Dodaj do ulubionych

krem na owal twarzy

25.11.20, 13:56
Wy wiecie wszystko, polećcie krem poprawiający owal twarzy .En face jeszcze jakoś wygląda 🙃, ale z profilu tragedia, poliki zwisają , broda zwisa. Czy zostaje mi tylko szykować jutny worek 😉
Obserwuj wątek
    • aqua48 Re: krem na owal twarzy 25.11.20, 15:01
      Żaden krem nie poprawi owalu twarzy. Lekko może poprawić zmiana diety, plus masaże, albo inne bardziej inwazyjne zabiegi kosmetyczne. Radykalnie - operacja. Abo czador. Można też swój owal twarzy pokochać.
      • gryzelda71 Re: krem na owal twarzy 25.11.20, 15:12
        Abo czador.
        smilesmilesmile
      • kura17 Re: krem na owal twarzy 25.11.20, 15:12
        > Albo czador.

moze jeszcze kominiarka by sie nadala?
        • aqua48 Re: krem na owal twarzy 25.11.20, 15:15
          kura17 napisała:

> > Albo czador.
          >
          > moze jeszcze kominiarka by sie nadala?

Bez przesady, kominiarka to na lwią zmarszczkę. A na kurze łapki gogle.
        • joanna_poz Re: krem na owal twarzy 25.11.20, 15:16
          albo karnie chodzić w maseczce.
          w koncu pandemię mamy..
          • chlodne_dlonie Re: krem na owal twarzy 25.11.20, 17:03
            joanna_poz napisała:

> albo karnie chodzić w maseczce.
            > w koncu pandemię mamy..

Oo, no właśnie! To chyba jedyny pozytyw tego nakazu 😉 wystarczy oczy ładnie pomalować i już można olśniewać 😉🤣
            • przepio Re: krem na owal twarzy 26.11.20, 23:04
              Gdzie tam oczy. Najlepsze zdjęcia mam z tegorocznych wakacji-duże słoneczne okulary, maseczka i wyglądam na 20 lat 😀😀😀
      • pitupitt Re: krem na owal twarzy 25.11.20, 15:24
        Ewentualnie zapleść ciasne warkoczyki...😉
        • scarlett74 Re: krem na owal twarzy 25.11.20, 16:05
          No ale wtedy do kompletu dostanę jeszcze gratis wytrzeszcz oczu 😉
          • padum Re: krem na owal twarzy 25.11.20, 16:56
            Powieki ci się podniosą wink
        • stara_i_brzydka Re: krem na owal twarzy 26.11.20, 19:11
          Ja mam na głowie 120 ciasno zaplecionych warkoczyków i tak mi tu i ówdzie oblicze zwisa 😕
    • asfiksja Re: krem na owal twarzy 25.11.20, 15:11
      Nie ma. Ale z moich obserwacji osoby szczupłe i umięśnione mają lepszy owal niż pulchne.
      • gaskama Re: krem na owal twarzy 25.11.20, 15:28
        Z moich obserwacji ... wprost przeciwnie!
        • padum Re: krem na owal twarzy 25.11.20, 16:58
          Z moich tez smile okragle osoby maja może problem z podwójnym podbródkiem, który to problem tanio i szybko rozwiązuje lipoliza iniekcyjna. Chude osoby maja najwyżej nadmiar skory, która można uelastyczniać (masaże, joga twarzy), podciągać (nici) lub wyciąć (lifting).
          • 35wcieniu Re: krem na owal twarzy 27.11.20, 15:22
            O tej lipolizie różnie mówią. Podobno tania, szybka, ale nieskuteczna.
    • scarlett74 Re: krem na owal twarzy 25.11.20, 16:00
      Tak też myślałam, nic mi już nie pomoże.
      Twarz mam coś jak Catherine Zeta Jones
      www1.pictures.zimbio.com/gi/Catherine+Zeta+Jones+2018+Winter+TCA+Tour+ZIN5Sa265Hfl.jpg
      No i właśnie takie poliki i brodę mam ( no, może ciut bardziej wiszące 😉)
      • scarlett74 Re: krem na owal twarzy 25.11.20, 16:01
        ps. jak się wkleja obrazki?
      • alicia033 Re: krem na owal twarzy 25.11.20, 16:45
        scarlett74 napisała:

> No i właśnie takie poliki i brodę mam ( no, może ciut bardziej wiszące 😉)

nic zwisającego tam nie widzę.
        Poszukaj sobie innej obsesji, bo taka twarz jest o.k.
      • lot_w_kosmos Re: krem na owal twarzy 25.11.20, 17:11
        To jak rozumiem kokieteria?
      • joanna05 Re: krem na owal twarzy 26.11.20, 22:59
        scarlett74 napisała:

> No i właśnie takie poliki i brodę mam ( no, może ciut bardziej wiszące 😉)
        >
        Nic jej nie wisi. Jeśli tak wygladasz, to gratulacje, obie jesteście śliczne wink Daj spokój.
        • kermicia Re: krem na owal twarzy 27.11.20, 00:38
          No i Catherine na pewno robi z owalem wszystko, co najlepszego mają w sklepach i gabinetach. Więc jeśli jej nie pomaga (moim zdaniem pomaga) to i Scralet krem niewiele pomoże.
    • nangaparbat3 Re: krem na owal twarzy 26.11.20, 19:21
      Neovadiol pomaga, Vichy, sprzedają w aptekach.
      • aniani7 Re: krem na owal twarzy 27.11.20, 01:19
        Jak za gliceryne druga w skladzie za woda i nastepnie masy plastiku, to bardzo drogi ten specyfik.
    • bazia8 Re: krem na owal twarzy 26.11.20, 20:28
      Ja robię tak
      patrzę w lustro, owalu brak, zwisa tu i tam, podnoszę głowę wyżej, trochę lepiej, wysuwam brodę do przodu i... jest idealnie.
    • asia_i_p Re: krem na owal twarzy 26.11.20, 21:18
      Ja miałam wrażenie, że mi się owal twarzy poprawia po bieganiu. Ale to może był napływ endorfin i poprawa samopoczucia, a nie realna poprawa wyglądu smile
    • hexella Re: krem na owal twarzy 26.11.20, 22:10
      Nie ma takiego kremu, gdyby był, t bogate panie nie robiłyby sobie liftingu.
      Jeśli masz ochotę pobawić się w medycynę estetyczną, to spróbuj HIFU, sporo dobrych opinii w kwestii podniesienia owalu.
      Albo olać to i zaakceptować wink
      • joanna05 Re: krem na owal twarzy 26.11.20, 23:00
        hexella napisała:

> Albo olać to i zaakceptować wink
        >
        Widzialam też niesamowite zdjęcie Beaty Tyszkiewicz bodaj -spięła sobie skórę (na szyi?) klipsem do prania. I była gładziutka.
        Ja bym pokochała. Nie wygramy ze starzeniem, nie ma co się ciskać.
        • troompka Re: krem na owal twarzy 27.11.20, 10:00
          haha, to weź mój owal i pokochaj smile
          Robiłam hifu-bez efektów, robiłam dermapen-tu zdecydowanie efekty lepsze, ale miałam zrobić w konkretnych odstepach kolejne zabiegi no i przyszła korona i zamkneli gabinety. W tej chwili wmasowuje jakies serum z retinolem na noc, a rano serum peptydowe, do tego krem ze śluzem ślimaka......mam czekac na efekty, poki co jednoczesnie zapuszczam wlosy do fryzury, ktora mam nadzieje te chomiki przysłoni/zamaskuje nieco. Nie lubie ich!
          • hexella Re: krem na owal twarzy 27.11.20, 12:03
            ale ja mam podobnie, po czterdziestce właśnie owal wkurza mnie najbardziej. W akcie desperacji zrobiłam nici. Dwa tygodnie było spoko, ale szybko wszystko wróciło do normy. Przy moim trybie życia - dużo sportu, bieganie, nie ma nici, które to przetrzymająwink HIFU też u mnie tak se...
            Więc, jako że ogólnie jestem zwierzolubem staram się chomiki pokochać jak swojewink
            Jedyne co widzę, że rzeczywiście bardzo dobrze działa na skórę to mezoterapia osoczem i fibryną. Choć wiadomo - nie ma szans, żeby prosili mnie o dowód w sklepie.
        • hexella Re: krem na owal twarzy 27.11.20, 12:05
          Widziałam wywiad z nią, jak o tym opowiadała. Ma babka dystans do siebiewink
        • scarlett74 Re: krem na owal twarzy 27.11.20, 12:19
          😉
          • scarlett74 Re: krem na owal twarzy 27.11.20, 12:20
            Dzięki za wszelkie info

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka