czerwonylucjan 14.02.21, 12:03 Ktos bierze? Widzicie jakiekiekolwiek efekty? Np brak napadow glodu i sennosci po posilku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kozica111 Re: Berberyna 14.02.21, 13:23 Ale metformina tez nie działała , tylko ruch wiec moze taki organizm. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Berberyna 16.12.24, 12:47 Co za bzdura. Oczywiscie ze dziala. Jak nie działa to znaczy ze albo za mala dawka albo cukrzyca na tyle zaawansowana ze trzeba siegnac po inne leki tez, a przede wszystkim zmienic diete. Sam ruch cudow nie uczyni bez zmiany diety Odpowiedz Link Zgłoś
ave-55 Re: Berberyna 14.02.21, 20:17 Ja jestem w trakcie drugiego opakowania i wydaje mi się że mniej mnie ciągnie do słodyczy... Odpowiedz Link Zgłoś
leszekrod1234 Re: Berberyna 16.12.24, 12:24 berberyna nie jest na odhudzanie ale na infekcje pomaga też przy cukszycy Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Berberyna 16.12.24, 12:55 Napad głodu i senność to złe zbilansowane posilki Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Berberyna 16.12.24, 13:02 Berberyna ma dzialanie wspomagajace. Napady sennosci masz jesli cukier ci skoczyl bo posilek zawiera za dużo prostych weglowodanow. Tu ci pomoze Ci Freestyle Libre czy Dexcom sprzet A na napady glodu to tylko GLP-1 i nowsze generacje jesli masz cukrzyce Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Berberyna 16.12.24, 15:52 Jak biorę, to mogę jeść rzeczy, po których normalnie miałam problemy (alergie pokarmowe). Pierwsza pizza, z prawdziwym serem to były praktycznie łzy szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś