Dodaj do ulubionych

potrzebuję pilnej porady! Tablet

18.12.20, 14:36
W ostatniej chwili wyskoczyło mi, że muszę kupić na prezent pod choinkę tablet. Także czasu mało mi zostało.
Polećcie coś, żeby nie był szajs, tylko faktycznie coś dobrego, ale co mnie przy tym nie zrujnuje.
Obserwuj wątek
    • rewolucja.pa Re: potrzebuję pilnej porady! Tablet 18.12.20, 14:43
      Galaxy Tab A,10 calowy, 64 GB wewnetrznej, 3GB RAM; we wrzesniu kupilismy ten model, ktory ma oznaczenie 2019 i z tego wzgeldu pewnie jest tanszy niz inne modele. Ma bardzo dobre glosniki (jak na tablet). Uzywamy do zadan szkolnych, rowniez programowania itp. Polecam.
    • cruella_demon Re: potrzebuję pilnej porady! Tablet 18.12.20, 17:20
      Rozważam ten
      Tablet LENOVO Tab M10 LTE Czarny
      albo ten
      Tablet SAMSUNG Galaxy Tab A 10.1 2019 LTE

Lenovo wypatrzyłam w rankingu, miał dobre opinie, Samsung to jednak Samsung. Różnica 4 stów na korzyść Lenovo.
      Podpowiedzcie matki i niematki.
      • sol_13 Re: potrzebuję pilnej porady! Tablet 18.12.20, 18:13
        Galaxy mielismy, ale starszego, byl bardzo wytrzymały, używany chyba z 5 lat jak nie lepiej. Takze polecam.
        Teraz dzieci maja juz od dawna Huawei Media Pad T3, rowniez bardzo wytrzymale. Jedyne, co naprawialam (zarowno w nich jak i w Galaxy) to gniazdko do ładowarki, ponieważ nie wytrzymuje po jakims czasie pchania usb przez dziecięce rączki 😐
        • arwena_11 Re: potrzebuję pilnej porady! Tablet 18.12.20, 18:49
          Galaxy padł córce po 2 latach. Od 3 ma IPADA i w ogóle nie ma porównania. Ale cena również inna.
          • lauren6 Re: potrzebuję pilnej porady! Tablet 19.12.20, 00:41
            Nasz tablet galaxy ma ponad 5 lat. Upadł dzieciom niezliczoną ilość razy i dalej działa.
      • niejedynywolnylogin92 Re: potrzebuję pilnej porady! Tablet 18.12.20, 18:55
        Żyje z Lenovo smile
      • runny.babbit Re: potrzebuję pilnej porady! Tablet 18.12.20, 18:57
        Mamy Lenovo i jesteśmy zadowoleni.
      • b-b1 Re: potrzebuję pilnej porady! Tablet 19.12.20, 09:09
        cruella_demon napisała:

> Rozważam ten
        > Tablet LENOVO Tab M10 LTE Czarny
        > albo ten
        > Tablet SAMSUNG Galaxy Tab A 10.1 2019 LTE
        >
        > Lenovo wypatrzyłam w rankingu, miał dobre opinie, Samsung to jednak Samsung. Ró
        > żnica 4 stów na korzyść Lenovo.
        > Podpowiedzcie matki i niematki.
        >

Ten proponowany przez Ciebie Samsung mam-po 5 dniach matryca od środka pękła-mimo, że nie spadł, nikt oprócz mnie go nie dotykał, zdążyłam go tylko pod siebie skonfigurować -wada fabryczna....ale nie chcą przyjąć do naprawy gwarancyjnej. Leży zapakowany w pudełku, bo naprawa to 3/4 wartości nowego.

Kupiłam więc Lenovo(to "Twoje") i chodzi jak burza. Polecam.
    • mikams75 Re: potrzebuję pilnej porady! Tablet 18.12.20, 21:40
      mam samsunga polecanego wyzej juz od ilus lat, polecam, nadal ma sie swietnie choc nie jest bardzo intensywnie uzywany.
    • car_fox Re: potrzebuję pilnej porady! Tablet 19.12.20, 01:41
      iPad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka