tanebo001 07.01.21, 20:56 Czy ktoś wie jak kontaktować się z tym sklepem w sprawie reklamacji? Szukałem kontaktu na stronie i pudło... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brenya78 Re: google play 07.01.21, 20:58 Kontaktujesz się z tworca aplikacji, a nie google Play. Odpowiedz Link Zgłoś
sol_13 Re: google play 07.01.21, 21:04 Przez Google Support, po zalogowaniu się do konta. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: google play 07.01.21, 21:15 A czy komuś zdarzyło się tak że aplikacja nie działała bo nie była zgoda z androidem? Mam wszystko zaktualizowane i taki komunikat mi wyskakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: google play 08.01.21, 00:37 tanebo001 napisał: > A czy komuś zdarzyło się tak że aplikacja nie działała bo nie była zgoda z andr > oidem? Mam wszystko zaktualizowane i taki komunikat mi wyskakuje... Nie. Jeżeli jest z jakiegoś powodu nie zgodna to sklep nie pozwoli na instalację Istnieje także na przykład ograniczenie regionalne. I ja sobie tak po prostu niektórych aplikacji dostępnych w Polsce nie mogę zainstalować (ale chyba w tedy są po prostu nie widoczne w sklepie). Odpowiedz Link Zgłoś
sandra.fal Re: google play 08.01.21, 00:17 A gdyby ktoś chciał wnieść skargę przeciwko google play u powiatowego rzecznika praw konsumenta? Chyba nie da się. Odpowiedz Link Zgłoś