joanna_kik 09.11.20, 17:17 Co myślicie? Mnie się bardzo podobają, ale nie wiem czy nie za mocno letnie, jak na obecną porę roku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamtrzykotyidwa Re: Buty domowe do oceny 09.11.20, 17:21 Letnie?? Upiekłabym się w takim futrze! No i na co ta guma z tyłu? Żeby się łatwo zdjąć nie dawały? Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Buty domowe do oceny 09.11.20, 17:24 Mnie nie, bo futro jak na zimę a fason jak na lato, więc w sumie nie wiadomo kiedy to nosić. Do tego gumki utrudniają szybkie założenie czy ściągnięcie z nóg. No takie przekombinowane jakieś. Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Buty domowe do oceny 09.11.20, 17:25 Kapcie do oceny 😀😀 proponuje wystawiac majtki na okres. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Buty domowe do oceny 09.11.20, 17:30 To ten fetyszysta od haluksów i butów ortopedycznych, nie karmcie świra. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Buty domowe do oceny 09.11.20, 17:31 Jak ci się podobają, to kup. Ja lubię zimą mieć ciepło w stopy, a w takich futerkowych kapciuszkach pewnie jest mięciutko i przyjemnie. Tylko ta gumka z tyłu bez sensu jakaś, bo domowe klapki powinny być łatwo zakładalne/zdejmowalne. Odpowiedz Link Zgłoś