Dodaj do ulubionych

Lubicie obce psy?

• kotejka Re: Lubicie obce psy? 13.11.20, 15:32
      jesli nie sa agresywne, to zazwyczaj lubię
      ale nie dotykam, bo sie raczje brzydze
      dzieciom tez nie pozwalam dotykac obcych psow
    • ludma Re: Lubicie obce psy? 13.11.20, 15:37
      Co robię? głaskam. Jakoś nigdy mi żaden krzywdy nie zrobił.
    • hamerykanka Re: Lubicie obce psy? 13.11.20, 16:30
      Lubie, szczegolnie pitbule.One potrafia usmiechac sie calymi soba!Jeszcze nie zdarzylo mi sie, zeby ktorys byl agresywny. Nie bardzo lubie chihuahua. 9/10 sa pokrecone psychiczne, szczekliwe i probuja ugryzc. Tylko jeden natychmiast wdrapal mi sie na kolana, stanal na tylnych lapach i przytulil grzbietem, wsadzajac jednoczesnie lebek pod moja szczeke. I tak zawsze sie ze mna wita, a ogon wrecz merda psem.
      jeden tylko raz mialam watpliwosci, kiedy jechalam konno rowem melioracyjnym, a z nieogrodzonego zabudowania wyskoczyly trzy duze psy, w tym jeden rottweler i ze sczekaniem usilowaly zaatakowac konia. Moj kon nie jest z tych plochliwych, raczej usiluje szcekacza wyslac kopem na Ksiezyc, ale trzy naraz to troche duzo, wiec obrocilam konia i natarlam na nie krzyczac "do domu!". Zawahaly sie i po chwili odpuscily.
    • aagnes Re: Lubicie obce psy? 13.11.20, 16:36
      Uwielbiam wszystkie zwierzęta, psa nie mogłabym mieć bo wiem że to totalne uwiazanie, nie przeszkadza mi jak podchodzi, często można fajnie pogadać z właścicielem.
    • wapaha Re: Lubicie obce psy? 13.11.20, 16:57
      nie lubię psów
    • potworia116 Re: Lubicie obce psy? 13.11.20, 21:38
      Lubię, kiedy do mnie, bardzo nie lubię, kiedy do małej. Boję się, że coś jej zrobią, zwłaszcza wyrośnięte skakulce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka