primula.alpicola 23.03.21, 15:46 Może pomożecie znaleźć? Średniej wielkości ( nie mikro, nie A4), biała lub off- white, najchętniej skórzana, do ok. 500 pln. Może by mi nastrój poprawiła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: Biała torebka. 23.03.21, 16:02 O dzięki, nie znałam, pooglądam Odpowiedz Link Zgłoś
tereso Re: Biała torebka. 23.03.21, 16:23 Ja mam stamtąd torebkę, którą uwielbiam. Zapomniałam nazwę firmy ale Aqua mnie poratował 👍 Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Biała torebka. 23.03.21, 16:31 Ja mam od nich taki kuferek - Malta z bambusową rączką. Mam w pięknej czerwieni. Są i białe. Podoba mi się też wzór Odessa. Jak byłam tam ostatnio sprzedawczyni zachwalała model Florence, jako modny, ale mnie nie zachwycił. Lille jest też ładna i w bieli. Warto przeglądnąć ich stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Biała torebka. 23.03.21, 16:38 Zwróciłam uwagę na Florence, niestety nie mają jej w bieli. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Biała torebka. 24.03.21, 10:28 Aqua, czy do malty mieści Ci się półlitrowa butelka wody? Kusi bardzo, ta rączka jest urocza. Wada- brak długiego paska. pepita.pl/produkt/malta-kuferek-bialy-croco-lakier/ pepita.pl/produkt/walencja-poziomy-kuferek-z-faktura-krokodyla/ pepita.pl/produkt/halle-bialy-lakierowany-krokodyl/ pepita.pl/produkt/venice-no-01-kuferek-bialy/ Te przeszły do finału i teraz mam paraliż decyzyjny Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Biała torebka. 24.03.21, 10:53 Lizbona! Zobacz, jak łatwo mi wybrać dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Biała torebka. 23.03.21, 16:10 Nie pomoge, ale pokaze Ci na jaka ja poluje. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Biała torebka. 23.03.21, 16:13 O, fajna, tylko wolałabym bez tego kolorowego. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Biała torebka. 23.03.21, 16:44 Dzięki, posiadam. Umyśliłam sobie białą. W życiu nie miałam białej torebki. Odpowiedz Link Zgłoś
gris_gris Re: Biała torebka. 23.03.21, 16:51 primula.alpicola napisała: > Dzięki, posiadam. Umyśliłam sobie białą. W życiu nie miałam białej torebki. te sa biale, ale poza budzetem (nawet mimo wyprzedazy ) A.P.C. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Biała torebka. 23.03.21, 16:53 Ja mam jedną i bardzo ją lubię, moja niestety bardzo się brudzi od wszystkich dżinsów Odpowiedz Link Zgłoś
tilijka123 Re: Biała torebka. 23.03.21, 19:15 Wpadłam na ten pomysł pod koniec zeszłego lata I jeszcze wymyśliłam sobie że kupię stacjonarnie w moim podwarszawskim miasteczku. No i nie kupiłam. Nie było w żadnym sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś