enigma81 Re: Watek do narzekania 16.04.21, 09:13 Wiosny nie ma. Malowaliśmy hol i kolor wyszedł kiepski, zupełnie niezgodny z wyobrażeniami a nie mamy kasy ani chęci na kolejne malowanie. Moja przyjaciółka robiąca mi paznokcie ma wirusa, jestem 5 tyg po uzupełnieniu i wygląda to źle plus jeden dziś odpadł - wkurza mnie to. Kupiłam auto i nie mam nawet gdzie pojeździć żeby się nim nacieszyć. I brzuch mnie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Watek do narzekania 16.04.21, 10:13 Magdalenna- ja mam tak, że zawsze jak na głos powiedziałam, że : nie mam miesiączki, coś zgubiłam, ktoś miał się odezwać i sie nie odezwał - to w szybkim czasie to wszystko się działo. Zmartwienia wypowiedziane na głos -zmniejszą ją. Te napisane również. To tak jak w reklamie w pl z małym głodem - im bardziej ktoś je danio tym bardziej "mały głód' znika www.youtube.com/watch?v=7a33ougSVVI Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Watek do narzekania 16.04.21, 14:30 Chyba masz rację- takie zaklinanie rzeczywistości. Wczoraj trochę ponarzekałam, wypisałam smutki i żale i dzień zakończył się całkiem miło- mecz siatkówki dziecka (dziewczyny nie dały szans przeciwniczkom) drink w restauracji i kilka odcinków Californication. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Watek do narzekania 19.04.21, 19:12 wapaha napisała: > magda- mam już kindle No i co?? Jak wrazenia? Skad ta zdenerwowana emotikonka? Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Watek do narzekania 16.04.21, 10:17 magdallenac napisała: > Zimno i deszczowo u nas jak w listopadzie, boli mnie glowa i w ogole pograzona > dzis jestem w jakims marazmie- jak nie ja... Na co Wy dzis narzekacie? Ten wate > k nie jest sponsorowany przez Corona Wirus, wiec prosze bez narzekan covidowych > . A ja dziś sobie ponarzekam-bo mąż wyleciał i 3 mce rozłąki przed nami . A kochamy się bardzo, lubimy się bardzo, przyjaźnimy się bardzo więc ogólnie buuu A w fabryce jest co robić i kolejne cele są stawiane Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Watek do narzekania 16.04.21, 10:23 wapaha napisała: > A w fabryce jest co robić i kolejne cele są stawiane Pracujesz w więzieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Watek do narzekania 16.04.21, 10:25 krwawy.lolo napisał: > wapaha napisała: > > > A w fabryce jest co robić i kolejne cele są stawiane > > Pracujesz w więzieniu? Nie. Fabryk jest wiele Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Watek do narzekania 16.04.21, 10:27 Fakt, cele mogą być klasztorne. Aczkolwiek klasztor to też rodzaj więzienia. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Watek do narzekania 16.04.21, 14:25 >A ja dziś sobie ponarzekam-bo mąż wyleciał i 3 mce rozłąki przed nami Spróbuj znaleźć pozytywy tej sytuacji. 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Watek do narzekania 16.04.21, 14:26 21mada napisała: > Spróbuj znaleźć pozytywy tej sytuacji. 8-) przecież nie o tym jest wątek Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Watek do narzekania 16.04.21, 14:32 wapaha napisała: > A ja dziś sobie ponarzekam-bo mąż wyleciał i 3 mce rozłąki przed nami . Przeszliśmy przez to 7 lat temu, kiedy przenosiliśmy się do USA, mąż poleciał 3 miesiące przed nami, żeby wszystko przygotować- było rzeczywiście dziwnie i smutno Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Watek do narzekania 16.04.21, 21:12 Ja już tez to zaliczałam..2 lata temu.. no dziwnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Watek do narzekania 16.04.21, 11:41 Deszcz deszcz deszcz, cholera już któryś dzień! Z dzieciakiem na plac zabaw wyjść nie mozna i kiśnie w domu 😡 Kiedy będzie słonecznie i ciepło?? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Watek do narzekania 16.04.21, 11:48 Dalej ciemno, zimno i leje. Musiałam odwołać spotkanie z przyjaciółmi, bo się nie wyrobię czasowo. Prognoza na przyszły tydzień nie napawa optymizmem. Buuuuuu... Chcę do mamyyyy,... Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Watek do narzekania 16.04.21, 11:53 Od tygodnia śpię źle, wstawałabym o 3-4 w nocy i koniec spanie. Wpier***m już jakieś tablety żeby się ratować, nie wiem co jest. I chyba przytyłam 1 kilo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Watek do narzekania 16.04.21, 14:15 anorektycznazdzira napisała: > Od tygodnia śpię źle, wstawałabym o 3-4 w nocy i koniec spanie. Ja tak mam od 20 lat. Jestem przebadana na wszystkie strony, przez wszystkich możliwych specjalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Watek do narzekania 16.04.21, 14:20 to źle? przynajmniej dzień masz długi ja jak nie prześpię 9 godzin to jestem zombie więcej też potrafię Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Watek do narzekania 16.04.21, 14:33 piataziuta napisała: > to źle? przynajmniej dzień masz długi > Źle, bo to nie jest mój naturalny rytm- ja próbuję zasnąć i dospać chociaż do 6. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Watek do narzekania 16.04.21, 14:31 A ja się dzisiaj obudziłam o zgrozo o 9.40😱 co normalne nie jest bo zazwyczaj budzę się 7...8max...Może to zasługa bieszczadzkiej nalewki która jeszcze została z lata... Miałyśmy pojechać na szoping Ale szybko nam ten pomysł uleciał... Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Watek do narzekania 16.04.21, 15:58 Może u Ciebie Madalleno listopad, u mnie styczeń! Obudziłam się do tego 🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Watek do narzekania 16.04.21, 16:00 Jezus maria...trzymaj się tam jakoś, z całego serca współczuję🤢🤢🤢 Odpowiedz Link Zgłoś
sol_13 Re: Watek do narzekania 16.04.21, 16:30 Pogoda do bani, wyjść się nie da. Dzieci w domu nie wiedzą, co ze sobą zrobić. Pani nauczycielka młodego zadzwoniła, że od kilku dni gra w trakcie lekcji niech juz ta zdalna się skończy. Pocieszam się, że od poniedziałku wraca przedszkole. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Watek do narzekania 19.04.21, 10:24 Dziś narzekam na wszystko. A wy? Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: Watek do narzekania 19.04.21, 10:29 mogłabym ponarzekać, ale myślę o swojej przyjaciółce. odkąd ją znam spotykają ją złe rzeczy - problemy z dziećmi, choroby, śmierć rodziców, rozwód, ostatnio znowu ogromne problemy z dziećmi. i tak sobie myślę dlaczego całe zło akurat na nią się uwzięło... Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Watek do narzekania 19.04.21, 19:14 Ja dzisiaj tylko na pogode- pada snieg i wieje tak, ze leb chce urwac 😫😫😫 Odpowiedz Link Zgłoś