lalkaika 14.11.20, 14:39 Nastolatki. Ubieral i czesal jak Lalki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lalkaika Re: Film horror. On mordowal 14.11.20, 14:42 Sorki. Kolezance polecilam. Nie potrafimy znalezc. Cos z ÷dolls # Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Film horror. On mordowal 14.11.20, 14:45 Mam! Wow! Nie, jednak nie, #sorki"# Odpowiedz Link Zgłoś
lalkaika Re: Film horror. On mordowal 14.11.20, 14:47 Rusz mozgownica i pomoz kolezance$ Odpowiedz Link Zgłoś
lalkaika Re: Film horror. On mordowal 14.11.20, 14:45 Nie Annabell i nie laleczka Chuky. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Film horror. On mordowal 14.11.20, 15:04 Ten? Jeden z najbardziej przerażajacych filmów, jakie widziałam. Ale świetny. Incident in a Ghostland Official Trailer #1 (2018) Horror Movie HD Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Film horror. On mordowal 14.11.20, 15:09 lalkaika napisała: > Nastolatki. > Ubieral i czesal jak Lalki Nikt normalny nie ogląda takich filmów. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Film horror. On mordowal 14.11.20, 15:13 To ja jestem nienormalna . Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Film horror. On mordowal 14.11.20, 15:20 Tak, kręcą je specjalnie dla nienormalnych Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Film horror. On mordowal 14.11.20, 16:05 lellapolella napisała: > Tak, kręcą je specjalnie dla nienormalnych > Oczywiście, bo nienormalnych jest dużo i można na nich zarobić. Nie może być normalny ktoś, kto ogląda lub produkuje horrory. Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Film horror. On mordowal 14.11.20, 17:45 Idąc tym tropem: filmy o gejach są dla gejów, o psychopatach- dla psychopatów, o handlu ludźmi dla właścicieli niewolników, o psach- dla psów. Odpowiedz Link Zgłoś
lalkaika Re: Film horror. On mordowal 14.11.20, 15:21 A czy ja sie chwale,ze nie pilem? Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Film horror. On mordowal 14.11.20, 16:22 Piłem. I jadłem. Bo są urodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama