Dodaj do ulubionych

48h po pierwszej dawce Pfizer

• magdalenaa1478 Re: 48h po pierwszej dawce Pfizer 14.06.21, 13:27
      Witam,
      Po szczepieniu czułam się tragicznie. Jestem już po dwóch dawkach i jest okej. Dużo się suplementuję- biorę Sideral, Imunoglukan i wit. C. Życzę dużo zdrowiasmile
    • moze_sprobowac_inaczej Re: 48h po pierwszej dawce Pfizer 14.06.21, 18:20
      Na razie po drugiej dawce jest ok, byłam w sobotę. A wy jak?
      • bergamotka77 Re: 48h po pierwszej dawce Pfizer 14.06.21, 22:30
        Jestem już 2 tygodnie po drugiej dawce i czułam się świetnie po jej podaniu. Tego samego dnia pojechałam autem jako kierowca kilkaset km smile
        • moze_sprobowac_inaczej Re: 48h po pierwszej dawce Pfizer 14.06.21, 23:55
          Po Pfizerze?
          Super, że tak dobrze zareagowałas 😁
        • leyla76 Re: 48h po pierwszej dawce Pfizer 15.06.21, 10:16
          O to widzę, ze jest dla mnie szansa😁
          Druga dawkę dało radę przesunąć o dzień wcześniej, wiec zamiast 2.07 mamy 1.07. Wylot do Turcji 03.07.
          Jeszcze musimy test na szczęście tylko antygenowy, robimy pół godziny przed szczepieniem, bo znajomym po wyszedł test pozytywny 😱
          Po pierwszej dawce oprócz bólu reki (nieznacznego), żadnych innych rewolucji.
      • snajper55 Re: 48h po pierwszej dawce Pfizer 15.06.21, 01:51
        moze_sprobowac_inaczej napisała:

> Na razie po drugiej dawce jest ok, byłam w sobotę. A wy jak?

Mnie dziś swędziało czoło. Być może trzecie oko mi się wykluwa. Najwyższa pora, ponad miesiąc po drugiej dawce już chyba czas na jakiegoś NOPa?

S.
        • moze_sprobowac_inaczej Re: 48h po pierwszej dawce Pfizer 15.06.21, 09:43
          Najgorzej jak umrzesz w ciągu kolejnych 20 lat. To na pewno będzie po szczepionce
        • myfaith Re: 48h po pierwszej dawce Pfizer 15.06.21, 11:07
          Ty tu beke sobie robisz 😉a moja koleżanka ( nie będzie się szczepić) na taki tekst, ze śmiertelnie poważna mina odrzekła ze trzecie oko to nie ale na pewno wyjdzie coś poważnego.

snajper55 napisał:
          ...
          >
          > Mnie dziś swędziało czoło. Być może trzecie oko mi się wykluwa. Najwyższa pora,
          > ponad miesiąc po drugiej dawce już chyba czas na jakiegoś NOPa?
          >
          > S.
    • chococaffe Re: 48h po pierwszej dawce Pfizer 15.06.21, 08:13
      Krótka historia. Mam pewien mały problem medyczny, który rzadko ale w miarę regularnie powraca. Np niedawno. Moja koleżanka 'antyszczep łagodny" (nikogo nie nawraca) wykrzyknęla "własnie dlatego na razie się nie szczepię, boję się takich skutków ubocznych, w sobotę szczepionka a w niedzielę X!" , przypominam, że sczepienie miałam dobrych kilka tygodni wcześniej a X miewam od czasu do czasu i tak, o czym ona dobrze wie. Nie przekonałam. Ciekawa jestem ile ludzi już wie, że szczepienie powoduje X .
      • saszanasza Re: 48h po pierwszej dawce Pfizer 15.06.21, 11:09
        chococaffe napisała:

> Krótka historia. Mam pewien mały problem medyczny, który rzadko ale w miarę re
        > gularnie powraca. Np niedawno. Moja koleżanka 'antyszczep łagodny" (nikogo nie
        > nawraca) wykrzyknęla "własnie dlatego na razie się nie szczepię, boję się t
        > akich skutków ubocznych, w sobotę szczepionka a w niedzielę X
        !" , przypomin
        > am, że sczepienie miałam dobrych kilka tygodni wcześniej a X miewam od czasu do
        > czasu i tak, o czym ona dobrze wie. Nie przekonałam. Ciekawa jestem ile ludzi
        > już wie, że szczepienie powoduje X .

a co to to x?🙈😅
        • moze_sprobowac_inaczej Re: 48h po pierwszej dawce Pfizer 15.06.21, 11:13
          Obstawiam jakaś opryszczkę, jęczmień albo wysypkę w charakterystycznym miejscu
        • chococaffe Re: 48h po pierwszej dawce Pfizer 15.06.21, 11:15
          x to długa historia (nie, nie opryszczka wink , bardziej kardiologicznie)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka