barbibarbi 21.01.21, 08:47 Da się w FB tak ustawić, aby jeden znajomy nie widział, że mam innego znajomego :-p ? Nie lubią się, głupio mi przyjąć do znajomych jedną z tych osób, bo druga zobaczy i dostanie palpitacji co najmniej. Da się tak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chatgris01 Re: Facebook uprawnienia znajomych 21.01.21, 09:02 Da się tak, żeby naszym znajomym wyświetlali się tylko nasi wspólni znajomi. Jeśli się nie lubią, to raczej nie są znajomymi? A jeśli nie są, to się na Twoim profilu wzajemnie nie zobaczą. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Facebook uprawnienia znajomych 21.01.21, 09:19 Możesz ustawić, ze znajomych widzisz tylko Ty. Ja mam tak ustawione i większość znanych mi osób też tak ma. To jest najzdrowsze ustawienie - po co ludzie mają się ekscytować kogo masz w znajomych? Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Facebook uprawnienia znajomych 21.01.21, 09:21 dzieci nie mogą mieć FB Odpowiedz Link Zgłoś
zrozpaczona38 Re: Facebook uprawnienia znajomych 21.01.21, 09:26 a głupi ludzie dostępu do neta, ale jednak od lat się z Tobą użeramy Odpowiedz Link Zgłoś