tanebo001 05.06.21, 18:26 natemat.pl/356013,jak-ubrac-sie-tak-zeby-spodobac-sie-kobiecie-panie-o-meskim-stylu serio u pań jest to aż tak ważny czynnik? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angazetka Re: Wymarzony pan z journala 05.06.21, 18:39 Z żurnala. I dla jednych ważny, dla innych nie, jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Wymarzony pan z journala 05.06.21, 18:46 Zawsze lubilam dobrze ubranych facetow. Odpowiedz Link Zgłoś
elenelda Re: Wymarzony pan z journala 05.06.21, 21:46 Ja wolałam rozebranych Takich z brzuchem jak kaloryfer i pośladkami jędrnymi jak dwa ząbki czosnku. Odpowiedz Link Zgłoś
po-trafie Re: Wymarzony pan z journala 06.06.21, 06:48 Ja tez! Do tego lubie odwage w ubiorze, chec eksperymentowania - nawet jesli nie wychodzi czasem i efekt jest lekko.. zaskakujacy, to wewnetrznie podziwiam odwage i chec A maz trafil mi sie ubraniowo zachowawczy, tradycyjny i nuudny wizualnie. Koszula-tshirt-jeansy Bluza-tshirt-jeansy Meh. Jego wole bez ubran Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Wymarzony pan z journala 06.06.21, 15:11 Ja u facetów nie lubię eksperymentowania, bo eksperymentowania z modą jestem ja. Bardzo podoba mi się np.codzienny styl Davida Beckhama. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Wymarzony pan z journala 06.06.21, 15:29 Żaden z powyższych. Ten. I w takim stylu nosi się też mój mąż. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Wymarzony pan z journala 06.06.21, 18:12 Bardzo podoba mi się np.codzienny styl Davida Beckhama. Moj lekarz, ze tak ujme- pierwsxego kontaktu, jest bardzo podobny do beckhama Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Wymarzony pan z journala 05.06.21, 19:31 No chyba nikt nie chce umawiać się z nieogoloną fleją w wymiętych, przypadkowych ciuchach. Mój partner ubiera się schludnie, czysto, dba o swój wygląd i ma fioła na punkcie swoich włosów i fryzury. Widzę, że mu zależy na tym, żeby mi się podobać i to jest fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Wymarzony pan z journala 06.06.21, 23:40 Ło matko, już odpowiadałam na to pytanie kiedyś. Nie jest fryzjerem. Ale od zawsze ma fisia na punkcie włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Wymarzony pan z journala 05.06.21, 19:47 A po co Ci wiedza, co kto lubi na forum? Ja lubię łysych i brodatych, dla mnie chłop spokojnie może chodzić w bojówkach i T-szercie. Wystarczy, że dba o higienę ciała i ust. Aaa -i lubię, jak chodzi w slipach po domu, kocham to wręcz😀. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Wymarzony pan z journala 05.06.21, 20:06 Raczej chodzi mi o statystyczne upodobania pań. Myślałem że najważniejszy jest sześciopak... Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Wymarzony pan z journala 05.06.21, 20:18 Dla mnie na pewno ważniejszy niż ubranie czy fryzura (której właściwie nie wymagam w ogóle, gęste włosy u faceta to dla mnie defekt). Mięśnie - mile widziane. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Wymarzony pan z journala 05.06.21, 20:22 No dla mnie włosy i ubrania są ważniejsze niż sześciopak. Zresztą, nigdy nie miałam chłopaka z sześciopakiem. Moi mieli małą klateczkę 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Wymarzony pan z journala 06.06.21, 21:07 czyli w sumie lubisz takiego łysego, lekko niechlujnego brzuchacza z brodą..w sumie w Polsce o takiego nie trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Wymarzony pan z journala 06.06.21, 21:52 Dlaczego brzuchacza? Preferuję typ mezomorficzny, lekki misiek obleci, gdy cały jest postawny. Wykluczam na wstępie ektomorfika, miałam nieprzyjemność takiego dotykać, dziękuję, jeden raz wystarczył. A Słowian lubię, owszem, czemu nie, w sumie to bardzo przystosowawcze. Mąż akurat brzucha nie ma, to sportowy typ. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Wymarzony pan z journala 06.06.21, 09:09 "Dla kobiet o wiele ważniejsze od realnej urody jest wrażenie, że mają do czynienia z kimś nieprzeciętnym" Jeden będzie szukał nieprzeciętności w sześciopaku albo w ciuchach, inny w mózgu, zainteresowaniach, poczuciu humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Wymarzony pan z journala 06.06.21, 12:00 Niee, najważniejszy jest wzrost i szerokie ramiona. Czyli dla każdego coś innego 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Wymarzony pan z journala 06.06.21, 12:05 Szerokie ramiona - oczywista oczywistość, przy wzroście już się nie upieram, masywny może być niższy (ja jestem niska, wielu i tak jest wyższych ode mnie). Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Wymarzony pan z journala 05.06.21, 20:21 Jolie, za każdym razem gdy czytam o twoich preferencjach uśmiecham się szeroko! mogłybyśmy chodzić razem na podryw, kompletnie byśmy sobie nie przeszkadzały! Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Wymarzony pan z journala 05.06.21, 20:28 Tak, owszem, powtarzam się i jestem w sumie konsekwentna w swoich preferencjach. To jak pisałam - wdrukowanie z "Pięknej i bestii" ;P. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Wymarzony pan z journala 05.06.21, 20:54 Powiem Ci, że bardzo pocieszające są takie wątki, bo okazuje się wówczas, że naprawdę każda potwora ma szansę na miłość. Ja przygarnę chuderlaka, Ty weźmiesz mięśniaka i nikomu nie dzieje się krzywda Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Wymarzony pan z journala 05.06.21, 21:04 No tak, już w "Seksie w wielkim mieście" było - 'śmietnik jednej jest skarbem drugiej'. Choć to romantyczna Charlotte powiedziała... Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Wymarzony pan z journala 05.06.21, 21:10 Bzdurny jest ten artykuł. W życiu nie rozmawiałam o tym, jak jakiś facet jest ubrany (w sensie stylu). A nie, sorry, raz o jednym dyrygencie i o jednym wiolonczeliście, no ale to są rzeczywiście ekscentrycy i sami sobie projektują ciuchy. Człowiek ma być przede wszystkim czysty, reszta jest kwestią upodobań. Nawet po wątkach tutaj widzisz - jedne wolą szczupłych/miśki, łysych/długowłosych, bojówki/cośtam, no ogólnie wstaw dowolne. A tak z ciekawości, Ty jak się nosisz? Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Wymarzony pan z journala 05.06.21, 21:17 Na co dzień wybieram styl preppy. Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Wymarzony pan z journala 05.06.21, 21:38 Musiałam wyguglać, nie znam się No to pewnie bardzo schludnie wyglądasz, fajnie. W ogóle się nie przejmuj jakimiś artykułami, co człowiek to opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Wymarzony pan z journala 06.06.21, 09:15 Mnie się na sam widok włącza ten zgrzyt przesuwanej igły gramofonowej.... Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Wymarzony pan z journala 06.06.21, 09:27 No cóż, najlepsza muza jest z czarnej płyty... Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Wymarzony pan z journala 06.06.21, 11:00 No, niestety, to wymuskanie - dla mnie aseksualne. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Wymarzony pan z journala 06.06.21, 11:02 Eleganckie, eleganckie... Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Wymarzony pan z journala 06.06.21, 11:05 Może i eleganckie, ale krwi by mi nie wzburzyło. Oczywiście mogę być specyficzna, najważniejsze dla mnie jest pod ubraniem. Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Wymarzony pan z journala 06.06.21, 11:08 memphis90 napisała: > Mnie się na sam widok włącza ten zgrzyt przesuwanej igły gramofonowej.... Czy to ci śmieszni goście w przyciasnych ubraniach? Krawiec płakał, gdy odbierali spodnie i marynarki Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Wymarzony pan z journala 06.06.21, 12:11 Ale złośliwcy. Fajnie chłopaki wyglądają. Pamiętam z mojej wycieczki po Lombardii, że mnóstwo tam było mężczyzn tak właśnie ubranych. Do tego kolorowy kask i miła oku Vespa. Ach, jak oni wyglądali! Aż głowa się od szyi odkręcała! Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Wymarzony pan z journala 06.06.21, 16:19 Zupełnie nie mój styl. Przyciasne marynareczki, napinające się do granic możliwości na jednym guziczku, przykrotkie opięte porcięta, wyglansowane buciczki w szpic. Strach chusteczkę na trotuar upuscic, bo jak się toto pochyli, to na bank coś mu się rozedrze... Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Wymarzony pan z journala 06.06.21, 16:54 Ale slim nie jest elementem preppy. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Wymarzony pan z journala 06.06.21, 18:06 Nie przypominam sobie, żeby Ci panowie z Lombardii mieli przyciasne ubrania. Wyglądali jakby im było wygodnie. Pamiętam za to ten szok estetyczny gdy wylądowałam z powrotem w Polsce... Te ubrania, fryzury, wymięte tiszerty, za szerokie spodnie i obuwie sportowe na każdym kroku, jakby każdy z nich właśnie wyszedł z siłowni albo pracy w warsztacie. Ech, nie ukrywam, zauroczyli mnie ci Włosi z północy. Chłopa mojego próbuję czasem tak schludnie ubrać, ale się opiera. Z rzadka daje się namówić na namiastkę tego typu stroju, a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Wymarzony pan z journala 06.06.21, 18:21 trampki-w-kwiatki napisała: > Nie przypominam sobie, żeby Ci panowie z Lombardii mieli przyciasne ubrania. Wy > glądali jakby im było wygodnie. kolejność zmian w modzie męskiej jest następująca: strój wojskowy -> strój myśliwski -> strój wyjściowy Gdy marynarka była strojem typowo myśliwskim, miała odpowiedni luz, żeby nic nie pękło przy strzelaniu, szwy na plecach, szwy przy rękawach i guziki. Stroje na zdjęciach wyglądają na pękające w tych miejscach, a kieszonki na amunicję zostały Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Wymarzony pan z journala 06.06.21, 23:39 Na zdjęciach, na zdjęciach. W rzeczywistości faceci nie noszą się tak ciasno jak na zdjęciach. Wiem gdzie widziałam jeszcze tak ubranych panów, na wyścigach konnych. Do pary mieli wtedy równie stylowe kobiety. Miło się na to patrzyło! Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Wymarzony pan z journala 06.06.21, 15:04 Moda na slim na szczęście mija... Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Wymarzony pan z journala 05.06.21, 21:53 nie zgadzam się z Wiola. Wole mięśniaka Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Wymarzony pan z journala 06.06.21, 11:19 Lubię kolekcję nerdowskich koszulek mojego mężą Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Wymarzony pan z journala 06.06.21, 18:34 Myślę, że to niezależnie od płci. Jeżeli nie ma się powalającej urody i idealnego ciała jak promil ludzkości, to chcąc wywołać wrażenie wizualnej atrakcyjności trzeba włożyć trochę wysiłku w ubranie - odpowiedni do sylwetki fason i krój, pasującą do urody kolorystykę. Oczywiście są też osoby, które mimo nieklasycznej urody promieniują osobowością, charyzmą, urokiem i czego by nie włożyły, mają w sobie coś przyciągającego i odbiera się je jako atrakcyjne- ale tych nie ma znów tak wiele. Więc tak - osoba przeciętnej urody, jeśli chce się podobać (ofc nie ma takiego obowiązku) musi się trochę pomęczyć. Odpowiedz Link Zgłoś