Dodaj do ulubionych

Facet w z/k

07.06.21, 13:19
Jestem dziewczyną osadzonego w Zakładzie Karnym. Czekają Nas długie 11 miesięcy rozłąki. Czy są tu kobiety, których Ukochani również są w ZK? Szukam tu wsparcia, zrozumienia, jestem w takiej sytuacji po raz pierwszy i nie radzę sobie z nową sytuacją. Będę wdzięczna za każde dobre słowo. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • swinka-morska Re: Facet w z/k 07.06.21, 13:23
      gargamelkaa napisała:

> Będę wdzięczna za każde dobre słowo.

Uciekaj.
      • marcelinasok Re: Facet w z/k 07.06.21, 14:19
        🤣
        Patolki to raczej nie na emateczce.
        • swinka-morska Re: Facet w z/k 07.06.21, 15:40
          Nie tylko patolki muszą czasem uciekać.
    • angazetka Re: Facet w z/k 07.06.21, 13:24
      > jestem w takiej sytuacji po raz pierwszy

Mam nadzieję, że również ostatni.
    • berdebul Re: Facet w z/k 07.06.21, 13:27
      Idź na terapię i zastanów się dlaczego wiazesz się z kimś przebywającym w zakładzie karnym.
      • melikles Re: Facet w z/k 07.06.21, 13:56
        Np. taki Nawalny też przebywa w kolonii karnej. 20 lat w więzieniu spędził Komenda. Poczubuta też posadzili na Białorusi.

Jak można się wiązać z takimi typami?

berdebul napisała:

> Idź na terapię i zastanów się dlaczego wiazesz się z kimś przebywającym w zakła
        > dzie karnym.
        • berdebul Re: Facet w z/k 07.06.21, 14:12
          Myślisz, że autorka związała się z inteligentnym politykiem prześladowanym przez niedemokratyczny rząd?
          • melikles Re: Facet w z/k 07.06.21, 14:42
            Nie o to chodzi. Komenda swoją drogą to nie polityk. Natomiast traktowanie każdego więźnia jako patologicznego bandyty też nie jest w porządku.
            • swinka-morska Re: Facet w z/k 07.06.21, 15:40
              Ojoj, serduszko na dłoni trzeba pokazać.
            • berdebul Re: Facet w z/k 07.06.21, 16:03
              Za niewinność siedzą, biedne żuczki. I każdy jeden wrobiony. 🤣
              • melikles Re: Facet w z/k 08.06.21, 09:28
                To samo i w podobnie szyderczym tonie Trybuna Ludu pisała w latach 80tych o opozycjonistach. Opinie, że sporą część forum stanowią ematki z resortowymi korzeniami, nie są daleki od prawdy big_grin
                • memphis90 Re: Facet w z/k 08.06.21, 20:43
                  Czyli uważasz, że aktualnie osadzeni w ZK w Polsce to sami prześladowani przez polski reżim opozycjoniści oraz drudzy-trzeci-tysięczni Komendowie...?
                  • rexona_sport Re: Facet w z/k 09.06.21, 12:40
                    A nie rozumiesz różnicy między „sami komendowie siedzą w ZK” a „idiotycznie jest zakładać ze ktoś jest patolem bo siedzi w ZK”. Bo mogą tam trafić różni ludzie z różnych powodów, słusznych lub nie. Tylko słabeusze mentali potrzebują jak najprędzej przyczepić etykietkę do każdej nieznanej osoby, chociażby bazując na jednej jedynej informacji jaką się o tej osobie ma.
                    • rexona_sport Re: Facet w z/k 09.06.21, 12:41
                      *slabeusze mentalni czyli przeciwieństwo tytanów intelektu 😌
                    • wkswks Re: Facet w z/k 09.06.21, 12:44
                      Macie wielka wiarę w system sadownictwa. Otóż kazdy z was moze tam trafić. Moze nie do więzienia ale do aresztu śledczego juz tak. Tak było i przed ziobrem a teraz mysle jeszcze łatwiej o to.
                    • memphis90 Re: Facet w z/k 09.06.21, 21:27
                      Ja NIE przyczepiłam nikomu zadnej etykietki, ale wycieranie sobie gęby Komendą uważam za obrzydliwe.
            • memphis90 Re: Facet w z/k 08.06.21, 20:41
              Matko, no ile można sobie gębę wycierać jednym Komendą??? To może nikogo nie wsadzajmy do więzienia, może nawet mandaty wszystkim anulujmy, bo Komenda! Niebieskie karty zlikwidujmy, bo Komenda! Nie przyjmujmy zgłoszeń o gwałtach, bo Komenda (i jeszcze ten bidny wykładowca z ujotu)...
    • 35wcieniu Re: Facet w z/k 07.06.21, 13:27
      Wyobraź sobie że to marynarz.
      A później poszukaj prawdziwego marynarza, bo na jedno wyjdzie a przynajmniej z kryminalistą nie skończysz.
    • lauren6 Re: Facet w z/k 07.06.21, 13:28
      Nie trolluj
    • borsuczyca.klusek Re: Facet w z/k 07.06.21, 13:31
      Ale winny, niewinny? Za co go wsadzili?
      • 35wcieniu Re: Facet w z/k 07.06.21, 13:33
        No za niewinność go wsadzili.
      • zerlinda Re: Facet w z/k 07.06.21, 13:34
        Za niewinność, a za co niby?
      • heca7 Re: Facet w z/k 07.06.21, 13:34
        Pewnie za gwałt. Ale to zła kobieta była!
      • muireade Re: Facet w z/k 08.06.21, 18:13
        Za alimenty.
    • zerlinda Re: Facet w z/k 07.06.21, 13:33
      Nie jestem w takiej sytuacji i nie mam zamiaru być. Zrozumienia dla takich kobiet jak ty nie mam. Wchodzisz w bagno na własne życzenie. Nie ma ofiar, są ochotnicy.
    • mashcaron Re: Facet w z/k 07.06.21, 13:33
      Good luck!
    • aqua48 Re: Facet w z/k 07.06.21, 13:35
      Przez ten długi czas rozłąki zastanów się dlaczego związałaś się z kryminalistą i jak to wpływa na TWOJE życie. A także czy tak je sobie wyobrażasz w przyszłości - facet w zakładzie karnym na kolejnych odsiadkach, a Ty tęsknisz, wstydzisz się, boisz jego reakcji i w niczym nie możesz na nim polegać.
    • simply_z Re: Facet w z/k 07.06.21, 13:37
      pewnie znow dziennikarki GW szukaja tematu...
      • danka88 Re: Facet w z/k 07.06.21, 13:41
        Obawiam sie, że trafiłaś w złe miejsce na szukanie wsparcia , tutaj nie ma litości dla kryminalistów
      • borsuczyca.klusek Re: Facet w z/k 07.06.21, 13:42
        Niech szukają, ale mogłyby zadbać o jakieś szczegóły 🙄
        • simply_z Re: Facet w z/k 07.06.21, 14:06
          leniwe to takie.
    • woman_in_love Re: Facet w z/k 07.06.21, 13:40
      Moim zdaniem standardową karą dla więźniów powinno być:

1) odebranie praw rodzicielskich z zakazem widzeń z dziećmi - dla dobra dzieci,
      2) automatyczne orzeczenie rozwodu - takie coś już istnieje w prawie polskim, ale w innych przypadkach,
      3) do tego więźniowie powinni mieć możliwość spotkań jedynie z adwokatem, bratem, siostrą, ojcem, matką (ale pod warunkiem że nie było przemocy wobec nikogo z tych osób) i z nikim innym typu: ex-żona (patrz pkt.2) lub dziadkowie albo jakaś gargamelkaa.

Jeżeli jakaś wariatka/wariat by się jednak awanturowali pod ZK że chcą widzeń, to z automatu powinno się ich zamykać w psychiatryku na minimum 3 miesiąca. Aż do skutku. W ostateczności robić lobotomię.
      • kanna Re: Facet w z/k 07.06.21, 15:58
        Dlaczego chcesz karać dziecko za to, że rodzic wylądował w ZK??
        • woman_in_love Re: Facet w z/k 07.06.21, 17:58
          to nie kara
          to ratunek dla dziecka i ochrona go przed zdemoralizowanym rodzicem
          • memphis90 Re: Facet w z/k 08.06.21, 20:44
            Ale Komenda!
            • mamamisi2005 Re: Facet w z/k 09.06.21, 19:41
              i niebawem być może więźniowie polityczni
        • wkswks Re: Facet w z/k 08.06.21, 22:14
          Bardziej ogarnięci więźniowie sami wnioskują o wysłanie ich dalej od domu i trzymaja dzieci z dala od więzienia. Nie ma nic bardziej uwłaczającego godności ludzkiej niz bycie uwięzionym. Oglądanie rodzica za kratami,
          Chociaż na widzenia dostaje prywatne ubranie, jest strasznie niszczące dla psychiki bliskich.
          • milupaa Re: Facet w z/k 08.06.21, 23:40
            Toś woman wymyśliła. Przecież w więzieniu siedzi się za różne przestępstwa, nie tylko za gwałty i morderstwa. Nie można wszystkich równać walcem. Poza tym prawo bywa omylne a w sądach zasiadają i sądzą ludzie a nie bogowie.
            • woman_in_love Re: Facet w z/k 09.06.21, 07:38
              Poza tym prawo bywa omylne a w sądach zasiadają i sądzą ludzie a nie bogowie.

To zlikwidujmy więzienia.
    • daniela34 Re: Facet w z/k 07.06.21, 13:42

> Jestem dziewczyną osadzonego w Zakładzie Karnym. Czekają Nas długie 11 miesięcy
      > rozłąki.

O, a czego narzeczony jest niewinny? Bo 11 miesięcy bezwzględnej oznacza niewinność od dość poważnego zarzutu. Dozoru elektronicznego nie dostał...

Czy są tu kobiety, których Ukochani również są w ZK?

Hmm, nie sądzę...

Szukam tu wsparc
      > ia, zrozumienia, jestem w takiej sytuacji po raz pierwszy i nie radzę sobie z n
      > ową sytuacją. Będę wdzięczna za każde dobre słowo. Pozdrawiam

Osobistych doświadczeń nie mam, ale tak z obserwacji- zajączki pod murem, paczki, widzenia, 138 paragraf 1 punkt 3 kkw, czyli tzw. "mokre widzenia"
      • borsuczyca.klusek Re: Facet w z/k 07.06.21, 13:45
        daniela34 napisała:

> Osobistych doświadczeń nie mam, ale tak z obserwacji- zajączki pod murem, paczk
        > i, widzenia, 138 paragraf 1 punkt 3 kkw, czyli tzw. "mokre widzenia"

Jeszcze koperek w listach
        • magdallenac Re: Facet w z/k 07.06.21, 14:21
          A czemu koperek??
          • daniela34 Re: Facet w z/k 07.06.21, 14:28
            To nie jest taki koperek
            www.ekologicznemieso.com.pl/koperek.html

To jest, że tak powiem, runo...niekoniecznie leśne
            • magdallenac Re: Facet w z/k 07.06.21, 14:37
              Czyli tytoń? Sorry, ale w więzieniu mnie jeszcze nie było wink Runo mi się z niczym nie kojarzy.
              • borsuczyca.klusek Re: Facet w z/k 07.06.21, 14:38
                Włosy łonowe 😜
                Ponoć i za walutę mogą robić.
                • magdallenac Re: Facet w z/k 07.06.21, 14:41
                  Ja prdl...Do czego się wykorzystuje włosy łonowe??
                  • magdallenac Re: Facet w z/k 07.06.21, 14:42
                    Chyba jednak nie chcę wiedzieć😳
                  • borsuczyca.klusek Re: Facet w z/k 07.06.21, 14:47
                    Chyba do niczego szczególnego, służą tylko jako element podniety 😳
                    • daniela34 Re: Facet w z/k 07.06.21, 15:13
                      borsuczyca.klusek napisała:

> Chyba do niczego szczególnego, służą tylko jako element podniety 😳

No a to jest bardzo ważna sfera w zk.

Wykonując taki a nie inny zawód, wpisuje się w grafik to, że dziś wycieczka za karty i planuje się ubiór z uwzględnieniem tego punktu dnia. Inaczej można się poczuć jak kawałek mięsa podczas widzenia. Co kto lubi oczywiście
                      • magdallenac Re: Facet w z/k 07.06.21, 16:10
                        Jak wyglądają Twoje więzienne kreacje? Zawsze spodnie?
                        • daniela34 Re: Facet w z/k 07.06.21, 16:20
                          magdallenac napisała:

> Jak wyglądają Twoje więzienne kreacje? Zawsze spodnie?

Zawsze spodnie, bluzki koszulowe pod szyję. Zadnych dekoltów, jeśli golf to luźny, nic obcisłego.Optymalnie jeszcze płaskie buty (ale nie zawsze pamiętam żeby zmienić). Kilka lat temu zdarzyło mi się z rozpędu pobiec prosto z sądu do zk do klienta, żeby zdążyć przed 15.00. Wpadłam w czerwonym płaszczu i czarnej sukience, sukienka z golfem, za kolano (czyli żaden szał rozbuchanego erotyzmu) i przez całe widzenie musialam uparcie przekonywać chłopaka młodszego ode mnie o dobre 10 lat, że "oczy to ja mam wyżej" niż w okolicach kostek.
                • triss_merigold6 Re: Facet w z/k 07.06.21, 14:55
                  Po co ja to przeczytałam...
                  • aankaa Re: Facet w z/k 07.06.21, 16:15
                    no i widzisz - ciekawość to pierwszy stopień do piekła tongue_out
                • primula.alpicola Re: Facet w z/k 08.06.21, 09:20

> Włosy łonowe 😜
                  > Ponoć i za walutę mogą robić.
                  >

Cooo.....????
                  I po co robiłam depilację laserową🤣
              • thea19 Re: Facet w z/k 07.06.21, 14:40
                nie wiem czy dobrze kojarzę ale chodzi chyba o odpad z golenia bobra
              • daniela34 Re: Facet w z/k 07.06.21, 14:41
                Włosy łonowe, jak borsuczyca pisze. Wysyłane w listach do osadzonych przez partnerki.

• borsuczyca.klusek Re: Facet w z/k 07.06.21, 14:49
                  Danielo jak już jesteśmy przy tym temacie to czy jest coś specjalnego, co wysyłają mężczyźni swoim osadzonym Ukochanym?
                  • daniela34 Re: Facet w z/k 07.06.21, 15:07

> Danielo jak już jesteśmy przy tym temacie to czy jest coś specjalnego, co wysył
                    > ają mężczyźni swoim osadzonym

W drugą stronę? Przyznam, że się nie spotkałam, ale też pewnie dlatego, że osadzonych kobiet spotykam zdecydowanie mniej. Poza oczywiście standardowymi przesyłkami legalnymi i równie standardowymi nielegalnymi, żadnych "osobistych" podarunków nie znam.
                  • lilia.z.doliny Re: Facet w z/k 07.06.21, 17:32
                    Danielo jak już jesteśmy przy tym temacie to czy jest coś specjalnego, co wysyłają mężczyźni swoim osadzonym Ukochanym?
                    DANIELA! NIE ODPOWIADAJ! PLS!
            • borsuczyca.klusek Re: Facet w z/k 07.06.21, 14:37
              No i teraz sobie wyobraźcie, że jedna z drugą się depiluje na zero, więc musi specjalnie zapuszczać z tej okazji. Nie wiem jak dla mnie to za dużo poświęceń 🙄
              • hosta_73 Re: Facet w z/k 07.06.21, 15:00

> No i teraz sobie wyobraźcie, że jedna z drugą się depiluje na zero, więc musi s
                > pecjalnie zapuszczać z tej okazji. Nie wiem jak dla mnie to za dużo poświęceń ?
                > ?
                >

E tam, zawsze możesz poprosić o przysługę koleżankę czy siostrę 😋.
                Przecież nie pozna.
                • magdallenac Re: Facet w z/k 07.06.21, 15:03
                  Albo kolegę
                  • borsuczyca.klusek Re: Facet w z/k 07.06.21, 15:12
                    I tym sposobem z tej miłości można i cały wór nazbierać 🥴
                  • jowita771 Re: Facet w z/k 09.06.21, 18:22
                    Przyznam się, że miałabym pokusę, żeby poprosić kolegę.
                  • memphis90 Re: Facet w z/k 09.06.21, 21:33
                    Możnaby Rutkowskiemu znad ucha skubnąć...
              • chicarica Re: Facet w z/k 08.06.21, 08:55
                Gwarancja że pod nieobecność ogrodnika nikt nie grzebie w tym ogródku.
        • chicarica Re: Facet w z/k 08.06.21, 08:56
          Człowiek jednak uczy się całe życie…
      • ixiq111 Re: Facet w z/k 07.06.21, 13:49
        11 miesięcy zostało.
        Nie wiemy ile/czy pan wcześniej przebywał w areszcie...

Jak to gdzieś słyszałam: jeden rok - nie wyrok.
        • daniela34 Re: Facet w z/k 07.06.21, 13:51
          Rok-nie wyrok
          Dwa lata- jak dla brata
          • katriel Re: Facet w z/k 07.06.21, 18:35
            > Rok-nie wyrok
            > Dwa lata- jak dla brata
            A jak bardziej krnąbrny brat
            to dostanie siedem lat.
      • triismegistos Re: Facet w z/k 07.06.21, 14:18
        Co to takiego te zajączki?
        • daniela34 Re: Facet w z/k 07.06.21, 14:19
          pl.wikipedia.org/wiki/Zaj%C4%85czek_(%C5%9Bwiat%C5%82o)
          • daniela34 Re: Facet w z/k 07.06.21, 14:21
            To oczywiście zależy od topografii terenu wokół ZK, ale na przykład w takim Tarnowie kobiety osadzonych stoją na chodniku po drugiej stronie ulicy i puszczają zajączki w okna.
            • magdallenac Re: Facet w z/k 07.06.21, 14:22
              To jest jakiś rodzaj komunikacji?
              • daniela34 Re: Facet w z/k 07.06.21, 14:27
                Oczywiście, że tak smile
                • mikams75 Re: Facet w z/k 09.06.21, 08:08
                  ale jak sie komunikuja tymi zajaczkami? alfabetem Morsa?
                  • daniela34 Re: Facet w z/k 09.06.21, 10:46
                    Tak, podstawą jest alfabet Morse'a. W grypserze nazywa się to "lustrzanka". Jest jeszcze inna "lustrzanka"- wewnątrz ZK. Wtedy wykorzystuje się lusterko przymocowane do drążka i pokazujące jak ktoś miga (taka kombinacja "lustrzanki" z "miganką"). Jest jeszcze "stukanka"- też wewnątrz ZK i też bazująca na alfabecie Morse'a. Więcej na ten temat nie wiem smile smile smile
                    • turzyca Re: Facet w z/k 09.06.21, 10:58
                      Ale w sumie to szacun, bo opanowanie alfabetu Morse'a wcale nie jest łatwe.
                      • tt-tka Re: Facet w z/k 09.06.21, 11:01
                        Oj tam, a co masz lepszego do roboty, gdy siedzisz ? Oferta rozrywkowa taka sobie, to mozna se czegos pouczyc.
                      • memphis90 Re: Facet w z/k 09.06.21, 21:39
                        Jak to nie jest łatwe? Jako dzieciaki w harcerstwie w kółko pisaliśmy/nadawaliśmy morsem. A-tom, bo - ta-ni - ka, co - raz - moc- niej....
                        I jeszcze były szyfry "gaderypokuki" i "politykarenu" , te to już w ogóle tłumaczyliśmy w locie w szkolnych liscikach.
                    • mikams75 Re: Facet w z/k 09.06.21, 14:29
                      to mnie zaskoczylas! choc nadal sie zastanawiam jakie tresci sobie przekazuja. Bo przeciez jakies sensowne rozmowy sa niemozliwe. Sa widzenia (ok, pewnie na podsluchu, ale lustrzanke tez podsluchuja pewnie), wiec moga przekazac co chca. No chyba, ze to tak w ramach rozrywki -zakodowac, odkodowac, troche mozg sie pogimnastykuje.
                    • taniarada Re: Facet w z/k 09.06.21, 19:37
                      daniela34 napisała:

> Tak, podstawą jest alfabet Morse'a. W grypserze nazywa się to "lustrzanka". Jes
                      > t jeszcze inna "lustrzanka"- wewnątrz ZK. Wtedy wykorzystuje się lusterko przym
                      > ocowane do drążka i pokazujące jak ktoś miga (taka kombinacja "lustrzanki" z "
                      > miganką"). Jest jeszcze "stukanka"- też wewnątrz ZK i też bazująca na alfabecie
                      > Morse'a. Więcej na ten temat nie wiem smile smile smile
                      Zajmujesz się jakimiś pierdołami .A facet ma tylko i aż 11 miesięcy odsiadki..Rok nie wyrok.
              • boogiecat Re: Facet w z/k 07.06.21, 14:47
                big_grin a moze one to robia, bo faceci sa gupi jak koty i tak smiesznie skacza po scianach jak im sie puszcza zajaczki tongue_out
                • szmytka1 Re: Facet w z/k 08.06.21, 19:35
                  big_grin po coś to pisała, teraz musze się tłumaczyć dzieciakowi z czego rechotam big_grin Wyobraziłam sobie mojego męża, jak skacze po ścianach. On co prawda nie siedzi w zk ale może pod pracę bym kiedyś polazła popuszczać mu zajączki, niech skacze po ścianach gamoń jeden big_grin
                • jowita771 Re: Facet w z/k 09.06.21, 18:37
                  Wypraszamy sobie! Koty nie są głupie.
            • spirit_of_africa Re: Facet w z/k 08.06.21, 21:19
              Oprócz zajączków jest jeszcze „alfabetowanie”. Przez kilka lat mijałam areszt po drodze do pracy i tam tez na chodniku stały kobiety i wymachiwały rękami w specyficzny sposób. Myslalam, ze to jezyk migowy, ale kolega -policjant sądowy mi wyjaśnił, ze nie do konca. Po jakimś czasie zamontowali nakładki na okna aresztu i się skończyło.
              • wkswks Re: Facet w z/k 08.06.21, 22:21
                Nakładki sa o obowiązkowe od jakich 15-20 lat? Odkąd sa nakładki, to
                Sie wydzierają do siebie. A wczesniej jeszcze dziewoje w szpilkach potrafiły na dość wysokie drzewa wchodzić i tam
                Wymachiwać. Wiec nie zajączki a raczej sikorkismile
    • ixiq111 Re: Facet w z/k 07.06.21, 13:44
      Za co siedzi?
      • borsuczyca.klusek Re: Facet w z/k 07.06.21, 13:46
        Nie dowiemy się mamy współczuć zaocznie 🙄
      • zerlinda Re: Facet w z/k 07.06.21, 13:47
        Cokolwiek zrobił, jest niewinny. Gdyby nasi ukochani faceci byli w ZK to nikt by nie zadawał takich pytań 😝😝😝!
    • primula.alpicola Re: Facet w z/k 07.06.21, 13:49
      Dobre. Słowo.
      Nie ma za co.
    • ixiq111 Re: Facet w z/k 07.06.21, 13:53
      Jedyne co mogę napisać (o ile nie jest za późno):
      nie funduj swoim dzieciom ojca - kryminalisty.
      • melikles Re: Facet w z/k 07.06.21, 13:58
        Pamiętasz film Układ Zamknięty? Takich historii dzieje się mnóstwo w Polsce. Wszyscy to kryminaliści?

ixiq111 napisała:

> Jedyne co mogę napisać (o ile nie jest za późno):
        > nie funduj swoim dzieciom ojca - kryminalisty.
        >
        >
        • ixiq111 Re: Facet w z/k 07.06.21, 14:03
          Pamiętam.
          Przez chwilę myślałam o założeniu nowego wątku w tym temacie.

Dlatego zapytałam wyżej za co siedzi.
    • adriana.la.cerva Re: Facet w z/k 07.06.21, 13:55
      Juz sie wakacje zaczely, ze gimnazjalistki trolluja?
      • daniela34 Re: Facet w z/k 07.06.21, 13:57
        To chyba ten troll cykliczny. Jakiś czas temu był wpis o związku z pedofilem z rejestru.
        • taniarada Re: Facet w z/k 08.06.21, 16:41
          daniela34 napisała:

> To chyba ten troll cykliczny. Jakiś czas temu był wpis o związku z pedofilem z
          > rejestru.
          I tak tu nuda to o co chodzi Daniele?
      • magdallenac Re: Facet w z/k 07.06.21, 13:58
        Musiałyście od razu zepsuć i odstraszyć autorkę, zamiast pociągnąć wątek z takim potencjałem🤨
        • borsuczyca.klusek Re: Facet w z/k 07.06.21, 14:04
          No właśnie, smuteczek 😔
        • lauren6 Re: Facet w z/k 07.06.21, 14:10
          Bo to był słaby trolling. O forum kobiet, których partnerzy siedzą w zk, kilka lat temu było już wszystko napisane.
          Ktoś próbował odgrzać starego kotleta.
    • przepio Re: Facet w z/k 07.06.21, 13:58
      Tak wszyscy na hurra napadli na watkodajkę. Nigdzie nie napisala, ze za niewinnosc siedzi. Prosi o konkretne wsparcie, grzecznie. Po co od razu napadac na nią?
      • 35wcieniu Re: Facet w z/k 07.06.21, 14:02
        A kto na nią napadl?
        Pyta co radzimy, radzimy skorzystać z okazji i zwiewać.
        Co mam poradzić innego, żeby się zajęła przez ten rok dbaniem o siebie i zaskoczyła go po wyjściu formą i urodą?
      • zerlinda Re: Facet w z/k 07.06.21, 14:02
        Może, o ile to prawdziwa historia, watkodajce da do myślenia, że związek z kryminalistą to szambo. A wsparcia dużo w tym wątku. Tylko poszło w innym kierunku, niż miało.
      • simply_z Re: Facet w z/k 07.06.21, 14:05
        artykul pisze. Potem w dodatku weekendowym (bo przeciez zgodnie z polska tradycja czytelnicza trzeba czytac o roznych okropienstwach w wolnym czasie) dowiemy sie, jak to Katarzyna b. szczupla brunetka sciskajaca nerwowo kubek z herbata w szczuplych palcach, wyzna anonimowo naszemu reporterowi w jakich to okolicznosciach poznala Mirka zabojce. oh yeah
    • pani_tau Re: Facet w z/k 07.06.21, 14:17
      Może jesteś dotknięta hybristofilia.
    • thea19 Re: Facet w z/k 07.06.21, 14:25
      czasem przejeżdżam przez stołeczną Białołęke i tam jest areszt czy tam więzienie. Widuję panie, które machają łapkami jakieś gesty, taka pantomima. Musisz brac lekcje tej formy komunikacji by z misiem utrzymywać kontakt cały czas. Nie znam przepisów na ciasto z pilnikiem ale na pewno pod murami jakieś doświadczone niewiasty podzielą się. Trzymaj się. Papatki
    • alpepe Re: Facet w z/k 07.06.21, 14:27
      Z tego, co wiem, to na forum Kobieta kiedyś jakaś narzeczona więźnia pisała. Ale to było dawno. Tu jednak mało jest pań związanych z kryminalistami, przynajmniej żadna się nie nie przyznaje.
      • melikles Re: Facet w z/k 07.06.21, 14:48
        Dla ematki w temacie związków więziennych akceptowalny byłby Nelson Mandela, dla mniej światowych wystarczyłby może Assange albo nasz Sławek Nowak wink

alpepe napisała:

> Z tego, co wiem, to na forum Kobieta kiedyś jakaś narzeczona więźnia pisała. Al
        > e to było dawno. Tu jednak mało jest pań związanych z kryminalistami, przynajmn
        > iej żadna się nie nie przyznaje.
        >
        • kk345 Re: Facet w z/k 08.06.21, 17:24
          No dobra, poczytałam twoje wpisy w tym wątku i bardzo mnie ciekawi, za co siedzi ten twój?
      • boogiecat Re: Facet w z/k 07.06.21, 14:52
        Ja znam goscia ktory przesiedzial kilka dobrych miesiecy za malwersacje finansowe, jego zone tez znam i ona po prostu chodzila do niego na widzenia, a cala sprawa tak wstrzasnela ich zwiazkiem, ze raczej nie bylo dramatycznej mowy o "rozlace z ukochanym" i ten czas zostal wykorzystany przez te babke na co innego niz tesknota za mezem-malwersantem

no ale tutaj to najwidoczniej zupelnie nie ten przypadek
    • lalkaika Re: Facet w z/k 07.06.21, 16:14
      Niedawno czytalam ksiazke Laleczki skazancow, Autorka nie pamietam. Zupelnie spoko.
      Tam duzo wiedzy mozna zasiegnac.
    • nigdynigdynigdy84 Re: Facet w z/k 08.06.21, 16:28
      Jak mam dać dobre słowo, to muszę wiedzieć za co siedzi
    • taniarada Re: Facet w z/k 08.06.21, 16:35
      11 miesięcy to nie wyrok.Są pokoje do spotkań jak on będzie grzeczny.W czym problem .Podziękuj tu panienkom za ich rady.Ale moje są tanie i dobre .
      • sylwianna2018 Re: Facet w z/k 08.06.21, 18:32
        No to istotne za co siedzi. Bo czy np. kryminalistą jest osoba, która spowodowała wypadek przykładowo, nie po pijaku? Albo np. nauczyciel, który nie upilnował dzieci na wycieczce i się któreś utopiło. A człowiek który przekroczył granice obrony koniecznej? Akurat znam kogoś kto zaatakowany przez jakiegoś nieciekawgo męta oddał mu i to tak, że tamten poleciał do tyłu i uderzył głową o kontuar. No i umarł. Osobę broniącą się uznano za winną śmierci. I mimo, że nie była karana, miała rodzinę i prac|ę poszła do więzienia na rok z hakiem. Sąd ponoć podkreślał, że broniący był mocniejszej postury niż trup i mógł przewidzieć konsekwencje odwinięcia się. W sumie pech, że napastnik trafił głową w coś twardego. Mogło skończyć się tylko na obitej gębie.
        Chłop wyszedł wcześniej z więzienia, miewał też przepustki. Czy jego żona czekająca na niego jest patologią? A on kryminalistą?
        • taniarada Re: Facet w z/k 08.06.21, 19:40
          Zachodzisz Sylwia w głowę ,Czy to ważne .Dajemy mu raz szansę .Czyli po katolicku nastawiamy policzek Sylwunia.
      • mdro Re: Facet w z/k 08.06.21, 22:10
        Taa, taniutki, coś mi się widzi, że ta twoja cela w Częstochowie bynajmniej nie w klasztorze była... Dlatego (była) żona i dzieci znać cię nie chcą?
        • taniarada Re: Facet w z/k 08.06.21, 22:38
          Dobijasz się słodka do mnie a spałem .Ale kto inny mnie obudził.Byłem w zeszłym tygodniu na grillu.Był mój syn z żoną córka z mężem i dziećmi.Oraz była .Mamy przyjacielskie nastawienie do siebie.Po prostu coś się wypaliło między nami.Jestem tu sam ,ale ostatnio zaczyna dokuczać mi ta samotność i brak kobiety .Zabijam to pracą .Ale gdy są dni wolne to się chce wyć.
        • taniarada [...] 09.06.21, 05:53
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • mdro Re: Facet w z/k 09.06.21, 11:19
            Żałosny, śliniący się dziadzie, żadna cię kijem nie tknie. Jesteś obleśny jak zapijaczony, bezzębny staruch, mamlący coś do dziewczyn na przystanku, które odsuwają się z obrzydzeniem.

A jeśli sobie wyobrażasz, że ktokolwiek na tym forum przejmuje się opinią takiego załganego trolla jak ty, to jesteś w dużym błędzie. Po prostu ludziom się robi niedobrze, gdy cię widzą. Może się wynieś gdzie indziej?
            • taniarada Re: Facet w z/k 09.06.21, 19:49
              mdro napisała:

> Żałosny, śliniący się dziadzie, żadna cię kijem nie tknie. Jesteś obleśny jak z
              > apijaczony, bezzębny staruch, mamlący coś do dziewczyn na przystanku, które ods
              > uwają się z obrzydzeniem.
              >
              > A jeśli sobie wyobrażasz, że ktokolwiek na tym forum przejmuje się opinią takie
              > go załganego trolla jak ty, to jesteś w dużym błędzie. Po prostu ludziom się ro
              > bi niedobrze, gdy cię widzą. Może się wynieś gdzie indziej?
              >
              Zajmij się swoim życiem. Bachorami i swoim mężem.Ty już masz obsesje na mój temat.Choć wcale mnie nie widziałaś .To da się leczyć .Ja dalej pracuję Dbam o siebie i na brak kobiet nie narzekam.Ty będziesz ostatnia bym cię tknął .Na ten czas to tylko jedna mi zawróciła w głowie .Ale nie wchodzę w stałe związki.Daj sobie siana i zajmij się swoim chłopem.Nie jesteś w moim typie .Sorry.
              • mdro Re: Facet w z/k 10.06.21, 12:47
                Nie dotarło? No to wprost - wynocha z forum, stary zboku. Przestań się ślinić do forumek, bo rzygają na twój widok.
    • cruella_demon Re: Facet w z/k 08.06.21, 20:32
      O jesuu, zasłabłam.
      Co za okropny troll.
      Kryminaliści powinni iść do odstrzału, a nie do pierdla. Sama bym nacisnęła guzik
      • angazetka Re: Facet w z/k 08.06.21, 22:26
        Hammurabi lubi to.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka