Dodaj do ulubionych

Czarnek, idź precz

15.06.21, 19:44
W poniedziałek 21 czerwca godz 18. Al. Szucha 25. Polecam i zachęcam.
Obserwuj wątek
    • borsuczyca.klusek Re: Czarnek, idź precz 15.06.21, 20:49
      Lublin przeprasza za Czarnka
      • nickbezznaczenia Re: Czarnek, idź precz 15.06.21, 21:38
        A co tu Lublin zawinił?

Takie typy bywają wszędzie.
        • borsuczyca.klusek Re: Czarnek, idź precz 15.06.21, 21:41
          Niestety typ jest mocno z Lublinem kojarzony
          • nickbezznaczenia Re: Czarnek, idź precz 15.06.21, 21:45
            W Kole się urodził. smile
        • krwawy.lolo Re: Czarnek, idź precz 15.06.21, 21:42
          Lublin ma nasrane w papierach jako siedziba katowumlu.
          • krwawy.lolo Re: Czarnek, idź precz 15.06.21, 21:43
            Którego absolwentem jest inkryminowane bydlę.
      • janja11 Re: Czarnek, idź precz 15.06.21, 21:46
        Urodzony w Kole.
        Anie Lublin, ani Koło, ani żadne inne miejsce nie musi przepraszać. To jest PiSi towarzysz i niech PiSia władza za niego przeprasza,
    • krwawy.lolo Re: Czarnek, idź precz 15.06.21, 21:01
      "Idź Precz" uważam za profanację jednego z najlepszych tekstów do muzyki.
      • kura17 Re: Czarnek, idź precz 15.06.21, 22:39
        > "Idź Precz" uważam za profanację jednego z najlepszych tekstów do muzyki.

uwielbiam idzprecza!!!
        zaraz sobie puszcze smile
        • krwawy.lolo Re: Czarnek, idź precz 16.06.21, 07:34
          smile
          Mnie najbardziej podoba się prośba o pozostawienie ścian, których poeta ma zamiar się przytrzymać spożywszy alkohol.
          • kura17 Re: Czarnek, idź precz 16.06.21, 08:52
            ten fragment jest swietny, ale moj ulubiony (oczywiscie!) to ten: "osme cudo, znow na rudo" jako epitet big_grin

PS przez Ciebie sie nie wyspalam, bo jak odsluchalam wczoraj idz precz, to potem jeszcze raz, a potem cala plyte perfektu, hehe
            • krwawy.lolo Re: Czarnek, idź precz 16.06.21, 09:49
              Paczpani, kobieta przeze mnie nie mogła spać. smile
              • kura17 Re: Czarnek, idź precz 16.06.21, 10:04
                spac nie mogla i w ekstazie byla kiss
    • skumbrie Re: Czarnek, idź precz 15.06.21, 21:03
      Serio wierzysz, że ematka ruszy d...? Naiwna.
      Półtora roku na zdalnej to za mało dla matek bombelków. Jeszcze przynajmniej rok jest potrzebny, żeby ematka dodała dwa do dwóch i zdobyła się na cień refleksji.
      • woman_in_love Re: Czarnek, idź precz 15.06.21, 21:43
        Mi tam półtora roku zdalnej się podobał.

Czekam teraz na 4 falę zmutowanego wirusa żeby zdalna wróciła.
      • iwles Re: Czarnek, idź precz 15.06.21, 21:43

A ty gdzie będziesz w tym czasie?
        • bib24 Re: Czarnek, idź precz 15.06.21, 21:45
          będzie trzepać w koło posty na sieci o tym samym.
        • gaskama Re: Czarnek, idź precz 15.06.21, 22:18
          Będzie pierdoliła kolejne miesiące na forum, jakie to leniwe są ematki. To jest jakich typ z kiślem zamiast mózgu.
      • molik28 Re: Czarnek, idź precz 15.06.21, 22:12
        Tu nie chodzi o zdalną. To najmniejszy problem. Chodzi o wprowadzanie do szkół indoktrynacji, ograniczanie prawa do wolności przekonań i wprowadzenie decydującego głosu odnośnie wyboru dyrektora. Będą rządy strachu i manipulacji. Rozpier..... państwową edukację. I nie chodzi mi o moje dzieci. Moje są już na wylocie, ale co z edukacją i przyszłością kolejnych. Zaraz wakacje. Po nich możemy obudzić się w innej rzeczywistości. Już raz tak było.
        • skumbrie Re: Czarnek, idź precz 16.06.21, 08:54
          Wiem, o co chodzi. Jeśli jednak zdalną nie oderwała emstek od pierdol... na forum, to tym bardziej nie zrobi tego indoktrynacja. One przecież swoim bombelkom wyjasniOM, jak jest naprawdę.
          • molik28 Re: Czarnek, idź precz 16.06.21, 09:04
            Mogą wyjaśnić, ale zaraz ich bombelki będą pierdzieć przymusowo w szkolne ławy na obowiązkowej religii, historii i wdż marnując czas i wysłuchując głupot. Będą przechodzić pranie mózgu, a dyrektorzy w strachu o własne stołki będą organizować apele ku czci. Już kiedyś to było.
          • sumire Re: Czarnek, idź precz 16.06.21, 10:18
            Napisał gnom, który ranki i wieczory pierd..li na forum big_grin i do tego w koło Macieju o tym samym.
            • molik28 Re: Czarnek, idź precz 16.06.21, 12:25
              Ty tak do mnie o tym gnomie? Czy się pomyliłaś, mam nadzieję?
              • skumbrie Re: Czarnek, idź precz 16.06.21, 13:42
                Spoko, to do mnie. Sumire i jej podobne, grzeszące inteligencją, nie mogą przeboleć, że się dały wpuścić w maliny pod tytułem nauka zdalna i zamiast działać w tej sprawie, pierd... na forum wink
                • molik28 Re: Czarnek, idź precz 16.06.21, 14:05
                  A to ok smile bo akurat z moim wzrostem gnom najmniej do mnie pasuje i chciałam już zaproponować coś bardziej odpowiedniego.
                • iwles Re: Czarnek, idź precz 16.06.21, 14:33
                  skumbrie napisała:

> Sumire i jej podobne, grzeszące inteligencją,

jestes pewna, że chcialaś TO napisać? big_grin
                  Jesli tak - to własnie pokazałas, że jesteś wybitnym produktem uczniowskiego lockdownu.
                  Do której szkoły chodzisz ?
                  • skumbrie Re: Czarnek, idź precz 16.06.21, 15:18
                    O umiejętność odczytywania ironii na szczęście nigdy cię nie podejrzewałam. Specjalnie dla ciebie: Sumie i jej podobne, grzeszący inteligencja (uwaga, ironia!!! Prawidłowo powinno być "niegrzeszace ironią" - nie z imiesłowami można od kilkudziesięciu lat pisać razem).

Teraz już jest jasne czy jeszcze coś trzeba wyjaśnić?
                    • iwles Re: Czarnek, idź precz 16.06.21, 16:22
                      skumbrie napisała:

>
                      > Teraz już jest jasne czy jeszcze coś trzeba wyjaśnić?

Najważniejsze, to próbować wyjść z twarzą.
                      Ale słabo ci to idzie. Tchórzysz, zamiast przyznać się do błędu.
                      Jak ze wszystkim u ciebie 🤣
                      • skumbrie Re: Czarnek, idź precz 16.06.21, 16:24
                        Hahaha, niech i tak będzie. Jak zwykle bardzo mi zależy na opinii ematki 🤦‍♀️
              • sumire Re: Czarnek, idź precz 16.06.21, 15:01
                Nie nie, to nie do ciebie, do koleżanki, która non stop nawija, że forumki tylko klepią w klawiaturę, sama gęsto klepiąc w klawiaturę, szczególnie gdy zwietrzy okazję do rozpowszechniania okołocovidowych fejków, czyli praktycznie co dnia smile
      • sky.dancer Re: Czarnek, idź precz 16.06.21, 09:14
        skumbrie napisała:

> Serio wierzysz, że ematka ruszy d...? Naiwna.
        > Półtora roku na zdalnej to za mało dla matek bombelków. Jeszcze przynajmniej ro
        > k jest potrzebny, żeby ematka dodała dwa do dwóch i zdobyła się na cień refleks
        > ji.

O ile z tego dodawania nie wyjdzie 500+...
      • arthwen Re: Czarnek, idź precz 16.06.21, 14:02
        Mnie zdalna nie rusza, indoktrynacja i owszem.

Gdzieś poza Warszawą tez coś jest organizowane?
    • woman_in_love Re: Czarnek, idź precz 15.06.21, 21:47
      Ja nie idę. Szkody, których dokonuje Czarnek będą długofalowe i nieodwracalne. I to mnie cieszy.

