Dodaj do ulubionych

Projektor światełek(???) na prezent

06.12.20, 13:24
Potrzebuję czegoś takiego na prezent dla dziecka rodziny. Nie wiem jak to fachowo nazwać, bo nie wiem czy chcę lampkę czy coś innego. Ma nie zmieniać światła w pokoju, tylko wyświetlać na ścianie i suficie kropki, czy tam gwiazdki w ciepłym odcieniu. Przy tych, które znalazłam jest zdjęcie pokoju i cały jest w dziwnej niebieskiej poświacie. Czy macie coś takiego i jak to się nazywa. Aaaa, dobrze byłoby gdyby było na prąd, nie na baterie.
Obserwuj wątek
    • lilia-anna Re: Projektor światełek(???) na prezent 06.12.20, 13:43
      Moja córka ma coś, co nosi nazwę projektor tęczy. Tak stało na opakowaniu smile Ale jest na baterie, nie na prąd. Wyświetla tęczę na ścianie/suficie.
      • przepyszny_jagielnik Re: Projektor światełek(???) na prezent 06.12.20, 14:09
        lilia-anna napisała:
        Ale jest na baterie, nie na prąd.

Można kupić akumulatorki. Wytrzymają dużo dłużej świecenia a potem wystarczy je naładować.
        Ładowarka najlepiej procesorowa.
    • berdebul Re: Projektor światełek(???) na prezent 06.12.20, 14:09
      bezpiecznybrzdac.pl/projektory-gwiazd-dla-dzieci-opinie-ranking/
      Opinie i ranking.
      • przepyszny_jagielnik Re: Projektor światełek(???) na prezent 06.12.20, 14:20
        berdebul napisała:
        > bezpiecznybrzdac.pl/projektory-gwiazd-dla-dzieci-opinie-ranking/
        > Opinie i ranking.

Kupowałem te dwa.
        https://bezpiecznybrzdac.pl/wp-content/uploads/2019/11/LP4-LAMPKA-NOCNA-STAR-MASTER-PROJEKTOR-GWIAZD.jpg?ezimgfmt=rs:150x150/rscb18/ng:webp/ngcb18
        https://bezpiecznybrzdac.pl/wp-content/uploads/2019/11/PROJEKTOR-GWIAZD-%C5%BB%C3%93%C5%81W-LAMPKA-POZYTYWKA-Z-MUZYK%C4%84.jpg?ezimgfmt=rs:150x150/rscb18/ng:webp/ngcb18

Bardzo słabo świecą/wyświetlają, zwłaszcza ten pierwszy Star Master. Nie polecam.
        • memphis90 Re: Projektor światełek(???) na prezent 06.12.20, 16:08
          Moje dzieci miały żółwia i żółw był ok...
          • przepyszny_jagielnik Re: Projektor światełek(???) na prezent 06.12.20, 16:15
            memphis90 napisała:
            > Moje dzieci miały żółwia i żółw był ok...
            >

Musi być całkiem ciemno.
            I melodyjki też dzieci lubią?
            • memphis90 Re: Projektor światełek(???) na prezent 06.12.20, 16:17
              U nas bez żadnych melodyjek było.
              • malia Re: Projektor światełek(???) na prezent 06.12.20, 17:42
                Dziękuję za odpowiedzi. A może ktoś ma takie ustrojstwo, którym oświetla się domy na zewnątrz? To nadaje się do pokoju? Chodzi mi chyba o projektor laserowy
                • magia Re: Projektor światełek(???) na prezent 06.12.20, 19:32
                  widzialam takie ostatnio w Leroy Merlin.
                  m.leroymerlin.pl/szukaj-produkty.html?q=projektor
                  z bliska swiecily bardzo ladnie, niecwiem jak to wyglada z wiekszej odleglosci
                • memphis90 Re: Projektor światełek(???) na prezent 06.12.20, 22:58
                  Nie zostawiałbym małego dziecka w pokoju z projektorem laserowym.
      • ola_dom Re: Projektor światełek(???) na prezent 06.12.20, 19:34
        berdebul napisała:

> bezpiecznybrzdac.pl/projektory-gwiazd-dla-dzieci-opinie-ranking/

Mam ten pierwszy z rankingu, kulisty z niebieską podstawą. Uwielbiam go - bo kupiłam go dla siebie, a jakże.
        Też zależało mi, żeby był na prąd. ALE - zasilacz bardzo szybko się spalił, dlatego tutaj radziłabym uważać.
        Więc teraz działa na baterie, ale mam wrażenie, że w ogóle ich nie zużywa, bo działa i działa.
        Ma opcję włączenia kolorowych światełek, ale podstawowe gwiazdki (i księżyc) są właśnie w ciepłym, żółto-białym kolorze i są cudne. Do tego można włączyć obroty, więc powoli płyną po suficie.
        Kosztował grosze, a cieszy mnie co wieczór smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka