Dodaj do ulubionych

Haki na was

30.04.21, 18:25
W polskiej polityce od dawna króluje rządzenie za pomocą haków. Teraz podobno zbierają haki na syna Gowina. Zresztą wszędzie tak jest.
A jakby was prześwietlili? Znaleźliby coś?
Obserwuj wątek
    • krwawy.lolo Re: Haki na was 30.04.21, 18:28
      U mnie śruby, nie haki.
      • srubokretka Re: Haki na was 30.04.21, 18:55
        Zawsze dobrze miec kilka srub pod reka. 😉
        • krwawy.lolo Re: Haki na was 30.04.21, 19:30
          Na czarną godzinę, na wszelki wypadek, na szczęście, na psa urok, na pochyłe drzewo ...

• egzorcystka123 Re: Haki na was 30.04.21, 18:31
      a gdzie pracuje syn Gowina ?

bo juz chyba widac cel zatrudniania w spółkach SK wszystkich zon, szwagrów , kochanek

bardzo sprawnie mozna w kazdej chwili takiego delikwenta wywalic z roboty , zarzucic mu dowolną rzec a potem pzreszukiwac, zatrzymywac, nękać, zastraszac, dojeżdżac bez końca

w sumie dobrze im tak
      • annajustyna Re: Haki na was 30.04.21, 18:58
        A to nie ten od jakiejś tam piosenki?
    • leanne_paul_piper Re: Haki na was 30.04.21, 18:35
      Ostatnio mój pracowy kolega chodził dumny i blady, bo wydawało mu się, że znalazł haka na mnie.
      Otóż wyświetlił mu się przypadkiem mój adres mailowy, który zawiera mój rocznik. No i kolega się zdziwił. Bo ja oczywiście jako rasowa ematka wygladam te 10 lat młodziejsmile.
      Ale szybko wytraciłam mu tego haka z ręki, mówiac w biurze głośno i dwa razy (na wszelki wypadek), ile naprawdę mam lat.
      • bywalec.hoteli Re: Haki na was 30.04.21, 20:50
        1975?
    • princesswhitewolf Re: Haki na was 30.04.21, 18:35
      A znalezli znalezli....nieskonczone jeszcze leczenie kanalowe prawej gornej szostki. Dwa tygodnie temu to ha ! i by znalezli ropien nad ta szostka, ale teraz to juz nie ma. Dwa kanaly wypelnione trzeciego szukac beda na nastepnej randce z dentysta.
      • kotter Re: Haki na was 30.04.21, 19:02
        Ha, ten sam ząb, ta sama sytuacja, ale u mnie szukać będą czwartego, bo w tych szóstkach w 99 proc. przypadków są cztery kanały crying((((
        Przeżyłaś? Ja do dziś, po prawie 2 tygodniach, czuję znieczulenie w górnym dziąśle uncertain A gdy kazali mi otwierać usta SZERZEJ, gdy leżałam z 4 rękami, wiertłami, ślinociągiem i kamerą w ustach, to blokowały mi się drogi oddechowe i miałam ataki paniki. Już się cieszę na kolejny raz sad((
        • princesswhitewolf Re: Haki na was 01.05.21, 17:09
          nie do konca. Znalazl 2 kanaly i wypelnil a trzeciego nie moze znalezc. tzn widzi go na rentgenie a w realu nie widac go. Wiec za 2 tyg bedzie dalej szukac a jak nie to komputerowo.
          • alpepe Re: Haki na was 02.05.21, 15:46
            Lata temu miałam podobną sytuację, to mnie mój dentysta odesłał do wypasionego centrum dentystycznego, mówiąc, że oni mają mikroskop i odpowiednio małe wiertełko, a on nie będzie kupował specjalnego wiertełka tylko dla mojego zęba. Faktycznie, znaleźli mi trzeci kanał.
        • princesswhitewolf Re: Haki na was 01.05.21, 17:10
          a ta kamera to co? chodzi o komputerowe szukanie kanalow?
          • kotter Re: Haki na was 02.05.21, 12:15
            No kamera to nie tak do końca w ustach, ale tuż nad twarzą, mikroskop znaczy. Przerażające doświadczenie, bo nie mogłam oddychać i nawet podnieść głowy, tyle tego tałatajstwa miałam w i nad twarzą.
    • sumire Re: Haki na was 30.04.21, 18:41
      Raczej nie jestem osobą, na którą ktoś zbierałby haki, bo mizerny ze mnie szaraczek, ale gdyby ktoś się uparł, to mógłby parę pikantnych historii z przeszłości wyciągnąć. Tylko nie wiem, kogo one mogłyby zainteresować po wielu latach.
      Sama za to mam gruby hak na kogoś, kto w dodatku jest osobą z gatunku znanych i lubianych.
    • heca7 Re: Haki na was 30.04.21, 18:41
      Za tydzień mam USG układu moczowego. Nie wiem co tam znajdą tongue_out

A tak poważnie to jak byłam z rodzicami w Bułgarii, w Złotych Piaskach 41 lat temu to od pewnej rok starszej Czeszki pożyczyłam drewnianą temperówkę. Miałam ją oddać następnego dnia. Ale okazało się rano, że ona świtem wyjechała już do kraju z rodzicami. Mam tą temperówkę do dziś i jakby co to Wysoki Sądzie, ja jej nie ukradłam!
      • krwawy.lolo Re: Haki na was 30.04.21, 18:47
        "Za tydzień mam USG układu moczowego. Nie wiem co tam znajdą"
        Miejmy nadzieję, że nie złoty piasek. smile
        • ewa_2009 Re: Haki na was 02.05.21, 13:00
          albo złoty pociąg
    • alexis1121 Re: Haki na was 30.04.21, 18:48
      Tak, powiedziałam rodzicom że skończyłam studia rok wcześniej niż w rzeczywistości.
      • 8babek Re: Haki na was 01.05.21, 01:53
        To ja odwrotnie i placili mi ekstra przez rok myslac ze ciagle studiuje smile
        • alexis1121 Re: Haki na was 01.05.21, 17:11
          🤣 dobre
    • mia_mia Re: Haki na was 30.04.21, 18:48
      Haki na mojego 9 latka? Ściągał na sprawdzianie z tabliczki mnożenia?
      A tak na poważnie praktycznie nikt nie idzie do polityki w innym celu niż zarabianie, tyle że niektórzy są bardziej łasi i mają poczucie bezkarności, teraz to się rozbuchało do niespotykanych rozmiarów.
    • nangaparbat3 Re: Haki na was 30.04.21, 18:55
      Tak. Odkryłam, że jeden z przodków był ubogim chłopem spod Tarnowa, z tych okolic gdzie Szela najbardziej dokazywał.
      • mae224 Re: Haki na was 30.04.21, 19:46
        Może my somsiady. Albo rodzina?
        • nangaparbat3 Re: Haki na was 30.04.21, 21:08
          Może? Wioska się nazywa Szynwald.
      • aandzia43 Re: Haki na was 30.04.21, 20:32
        A ja się dokopałam prapraprababki o starozakonnym nazwisku.
    • ruscello Re: Haki na was 30.04.21, 19:25
      Tylko kilka aferek obyczajowych z czasów liceum i studiów, więc nie wiem, czy ktoś by się tym ekscytował wink
    • myfaith Re: Haki na was 30.04.21, 19:34
      Po pierwsze nieważne czy cos sie ma za uszami czy nie - zawsze cos mozna stworzyć i wykreować medialnie - pamiętasz np. sprawę Petru ? Oskarżyli go na początku ze był w ZSRR a wiec znaczy sie szpieg - nie pomyśleli ze Petru mial wtedy z może 10-12 lat i był z rodzicami. A szpieg do kwadratu bo jego rodzice byli tam naukowo - rok 2016 Tekst linku
    • saszanasza Re: Haki na was 30.04.21, 19:37
      I tak i nie. Hak mógłby to być, ale nie wiem kto by się nim przejął, ja niekoniecznie😅
    • allijja Re: Haki na was 30.04.21, 19:41
      ło jesssuuu..mnóstwo!
      zaczynajac od tego że ongis, nastolatka będąc, pusciłam publicznie pawia - najwyraźniej mój organizm nie został jeszcze przyzwyczajony do % uzywek.
      Skończywszy na "opcji niemieckiej".
    • mae224 Re: Haki na was 30.04.21, 19:44
      Nie doczytałam do końca "Lalki".
      • annajustyna Re: Haki na was 30.04.21, 20:31
        Ja w ogóle nie przeczytałam.
      • mizantropka_20 Re: Haki na was 30.04.21, 20:49
        Ja napisałam wypracowanie na 8 stron, w którym należało się wykazać znajomością "Pana Tadeusza" nie czytając dzieła.
    • trzebasiebawic Re: Haki na was 30.04.21, 20:12
      Tak, można znaleźć na mnie haki i mnie szantażować. Dlatego nie siedzę w polityce, tylko w turystyce.
    • alpepe Re: Haki na was 30.04.21, 20:33
      No cóż, nie płacę podatku za psa, to 120 euro rocznie. Uważam, że to niemoralne brać ode mnie kasę, kiedy sprzątam po psie i dzięki psu nie potrzebuję już fizjoterapeuty ani psychiatry, poza tym wydaję kosmiczne pieniądze na moją sukę, na jej karmę, więc wpływy z vatu państwo ma.
      • alpepe Re: Haki na was 30.04.21, 20:33
        Podatek od luksusu, krwa.
      • krwawy.lolo Re: Haki na was 30.04.21, 20:41
        I żaden życzliwy sąsiad jeszcze na Ciebie nie doniósł?
        • annajustyna Re: Haki na was 30.04.21, 20:48
          Widać w Berlinie nie idzie tak łatwo się psów doliczyć.
          • krwawy.lolo Re: Haki na was 30.04.21, 20:53
            W Bedrlinie liczą hundy.
            • alpepe Re: Haki na was 30.04.21, 20:57
              Hundów tu jak psów. Poza tym nie mieszkam w mieszkaniu wynajmowanym z jakiejś "spółdzielni", jak to mówią Polacy mieszkający w Berlinie.
              • krwawy.lolo Re: Haki na was 30.04.21, 22:51
                Jakby nie było, posiadasz xujową psowość.
    • gaskama Re: Haki na was 30.04.21, 20:36
      Tak.
    • tri.lian Re: Haki na was 30.04.21, 21:00
      Ja bym chyba wolała żeby te haki na mnie miał Jarek niż ematka big_grin
    • kalafiorowa.es Re: Haki na was 30.04.21, 22:01
      Oesu, droge do polityki mam zamknieta przez keden trzyosobowy czat, na ktorym jestem politycznie niepoprawną sobą. Bylabym skonczona zanim bym w ogole do jakiejs partii weszla.
    • 8babek Re: Haki na was 01.05.21, 01:50
      Wooo Matko az strach sie bac smile
    • maadzik3 Re: Haki na was 01.05.21, 02:13
      Prokurator Andriej Wyszyński mówił "dajcie człowieka a znajdzie się paragraf". Obecna władza ma to samo zdanie.
      • solejrolia Re: Haki na was 02.05.21, 12:20
        No właśnie, to samo napisałam.
    • sandy_cheeks Re: Haki na was 01.05.21, 06:16
      Mi by wycigali nieslubne i niechrzczone dzieci. Juz jedna pisia gnida probowala uderzac w te tony...
    • solejrolia Re: Haki na was 02.05.21, 12:19
      Oczywiście, że by znaleźli. Dajcie człowieka a znajdziemy paragraf.
    • beataj1 Re: Haki na was 02.05.21, 12:22
      Przez wiele lat bylam wolontariuszem WOSP.
      Bylam przez krótką chwilę w młodzieżówce PO - na samym początku tworzenia partii.
      Nie zapłaciłam 1 mandatu za brak biletu i się przedawniło.
      Potężnie kłamałam zbierając podpisy do bierzmowania - w sensie podrobilam jakies 90 % tych podpisów.
      A, podrabiałam podpisy ksiedza bratu na karteczce do zostanie chrzestnym. Nawet kazałam mu iść i nie grzeszyć więcejsmile
      To chyba tyle.

Nudna jestem.
      A i czasem pale trawę i się zaciągam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka