scarlett74 25.11.20, 13:56 Wy wiecie wszystko, polećcie krem poprawiający owal twarzy .En face jeszcze jakoś wygląda 🙃, ale z profilu tragedia, poliki zwisają , broda zwisa. Czy zostaje mi tylko szykować jutny worek 😉 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aqua48 Re: krem na owal twarzy 25.11.20, 15:01 Żaden krem nie poprawi owalu twarzy. Lekko może poprawić zmiana diety, plus masaże, albo inne bardziej inwazyjne zabiegi kosmetyczne. Radykalnie - operacja. Abo czador. Można też swój owal twarzy pokochać. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: krem na owal twarzy 25.11.20, 15:12 > Albo czador. moze jeszcze kominiarka by sie nadala? Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: krem na owal twarzy 25.11.20, 15:15 kura17 napisała: > > Albo czador. > > moze jeszcze kominiarka by sie nadala? Bez przesady, kominiarka to na lwią zmarszczkę. A na kurze łapki gogle. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_poz Re: krem na owal twarzy 25.11.20, 15:16 albo karnie chodzić w maseczce. w koncu pandemię mamy.. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: krem na owal twarzy 25.11.20, 17:03 joanna_poz napisała: > albo karnie chodzić w maseczce. > w koncu pandemię mamy.. Oo, no właśnie! To chyba jedyny pozytyw tego nakazu 😉 wystarczy oczy ładnie pomalować i już można olśniewać 😉🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
przepio Re: krem na owal twarzy 26.11.20, 23:04 Gdzie tam oczy. Najlepsze zdjęcia mam z tegorocznych wakacji-duże słoneczne okulary, maseczka i wyglądam na 20 lat 😀😀😀 Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: krem na owal twarzy 25.11.20, 15:24 Ewentualnie zapleść ciasne warkoczyki...😉 Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: krem na owal twarzy 25.11.20, 16:05 No ale wtedy do kompletu dostanę jeszcze gratis wytrzeszcz oczu 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
stara_i_brzydka Re: krem na owal twarzy 26.11.20, 19:11 Ja mam na głowie 120 ciasno zaplecionych warkoczyków i tak mi tu i ówdzie oblicze zwisa 😕 Odpowiedz Link Zgłoś
asfiksja Re: krem na owal twarzy 25.11.20, 15:11 Nie ma. Ale z moich obserwacji osoby szczupłe i umięśnione mają lepszy owal niż pulchne. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: krem na owal twarzy 25.11.20, 15:28 Z moich obserwacji ... wprost przeciwnie! Odpowiedz Link Zgłoś
padum Re: krem na owal twarzy 25.11.20, 16:58 Z moich tez okragle osoby maja może problem z podwójnym podbródkiem, który to problem tanio i szybko rozwiązuje lipoliza iniekcyjna. Chude osoby maja najwyżej nadmiar skory, która można uelastyczniać (masaże, joga twarzy), podciągać (nici) lub wyciąć (lifting). Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: krem na owal twarzy 27.11.20, 15:22 O tej lipolizie różnie mówią. Podobno tania, szybka, ale nieskuteczna. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: krem na owal twarzy 25.11.20, 16:00 Tak też myślałam, nic mi już nie pomoże. Twarz mam coś jak Catherine Zeta Jones www1.pictures.zimbio.com/gi/Catherine+Zeta+Jones+2018+Winter+TCA+Tour+ZIN5Sa265Hfl.jpg No i właśnie takie poliki i brodę mam ( no, może ciut bardziej wiszące 😉) Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: krem na owal twarzy 25.11.20, 16:45 scarlett74 napisała: > No i właśnie takie poliki i brodę mam ( no, może ciut bardziej wiszące 😉) nic zwisającego tam nie widzę. Poszukaj sobie innej obsesji, bo taka twarz jest o.k. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: krem na owal twarzy 25.11.20, 17:11 To jak rozumiem kokieteria? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna05 Re: krem na owal twarzy 26.11.20, 22:59 scarlett74 napisała: > No i właśnie takie poliki i brodę mam ( no, może ciut bardziej wiszące 😉) > Nic jej nie wisi. Jeśli tak wygladasz, to gratulacje, obie jesteście śliczne Daj spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
kermicia Re: krem na owal twarzy 27.11.20, 00:38 No i Catherine na pewno robi z owalem wszystko, co najlepszego mają w sklepach i gabinetach. Więc jeśli jej nie pomaga (moim zdaniem pomaga) to i Scralet krem niewiele pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: krem na owal twarzy 26.11.20, 19:21 Neovadiol pomaga, Vichy, sprzedają w aptekach. Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: krem na owal twarzy 27.11.20, 01:19 Jak za gliceryne druga w skladzie za woda i nastepnie masy plastiku, to bardzo drogi ten specyfik. Odpowiedz Link Zgłoś
bazia8 Re: krem na owal twarzy 26.11.20, 20:28 Ja robię tak patrzę w lustro, owalu brak, zwisa tu i tam, podnoszę głowę wyżej, trochę lepiej, wysuwam brodę do przodu i... jest idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: krem na owal twarzy 26.11.20, 21:18 Ja miałam wrażenie, że mi się owal twarzy poprawia po bieganiu. Ale to może był napływ endorfin i poprawa samopoczucia, a nie realna poprawa wyglądu Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: krem na owal twarzy 26.11.20, 22:10 Nie ma takiego kremu, gdyby był, t bogate panie nie robiłyby sobie liftingu. Jeśli masz ochotę pobawić się w medycynę estetyczną, to spróbuj HIFU, sporo dobrych opinii w kwestii podniesienia owalu. Albo olać to i zaakceptować Odpowiedz Link Zgłoś
joanna05 Re: krem na owal twarzy 26.11.20, 23:00 hexella napisała: > Albo olać to i zaakceptować > Widzialam też niesamowite zdjęcie Beaty Tyszkiewicz bodaj -spięła sobie skórę (na szyi?) klipsem do prania. I była gładziutka. Ja bym pokochała. Nie wygramy ze starzeniem, nie ma co się ciskać. Odpowiedz Link Zgłoś
troompka Re: krem na owal twarzy 27.11.20, 10:00 haha, to weź mój owal i pokochaj Robiłam hifu-bez efektów, robiłam dermapen-tu zdecydowanie efekty lepsze, ale miałam zrobić w konkretnych odstepach kolejne zabiegi no i przyszła korona i zamkneli gabinety. W tej chwili wmasowuje jakies serum z retinolem na noc, a rano serum peptydowe, do tego krem ze śluzem ślimaka......mam czekac na efekty, poki co jednoczesnie zapuszczam wlosy do fryzury, ktora mam nadzieje te chomiki przysłoni/zamaskuje nieco. Nie lubie ich! Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: krem na owal twarzy 27.11.20, 12:03 ale ja mam podobnie, po czterdziestce właśnie owal wkurza mnie najbardziej. W akcie desperacji zrobiłam nici. Dwa tygodnie było spoko, ale szybko wszystko wróciło do normy. Przy moim trybie życia - dużo sportu, bieganie, nie ma nici, które to przetrzymają HIFU też u mnie tak se... Więc, jako że ogólnie jestem zwierzolubem staram się chomiki pokochać jak swoje Jedyne co widzę, że rzeczywiście bardzo dobrze działa na skórę to mezoterapia osoczem i fibryną. Choć wiadomo - nie ma szans, żeby prosili mnie o dowód w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: krem na owal twarzy 27.11.20, 12:05 Widziałam wywiad z nią, jak o tym opowiadała. Ma babka dystans do siebie Odpowiedz Link Zgłoś