Dodaj do ulubionych

Hity zabawkowe 3-latkow

02.12.20, 21:51
Mam 3 letniego chlopca do obdarowania. Ja nie jestem na czasie bo corka dorosla. Warunek zeby nie zajmowalo duzo miejsca bo maja kiepsie warunki metrazowe. Czym Wasze ok 3 latki lubia sie bawic, moze byc cos edukacyjnego, tyllo nie grajace glosno bo w pokoju z 2 miesiecznym bratem.
Obserwuj wątek
    • cichadziewuszka Re: Hity zabawkowe 3-latkow 02.12.20, 22:08
      Swojemu 3latkowi kupuję pociąg lego duplo i dodatkowe tory. Zawsze się cieszy z klocków, jak ostatnio dostał mini zestaw z koparką, to spał z nią przez tydzień. Bardzo lubi play doh, puzzle, a ostatnio wycinać i kleić. Jeszcze pokażę Ci zdjęcie zabawki, którą dostał na urodziny i uwielbia skręcać i rozkręcać, do śrubokręta jest kilka końcówek, niestety nie mam opakowania i nie znam firmy
    • nammkha Re: Hity zabawkowe 3-latkow 02.12.20, 22:44
      Moje chłopaki lat 2,5 i 4,5 mają obecnie takie hity:
      Monster Truck lub Monster Jam (auto)
      Super Zings (autko z ludzikiem)
      Dinozaury (figurki z Jurrasic Park)
      Lego młodszy Duplo, starszy Ninjago
      Jakiś fajny zestaw z Playmobil (u nas hit to rycerze z zamkiem)
      Instrumenty muzyczne dla dzieci,
      Puzzle ( uwielbiają mapę świata Mizielińskich z Dwóch Sióstr)
      Książeczki w każdej postaci ( ja najbardziej lubię Nasza Księgarnia wydania bajek z Prl np Mis Uszatek albo Poczytaj mi mamo)
    • leni6 Re: Hity zabawkowe 3-latkow 02.12.20, 22:51
      Duplo
    • nickbezznaczenia Re: Hity zabawkowe 3-latkow 02.12.20, 22:52
      Psi patrol
      • nickbezznaczenia Re: Hity zabawkowe 3-latkow 02.12.20, 22:53
        Albo Blaze
        • disco-ball Re: Hity zabawkowe 3-latkow 02.12.20, 22:57
          O tak!
          • nickbezznaczenia Re: Hity zabawkowe 3-latkow 02.12.20, 23:00
            Co nie zmienia faktu, że wszystko na kołach jest głupie ale co zrobić.
    • disco-ball Re: Hity zabawkowe 3-latkow 02.12.20, 22:56
      Psi patrol, samochody sterowalne, przebrania superbohaterów, drewniane tory kolejowe hit nad hity i kupę czasu zajmują. Polecam, jeśli mały nie ma.
    • potworia116 Re: Hity zabawkowe 3-latkow 02.12.20, 22:58
      Moja kocha puzzle
    • thea19 Re: Hity zabawkowe 3-latkow 02.12.20, 23:06
      mój 3l jest wielkim fanem Batmana i Buki. Kocha też lego zwykłe, nie duplo. Dostanie batmobil.
    • grrruuuu Re: Hity zabawkowe 3-latkow 02.12.20, 23:10
      Hity u nas: nieustająco Duplo. Jak chcesz w kierunku edukacyjnym to zajrzyj do oferty Kuiki - moja córka ma na przykład tabliczki matematyczne i uwielbia się nimi bawić, to jest świetna pomoc do nauki liczenia. Poza tym Puzzle. Mamy głównie z Naszej Księgarni - teraz wyszły świąteczne, 30 elementów, jak lubi puzzle to są jeszcze 88 elementów np. Rok w lesie. Książki: nowością jest Rok w górach, dla trzylatka fajna już będzie też seria o Stasiu Pętelce. A może taka układanka? skumajto.pl/zaladuj-tira
    • szmytka1 Re: Hity zabawkowe 3-latkow 03.12.20, 07:06
      Duplo. Jak jesteś z Polski i masz kartę biedry, to idź dziś do biedry. Kupisz tam zestaw strazak (z grającym i świecącym klockiem), cyferkowy pociąg a na trzecią rzecz może być jakaś książeczka za parę zł. Przy zakupie 3 zabawek dziś dostaniesz kupn na 50% wartości zakupów. Do wydania potem na co chcesz, kupn do realizacji w dniach 7-15.12.

Oprócz duplo same duże albo głośne hity wink Typu auto wsciekle grające i jeżdzące w tył i przód z tk maxxa, warowny zamek rycerza Andrzeja imaginext z FP ale to zabawka odziedziczona po nastoletnim bracie, nie do dostania raczej nówka. Lubi też czasem układać drewniane klocki, niestety nie lubi ich zbierać uncertain Na małym metrażu to przeklenstwo.
      • mashcaron Re: Hity zabawkowe 3-latkow 03.12.20, 09:46
        szmytka1 napisała:

>
        > Oprócz duplo same duże albo głośne hity wink Typu auto wsciekle grające i jeżdzą
        > ce w tył i przód

Moja córka ma takie dwa, jak ja ich nienawidzę 😤 i dlaczego to musi brak głośno wyć?!!
        Jeden ma wgrany refren tej piosenki w chińsko-robotycznej wersji ....
        m.youtube.com/watch?v=rp53irFjzYg
    • dolcenera Re: Hity zabawkowe 3-latkow 03.12.20, 07:11
      Z ksiazek ulica czereśniowa cala seria
      Playmobil duży samolot lub zamek, ewentualnie wszystkie furgonetki
      Klocki magnetyczne
      Hit nad hitami kostiumy super bohaterów koniecznie z pelerynami i maskami + świetlny miecz
      • akseinga1975 Re: Hity zabawkowe 3-latkow 03.12.20, 08:21
        Bardzo dziekuje dobre kobiety😚 Zaraz sobie pogooglam i zobacze do Biedronki.
      • ginger.ale Re: Hity zabawkowe 3-latkow 03.12.20, 10:39
        Ulica Czereśniowa, książki z serii Mamoko i opowiem Ci mamo co robią auta - to były hity książkowe.
    • hanusinamama Re: Hity zabawkowe 3-latkow 03.12.20, 08:44
      Gry: figuraki, patyczaki. Młoda dostanie: gre Czerwony kapturek Granna Smart (ale jest tez wersja z układaniem pociagu). Mam tez taką walizkę ze śrubkami, śrubokrętem i wkrętarką- świetnie ćwiczy rączke (tyle ze często sie wkrętarka "rozładowuje"...aby młoda kreciła śrubokrętem.
    • flo-bo Re: Hity zabawkowe 3-latkow 03.12.20, 08:52
      Duplo, drewniane tory (Ikea i lidlowe są kompatybilne, lidlowe maja wiele opcji, można kupić online), narzędzia, z ksiazek: seria ul. Czeresniowa, seria Rok np. na budowie, seria Swiat w obrazkach
      • akseinga1975 Re: Hity zabawkowe 3-latkow 03.12.20, 09:02
        Super te zabawki, az zal, ze moje dziecie dorosle.
    • bulzemba Re: Hity zabawkowe 3-latkow 03.12.20, 09:20
      Resoraki, Duplo.

Lub to co dzieci kochają: przedłużacz, żabki do prania, twól telefon
    • mashcaron Re: Hity zabawkowe 3-latkow 03.12.20, 09:28
      Duplo, resoraki, przebrania i maski, stempelki. No i u nas na tapecie jeszcze księżniczki, ale chłopak pewnie coś innego woli :p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka