kira02 11.12.20, 17:00 Wysłałam posta na ematce i pojawił mi się komunikat treści następującej: Wiadomość została wysłana. Ukaże się, gdy moderator ją zaakceptuje. Że co proszę? Od kiedy???!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielone.paprotki2020 Re: Ke? Moderacja? Cenzura? 11.12.20, 19:04 Takiej wiadomosci nie miałam, za to mnie blokuje filter antyspamowy. Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: Ke? Moderacja? Cenzura? 11.12.20, 20:13 Jest bardzo specyficzny filtr antyspamowy w którego mało kto wpada, bo jest skierowany na koreańskie boty. Miałaś pecha. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Ke? Moderacja? Cenzura? 11.12.20, 23:02 Nie wiem o co chodzi. Ale ja kiedyś założyłam jakiś wątek i nieoczekiwanie dostałam wiadomość- oj za często cię kasujemy (czy jakoś podobnie). Zdębiałam bo może z jedna moja wypowiedź i to dawno była skasowana. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Ke? Moderacja? Cenzura? 12.12.20, 01:12 moze w drzewku jakiejs jatki bylas i cie wycieto razem z drzewkiem i tafilas na liste kasowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: Ke? Moderacja? Cenzura? 12.12.20, 21:48 Może, a może to ten dziwny filtr hm... Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Ke? Moderacja? Cenzura? 12.12.20, 01:11 tez tak mialam, niektore tu mowily, ze to dlatego, ze pisalam o czyims bombelku a wtedy to byl dla moderatorek temat drazliwy A pozniej mnie moderatoka wkurzyla, bo watki sie nie ukazywaly a ona twierdzila, ze widzi moje watki i to nie jej wina, ze nikt nie chce ze mna dyskutowac. Inne forumki wstawily sie z mna, ze tez nie widza moich watkow. No ale moderatorka widziala i to mialo mi wystarczyc. Odpowiedz Link Zgłoś