Dodaj do ulubionych

NIP u nastolatków

07.06.21, 08:00
Zaobserwowałyście?
Zastanawiam się, na co się szykować, czy może zwolnić dziecko ze szkoły po szczepieniu, takie tam.
Obserwuj wątek
    • kosmos_pierzasty Re: NIP u nastolatków 07.06.21, 08:01
      Głupi telefon - NOP napisałam.
    • bei Re: NIP u nastolatków 07.06.21, 08:23
      U mojego minęła już doba i jak na razie nic. On nigdy nie miał NOP, po żadnym szczepieniu nigdy nic.
    • drilka Re: NIP u nastolatków 07.06.21, 08:30
      Szesnastolatek szczepiony w piątek - oprócz delikatnego bólu ramienia w pierwszy dzień zero innych objawów.
      • pasquda77 Re: NIP u nastolatków 07.06.21, 09:48
        16 latek szczepiony tydzień temu pierwszą dawką kompletnie nic... chyba solą fizjologiczną go zaszczepili 😅
    • joanna_poz Re: NIP u nastolatków 07.06.21, 10:08
      moj prawie 17 latek zaszczepiony ponad 2 tygodnie temu narzekał tylko na boląca rekę, nic poza tym, czuł się świetnie.
    • kanna Re: NIP u nastolatków 07.06.21, 10:08
      Moja sczepiłam w czwartek rano (weekend czerwcowy) , właśnie ze względu na ew NOPy.
      Ręka ja bolała trochę w dniu szczepienia.
      Tyle.
    • solejrolia Re: NIP u nastolatków 07.06.21, 10:14
      U nastolatków podobnie, jak u dorosłych- może być różnie, i wcale nie ma co się nastawiać na cokolwiek.
      Nas jest trójka, i każde z nas INACZEJ przechodziło, a córka w sumie najszybciej była po wszystkim, na wieczór dostała gorączkę, trzymało całą noc, rano jak młody bóg.
    • klementyna156 Re: NIP u nastolatków 07.06.21, 10:32
      Nie ma reguły. 21-latek - gorączka przez kilka godzin, ból ręki. 17-latek po pierwszej dawce - zero gorączki, lekki ból brzucha, ból ręki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka