tanebo001 29.03.21, 13:15 teleshow.wp.pl/kontrowersyjne-show-magia-nagosci-jest-hitem-a-przed-nami-polska-edycja-6623253724519360a czy ematka wystartowałaby? Bo oglądać to wiadomo nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mashcaron Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 13:21 Beznadziejne to jest, widziałam kiedyś kilka odcinków jakiejś zagranicznej wersji. W życiu bym w czymś tak dennym nie wystąpiła. Już lepsze są golasy w buszu, przynajmniej można się doedukować z surwiwalu. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 13:26 Też to widzialam, szczęka mi opadala z każdą minutą. A go lasy w buszu są super tylko mogliby ich choć trochę odziadź skoro i tak pikseluja 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 13:29 "go lasy" mnie urzekły. "Go, lasy, go, go!" Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 13:30 Go lasy odziadziałe! 😄 Piękne słowo wyszło 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 13:38 Odziadź miałam na myśli, czyli coś jak ubrać w dziadowskie odzienie xD Strasznie nieskładnie piszę dziś 🙈 Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 13:40 nuclearwinter napisała: > Odziadź miałam na myśli, A nie po prostu odziać? Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 13:41 No właśnie o to mi chodziło, mid napisała "odziadź" i spodobało mi się to słówko. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 19:28 😂😂😂😂 O buszu tropikalnych, cóżem ja napisała! 🤓 Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 13:31 Oni sobie czasem sami jakieś gacie kombinują, co bardziej ogarnięci goła duda to dodatkowe utrudnienie, jakby nie patrzeć :p Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 13:53 Raz pamiętam jak wybrali sznurek (bo mogą wybrać parę potrzebnych gadżetów) i facet uplótł babce stanik i majtki Odpowiedz Link Zgłoś
naszastruga Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 14:18 W większości odcinków szybko zakładają sobie jakieś liście Oglądałam kiedyś odcinek jakiegoś reality, holenderskiego albo hiszpańskiego, też z nagością , ale w bardziej erotycznym . Oni i ona skaczą do wody płyną, potem spotykają się na plaży, atmosferę gęstnieje, a wtedy dorzucają kolejnego golasa, ją albo jego, który burzy zbliżająca się konsumpcję Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 13:40 To ten program, w którym ogląda się ludzi gołych od pasa w dół i na tej podstawie wybiera partnera? Trzeba się szykować na wysyp nowych celebrytów po programie. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 14:21 E tam, to tylko pierwsza selekcja, potem można obejrzeć całość i usłyszeć głos. I dowiedzieć się na przykład jak zawód wykonują (opiekunka dziecięca, radna, nauczycielka) Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 13:46 Oczywiście, że nie. Ani nie wystartuję, ani nie obejrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 13:51 Widziałam fragment przez przypadek i zdębiałam. Mąż zasnął na kanapie z pilotem w ręku (czyli jak zawsze), pilot upadł na podłogę i przełączył na Zoom. A tam...gołe wargi sromowe na pół ekranu. Szczęka mi opadła, gapiłam się urzeczona przez kilkanaście sekund. Debilny program. Nie wiem co trzeba mieć w głowie (tzn wiem, pustkę) żeby w tym wystąpić. Polskiej edycji nie będę oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 14:26 haha widzialam to na wakacjach. akurat mieli tam taki kanal, siedzialma jak zahipnotyzowana wtf Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 13:53 Przyznaję, oglądałam to, jak z covidową gorączką leżałam, czekałam aż mi spadnie, czy czekałam aż wzrośnie, nie wiem, ale przypadkowo trafiłam No nie planuję wystąpić w tym programie, wiecie, na randkę z obcym facetem mąż mi nie pozwoli W tym, który oglądałam występowali normalni ludzie, ze zwykłymi ciałami, chudzi i grubi, proporcjonalni i całkowicie nie, z różnymi niedoskonałościami i całkiem fajnie zbudowani i to miało nawet jakiś sens (nie pytajcie jaki, bo nie wiem ). Obawiam się, że u nas będzie to festiwal botoksu, koksu i różnych silikonów Odpowiedz Link Zgłoś
jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 14:41 Obiema rękami mogę podpisać się pod Twoją wypowiedzią. Również oglądałam chorując, również byłam zaskoczona jak zwykli ludzie tam występują, również przypuszczam ze w polskiej wersji będzie atak silikonowych klonów. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 14:45 Botoks i silikon w wargach sromowych? Nie sądzę Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 14:49 Silikon i botoks nie, ale zabiegi wypełniania kwasem hialuronowym warg sromowych są wykonywane, pewnie częściej niż nam się wydaje :p Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 18:19 Ciało człowieka to nie tylko wargi sromowe, miejsce na silikon i botoks się znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Kontrowersyjne show 29.03.21, 22:10 A wydawałoby się że tutejsze kobiety mają inne argumenty Donatan Cleo - My Słowianie [;Official Video]; Odpowiedz Link Zgłoś