Dodaj do ulubionych

Co pod marynarkę?

16.06.21, 22:10
Podrzućcie proszę pomysł.
Obserwuj wątek
    • ludzikmichelin4245 Re: Co pod marynarkę? 16.06.21, 22:11
      Marynarka czarna ze złotymi guzikami, lekko wintydżowa.
      • abecadlowa1 Re: Co pod marynarkę? 16.06.21, 22:17
        T-shirt z ulubioną kapelą. Pasuje do wszystkiego
        • ludzikmichelin4245 Re: Co pod marynarkę? 16.06.21, 22:18
          A w wersji mniej casualowej?
          • ludzikmichelin4245 Re: Co pod marynarkę? 16.06.21, 22:21
            Myślałam o jedwabnym topie na ramiączkach spaghetti, z koronką albo dekoltem waterfall, ale mam jakiś opór (chyba przez wstręt do mody z lat dwutysięcznych big_grin )
            • abecadlowa1 Re: Co pod marynarkę? 16.06.21, 22:36
              Ramiączka typu spaghetti chyba nie są mniej casualowe niż koszulka z iron maiden 😜
              A serio, to po prostu włóż koszulę lub bluzkę w kroju, który Ci pasuje i który lubisz. Ja wybieram bluzki koszulowe z małym kołnierzykiem lub stójką. Staram się żeby kolorystycznie i fakturowo grało z marynarką.
              • ludzikmichelin4245 Re: Co pod marynarkę? 16.06.21, 22:48
                Z koszulą z kolei zbyt formalnie.
                Nie mam bluzek surprised
                Mam tiszerty, koszule i bluzy.
                Z tego, co zauważyłam, ten żakiet nie wygląda dobrze z niczym, co ma zabudowany dekolt, więc odpadają stójki, golfy, kołnierzyki itp.
                Nie wiem, co jeszcze można włożyć pod spód poza gładkim tiszertem z trójkątnym dekoltem (nuda) a topem w stylu bieliźnianym uncertain
                • potworia116 Re: Co pod marynarkę? 16.06.21, 22:55
                  Dawaj bieliźniany top. Z koronką.

PS. Obłędną dzisiaj laskę widziałam. Ruda, w halce. Obcasy podniebne. Na halkę, czarną, zarzucona biała koszula. Ło madonno i wszystkue święte.
                  • ludzikmichelin4245 Re: Co pod marynarkę? 16.06.21, 23:09
                    potworia116 napisała:

> Dawaj bieliźniany top. Z koronką.
                    >
                    > PS. Obłędną dzisiaj laskę widziałam. Ruda, w halce. Obcasy podniebne. Na halkę,
                    > czarną, zarzucona biała koszula. Ło madonno i wszystkue święte.

Kiedyś pójdę mieszkać do Warszawy. Położę sobie poduszkę w oknie i będę oglądać pięknie ubranych ludzi smile
                    • potworia116 Re: Co pod marynarkę? 16.06.21, 23:43
                      Eee, myślisz że takie secesyjne zjawiska to powszedni widok? Na co dzień nuda w łączkę i guzik z pętelką.
                    • lilia-anna Re: Co pod marynarkę? 17.06.21, 19:27
                      Haha, i zobaczysz MNIE: szorty-bluzka-trampki, kiecka-tenisowki, spodnica-tshirt-baleriny, zero polotu - i zanudzisz się na śmierć wink
                • abecadlowa1 Re: Co pod marynarkę? 16.06.21, 22:57
                  ludzikmichelin4245 napisał(a):

> Mam tiszerty, koszule i bluzy.
                  > Z tego, co zauważyłam, ten żakiet nie wygląda dobrze z niczym, co ma zabudowany
                  > dekolt, więc odpadają stójki, golfy, kołnierzyki itp.

No to taką nonszalancko rozchełstaną koszulę
                  • ludzikmichelin4245 Re: Co pod marynarkę? 16.06.21, 23:08
                    Zara nie pomaga, bo do tego zestawu, który ja mam, modelka ma sam stanik big_grin
                    Jutro ma przyjść jedwabna koszula, akurat taka do rozchełstywania, spróbuję.
                    Jak nie, to pójdę w bieliźniany top.
                • primula.alpicola Re: Co pod marynarkę? 16.06.21, 23:15
                  Top z koronką
                  Top z prosta linią dekoltu
            • tairo Re: Co pod marynarkę? 17.06.21, 01:14
              Przemyśl jeszcze te ramiączka pod kątem potu, zazwyczaj dużo łatwiej się pierze bluzkę niż marynarkę.
              • pani_tau Re: Co pod marynarkę? 17.06.21, 08:48
                Wszystkie marynarki i moje i taty piorę na "ręcznym", suszę w poziomie i nigdy żadnej nic się nie stało mimo, że każda na metce ma surowy zakaz prania mechanicznego.
                Tyle, że podczas pierwszego prania mam dreszcze niepewności czy marynarki szlag nie trafi 😄, ale na pralnię chemiczną szkoda mi kasy.
      • hrabina_niczyja Re: Co pod marynarkę? 17.06.21, 00:20
        Złoty top z lekkim połyskiem, coś jak jedwab, atłas, nie wiem jak wytłumaczyć, no jak halka na przykład. Z koronką i nie obcisły. Oczywiście z dekoldem 😉
    • arthwen Re: Co pod marynarkę? 17.06.21, 00:16
      Biustonosz? wink
      • lumeria Re: Co pod marynarkę? 17.06.21, 18:40
        Mozna również bez... smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka