magdalenaa1478 Re: 48h po pierwszej dawce Pfizer 14.06.21, 13:27 Witam, Po szczepieniu czułam się tragicznie. Jestem już po dwóch dawkach i jest okej. Dużo się suplementuję- biorę Sideral, Imunoglukan i wit. C. Życzę dużo zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
moze_sprobowac_inaczej Re: 48h po pierwszej dawce Pfizer 14.06.21, 18:20 Na razie po drugiej dawce jest ok, byłam w sobotę. A wy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: 48h po pierwszej dawce Pfizer 14.06.21, 22:30 Jestem już 2 tygodnie po drugiej dawce i czułam się świetnie po jej podaniu. Tego samego dnia pojechałam autem jako kierowca kilkaset km Odpowiedz Link Zgłoś
moze_sprobowac_inaczej Re: 48h po pierwszej dawce Pfizer 14.06.21, 23:55 Po Pfizerze? Super, że tak dobrze zareagowałas 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
leyla76 Re: 48h po pierwszej dawce Pfizer 15.06.21, 10:16 O to widzę, ze jest dla mnie szansa😁 Druga dawkę dało radę przesunąć o dzień wcześniej, wiec zamiast 2.07 mamy 1.07. Wylot do Turcji 03.07. Jeszcze musimy test na szczęście tylko antygenowy, robimy pół godziny przed szczepieniem, bo znajomym po wyszedł test pozytywny 😱 Po pierwszej dawce oprócz bólu reki (nieznacznego), żadnych innych rewolucji. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: 48h po pierwszej dawce Pfizer 15.06.21, 01:51 moze_sprobowac_inaczej napisała: > Na razie po drugiej dawce jest ok, byłam w sobotę. A wy jak? Mnie dziś swędziało czoło. Być może trzecie oko mi się wykluwa. Najwyższa pora, ponad miesiąc po drugiej dawce już chyba czas na jakiegoś NOPa? S. Odpowiedz Link Zgłoś
moze_sprobowac_inaczej Re: 48h po pierwszej dawce Pfizer 15.06.21, 09:43 Najgorzej jak umrzesz w ciągu kolejnych 20 lat. To na pewno będzie po szczepionce Odpowiedz Link Zgłoś
myfaith Re: 48h po pierwszej dawce Pfizer 15.06.21, 11:07 Ty tu beke sobie robisz 😉a moja koleżanka ( nie będzie się szczepić) na taki tekst, ze śmiertelnie poważna mina odrzekła ze trzecie oko to nie ale na pewno wyjdzie coś poważnego. snajper55 napisał: ... > > Mnie dziś swędziało czoło. Być może trzecie oko mi się wykluwa. Najwyższa pora, > ponad miesiąc po drugiej dawce już chyba czas na jakiegoś NOPa? > > S. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: 48h po pierwszej dawce Pfizer 15.06.21, 08:13 Krótka historia. Mam pewien mały problem medyczny, który rzadko ale w miarę regularnie powraca. Np niedawno. Moja koleżanka 'antyszczep łagodny" (nikogo nie nawraca) wykrzyknęla "własnie dlatego na razie się nie szczepię, boję się takich skutków ubocznych, w sobotę szczepionka a w niedzielę X!" , przypominam, że sczepienie miałam dobrych kilka tygodni wcześniej a X miewam od czasu do czasu i tak, o czym ona dobrze wie. Nie przekonałam. Ciekawa jestem ile ludzi już wie, że szczepienie powoduje X . Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: 48h po pierwszej dawce Pfizer 15.06.21, 11:09 chococaffe napisała: > Krótka historia. Mam pewien mały problem medyczny, który rzadko ale w miarę re > gularnie powraca. Np niedawno. Moja koleżanka 'antyszczep łagodny" (nikogo nie > nawraca) wykrzyknęla "własnie dlatego na razie się nie szczepię, boję się t > akich skutków ubocznych, w sobotę szczepionka a w niedzielę X!" , przypomin > am, że sczepienie miałam dobrych kilka tygodni wcześniej a X miewam od czasu do > czasu i tak, o czym ona dobrze wie. Nie przekonałam. Ciekawa jestem ile ludzi > już wie, że szczepienie powoduje X . a co to to x?🙈😅 Odpowiedz Link Zgłoś
moze_sprobowac_inaczej Re: 48h po pierwszej dawce Pfizer 15.06.21, 11:13 Obstawiam jakaś opryszczkę, jęczmień albo wysypkę w charakterystycznym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: 48h po pierwszej dawce Pfizer 15.06.21, 11:15 x to długa historia (nie, nie opryszczka , bardziej kardiologicznie) Odpowiedz Link Zgłoś