lajtova 03.10.20, 23:49 Dziś dodałam kolejny nick do nieprzyjaciół żeby nie widzieć jego durnych wpisów. W polu nieprzyjaciół mam już z 10 nicków. W polu przyjaciele całe ZERO(Ziobro) nicków Nie mam przyjaciół((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raohszana Re: Nie mam przyjaciół 03.10.20, 23:53 To chyba dobrze? Bo z takimi przyjaciołami to i wrogów nie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Nie mam przyjaciół 04.10.20, 00:17 E, myślałam że w świecie realnym. Na forum to wszyscy jedną wielką rodziną jesteśmy, a z rodziną to wiadomo, że dobrze tylko na zdjęciu Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Nie mam przyjaciół 04.10.20, 00:47 przygarnij kota - nie musisz wyprowadzać na spacer Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Nie mam przyjaciół 04.10.20, 05:35 Gópi pomysł. Zwierzę może być niekompatybilne z wątkodawczynią i będzie buba. Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Nie mam przyjaciół 04.10.20, 12:46 z wątkodajką kompatybilny jest tylko covid-19. Niech więc przysposobi małego covida, umości mu ciepłe i wilgotne posłanie na włosach w nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Nie mam przyjaciół 04.10.20, 00:55 Cóż, wcale mnie to nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Nie mam przyjaciół 04.10.20, 01:52 trampki-w-kwiatki napisała: > Cóż, wcale mnie to nie dziwi. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa Re: Nie mam przyjaciół 04.10.20, 09:50 Nasz najbardziej aktywny troll nudzi po prostu swą histerią Odpowiedz Link Zgłoś
anahera Re: Nie mam przyjaciół 04.10.20, 05:16 No ale TU chyba nie szukasz przyjaciol? Ja te funkcje uzywam wlasnie jednostronnie, zeby wygaszac wypowiedzi ematek ktore mnie irytuja. Tez mam z 10 nickow na liscie. To bardzo wygodne bo dzieki temu czytam mniejsza ilosc glupot. Sa tez ematki ktore lubie i z ktorymi czesto sie zgadzam, nie robie z nich jednak jakiejs grupy bo z wyjatkiem jednej forumki sa to dla mnie anonimowi, obcy ludzie. Poza tym - to forum zeszlo na psy, ciekawych watkow juz prawie nie ma, wchodze coraz rzadziej, w zasadzie sama juz nie wiem po co. Odpowiedz Link Zgłoś
smillla Re: Nie mam przyjaciół 04.10.20, 06:43 Czuję się niedoceniona. A nawet podejrzewam, że mimo moich starań wylądowałam na liście nieprzyjaciół, gdyż niejednokrotnie ujawniłam swoją mizantropię, czyli niegodną kobiety polskiej niechęć do opiekowania się, zjadania ostatków i wyrabiania dwóch etatów.Ale planetę kocham, o zdrowie dbam, wierzę w Covid - i to powinno mnie sytuować na liście twoich przyjaciół. Chyba, że na przeszkodzie stoi fakt mego niskiego spożycia alko. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Nie mam przyjaciół 04.10.20, 11:19 A tam, poczytaj wątek o kobiecym forum i odechce ci się przyjaźni Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Nie mam przyjaciół 04.10.20, 13:55 lajtova napisał(a): > Dziś dodałam kolejny nick do nieprzyjaciół żeby nie widzieć jego durnych wpisów > . > W polu nieprzyjaciół mam już z 10 nicków. W polu przyjaciele całe ZERO(Ziobro) > nicków > Nie mam przyjaciół((( Wpisz tam swój nick i już jednego przyjaciela będziesz miała S. Odpowiedz Link Zgłoś