huang_he 30.04.21, 18:25 W polskiej polityce od dawna króluje rządzenie za pomocą haków. Teraz podobno zbierają haki na syna Gowina. Zresztą wszędzie tak jest. A jakby was prześwietlili? Znaleźliby coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
srubokretka Re: Haki na was 30.04.21, 18:55 Zawsze dobrze miec kilka srub pod reka. 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Haki na was 30.04.21, 19:30 Na czarną godzinę, na wszelki wypadek, na szczęście, na psa urok, na pochyłe drzewo ... Na Na Na Na Hey Hey-ey Goodbye Odpowiedz Link Zgłoś
egzorcystka123 Re: Haki na was 30.04.21, 18:31 a gdzie pracuje syn Gowina ? bo juz chyba widac cel zatrudniania w spółkach SK wszystkich zon, szwagrów , kochanek bardzo sprawnie mozna w kazdej chwili takiego delikwenta wywalic z roboty , zarzucic mu dowolną rzec a potem pzreszukiwac, zatrzymywac, nękać, zastraszac, dojeżdżac bez końca w sumie dobrze im tak Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Haki na was 30.04.21, 18:58 A to nie ten od jakiejś tam piosenki? Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Haki na was 30.04.21, 18:35 Ostatnio mój pracowy kolega chodził dumny i blady, bo wydawało mu się, że znalazł haka na mnie. Otóż wyświetlił mu się przypadkiem mój adres mailowy, który zawiera mój rocznik. No i kolega się zdziwił. Bo ja oczywiście jako rasowa ematka wygladam te 10 lat młodziej. Ale szybko wytraciłam mu tego haka z ręki, mówiac w biurze głośno i dwa razy (na wszelki wypadek), ile naprawdę mam lat. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Haki na was 30.04.21, 18:35 A znalezli znalezli....nieskonczone jeszcze leczenie kanalowe prawej gornej szostki. Dwa tygodnie temu to ha ! i by znalezli ropien nad ta szostka, ale teraz to juz nie ma. Dwa kanaly wypelnione trzeciego szukac beda na nastepnej randce z dentysta. Odpowiedz Link Zgłoś
kotter Re: Haki na was 30.04.21, 19:02 Ha, ten sam ząb, ta sama sytuacja, ale u mnie szukać będą czwartego, bo w tych szóstkach w 99 proc. przypadków są cztery kanały (((( Przeżyłaś? Ja do dziś, po prawie 2 tygodniach, czuję znieczulenie w górnym dziąśle A gdy kazali mi otwierać usta SZERZEJ, gdy leżałam z 4 rękami, wiertłami, ślinociągiem i kamerą w ustach, to blokowały mi się drogi oddechowe i miałam ataki paniki. Już się cieszę na kolejny raz (( Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Haki na was 01.05.21, 17:09 nie do konca. Znalazl 2 kanaly i wypelnil a trzeciego nie moze znalezc. tzn widzi go na rentgenie a w realu nie widac go. Wiec za 2 tyg bedzie dalej szukac a jak nie to komputerowo. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Haki na was 02.05.21, 15:46 Lata temu miałam podobną sytuację, to mnie mój dentysta odesłał do wypasionego centrum dentystycznego, mówiąc, że oni mają mikroskop i odpowiednio małe wiertełko, a on nie będzie kupował specjalnego wiertełka tylko dla mojego zęba. Faktycznie, znaleźli mi trzeci kanał. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Haki na was 01.05.21, 17:10 a ta kamera to co? chodzi o komputerowe szukanie kanalow? Odpowiedz Link Zgłoś
kotter Re: Haki na was 02.05.21, 12:15 No kamera to nie tak do końca w ustach, ale tuż nad twarzą, mikroskop znaczy. Przerażające doświadczenie, bo nie mogłam oddychać i nawet podnieść głowy, tyle tego tałatajstwa miałam w i nad twarzą. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Haki na was 30.04.21, 18:41 Raczej nie jestem osobą, na którą ktoś zbierałby haki, bo mizerny ze mnie szaraczek, ale gdyby ktoś się uparł, to mógłby parę pikantnych historii z przeszłości wyciągnąć. Tylko nie wiem, kogo one mogłyby zainteresować po wielu latach. Sama za to mam gruby hak na kogoś, kto w dodatku jest osobą z gatunku znanych i lubianych. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Haki na was 30.04.21, 18:41 Za tydzień mam USG układu moczowego. Nie wiem co tam znajdą A tak poważnie to jak byłam z rodzicami w Bułgarii, w Złotych Piaskach 41 lat temu to od pewnej rok starszej Czeszki pożyczyłam drewnianą temperówkę. Miałam ją oddać następnego dnia. Ale okazało się rano, że ona świtem wyjechała już do kraju z rodzicami. Mam tą temperówkę do dziś i jakby co to Wysoki Sądzie, ja jej nie ukradłam! Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Haki na was 30.04.21, 18:47 "Za tydzień mam USG układu moczowego. Nie wiem co tam znajdą" Miejmy nadzieję, że nie złoty piasek. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Haki na was 30.04.21, 18:48 Tak, powiedziałam rodzicom że skończyłam studia rok wcześniej niż w rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
