jaga.34 05.04.21, 20:20 Dlaczego ludzie zapisują się na Astrę? Pomożesz się nie zapisują? Czy na Astre są wolne terminy w kwietniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esperantza Re: Skoro można wybrać Pfizera 05.04.21, 20:25 Mi dzisiaj konsultantka powiedziała ze dla mojego rocznika 73 najwcześniejszy termin, na który może mnie zapisać to 11/05. Podejrzewam wiec ze terminy w kwietniu są sle nie każdego zapiszą Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: Skoro można wybrać Pfizera 05.04.21, 20:30 Pfizer do tej pory był dość nieprzewidywalny w dostawach. Często coś nie docierało. Odpowiedz Link Zgłoś
cku1 Re: Skoro można wybrać Pfizera 05.04.21, 20:36 Teraz mamy mnostwo, w zeszlym tyg i dzus dotarło chyba w sumie ponad 1,6mln dawek Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: Skoro można wybrać Pfizera 05.04.21, 20:40 Mogło się nie przebić do powszechnej świadomości. Znajomi z grupy zero najpierw mieli wstrzymane na kilka tygodni szczepienia, bo Pfizer nie przyjechał. W końcu zaszczepili ich Astrą, jeszcze później niż nauczycieli. Odpowiedz Link Zgłoś
cku1 Re: Skoro można wybrać Pfizera 05.04.21, 20:44 Znam sporą grupę medyków, ktorzy w pewnej placowce zrezygnowali z AZ i poczekali na Pfizera (chyba 10 dni). Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Skoro można wybrać Pfizera 05.04.21, 20:32 Coraz durniejsze te boty. Wiesz bocie, teraz kiedy Pfizer zabił Krawczyka, to może lud woli Astrę? Odpowiedz Link Zgłoś