Koszty tego poniesie przede wszystkim gorszy sort z Podkarpacia, element animalny z Lubelszczyzny i parafianie z Polski powiatowej.
      I już się nie mogę doczekać, gdy ta hołota w końcu zrozumie, że Salwador2 oznacza nie tylko zakaz aborcji, ale przede wszystkim brak dobrej edukacji = brak szans dla ich dzieci i wnuków = powrót tej hołoty do czworaków.
      • annama-ria31 Re: Czarnek, idź precz 15.06.21, 22:37
        Mieszkam w Lublinie (kocham to miasto) i też z jednej strony cieszy mnie myśl, że beneficjenci tego raju+ strzelili sobie w stopę i wkrótce się o tym przekonają, ale zaraz przychodzi refleksja, że oni niczego nie zobaczą, bo plusy przesłonią im obraz, a to oznacza wyjazd moich dzieci z tego kraju, robiłam wszystko, żeby im taki wyjazd umożliwić: języki od kołyski, dobre kierunki studiów, ale teraz mi jakiś nieswojo, że być może będę daleko ( córka mówi, że mnie zabierze ze sobą do Kanady, ale nie wiem, co na to małżoneksmile
    • mikesz5mikesz Re: Czarnek, idź precz 15.06.21, 21:53

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////

" Przemysław Czarnek dzieciństwo spędził w Goszcznowie , wsi w dawnym województwie sieradzkim. Ojciec był zawodowym kierowcą, miał własną ciężarówkę. Matka była pielęgniarką. - To dawne dzieje - precyzował Czarnek. - Kiedy rynek się zliberalizował, zaczęła prowadzić własny sklep: „1001 drobiazgów”. Dom rodzinny był konserwatywny. Nieprzesadnie, tak zwyczajnie, jako to na wsi - dodał.

Jako piętnastolatek Czarnek zamieszkał w Lublinie. To był świadomy wybór, a przy tym część większego planu. W najbliższej okolicy Goszcznowa nie było szkół średnich. Trzeba było liczyć się z wyjazdem i mieszkaniem w bursie. Lublin nie był może najbliższym miastem, ale miał wymarzoną uczelnię, na której chciał studiować. Katolicki Uniwersytet Lubelski.

- Dlatego wybrałem Lublin. Poza tym mieszkał tu mój wuj który był księdzem , który zaproponował, że mogę u niego zamieszkać - wspominał.

Kiedy przeprowadził się do Lublina, jego rodzice już nie żyli, oboje zginęli w wypadku samochodowym i jako 15-letni chłopak-sierota przyjechał do wielkiego miasta i już tu został u wuja księdza . Zamieszkał na Sławinie "

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////
      • gaskama Re: Czarnek, idź precz 15.06.21, 22:21
        Wow, to potwierdza moją teorie, że pisiory, to w sumie ludzie chorzy psychicznie, którzy nie przerobili różnego rodzaju traum z dzieciństwa, młodości, lub nawet aktualnych.
    • frustrat.z.mala.kuska Re: Czarnek, idź precz 15.06.21, 22:11
      Czarnek to prawilny konserwatysta, który chce krzewić moralny styl życia.
      • nickbezznaczenia Re: Czarnek, idź precz 15.06.21, 22:20
        Kochasz rosyjski?
        • frustrat.z.mala.kuska Re: Czarnek, idź precz 15.06.21, 22:25
          Nie znam rosyjskiego. Za młody jestem, nie miałem go w szkole.
          • nickbezznaczenia Re: Czarnek, idź precz 15.06.21, 22:27
            Więc nie używaj słów, których nie znasz.
    • gaskama Re: Czarnek, idź precz 15.06.21, 22:22
      Dzieki. Czuje się zachęcona.
      • little_fish Re: Czarnek, idź precz 15.06.21, 22:37
        Termin trochę głupi 😟
        • gaskama Re: Czarnek, idź precz 15.06.21, 22:45
          Czemu?
          • little_fish Re: Czarnek, idź precz 15.06.21, 22:50
            Bo jednak nie wszyscy mieszkają w Warszawie. Piątek stwarza lepszego możliwości dojazdu do stolicy.
            • gaskama Re: Czarnek, idź precz 15.06.21, 22:58
              Fakt. Ale myślę, że edukacja Polakow aż tak nie kręci, żeby aż jechać do Warszawy. Jak będzie pusta micha, to przyjadą.
              • little_fish Re: Czarnek, idź precz 16.06.21, 08:48
                Ja bym poprotestowała, nawet z dojazdem. Niestety, pracuję 😟
    • mikesz5mikesz Re: Czarnek, idź precz 15.06.21, 23:52
      https://scontent-frx5-2.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/198733152_4193586730770952_6754490359219290518_n.png?_nc_cat=109&ccb=1-3&_nc_sid=973b4a&_nc_ohc=xb62mhQbjWQAX9SHpFh&_nc_ht=scontent-frx5-2.xx&oh=49dba2d6ca52164d333fdcc56c840165&oe=60CDE617

mem z Racjonalna Polska
      • mikesz5mikesz Re: Czarnek, idź precz 16.06.21, 10:23
        link :
        www.facebook.com/RacjonalnaPL/
    • potworia116 Re: Czarnek, idź precz 16.06.21, 12:12
      Za twe psoty, za twe zbytki.
      Wypierdalać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka