hedna 10.04.21, 00:50 Jeżeli było to skasujcie. od kilku dni męczy mnie szum - dzwon w uszach, cały czas 😟 Mam covid, miał ktoś tak przy covidzie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pani_tau Re: Szum w uszach 10.04.21, 09:04 Nie miałam, za to spałam na kamieniach , dobrze, że tylko przez jedną noc. Jeśli dzwoni to chyba bakterie atakują błonę bębenkową. Czasem mi się zdarza, bo mam krzywą przegrodę, biorę wtedy Ibuprom i pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
arabelax Re: Szum w uszach 10.04.21, 09:53 Mi szumialo dlugo, buczalo, ale to nie covid, tylko okazalo sie, ze od tezyczki. Odpowiedz Link Zgłoś
no_easy_way_out Re: Szum w uszach 10.04.21, 10:24 Moja FWB ma szum - ale w jednym uchu. Od kilku miesiecy. Podobno tak normalnie, gdy wokol dzwieki normalnego codziennego zycia to nie slyszy,vine zwraca uwagi. Lecz gdy kladzie sie spac i zasypia, badz jest sytuacja, ze jest cisza- slyszy wyraznie. Jedno ucho. Nie miala covida. Dopiero bardzo niedawno udala sie do lekarza. Sprawdzaja pare rzeczy. Sluch ma ok, sprawdzali krew- tam tez ok. Teraz ma miec rezonans, czeka na list z data. Odpowiedz Link Zgłoś
mrawka Re: Szum w uszach 10.04.21, 11:18 też tak mam od 2 lat, miałam rezonans i badane tętnice, wszystko ok. Szumi w jednym uchu cały czas...masakra Odpowiedz Link Zgłoś
no_easy_way_out Re: Szum w uszach 10.04.21, 13:10 Ale Na czym stanelo. Ze tak masz i tak bedzie i tyle ? Odpowiedz Link Zgłoś
mrawka Re: Szum w uszach 10.04.21, 13:36 tak, lekarz mi powiedział, żebym sobie wstawiła fontannę do ogrodu i słuchała jej szumu - tak więc przestałam chodzić do lekarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Szum w uszach 10.04.21, 12:00 Mam tak przy prawie każdym katarze, pomaga płukanie zatok. Odpowiedz Link Zgłoś
te_de_ka Re: Szum w uszach 10.04.21, 20:33 Miałam tak w jednym uchu, laryngolog na zdalnej poradzie wypisał cetraxal plus - krople do stosowania przez tydzień. Powiedział, że doustnego antybiotyku zdalnie nie przepisze, będę musiała przyjść na wizytę do gabinetu. Krople pomogły. Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Szum w uszach 10.04.21, 21:12 hedna napisała: > Jeżeli było to skasujcie. od kilku dni męczy mnie szum - dzwon w uszach, cały > czas 😟 Mam covid, miał ktoś tak przy covidzie?? Może to nie covid, tylko problemy z ciśnieniem? Odpowiedz Link Zgłoś