jasnoklarowna 14.07.21, 14:05 Mówię oczywiście o odebraniu głosu stronie RPO na rozprawie przed SNJP. Jakby Deja vu.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasnoklarowna Re: Stanisław S w formie 14.07.21, 14:13 Mój błąd, oczywiście P. Chyba że potraktować S jak sędzia..... Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Stanisław S w formie 14.07.21, 14:47 Wstydu nie ma. Powinien gdzieś pod kamieniem siedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
rb_111222333 Re: Stanisław S w formie 14.07.21, 15:38 To straszne co PiS & TK wyprawiają, jak to się skończy? Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Stanisław S w formie 14.07.21, 16:32 Oj, okazuje się, ze nie tylko on. Obejrzałam fragmenty i jestem w szoku. Toż my Polacy płacimy komuś za taki brak kultury? Gdybym ja w pracy w taki sposób się odzywała, to dawno miałabym ciężkie problemy. Podziwiam RPO i osoby z nim współpracujące, bo ja bym nie wytrzymała i powiedziała kilka słów. Krótko acz dosadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Stanisław S w formie 14.07.21, 16:34 Teraz powinno pojawić się w obiegu określenie "niekulturalny jak sędzia w Trybunale". Tyle, że w ten sposób obrazilibyśmy tych sędziów kulturalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Stanisław S w formie 14.07.21, 16:40 A na stronach tvpinfo jeszcze nie ma nic na temat dzisiejszego posiedzenia TK. jeszcze nie wiedzą jak wytłumaczyć ten brak ogłady Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Stanisław S w formie 14.07.21, 16:38 Cóż, bycie sługusem zamordystycznego systemu gość ma we krwi. Na pewno czuje się jak ryba w wodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Stanisław S w formie 14.07.21, 21:21 sumire napisała: > Cóż, bycie sługusem zamordystycznego systemu gość ma we krwi. Na pewno czuje si > ę jak ryba w wodzie. Najlepiej czuje się zapewne Jarosław "Polskę Zbaw". Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: Stanisław S w formie 14.07.21, 16:46 co to w ogóle było? co to za ruganie i zabieranie głosu urzędnikowi, który ma prawo tam być i zgłaszać zastrzeżenia? Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Stanisław S w formie 14.07.21, 17:02 Który nie jest niestety zaskoczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Stanisław S w formie 14.07.21, 17:03 A nie, nie jest. Jeszcze jutro kolejny i będzie całokształt. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Stanisław S w formie 14.07.21, 17:03 Ano nie jest. I w dodatku wywołuje całkiem niewielkie emocje. Żaba ugotowana. Odpowiedz Link Zgłoś
smillla Re: Stanisław S w formie 14.07.21, 17:07 Mnie to przeraża bardziej niż "cnoty niewieście" i dziwię się bardzo, że cnoty wszyscy tak wydatnie analizują i kanalizują swój gniew obywatelski w kierunku cnót, a wyprowadzanie z UE jakoby nieważne... Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Stanisław S w formie 14.07.21, 17:13 Pewnie nie każdy ogarnia stronę prawną tej kwestii. Ktoś coś powiedział i można szybko skomentować, tutaj jednak trzeba głębiej wejść w temat Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Stanisław S w formie 14.07.21, 17:19 Tak, to jest jeden z czynników. To nie jest łatwa materia dla laika, choć skutki są proste I dość oczywiste. Ale "środek tymczasowy". To się robi problem. Plus dochodzi też poczucie bezsilności. Odpowiedz Link Zgłoś
smillla Re: Stanisław S w formie 14.07.21, 17:22 I może te cnoty nie bez powodu pojawiły się właśnie teraz. Wiadomo, że temat czyjejś cnoty to świetny lep na uwagę gawiedzi. To taka kuglarska sztuczka, żeby wszyscy się na nią gapili i nie widzieli, że w tym czasie złodziejaszek zajumał im sakiewkę. Obraz taki jest. Życiowy bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Stanisław S w formie 14.07.21, 17:20 Cnoty niewieście są również zabawne. TK i prawny polexit tylko przerażające. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Stanisław S w formie 14.07.21, 21:41 Towarzysz Piotrowicz ma to przećwiczone Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Stanisław S w formie 14.07.21, 21:46 Myślałam, że o Soykę chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś