maslova 14.11.20, 23:27 Szukam dobrego kremu do rąk. Skóra na dłoniach bardzo szybko mi się przesusza. Jest dopiero połowa listopada, nie ma nawet przymrozków, a dłonie mam już spierzchnięte. Możecie coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
huang_he Re: Dobry krem do rąk 14.11.20, 23:32 Bielenda kuracja parafinowa (ten na dzień) Odpowiedz Link Zgłoś
qwirkle Re: Dobry krem do rąk 14.11.20, 23:41 Dermosan tłusty krem. Maść witaminowe (z apteki) Krem scholla na spękane pięty (!) zawiera dużo mocznik, który zmiękcza skórę. Smarowalam sobie nim stopy, a że nie chciało mi się myć rąk po nim, tylko poszłam spać z takimi rękami po tym kremie... Rano miałam gladziutkie dłonie (a też miałam na nich przesuszoną skórę) Odpowiedz Link Zgłoś
gliminstory Re: Dobry krem do rąk 14.11.20, 23:43 visPlantis maska do rąk z mocznikiem Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Dobry krem do rąk 14.11.20, 23:47 miodowy nuxe i bardzo sobie chwalilam kuracje : piling i serum, dwie saszetki, eveline? perfecta? Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Dobry krem do rąk 14.11.20, 23:51 Sprawdzał się Garniera czerwony, maść z witaminą a z apteki (kilka zł, bardzo tłusta, ale na noc ok). Na co dzień używam ziaji kozie mleko i jest ok. I różany Lirene. Czasem smaruję jakimś tłustym typu niwea, czy dziecięcym z Rossmanna. A najładniejsze dłonie to miewałam, gdy miałam maleńkie dzieci i je oliwkowałam, smarowałam, miziałam, a resztki wcierałam w siebie Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Dobry krem do rąk 15.11.20, 00:00 > Sprawdzał się Garniera czerwony Właśnie kiedyś go stosowałam i byłam bardzo zadowolona, natomiast w zeszłym roku okazał się kompletnie nieskuteczny. Ziaja w ogóle mi nie podchodzi, w sensie żadne kosmetyki z tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Dobry krem do rąk 15.11.20, 14:34 Dla mnie ziaja ok, mam kilka różnych kosmetyków, ale mój syn nie może używać, od razu robi się czerwony jak burak i się wysusza Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Dobry krem do rąk 14.11.20, 23:55 Neutrogena, te skoncentrowane, norweska formula. The Body Shop z konopii I swietny krem choc drogi - clarins. Wcalenie jest tlusty a super zmiekcza naskorek. Odpowiedz Link Zgłoś
mika.wika Re: Dobry krem do rąk 15.11.20, 00:02 Polecam AA Help odżywczy krem opatrunek do rąk, intensywnie regeneruje, mocno nawilża i wygładza. Moim zdaniem jest idealny. Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: Dobry krem do rąk 15.11.20, 08:15 Alantan dermoline krem ochronny z witaminą A , wiosną poleciła mi go lekarz dermatolog, jest świetny na wysuszoną i podrażnioną skórę, dobrze się wchłania. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Dobry krem do rąk 15.11.20, 08:39 Kiedyś dobre emamy polecily mi czerwonego garniera i fakt, jest bardzo fajny W action za 3.99 można kupić spora tubke wonder balm Rewelacja na wszelkie suchosci i spierzchnietosci Odpowiedz Link Zgłoś
ariathedevil Re: Dobry krem do rąk 15.11.20, 08:54 Regenerum, Bath Body Works Japanese Cherry Blossom ( to jest balsam do ciała, ale używałam go również do rąk , jest drogi i mało go, ale dłonie miałam po nim bardzo odżywione i pięknie pachnie - mój nr 1 ) Garnier czerwony jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
marszawka Re: Dobry krem do rąk 15.11.20, 09:17 Ja używam tego. Ma mocznik w składzie i bardzo dobrze zatrzymuje wodę. Do tego tani. Jest podobny do Garniera czerwonego, lecz tańszy. Bardzo polecam- ja zimą mam na rękach rany do krwi, tylko to pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Dobry krem do rąk 15.11.20, 09:20 Tak, ten też bardzo fajny. Ja też uwielbiam te maleńkie tu beczki z yves Rocher, pachną obłędnie i zmieszczą się w każdej kieszeni Odpowiedz Link Zgłoś
areyoubetter Re: Dobry krem do rąk 15.11.20, 09:48 Zgadzam się - czewony ISANA jest dla mnie najlepszy, lepszy niż Neutrogena czy Garnier. Odpowiedz Link Zgłoś
ninanos Re: Dobry krem do rąk 15.11.20, 10:44 Retimax 1500 maść Ochronna z Witaminą A na przesuszoną skórę dłoni będzie bardzo dobra, ale raczej na noc bo jest tłusta. Ogólnie to ja retimaxem smaruje dłonie, stopy, mam osobno w małym pudełeczku po błyszczyku i na spierzchnięte usta jest też rewelacyjna. Kosztuje grosze, ale warto spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
violett9 Re: Dobry krem do rąk 15.11.20, 11:00 Krem do rąk z Lidla S.O.S. Dla mnie super, polecam☺️ Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Dobry krem do rąk 15.11.20, 13:37 Ostatnio zakochałam sie w kremach Embryolisse Ten do twarzy jest jednym z trzech czy czterech w historii mojego kremowania, który nie sciaga, nie piecze, nie nic Chce wwyprobowac teraz krem do rąk tej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: Dobry krem do rąk 15.11.20, 13:54 Nie ma czegoś takiego bo każdemu pasuje coś innego, warto robić zabiegi ciepłą parafiną /np.u kosmetyczki/ mój mąż ma ogromne problemy w sezonie grzewczym, krem z 50% mocznikiem nie pomaga, ostatni chwalił Ziaję yego sensitive ziaja.com/p/5901887041276/regenerujacy-krem-do-rak-dla-mezczyzn-495 . Odpowiedz Link Zgłoś
liliawodna222 Re: Dobry krem do rąk 15.11.20, 14:10 Od lat tylko czerwony Garnier. Odpowiedz Link Zgłoś
przepio Re: Dobry krem do rąk 15.11.20, 14:44 Od lat, polecany tu na forum, czerwony krem SOS firmy Cien z Lidla Odpowiedz Link Zgłoś