Dodaj do ulubionych

Twarz do poprawki

07.02.21, 23:38
Dziewczyny, poradźcie, dużo ematek z tego co widzę zna się i stosuje różne zabiegi kosmetyczne. Jaki zabieg skuteczny bardzo można zastosować na poprawę owalu, jedrnosci skóry na twarzy? Facjata po 40, zmarszczek niewiele ale owal ciągnie w dół, grawitacja działa 😕 Szyja w niezłym stanie. Trochę zmarszczek mimicznych przy oczach, to też by można poprawić. Zalezy mi na skuteczności, ale nic drastycznego i bardzo kosztownego. Żadne nici i chirurgia.
Poproszę też o polecenie dobrego gabinetu kosmetycznego w Warszawie 😁
Obserwuj wątek
    • magdallenac Re: Twarz do poprawki 08.02.21, 00:07
      Ja robilam wolumetrie i ten caly wampirzy lift 2 lata temu, kiedy skonczylam 40. Znalazlam najbardziej polecanego lekarza w Krakowie i powiedzialam- oddaje sie w panskie rece doktorze 😉 Jesli opatrznosc pozwoli i bede w Krakowie w te wakacje zrobie to samo plus cokolwiek lekarz zasugeruje.
      • milupaa Re: Twarz do poprawki 08.02.21, 00:24
        I od razu był efekt?
        • magdallenac Re: Twarz do poprawki 08.02.21, 00:34
          Wolumetrii od razu, ale pelny efekt dopiero po jakichs dwoch tygodniach, te ostrzykiwania to byla seria, wiec tez troche musialam poczekac. Finalnie efekt byl zachwycajacy- moja twarz sie nie zmienila, ale odmlodnialam o jakies 10 lat. Podstawa moim zdaniem jest znalezienie specjalisty, kogos kto nie zrobi Ci twarzy Rozenkowej, a po prostu przywroci ustawienia fabryczne z Twoich najlepszych lat.
          • milupaa Re: Twarz do poprawki 08.02.21, 00:37
            😃 Dzięki to szukam gabinetu. A ile cie to kosztowało i kiedy trzeba powtórzyć? Po 2 latach?
            • magdallenac Re: Twarz do poprawki 08.02.21, 00:48
              Wolumetria 10 tys. mialam 2 wizyty. Wampir nie pamietam, ale warty kazdej zlotowki. Tak, u mnie w wakacje beda 2 lata i czas na powtorke.
              • milupaa Re: Twarz do poprawki 08.02.21, 01:28
                Nie ma szans finansowych ☹️
                • milupaa Re: Twarz do poprawki 08.02.21, 01:28
                  Ja mogę przeznaczyć jakieś 1000 zł na wszystko.
                  • magdallenac Re: Twarz do poprawki 08.02.21, 02:20
                    To za 1000 zrobilabym jakies porzadne kwasy i moze troche botoksu tu i owdzie? Nie mam pojecia jakie sa teraz ceny botoksu w Polsce. Moja wolumetria byla jednak tansza niz 10 tys. Sprawdzilam wyciagi i za wszystkie zabiegi w tej klinice zaplacilam okolo 8 tys.
              • beverlyja90210 Re: Twarz do poprawki 08.02.21, 02:23
                Tez polecam wolumetrie
          • jusytka Re: Twarz do poprawki 08.02.21, 16:48
            Świetnie to ujęłaś, niestety celebrytki typu Rozenek, Rusin i inne swoim sztucznym wyglądem robią tylko antyreklamę medycynie estetycznej. Znam jednak przyklady zachwycająco naturalnego efektu.
            • iuscogens Re: Twarz do poprawki 08.02.21, 17:07
              Akurat Rusin to całkiem dobrze wygląda.
              • sonia1984 Re: Twarz do poprawki 18.03.21, 23:48
                Jak mozna fajnie wyglądać bez mimiki twarzy. Ona jest jak posąg
      • bei Re: Twarz do poprawki 08.02.21, 02:57
        Magdaleno, zdradź proszę u kogo robiłaś.
        • magdallenac Re: Twarz do poprawki 08.02.21, 03:24
          Dr Dominik Ludew
          • ankaskakanka1 Re: Twarz do poprawki 19.10.21, 14:26
            Zgadzam się dr Dominik Ludew robi cuda kwasem hialuronowym a nie robi napompowanej i sztucznej twarzy, jestem bardzo zadwowolona z wizyt u niego oprócz pełnego modelowania twarzy podrasowałam delikatnie usta i efekt wymiata. Polecam też zabiegi HIFU i mezoterapii jak zaczyna Wam zwisać skóra, tam w Ruczaj Clinic są też bardzo profesjonalne kosmetolożki i robią wszystko kompleksowo wspólnie z dr Ludew.
      • mashcaron Re: Twarz do poprawki 19.10.21, 16:33
        Magdaleno, przy kolejnej wizycie napomknij doktorowi żeby nie puszczał spamerów na ematkę bo sobie renomę psuje :p Ty mu tu wystarczasz za reklamę 😁
    • pelissa81 Re: Twarz do poprawki 08.02.21, 00:39
      a kwas hiauluronowy?
    • milupaa Re: Twarz do poprawki 08.02.21, 12:12
      A w stolicy może ktoś polecic dobry gabinet kosmetyczny? Kosmetyczke?
      • grey_delphinum Re: Twarz do poprawki 08.02.21, 12:16
        Obejrzałam sobie stronę kliniki, w której przyjmuje Ludew. Wygląda dobrze, chyba umówię się na konsultację.
    • thank_you Re: Twarz do poprawki 08.02.21, 13:00
      HIFU, ale u dr Wasiluka lub dr Preibisza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka