Dodaj do ulubionych

Kontrowersyjne show

29.03.21, 13:15
teleshow.wp.pl/kontrowersyjne-show-magia-nagosci-jest-hitem-a-przed-nami-polska-edycja-6623253724519360a czy ematka wystartowałaby? Bo oglądać to wiadomo nie będzie.
Obserwuj wątek
    • mashcaron Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 13:21
      Beznadziejne to jest, widziałam kiedyś kilka odcinków jakiejś zagranicznej wersji.
      W życiu bym w czymś tak dennym nie wystąpiła. Już lepsze są golasy w buszu, przynajmniej można się doedukować z surwiwalu.
      • mid.week Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 13:26
        Też to widzialam, szczęka mi opadala z każdą minutą. A go lasy w buszu są super tylko mogliby ich choć trochę odziadź skoro i tak pikseluja 😁
        • daniela34 Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 13:29
          "go lasy" mnie urzekły.
          "Go, lasy, go, go!"
        • nuclearwinter Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 13:30
          Go lasy odziadziałe! 😄 Piękne słowo wyszło 🙂
          • nuclearwinter Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 13:38
            Odziadź miałam na myśli, czyli coś jak ubrać w dziadowskie odzienie xD Strasznie nieskładnie piszę dziś 🙈
            • aqua48 Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 13:40
              nuclearwinter napisała:

> Odziadź miałam na myśli,

A nie po prostu odziać?
              • nuclearwinter Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 13:41
                No właśnie o to mi chodziło, mid napisała "odziadź" i spodobało mi się to słówko.
          • mid.week Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 19:28
            😂😂😂😂
            O buszu tropikalnych, cóżem ja napisała! 🤓
        • mashcaron Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 13:31
          Oni sobie czasem sami jakieś gacie kombinują, co bardziej ogarnięci wink goła duda to dodatkowe utrudnienie, jakby nie patrzeć :p
          • mashcaron Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 13:31
            Jak by*
          • heca7 Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 13:53
            Raz pamiętam jak wybrali sznurek (bo mogą wybrać parę potrzebnych gadżetów) i facet uplótł babce stanik i majtki wink
            • mashcaron Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 13:59
              Gentleman w buszu 😁
              • heca7 Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 14:11
                Prawie jak stringi z Koniakowa big_grin
                • naszastruga Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 14:18
                  W większości odcinków szybko zakładają sobie jakieś liście wink

Oglądałam kiedyś odcinek jakiegoś reality, holenderskiego albo hiszpańskiego, też z nagością , ale w bardziej erotycznym . Oni i ona skaczą do wody płyną, potem spotykają się na plaży, atmosferę gęstnieje, a wtedy dorzucają kolejnego golasa, ją albo jego, który burzy zbliżająca się konsumpcję wink
    • lauren6 Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 13:40
      To ten program, w którym ogląda się ludzi gołych od pasa w dół i na tej podstawie wybiera partnera?

Trzeba się szykować na wysyp nowych celebrytów po programie.
      • triss_merigold6 Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 13:53
        Rocco Sifredi lubi to.
      • mia_mia Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 14:21
        E tam, to tylko pierwsza selekcja, potem można obejrzeć całość i usłyszeć głos.
        I dowiedzieć się na przykład jak zawód wykonują (opiekunka dziecięca, radna, nauczycielka)
    • primula.alpicola Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 13:46
      Oczywiście, że nie. Ani nie wystartuję, ani nie obejrzę.
    • heca7 Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 13:51
      Widziałam fragment przez przypadek i zdębiałam. Mąż zasnął na kanapie z pilotem w ręku (czyli jak zawsze), pilot upadł na podłogę i przełączył na Zoom. A tam...gołe wargi sromowe na pół ekranu. Szczęka mi opadła, gapiłam się urzeczona przez kilkanaście sekund. Debilny program. Nie wiem co trzeba mieć w głowie (tzn wiem, pustkę) żeby w tym wystąpić.
      Polskiej edycji nie będę oglądać.
      • simply_z Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 14:26
        haha widzialam to na wakacjach. akurat mieli tam taki kanal, siedzialma jak zahipnotyzowana wtf
    • ga-ti Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 13:53
      Przyznaję, oglądałam to, jak z covidową gorączką leżałam, czekałam aż mi spadnie, czy czekałam aż wzrośnie, nie wiem, ale przypadkowo trafiłam smile
      No nie planuję wystąpić w tym programie, wiecie, na randkę z obcym facetem mąż mi nie pozwoli big_grin
      W tym, który oglądałam występowali normalni ludzie, ze zwykłymi ciałami, chudzi i grubi, proporcjonalni i całkowicie nie, z różnymi niedoskonałościami i całkiem fajnie zbudowani i to miało nawet jakiś sens (nie pytajcie jaki, bo nie wiem wink ).
      Obawiam się, że u nas będzie to festiwal botoksu, koksu i różnych silikonów uncertain
      • jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 14:41
        Obiema rękami mogę podpisać się pod Twoją wypowiedzią.
        Również oglądałam chorując, również byłam zaskoczona jak zwykli ludzie tam występują, również przypuszczam ze w polskiej wersji będzie atak silikonowych klonów.
      • lauren6 Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 14:45
        Botoks i silikon w wargach sromowych? Nie sądzę wink
        • mashcaron Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 14:49
          Silikon i botoks nie, ale zabiegi wypełniania kwasem hialuronowym warg sromowych są wykonywane, pewnie częściej niż nam się wydaje :p
        • ga-ti Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 18:19
          Ciało człowieka to nie tylko wargi sromowe, miejsce na silikon i botoks się znajdzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka