosa do ust, obciągniętymi ku dołowi kącikom ust to naprawdę mało kto wygląda dobrze. Tak samo jak ze zwisającym podbródkiem. Mysle, ze jest wiele możliwosci między maską, a zaniedbaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrruu Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 13:55 Opadające kąciki ust to jest zaniedbanie??? Bruzdy nosowo - wargowe to jest zaniedbanie??? To są przecież normalne elementy wynikające z wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
doubledoublejoyandtrouble Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 14:26 ggrruu napisała: > Opadające kąciki ust to jest zaniedbanie??? Bruzdy nosowo - wargowe to jest zan > iedbanie??? To są przecież normalne elementy wynikające z wieku. Ja to trochę źle podpięłam, ale ogólnie mi chodzi o to, że między wyprasowaną twarzą, nieruchomą, nienaturalną maską, a nie robieniem kompletnie nic - jest jeszcze etap kosmetycznych (albo bardziej inwazyjnych) zabiegów, które owszem, służą tylko próżności, ale nie robią z człowieka żywego Kena Jak ktoś się fajnie czuje z oznakami starzenia to spoko, ale nie róbmy wariatów z tych, którzy chcą to zniwelować, zwłaszcza, jeżeli nie przesadzają przy tym. Kobieta-kot to aberracja. Grażyna Wolszczak - nie. Obie korzystają z medycyny estetycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 14:18 doubledoublejoyandtrouble napisała: > Zgadzam sie z Toba i sa takie osoby, którym zmarszczki w kacikach oczu dodają u > roku, wyrazu. Ale już z opadniętymi polikami, dołami pod oczami, głębokimi krec > hami od nosa do ust, obciągniętymi ku dołowi kącikom ust to naprawdę mało kto w > ygląda dobrze. Tak samo jak ze zwisającym podbródkiem. Mysle, ze jest wiele mo > żliwosci między maską, a zaniedbaniem. To nie jest zaniedbanie, to jest starzenie się, naturalny proces. Nie da się go zatrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
doubledoublejoyandtrouble Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 14:21 sumire napisała: > To nie jest zaniedbanie, to jest starzenie się, naturalny proces. Nie da się go > zatrzymać. Nie da się również zatrzymać/odwrócić siwienia włosów, ale jeżeli komuś z siwymi nie do twarzy - może farbować. Dla mnie to trochę jak "zęby się psują, to naturalny proces". No nie, idziemy do dentysty z tym i leczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 15:30 doubledoublejoyandtrouble napisała: > Nie da się również zatrzymać/odwrócić siwienia włosów, ale jeżeli komuś z siwym > i nie do twarzy - może farbować. Może. Może również nie. Pytanie, czy z siwizną będzie zaniedbany. > Dla mnie to trochę jak "zęby się psują, to nat > uralny proces". No nie, idziemy do dentysty z tym i leczymy. Serio? Zęby owszem, trzeba leczyć, ale zmarszczki?... Odpowiedz Link Zgłoś
doubledoublejoyandtrouble Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 16:05 sumire napisała: > Serio? Zęby owszem, trzeba leczyć, ale zmarszczki?... Poddaję się. Nie, nie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
doubledoublejoyandtrouble Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 14:21 sumire napisała: > doubledoublejoyandtrouble napisała: > > > Zgadzam sie z Toba i sa takie osoby, którym zmarszczki w kacikach oczu do > dają u > > roku, wyrazu. Ale już z opadniętymi polikami, dołami pod oczami, głębokim > i krec > > hami od nosa do ust, obciągniętymi ku dołowi kącikom ust to naprawdę mało > kto w > > ygląda dobrze. Tak samo jak ze zwisającym podbródkiem. Mysle, ze jest wi > ele mo > > żliwosci między maską, a zaniedbaniem. > > To nie jest zaniedbanie, to jest starzenie się, naturalny proces. Nie da się go > zatrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 17:19 A który masaż? Bo ja chodzę na Kobido. Odpowiedz Link Zgłoś
doubledoublejoyandtrouble Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 12:25 thank_you napisała: > A jesli zmarszczki są utrwalone to w to miejsce odrobinka odpowiedniego prepara > tu, ale to juz po niciach. Nie oszczędzać, iść do najlepszego lekarza (moge Ci > polecić w Wawie). > No i rozmasowywać twarz - ja codziennie przy demakijażu/myciu buzi robie masaż > i chodzę na masaż twarzy. A co myślisz o masażu kobido? Oraz ja się szykuję na ostrzyknięcie kwasem doliny łez i bruzd, trochę mnie martwi, co piszesz, że to zły pomysł. Mój lekarz mi proponuje kwas mimo, że go pytałam o nici albo lifting, które ma w ofercie i robi... i teraz mysle, co jest? Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 17:30 Chodzę na masaż Kobido i jest świetny )) Tak jak mowię - do tego masuje twarz codziennie wieczorem. Co do wypełniaczy, masz choćby info tutaj: azjatyckicukier.blogspot.com/2020/08/jak-z-wiekiem-zmienia-sie-wielkosc.html?m=1 (Napisane przystępnym językiem, ja mam w domu książki o wypelniaczach i czerpie wiedzę z literatury naukowej). Tu masz zdjęcia zmiany w obrębie twarzoczaszki (widzisz skąd sie bierze ubytek w dolinie łez? To nie tylko kwestia podsciolki tłuszczowej): www.livescience.com/35332-face-bones-aging-110104.html Dlatego tak bardzo widac te wszystkie ingerencje po 40-stce, szczególnie gdy są robione u napalonych kobiet przez lekarzy bez sumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
doubledoublejoyandtrouble Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 17:34 thank_you napisała: > Chodzę na masaż Kobido i jest świetny )) Tak jak mowię - do tego masuje twar > z codziennie wieczorem. > Dzieki za odpowiedzi A powiedz, co myslisz o tym? Moja kolezanka (44) zrobiła sobie niedawno wypełnianie kwasem doliny łez i bruzd. Wyglada to doskonale, przyznam, że miała twarz zrytą. W ogole nie widać, że coś robiła, za to wyglada po prostu lepiej, młodziej, twarz wypoczęta, bez smutnego wyrazu. Czy to jest bez sensu, chodzi o to, że jak kwas zejdzie to bedzie fatalnie? Dopytuję, bo odkąd ją zobaczyłam - sama mam takie plany Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 17:49 Nie, nie bedzie fatalnie, Twoja koleżanka Najwidoczniej miała zaniedbania na poziomie skory, dlatego jest dobry efekt. My oczywiście piszemy tu o „średniej”, dlatego byłam zdziwiona, ze Np. Shell nie przyjęły sie nici. Moze tez koleżanka nie posiedziała Ci wszystkiego o zabiegach, którym sie poddała Odpowiedz Link Zgłoś
doubledoublejoyandtrouble Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 17:58 thank_you napisała: > Nie, nie bedzie fatalnie, Twoja koleżanka Najwidoczniej miała zaniedbania na po > ziomie skory, dlatego jest dobry efekt. My oczywiście piszemy tu o „średniej”, > dlatego byłam zdziwiona, ze Np. Shell nie przyjęły sie nici. > > Moze tez koleżanka nie posiedziała Ci wszystkiego o zabiegach, którym sie podda > ła Niczego nie wykluczam! Ale pokazywała mi ślady po wkłuciach, siniaczki, potem następnego dnia i następnego. Brzmiało szczerze. Widziałam ją dzień przed i dzień po, stąd nie sądzę, żeby robiła jakieś nici, czy coś... W sensie widziałam ślady po kaniuli i znieczuleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
just_shelly Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 18:40 Nici tez wprowadza się kaniulą. Odpowiedz Link Zgłoś
doubledoublejoyandtrouble Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 18:51 just_shelly napisała: > Nici tez wprowadza się kaniulą. > Ale zrozumialam, ze po niciach jest troche masakry na buzi przez kilka dni, a ona miala malutkie ślady po igle, lekkie zaczerwienienie i już. I była już w makijażu w pracy, a wieczorem piła wino. Odpowiedz Link Zgłoś
just_shelly Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 19:18 Nie ma masakry o 16 miałam nici, o 21 byłam na imprezie. Był problem ze śmianiem się. Odpowiedz Link Zgłoś
doubledoublejoyandtrouble Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 19:24 just_shelly napisała: > Nie ma masakry o 16 miałam nici, o 21 byłam na imprezie. Był problem ze śmia > niem się. > Nie upieram się, że ona zrobiła dokładnie to, co mi powiedziała. Tak, jak napisałam poprzednio. Natomiast poczytałam później i jej "obrażenia" a także efekt - pasują mi do tego, co przeczytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
just_shelly Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 19:14 Nici tez wprowadza się kaniulą. Odpowiedz Link Zgłoś
vre-sna Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 19:33 Z ciekawoscia czytam ten akurat podwatek iii... Ostatnio odswiezylam sobie film, lanserski, w tamtym czasie (2003 r. ?) American Psycho - gosc dbal o siebie i swoja cere. Co innego mnie jednak uderzylo - nie bylo ani jednego aktora ze zrobionymi ustami i rzesami. Bylo jeszcze w miare naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 19:58 U młodych kobiet, jesli maja zrobione dyskretne poprawki, nawet byś nie podejrzewała ze cokolwiek majstrowały przy twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
vre-sna Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 20:09 Ok, sle jednak jakas ingerencja. Zawsze, zawsze jezeli jyz nastapi, zaczyna byc widoczna. Co widzę: najpierw faktyvznie swiezy wyglad, pozniej, sukcesywnie: usta, zwiekszajace sie, dziwne policzki oraz masywna szczeka. Powoli kuctemu zbliza sie Rozenek avjest jyz tam np Sablewska. A Dorota Welman swojsko z ladnymi ustami. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 20:41 >U młodych kobiet, jesli maja zrobione dyskretne poprawki, nawet byś nie podejrzewała ze cokolwiek majstrowały przy twarzy. Myślę, że to możliwe w przypadku osób nieznanych widzianych pierwszy raz. Znasz od razu ich lepszą wersję. Coś jak Monica Bellucci - znana stała się już po skróceniu nosa i powiększeniu biustu, za młodu kojarzyło ją niewiele osób, jej zgrabny klasyczny nos i spory biust stały się oczywistością, znakiem firmowym. Ale gdy widzisz kogoś regularnie, np. w pracy, nie ma możliwości, żeby nie zauważyć nawet subtelnych poprawek. Dobre oko od razu to wyłapie. Odpowiedz Link Zgłoś
just_shelly Re: Faceci zdradzają 16.09.20, 06:21 Nieprawda. O operacji biustu wiedzieli nieliczni. Bo nigdy nie świeciłam cyckami, nie lubię głębokich dekoltów i rzadko nosze obcisłe rzeczy, a rozmiar mam dobrany proporcjonalnie do sylwetki. Podobnie kilka moich koleżanek. U mojej kuzynki owszem efekt był widoczny natychmiast, bo z płaskiej deski zrobiły się konkretne grejpfruty. Ale to jyz zależy na czym komu zależy Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Faceci zdradzają 16.09.20, 09:23 just_shelly napisała: > Nieprawda. O operacji biustu wiedzieli nieliczni. Bo nigdy nie świeciłam cyckam > i, nie lubię głębokich dekoltów i rzadko nosze obcisłe rzeczy, a rozmiar mam do > brany proporcjonalnie do sylwetki. > Podobnie kilka moich koleżanek. > U mojej kuzynki owszem efekt był widoczny natychmiast, bo z płaskiej deski zrob > iły się konkretne grejpfruty. > Ale to jyz zależy na czym komu zależy > XD XD XD XD Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Faceci zdradzają 16.09.20, 07:43 Ty juz mówisz o operacjach plastycznych, a ja o medycynie estetycznej; myśle, ze nie miałabyś szans poznać rewitalizacji ust, nici, efektu laserów, botoxu itp. Odpowiedz Link Zgłoś
just_shelly Re: Faceci zdradzają 16.09.20, 08:43 Zgadzam się z Thankyou. To co widać to teceszystkie karykaturalne twarze w stylu Godlewskich np. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Faceci zdradzają 16.09.20, 08:53 Dokładnie, a mijamy mnóstwo kobiet i nawet przez myśl nam nie przejdzie, ze była Jakakolwiek ingerencja. Tak samo jak wydaje sie ze nie można zrobic ładnych żelowych paznokci, doczepić rzęs, henny na brwi itp. Wszystko można, my widzimy tylko to, co rzuca sie w oczy i nie ma nic wspólnego z dobrym smakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Faceci zdradzają 16.09.20, 09:10 Z drugiej strony jak patrzę np na Madonnę, która ma nie tylko nieograniczone środki finansowe i co ważniejsze dyscyplinę, to dochodzę do wniosku, że zbyt wiele ne da się zrobić. Nie chodzi o to, żeby ona w swoim wieku wyglądała jak dwudziestolatka, tylko jak zdejmie się te wszytskie makijaże, fotoshopy, stylizacje to niewiele się różni od rówieśniczek. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Faceci zdradzają 16.09.20, 09:13 Omg, Madonna prowadzi nieco inne życie od rowiesniczek a na wiązania i kości to wpływu nie ma nikt (w procesje starzenia). Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Faceci zdradzają 16.09.20, 10:35 Ale po jej wyglądzie (bez makijazu, fotoshopu itd) trudno powiedzieć , ze prowadzi troszkę inne życie - i o tym piszę Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Faceci zdradzają 16.09.20, 10:43 No wlasnie prowadzi / zarwane Noce, harówka, od kilkudziesięciu lat. Mega stres. Zmiany klimatu, jet lagi. Nieunormowany rytm dobowy. Absolutnie żadne pieniądze tego nie zatuszują. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Faceci zdradzają 16.09.20, 11:23 dzięki - nie ma dla mnie ratunku Odpowiedz Link Zgłoś
doubledoublejoyandtrouble Re: Faceci zdradzają 16.09.20, 09:20 thank_you napisała: > Dokładnie, a mijamy mnóstwo kobiet i nawet przez myśl nam nie przejdzie, ze był > a > Jakakolwiek ingerencja. Tak samo jak wydaje sie ze nie można zrobic ładnych żel > owych paznokci, doczepić rzęs, henny na brwi itp. Wszystko można, my widzimy ty > lko to, co rzuca sie w oczy i nie ma nic wspólnego z dobrym smakiem. A to prawda jest. Miałam swojego czasu cudownie zrobione rzęsy. Za upiorną jak na tamte czasy kasę. Słyszałam najróżniejsze rzeczy - od oczywistych pytań o tusz po "świetnie wyglądasz, opaliłaś się, wyspałaś się". W końcu wybrane jednostki pytałam wprost - NIE WIDZISZ, CO MAM ZROBIONE? Najbliżej był mąż, zapytał o brwi Niestety, już nigdy później takich rzęs nie miałam. Jak patrzę na zdjęcia, to mnie skręca z żalu za tym lookiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Faceci zdradzają 16.09.20, 09:51 >ze nie miałabyś szans poznać rewitalizacji ust, nici, efektu laserów, botoxu itp. U dziewczyny, którą od lat widzę w pracy od poniedziałku do piątku? U przyjaciółki? Na pewno bym zauważyła. Możliwe, że nie umiałabym nazwać fachowo zabiegów, które miała. O kobietach mijanych na ulicy nie pisałam, z reguły nie przyglądam się im, widzę raz w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Faceci zdradzają 16.09.20, 10:45 Tak, rewitalizacji ust byś nie poznała. Botoxu tez nie. Wypełnionych linii, tych delikatnych. A u kobiet widzianych po raz pierwszy poważniejsze zabiegi - To w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Faceci zdradzają 16.09.20, 11:14 Właściwie nie wiem, o co Ci chodzi. Po co zatem te wszystkie zabiegi, skoro NIKT nie zauważa ich efektu? Odpowiedz Link Zgłoś
just_shelly Re: Faceci zdradzają 16.09.20, 11:20 Żeby nie było widać oznak starzenia. Logika się kłania. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Faceci zdradzają 16.09.20, 11:28 Logika? Uważasz, że nikt nie zauważyłby tego, że mam mniej zmarszczek mimicznych? Oczywiście, że wprawne oko by zauważyło, tylko może nazwano by to tym, że wyglądam na wypoczętą. A jeżeli chcesz iść w stronę tego, że gdybym regularnie korzystała z medycyny estetycznej od 25. roku życia, to bym nie miała kurzych łapek, to sobie daruj, bo nie jesteś wiarygodnym przykładem. Odpowiedz Link Zgłoś
just_shelly Re: Faceci zdradzają 16.09.20, 11:33 No.. nie jestem... bo nie korzystałam od 25 r.z. Odpowiedz Link Zgłoś
just_shelly Re: Faceci zdradzają 16.09.20, 11:39 Silisz się na złośliwość (uważając się zapewne za osobę tolerancyjna), a nie wiesz jakbym wyglądała bez wspomagania. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Faceci zdradzają 16.09.20, 11:49 Nie silę się, odnoszę sie do tego, co sama napisałaś. To, że wyglądałabyś gorzej (starzej) to tylko przypuszczenia, nic pewnego. I pewnie racjonalizacja (sama nagminnie stosuję). Nie ma możliwości zweryfikowania. Nic do twoich zabiegów nie mam, twoje decyzje i twoja kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
just_shelly Re: Faceci zdradzają 16.09.20, 11:51 Ty po prostu założyłaś, ze zabiegi są po to, żeby było widać. I dziwisz się po co robić, skoro nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Faceci zdradzają 16.09.20, 11:56 Zabiegi są po to, żeby wyglądać lepiej i młodziej. A to, że dobry obserwator zauważy, że wyglądam lepiej to chyba dobrze? I zaznaczam, że obserwatorem jest osoba, którą regularnie widujesz, nie randomowa kobieta z ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
just_shelly Re: Faceci zdradzają 16.09.20, 12:21 Tak, lepiej i młodziej, niż gdyby zabiegow nie robić. Nie mówię o przypadkach totalnej metamorfozy, kiedy z przeciętnej myszy powstaje zrobiona od a do z inna osoba np. Lewandowska, Sablewska, czy Woźniak. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrruu Re: Faceci zdradzają 16.09.20, 15:12 Lewandowska to akurat nie ma tak dużo, nos zrobiony, u niej ogromny efekt dał po prostu aparat ortodontyczny i lepsza fryzura i makijaż. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Faceci zdradzają 16.09.20, 15:17 Nos daje bardzo dużo w twarzy. Idzie na pierwszy ogień u gwiazd. Zresztą była już dyskusja na ten temat. Brzydki nos moim zdaniem niesamowicie szpeci, a ładny zdobi (tylko ładny rzadko się w sumie zdarza w naturze) i robi proporcje. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrruu Re: Faceci zdradzają 16.09.20, 15:20 Wiem, gdybym zmieniła nos pewnie byłabym ładna u większości nos plus ortodonta plus schudnięcie i jest super, ale niestety na tym się nie zatrzymują Odpowiedz Link Zgłoś
just_shelly Re: Faceci zdradzają 17.09.20, 11:32 W porównaniu do czasów sprzed „diety zmieniającej rysy twarzy” wyglada pięknie Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Faceci zdradzają 17.09.20, 11:55 Oj wezcie, dla shellerki to Siwiec jest dobrze zrobiona i piekna No ma dziewczyna standardy urody typu fantastik-plastik i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Faceci zdradzają 17.09.20, 12:28 Była jaka była, może nie za piękna, ale jak przy Dodzie władowała w siebie kupę kasy i odziała dobry ciuch, to tragedii nie było. Po "diecie zmieniającej rysy twarzy" wygląda IMO karykaturalnie, poza tym wzorem Steczkowskiej chce być boginią seksapilu ("erotyczne" sesje zdjęciowe non stop), co jej zupełnie nie wychodzi. PS. Shell nie podziwiała Siwiec, tylko Woźniak-starak-badziak-szulimową Odpowiedz Link Zgłoś
just_shelly Re: Faceci zdradzają 17.09.20, 12:51 No dokładnie - AWS jest moim ideałem. Siwiec nigdy specjalnie mi się nie podobała. Nie lubię stylu typowej blachary z wielkimi ustami. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Faceci zdradzają 17.09.20, 13:05 A co AWS ma robione ? jakie przeszla zabiegi? Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Faceci zdradzają 17.09.20, 13:42 A to cos mi sie pomerdalo, sorry! Byl watek o poprawkach Siwiec, w ktorej ktos bronil jej obecnego koszmarnego looku, to musiala byc inna forumka. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Faceci zdradzają 17.09.20, 13:08 Przecież Steczkowska jest brzydka i juz stara to o jakim seksapilu tu mowa? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Faceci zdradzają 17.09.20, 15:41 12 lat do emerytury to nie starość? Steczkowska nie jest w moim guście, nie lubie takiego typu urody, dlatego napisałem, ze brzydka Odpowiedz Link Zgłoś
ggrruu Re: Faceci zdradzają 17.09.20, 16:24 A 12 lat do emerytury to starość? Nie odpowiedziałeś ile lat Ty masz Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Faceci zdradzają 17.09.20, 17:36 Jestem chyba trochę młodszy od ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
ggrruu Re: Faceci zdradzają 16.09.20, 11:52 A co powoduje u Ciebie to przyspieszone starzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Faceci zdradzają 16.09.20, 11:50 Niestety to tak nie działa. )) Gdyby to było takie proste 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
just_shelly Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 18:37 Nici przyjęły mi się aż za dobrze. Po prostu mój organizm je wchłonął w tempie ekspresowym. Nadal uważam, ze to jeden z bardziej efektownych zabiegow. Daje zdecydowanie lepsze rezultaty niż ostrzykiwanie, ale w moim przypadku muszę to robić raz w roku co najmniej. Dlatego przymierzam się do mini liftu. Poznański rynek jest pod tym katem słaby. Większość plastyków zajmuje się biustami, nosami, powiekami i uszami. Efektów przed i po mini lifcie na stronach poznańskich klinik ze świecą szukać. Podobnie jak opinii. 28 tys (tyle kosztuje to u polecanego przez Ciebie lekarza) to spora kwota. Nawet ciut większa niż powiększenie i plastyka piersi. Do operacji biustu robiłam research kilka mcy, potem czekałam na konsultacje u wybranych chirurgów (niektórzy mieli terminy kilkumiesięczne - rekordzista Kolasinski chyba rok). Teraz czas na zbieranie danych o lifcie ryjka. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 20:01 Tak, ale lifting w jego wykonaniu to jest prawdziwy majstersztyk. Przyjaciel mojego męża tak robi hiifu, ze mucha nie siada. Po prostu rewelacja. Wszystkie zabiegi, które dają spektakularne efekty, kosztują mnóstwo kasy. Botox i kwas to cóż... Do tego niestety maja kiepska renomę przez to, ze zrobiły sie popularne jak normalne kosmetyki i kobiety ostrzykuja sie u niewykwalifikowanych osób. Dlatego widzimy te karykaturalne efekty i wydaje nam sie, ze to zawsze tak wyglada. No, nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrruu Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 20:30 Przecież ty masz ten ryjek w porządku! Co z nim jeszcze kombinujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 22:10 O niciach mam wiedzę żadną, ale co do liftu , to niestety tylko pierwszy raz daje efekt wow. Za to po kilku latach zabieg zwykle się powtarza, potem znowu i znowu, a tkanki tłuszczowej na twarzy coraz mniej. Efekt końcowy jest taki , że sztucznie naciągnięta cienka skóra załamuje się na dziesiątki sposobów przy byle uśmiechu. Alternatywnie jesteś tak naciągnięta, że w ogóle się nie możesz uśmiechnąć. Kolasiński wśród panów ma fatalne opinie z uwagi na szereg nieudanych zabiegów przeszczepów włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Faceci zdradzają 16.09.20, 06:36 thank_you, przy okazji, co z tymi super kosmetykami, o których dużo pisałaś, miała byc rewolucja i koniec kłucia? Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Faceci zdradzają 16.09.20, 07:40 Wszystko bedzie. )) Walczymy o to, aby było to kosmetykiem a nie wyrobem medycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
just_shelly Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 11:50 Oczywiście, ze tak thank you. Zreszta doświadczyłam tego na sobie. Wypełniałam kwasem doły pod oczami. Bardzo chciałam zrobić to jakimś ultra nowoczesnym silnym preparatem, ale dr Jankowiak odmówił i doradził zwykły kwas. Dzięki Bogu! Bo pod jednym okiem kwas zaczął spływać tworząc nieładne grudki. Wchłonęło się oczywiście po jakimś roku, ale wyglądało to dziwnie. Skóra tam jest bardzo cienka i trudna. O niebo lepszy efekt uzyskuje po seriach mezo pod oczy. Skóra się wzmocniła. Nici - jest to zabieg tak nieprzyjemny, z dość długim okresem rekonwalescencji (teoretycznie mogę następnego dnia iść do pracy, w praktyce trzeba kilka dni spać na wznak, uważać na mimikę, na uściski dzieci itp) i i u mnie bardzo krótkotrwały - miałam 3 razy w ciągu 5 lat i to nie jakieś popierdółki, tylko porządne haki. Nie złote 😁 (ktoś jeszcze używa złotych?) Prawda jest taka, ze w pewnych sytuacjach rozwiązaniem tak naprawdę jedynie skutecznym jest lifting. Ale... doświadczenie ostatnich lat dało mi szeroka wiedzę na temat możliwości medycyny estetycznej, tego jak ważna jest systematyczna dbałość o skore już na etapie głupiego oczyszczania (rytuał 10 kroków), ale tez dbania o skore od wewnątrz - wpływ gospodarki hormonalnej, odpowiednie odżywianie i nawodnienie. Odkrywam sekrety pielęgnacji naturalnej i stało się to w sumie moja pasją. Żałuje swojego podejścia sprzed 6 -7 lat, kiedy uważałam, ze zamiast regularnego wklepywania mazidel łatwiej i lepiej zrobić tylko mezoterapie. Dziś wiem, ze to właśnie systematyczność i holistyczne podejście do dbania o skore (nie tylko twarzy, ale całego ciała) daje najlepsze i najtrwalsze rezultaty. Szkoda, ze nadal chęć wyglądania dobrze, odbierana jest jako desperacja, próżność, czy zaburzenie. Dla mnie moje ciało i twarz to cześć mnie. Tak jak dbam o zdrowie regularnie badając się, tak dbam o powłokę. Po prostu 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 12:00 Bo o tym sie nie mówi, ze przez te wszystkie wstrzykiwane preparaty skóra robi sie jeszcze cieńsza i delikatna; nie mówi sie o tym, ze te preparaty w pewnym momencie nie maja w co Sie wchłaniać. Ale ze nici tak słabo Ci sie trzymały? Niesamowite, ja zafundowałam mamie zabieg liftingujacy na cała twarz i wyglada ekstra. Teraz sama rozważam nici, bo mam specyficzna urode twarzy i mam bruzdy nosowo - wargowe - zreszta miałam je zawsze, przez kształt policzków, tylko gdy miałam twarz 20 latki to wyglądałam jak 20 latka a teraz mimo iz wciąż młodo to proporcje twarzy juz sie zmieniły i zaczyna mnie to irytować. Tak samo jak opadająca powieka - powoli wchodzi mi na źrenice i najpierw spróbuje nici, a potem ewentualnie korekta powiek (której sie boje, bo można ja wykonywać 2-3 razy). Odpowiedz Link Zgłoś
just_shelly Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 12:05 No niestety A umówmy się - nici tanie nie są. Byłam umówiona na kolejny zabieg (ostatni miałam w grudniu - po trzy na każda stronę) - ale zrezygnowałam i odłożyłam te pieniądze na konto „lifting”. Do tego czasu zamierzam wprowadzić kilka zmian w pielęgnacji i zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 12:07 A próbowałaś masażu twarzy? Nie, nie są tanie te nici, możesz napisac które mialas? Czy lekarz jakoś tłumaczył czemu nie dały zadowalającego efektu terapeutycznego? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 13:26 Dziewczyny, powiedzcie jak wygląda zabieg z nićmi? Dlaczego jest bolesny? Nie dostaje się znieczulenia? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 13:48 najbardziej jest bolesny dla portfela. Zeby sie onitkowac jak baleron z kazdej strony przecietna polska kobieta musiałaby wydac całe swoje roczne zarobki. Pewnie dlatego ci zli lekarze robia im krzywde wypelniaczami za ulamek ceny... Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 13:55 A czy jak umierasz to te zlote czytam platynowe nici wydlubuja z twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
doubledoublejoyandtrouble Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 13:56 zuleyka.z.talgaru napisała: > A czy jak umierasz to te zlote czytam platynowe nici wydlubuja z twarzy? Jezusie, jaka ty jesteś głupia, to aż zdumiewające. Jesteś drugą osobą, która u mnie leci do ignora. Obstawiam kolejne wcielenie bywalca, co napiszesz, to idiotyczne/nudne/wulgarne. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 15:25 Faktycznie, kto to widział tak sobie śmieszkowac. Nici w twarzy wymagają powagi, inaczej można się od nowa pomarszczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 15:12 no ja bym kazała wydłubać, takie marnotrawstwo rodzinnego majątku nie uchodzi! Nie wiem zresztą czy bym wytrzymała do grobu czy wydłubała je sobie sama jeszcze za życia Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 12:04 Tak, mezoterapia igłowa jest bardzo dobra, laser tez. Ale co sprawdza sie na jednej skorze nie musi sie sprawdzić na drugiej, niestety. Naprawdę ważne jest picie wody, sen, ruch. W moim zyciu zabrakło snu w ciagu ostatnich trzech lat i wpadłam prawie w obłęd. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrruu Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 12:55 Czyli jednak nie mam rewelacyjnych genów tylko po prostu dobry tryb życia. Dodam jeszcze, że naprawdę masakrę z twarzą robią papierosy. Mam 37 lat i u moich rówieśniczek, a nawet kilka lat młodszych bardzo widać, która paliła/pali, a która nigdy tego ni robiła. Nadużywanie alkoholu, mocne opalanie - to wszystko wyłazi. A jak się dba o takie fundamenty to naprawdę bez specjalnych zabiegów można dlugo wyglądać dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
fragile_f Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 19:06 Ggrruu, zgadzam się, wystarczy popatrzeć jak na filmach z lat 70-80 wygladały panie w okolicach 35 roku życia - jak dzisiejsze 45cio latki. To nie była kwestia pielęgnacji (poza opalaniem), ale własnie fajek + alko. Widzę, jak starzeją się ludzie palący i pijacy, to dodaje spokojnie 5-10 lat w okolicach 40tki. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Faceci zdradzają 17.09.20, 11:23 Np 37 czy 38-letni Himilsbach w "Rejsie". Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Faceci zdradzają 17.09.20, 17:40 Twój 37 letni ojciec tez tak wygadał? Bo moj zdecydowanie nie. Jak ja nie cierpie takiego klepania byleby klepać. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Faceci zdradzają 17.09.20, 18:33 Mój 37-letni ojciec to był lasek nieprzeciętny o urodzie Toma Selleka. Ale nie był alkoholikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Faceci zdradzają 17.09.20, 18:41 Aaa czyli piszemy o wyglądzie 35 letnich alkoholików. No, to luz 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Faceci zdradzają 17.09.20, 19:03 A kim niby był Himilsbach (oprócz tego że był geniuszem, ale niestety...). Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Faceci zdradzają 17.09.20, 19:06 Sorry, ale przeciętny, nawet pijacy 37-latek nie wyglądał jak Himmilsbach Odpowiedz Link Zgłoś
just_shelly Re: Faceci zdradzają 18.09.20, 06:48 Przeciętny - a umówmy sie, ze Bywalec raczej poniżej średniej jest i nosi skarpety do sandałów, fryzurę od pani Grażynki, wąsa i koszule z krótkim rękawkiem. Jemu nawet abstynencja i niepalenie nie pomagają Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Faceci zdradzają 18.09.20, 06:52 Przecież to lekki żart był, a Ty się doczepilas 🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 12:16 Ej ty koibito widzisz co sobie zrobiła Kulczykowa która było stać na najlepsze kliniki w Szwajcarii i brniesz w ten syf zamiast pozostać naturalna i zaakceptować ze każdy się starzeje? Odpowiedz Link Zgłoś
doubledoublejoyandtrouble Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 12:24 bywalec.hoteli napisał: > Ej ty koibito Ręce ci się trzęsą. I chyba się oplułeś. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 23:04 Całkiem sporo osób napisało (ja chyba też), że wyglądasz atrakcyjnie, zatem nie manipuluj, że były tam same szykanujące wpisy. Zaczęłaś się za to bardzo rzucać, gdy ktoś napisał, że widać, że usta i piersi robione. Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Faceci zdradzają 14.09.20, 19:50 Oglądałam z nią "Agenta" i zrobiła na mnie dobre wrażenie, mim że nawet byłam uprzedzona na początku. Czyli teraz jest w "Tańcu z gwiazdami"? Szkoda, że do Top Model nie poszła, nadawałaby się, moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 13:05 Mój ulubiony kolor oczu to taki, mało kto takie ma. Ja mam ciemne brązowe. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 19:56 Ja jestem wielbicielka ciemnych oczu. Takie jak Doda bym chciala miec: Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Faceci zdradzają 15.09.20, 22:32 To są takie piwne nie są aż takie ciemne. Ja mam takie, trochę marne zdjęcie, ale nie mam innego... Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Faceci zdradzają 16.09.20, 07:35 Twoje bym okreslila jako ciemna czekolade. Jeszcze o ton ciemniejsze i za czarne by mogly robic. A w ogole czy istnieja naprawde czarne oczy, czy tylko ciemnobrazowe, ktore sa tak ciemne, ze zrenice trudno dostrzec, ale jednak nie jest to prawdziwa czern? Ktos wie? Nie znam nikogo o oczach czarnych jak smola...ale moze sa tacy? Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Faceci zdradzają 16.09.20, 10:26 Są takie osoby z oczami jak smoła, źrenice widać, gdy mocno się wpatrzysz. Ale w Polsce rzadko występują. Piękne są takie oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Faceci zdradzają 16.09.20, 11:12 Ojciec moich dzieci ma takie niebieskie oczy, że robią wrażenie czarnych, zresztą w pierwszym dowodzie miał wpisane oczy czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Faceci zdradzają 16.09.20, 11:14 Niebieskie, które robią wrażenie czarnych? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Faceci zdradzają 17.09.20, 11:26 Trochę dziwne, bo niebieskie to jasne oczy. Ale ja po urodzeniu miałam ciemnogranatowe, mama do dziś mówi, że czarne prawie... Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Faceci zdradzają 16.09.20, 15:02 Twoje bym okreslila jako ciemna czekolade. O właśnie! Moja koleżanka ma prawie czarne oczy, w sumie ona jedyna nikogo innego nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
lucky80 Re: Faceci zdradzają 17.09.20, 15:48 ooo, moja przyjaciółka ma takie. Ja je nazywam fiołkowe (prawie jak u Diany z Ani z Zielonego Wzgórza : Odpowiedz Link Zgłoś