lukrecja46 03.05.21, 13:06 Czy też mózgowa- jak sobie z tym radzić? Mam spore problemy z pamięcią, zwłaszcza nazwiska mi uciekają, brakuje mi czasem słów a moje wypowiedzi są przez to nieskładne...jak żyć? Kiedy minie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabina211 Re: Mgła covidowa 03.05.21, 13:21 Chorowałam w podobnym czasie (wg wpisów na forum). Nie mam typowej mgły, ale mam bezsenność (wredną, przewlekłą i niewystępującą przed), która też odbiera mi część intelektu i powoduje zawieszenia... Współczuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
feiticeira Re: Mgła covidowa 03.05.21, 13:25 U mnie trwało to ok półtora miesiąca do dwóch. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Mgła covidowa 03.05.21, 13:31 1. Codzienna aktywność fizyczna/rekreacyjna - min pół godziny, ( jak najbardziej na dworze) 2. Cwiczenia polecane dla osób z demencją i alzheimerem ( w necie jest mnóstwo)-, czytanie książek Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Mgła covidowa 03.05.21, 13:45 Z tych ćwiczeń.na demencję to i ja skorzystam bo nie wiedziałan że są w sieci😊 Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: Mgła covidowa 03.05.21, 13:56 Ile zaliczasz aktywności fizycznej dziennie? Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja46 Re: Mgła covidowa 03.05.21, 14:14 Codzienne do i z pracy pieszo czyli prawie godzinę, spacer z psem. Odpowiedz Link Zgłoś
estelka1 Re: Mgła covidowa 03.05.21, 21:14 Mgły nie mam raczej. Nieco roztrzepana byłam zawsze, istotnych zmian nie zauważyłam, a te zawiechy, które mam, bardziej kładę na karb antydepresantów. Ale jazdy z węchem miałam przez parę dobrych miesięcy. Z resztą węchowi do dziś nie mogę całkiem zaufać. Pół roku .... Odpowiedz Link Zgłoś