8babek Re: Haki na was 01.05.21, 01:53 To ja odwrotnie i placili mi ekstra przez rok myslac ze ciagle studiuje Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Haki na was 30.04.21, 18:48 Haki na mojego 9 latka? Ściągał na sprawdzianie z tabliczki mnożenia? A tak na poważnie praktycznie nikt nie idzie do polityki w innym celu niż zarabianie, tyle że niektórzy są bardziej łasi i mają poczucie bezkarności, teraz to się rozbuchało do niespotykanych rozmiarów. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Haki na was 30.04.21, 18:55 Tak. Odkryłam, że jeden z przodków był ubogim chłopem spod Tarnowa, z tych okolic gdzie Szela najbardziej dokazywał. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Haki na was 30.04.21, 20:32 A ja się dokopałam prapraprababki o starozakonnym nazwisku. Odpowiedz Link Zgłoś
ruscello Re: Haki na was 30.04.21, 19:25 Tylko kilka aferek obyczajowych z czasów liceum i studiów, więc nie wiem, czy ktoś by się tym ekscytował Odpowiedz Link Zgłoś
myfaith Re: Haki na was 30.04.21, 19:34 Po pierwsze nieważne czy cos sie ma za uszami czy nie - zawsze cos mozna stworzyć i wykreować medialnie - pamiętasz np. sprawę Petru ? Oskarżyli go na początku ze był w ZSRR a wiec znaczy sie szpieg - nie pomyśleli ze Petru mial wtedy z może 10-12 lat i był z rodzicami. A szpieg do kwadratu bo jego rodzice byli tam naukowo - rok 2016 Tekst linku Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Haki na was 30.04.21, 19:37 I tak i nie. Hak mógłby to być, ale nie wiem kto by się nim przejął, ja niekoniecznie😅 Odpowiedz Link Zgłoś
allijja Re: Haki na was 30.04.21, 19:41 ło jesssuuu..mnóstwo! zaczynajac od tego że ongis, nastolatka będąc, pusciłam publicznie pawia - najwyraźniej mój organizm nie został jeszcze przyzwyczajony do % uzywek. Skończywszy na "opcji niemieckiej". Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Haki na was 30.04.21, 20:49 Ja napisałam wypracowanie na 8 stron, w którym należało się wykazać znajomością "Pana Tadeusza" nie czytając dzieła. Odpowiedz Link Zgłoś
trzebasiebawic Re: Haki na was 30.04.21, 20:12 Tak, można znaleźć na mnie haki i mnie szantażować. Dlatego nie siedzę w polityce, tylko w turystyce. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Haki na was 30.04.21, 20:33 No cóż, nie płacę podatku za psa, to 120 euro rocznie. Uważam, że to niemoralne brać ode mnie kasę, kiedy sprzątam po psie i dzięki psu nie potrzebuję już fizjoterapeuty ani psychiatry, poza tym wydaję kosmiczne pieniądze na moją sukę, na jej karmę, więc wpływy z vatu państwo ma. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Haki na was 30.04.21, 20:41 I żaden życzliwy sąsiad jeszcze na Ciebie nie doniósł? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Haki na was 30.04.21, 20:48 Widać w Berlinie nie idzie tak łatwo się psów doliczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Haki na was 30.04.21, 20:57 Hundów tu jak psów. Poza tym nie mieszkam w mieszkaniu wynajmowanym z jakiejś "spółdzielni", jak to mówią Polacy mieszkający w Berlinie. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Haki na was 30.04.21, 22:51 Jakby nie było, posiadasz xujową psowość. Odpowiedz Link Zgłoś
tri.lian Re: Haki na was 30.04.21, 21:00 Ja bym chyba wolała żeby te haki na mnie miał Jarek niż ematka Odpowiedz Link Zgłoś
kalafiorowa.es Re: Haki na was 30.04.21, 22:01 Oesu, droge do polityki mam zamknieta przez keden trzyosobowy czat, na ktorym jestem politycznie niepoprawną sobą. Bylabym skonczona zanim bym w ogole do jakiejs partii weszla. Odpowiedz Link Zgłoś
maadzik3 Re: Haki na was 01.05.21, 02:13 Prokurator Andriej Wyszyński mówił "dajcie człowieka a znajdzie się paragraf". Obecna władza ma to samo zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_cheeks Re: Haki na was 01.05.21, 06:16 Mi by wycigali nieslubne i niechrzczone dzieci. Juz jedna pisia gnida probowala uderzac w te tony... Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Haki na was 02.05.21, 12:19 Oczywiście, że by znaleźli. Dajcie człowieka a znajdziemy paragraf. Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Haki na was 02.05.21, 12:22 Przez wiele lat bylam wolontariuszem WOSP. Bylam przez krótką chwilę w młodzieżówce PO - na samym początku tworzenia partii. Nie zapłaciłam 1 mandatu za brak biletu i się przedawniło. Potężnie kłamałam zbierając podpisy do bierzmowania - w sensie podrobilam jakies 90 % tych podpisów. A, podrabiałam podpisy ksiedza bratu na karteczce do zostanie chrzestnym. Nawet kazałam mu iść i nie grzeszyć więcej To chyba tyle. Nudna jestem. A i czasem pale trawę i się zaciągam. Odpowiedz Link Zgłoś