Dodaj do ulubionych

Szum w uszach

10.04.21, 00:50

Jeżeli było to skasujcie. od kilku dni męczy mnie szum - dzwon w uszach, cały czas 😟 Mam covid, miał ktoś tak przy covidzie??
Obserwuj wątek
    • pani_tau Re: Szum w uszach 10.04.21, 09:04
      Nie miałam, za to spałam na kamieniach smile, dobrze, że tylko przez jedną noc.
      Jeśli dzwoni to chyba bakterie atakują błonę bębenkową. Czasem mi się zdarza, bo mam krzywą przegrodę, biorę wtedy Ibuprom i pomaga.
    • arabelax Re: Szum w uszach 10.04.21, 09:53
      Mi szumialo dlugo, buczalo, ale to nie covid, tylko okazalo sie, ze od tezyczki.
    • no_easy_way_out Re: Szum w uszach 10.04.21, 10:24
      Moja FWB ma szum - ale w jednym uchu. Od kilku miesiecy. Podobno tak normalnie, gdy wokol dzwieki normalnego codziennego zycia to nie slyszy,vine zwraca uwagi. Lecz gdy kladzie sie spac i zasypia, badz jest sytuacja, ze jest cisza- slyszy wyraznie. Jedno ucho.
      Nie miala covida.
      Dopiero bardzo niedawno udala sie do lekarza.
      Sprawdzaja pare rzeczy.
      Sluch ma ok, sprawdzali krew- tam tez ok.
      Teraz ma miec rezonans, czeka na list z data.
      • mrawka Re: Szum w uszach 10.04.21, 11:18
        też tak mam od 2 lat, miałam rezonans i badane tętnice, wszystko ok. Szumi w jednym uchu cały czas...masakra
        • no_easy_way_out Re: Szum w uszach 10.04.21, 13:10
          Ale Na czym stanelo.
          Ze tak masz i tak bedzie i tyle ?
          • mrawka Re: Szum w uszach 10.04.21, 13:36
            tak, lekarz mi powiedział, żebym sobie wstawiła fontannę do ogrodu i słuchała jej szumu wink - tak więc przestałam chodzić do lekarzy...
    • aqua48 Re: Szum w uszach 10.04.21, 11:11
      To efekt covidowego zajęcia zatok?
    • berdebul Re: Szum w uszach 10.04.21, 12:00
      Mam tak przy prawie każdym katarze, pomaga płukanie zatok.
    • asia_i_p Re: Szum w uszach 10.04.21, 12:46
      A nie masz zatkanych od kataru?
    • te_de_ka Re: Szum w uszach 10.04.21, 20:33
      Miałam tak w jednym uchu, laryngolog na zdalnej poradzie wypisał cetraxal plus - krople do stosowania przez tydzień. Powiedział, że doustnego antybiotyku zdalnie nie przepisze, będę musiała przyjść na wizytę do gabinetu. Krople pomogły.
    • bistian Re: Szum w uszach 10.04.21, 21:12
      hedna napisała:

> Jeżeli było to skasujcie. od kilku dni męczy mnie szum - dzwon w uszach, cały
      > czas 😟 Mam covid, miał ktoś tak przy covidzie??

Może to nie covid, tylko problemy z ciśnieniem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka