Dodaj do ulubionych

Dostałam bana na Facebooku

07.07.21, 14:57
Nazwałam foliarę ogłaszającą, że w Anglii 66% zaszczepionych umiera kretynką...I bach ban na 24 godziny, jak to qrwa jest, że w środku pandemii FB nie robi nic z pierdoletami antywacków, a za nazwanie rzeczy po imieniu ban?
Obserwuj wątek
    • kautokeino Re: Dostałam bana na Facebooku 07.07.21, 15:00
      Watpie, zeby ktos doglebnie analizowal ktora z was ma racje, ban jest raczej za dobor slow. Ja kiedys dostalam bana za zalinkowanie niewiennego zaproszenia, bo w linku byl zlepek FCK a program ma wbite ze FCK ma tylko i wylacznie jedno znaczenie.
      • pasquda77 Re: Dostałam bana na Facebooku 07.07.21, 15:03
        Głupi ten Facebook 😡😝
        • jakis_wolny Re: Dostałam bana na Facebooku 07.07.21, 15:10
          pasquda77 napisała:

> Głupi ten Facebook 😡😝

Po prostu nie umiesz w internety.
          🤪
        • taniarada Re: Dostałam bana na Facebooku 07.07.21, 15:10
          pasquda77 napisała:

> Głupi ten Facebook 😡😝
          Fakt nie jest dla głupich ludzi co nie szanują innych ,
    • livia.kalina Re: Dostałam bana na Facebooku 07.07.21, 15:06
      Ja zgłaszam fakenewsy antyszczepów i zaraz usuwają.
      • pasquda77 Re: Dostałam bana na Facebooku 07.07.21, 15:12
        livia.kalina napisała:

> Ja zgłaszam fakenewsy antyszczepów i zaraz usuwają.
        >
        Jaki podajesz powód?U mnie jakoś słabo to działa
        • paskudek1 Re: Dostałam bana na Facebooku 07.07.21, 15:25
          Pamiętaj że jak odpowiadasz albo reagujesz na taki post, nawet negatywnie, to nabijasz zasięg mimo woli. Fejs reaguje na reakcje na posty. Jeśli nie zgłaszasz postu do usunięcia bo uważasz że to nic nie da to kliknij w "ukryj komentarz". To zdecydowanie bardziej ogranicza ich zasięgi.
          • livia.kalina Re: Dostałam bana na Facebooku 07.07.21, 15:31
            Klikam w trzy kropki przy poście, z listy wybieram „fałszywa informacja”, z następnej wybieram „temat medyczny” i potwierdzam wybór.
      • dramatika Re: Dostałam bana na Facebooku 07.07.21, 16:56
        livia.kalina napisała:

> Ja zgłaszam fakenewsy antyszczepów i zaraz usuwają.

Komunistyczny terror zawsze bazował na instytucji kapusia.
        • wkswks Re: Dostałam bana na Facebooku 07.07.21, 17:38
          O „kapusiach” pierniczą zawsze osoby mające na sumieniu zatargi z prawem i wszelka patola spod budki z piwem oraz karyny z brajankami, będące całe życie pod opieka Mopsu i ich konkubenci.
        • livia.kalina Re: Dostałam bana na Facebooku 07.07.21, 17:39
          Pisanie bez związku z tematem to wyniki nieleczonych chorób wenerycznych, na które zapadłaś po konserwatywnym lekkim prowadzeniu się w młodości z byle ujami (jak sama nam opisywałaś)?
    • taniarada Re: Dostałam bana na Facebooku 07.07.21, 15:07
      Nie dziwię się .Tu też nieźle ubliżasz niektórym .Powtórzysz na dłużej ,a później nowe konto.Tu też pewnie masz kilka .Żeby matka dwojga dzieci tak się zachowywała wstyd .Nie masz czym się chwalić .
      • paskudek1 Re: Dostałam bana na Facebooku 07.07.21, 15:25
        Spieprzaj taniutki. Ty akurat nie próbuj uczyć nikogo dobrych manier hipokryto
    • arista80 Re: Dostałam bana na Facebooku 07.07.21, 15:10
      Im bardziej czytam tu wypociny szczepionkowych faszystów, to bym bardziej się upewniam, że lepiej się nie szczepić. Efekt uboczny tych specyfików staje się bardzo widoczny: wzrost agresji.
      • taniarada I już kłótnie 07.07.21, 15:16
        arista80 napisała:

> Im bardziej czytam tu wypociny szczepionkowych faszystów, to bym bardziej się u
        > pewniam, że lepiej się nie szczepić. Efekt uboczny tych specyfików staje się ba
        > rdzo widoczny: wzrost agresji.
        A ja się jutro zaszczepię Johnsonem.

Czytaj więcej na: www.wirtualnemedia.pl/artykul/koronawirus-wariant-delta-szczepionka-johnson-johnson
      • kautokeino Re: Dostałam bana na Facebooku 07.07.21, 15:21
        Poczytaj tych co sa przeciw szczepionce, wiekszosc z nich brzmi jakby im szczepionak przeciw wsciekliznie byla potrzebna i to "na wczoraj". Czego jak czego, ale agresji frakcji anty naprawde nie brakuje.
      • gama2003 Re: Dostałam bana na Facebooku 07.07.21, 15:32
        Serio forum ma wpływ na decyzję dorosłej osoby ? Z dostępem do informacji medycznych u źródel ?
        • mid.week Re: Dostałam bana na Facebooku 07.07.21, 17:23
          gama2003 napisała:

> Serio forum ma wpływ na decyzję dorosłej osoby ? Z dostępem do informacji medyc
          > znych u źródel ?

też mnie to zdziwiło ale w wątku agitujacym za szczepieniami. I żeby to na jednym się skńczyło.
      • hanusinamama Re: Dostałam bana na Facebooku 07.07.21, 16:56
        Matko kochana...musisz sie upewniać zeby sie nie szczepić? To czemu gardłujesz od miesiecy aby sie nie szczepić...skoro nie byłaś pewna. I serio utwierdza cie w przekonaniu o nieszczepieniu forum internetowe e-matka?
    • kropkaa Re: Dostałam bana na Facebooku 07.07.21, 15:12
      Dostalam podczas kampanii wyborczej pana Du*y. Zapytałam kogoś używając słowa zdaje się g
      "głupek", nie wiem czy on mnie zgłosił, czy automat, ale ban na 24h był. No chyba, że za to, że udostępniłam, że kto głosował na Du*ę w I rundzie, to już w II nie musi iść do urny.
      • taniarada Re: Dostałam bana na Facebooku 07.07.21, 15:17
        kropkaa napisała:

> Dostalam podczas kampanii wyborczej pana Du*y. Zapytałam kogoś używając słowa z
        > daje się g
        > "głupek", nie wiem czy on mnie zgłosił, czy automat, ale ban na 24h był. No chy
        > ba, że za to, że udostępniłam, że kto głosował na Du*ę w I rundzie, to już w II
        > nie musi iść do urny.
        I słusznie .Powinnaś odczuć to bardziej dotkliwie .
        • kropkaa Re: Dostałam bana na Facebooku 07.07.21, 16:41
          Ach te trolololo.
    • jednoraz0w0 Re: Dostałam bana na Facebooku 07.07.21, 15:28
      gdybys napisała, że to kretyński pogląd i fake news, to by bana nie dali. Oni banują wszelkie personalne docinki, nawet, jeli to osoba docinająca ma 100% racji.
      • pasquda77 Re: Dostałam bana na Facebooku 07.07.21, 15:36
        Dobrze wiedzieć na przyszłość
      • kropkaa Re: Dostałam bana na Facebooku 07.07.21, 16:41
        Dobrze wiedzieć.
    • mid.week Re: Dostałam bana na Facebooku 07.07.21, 16:47
      nie wiem, ja bym banowała obie storny, za każde uzycie słow "szczepionka" "covid" itp
    • kryzys_wieku_sredniego Re: Dostałam bana na Facebooku 07.07.21, 17:35
      Weź następnym razem poszukaj w słowniku wyrazów bliskoznacznych, na kretyna jest 50 innych słów w tym 5 ciekawych ;P
    • wkswks Re: Dostałam bana na Facebooku 07.07.21, 17:39
      Zmień zasób slow. Wszystko mozna napisać tak, zeby w poety poszło ale zeby fejs się nie miał do czego przyczepić.
    • zona_glusia Re: Dostałam bana na Facebooku 07.07.21, 18:02
      Ostatnio pod uwagą pana, że Tusk jest wyrafinowanym złodziejem napisałam o prostym złodziejstwie PiS-u i też dostałam 24 godzinnego bana. Algorytmy nie analizują. Dostaje się za użycie konkretnych słów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka