Dodaj do ulubionych

Afobam i alkohol

27.08.21, 18:15
Tak mnie ostrzegano żeby nie łączyć afobamu z alkoholem. Wczoraj stwierdziłam że nie po to jestem na wakacjach żeby drinka z palemką wieczorem w barze nie wypić. No i wypiłam 4. I wiecie co ? Nic...Drineczki zrobiły swoje i więcej niż szumiały. Ale żeby jakos coś dziwnego się działo to nic. Dziś też sobie wypije. Idziemy testować kolejny bar po kolacji.
Obserwuj wątek
    • manala Re: Afobam i alkohol 27.08.21, 18:30
      Oby ci się nie spodobało..za bardzo... tongue_out
    • siwa-faryzeuszka Re: Afobam i alkohol 27.08.21, 18:34
      pozdrów swoją wątrobę...
    • zuzanna_a Re: Afobam i alkohol 27.08.21, 19:16
      Uszkodzenia wątroby nie przebiegają ani spektakularnie ani boleśnie. Ale tobie to chyba wisi.
    • lajtova Re: Afobam i alkohol 27.08.21, 20:26
      No to lecęsmile U mnie nadal 32 stopnie. Drinki z lodem będą w sam raz.( ◜‿◝ )♡
    • mallard Re: Afobam i alkohol 27.08.21, 22:19
      A co na kolację? Afobam i alkohol.
      • ludzikmichelin4245 Re: Afobam i alkohol 27.08.21, 22:31
        Randka się udała - afobam i alkohol.
        • borsuczyca.klusek Re: Afobam i alkohol 27.08.21, 23:57
          Piątkowo - Afobam i alkohol
    • nowaktola78 Re: Afobam i alkohol 28.08.21, 02:59
      ostatnio o afobamie przeczytałam wszystko co tylko mozliwe, serce może Ci wykorkować od takiej mieszanki to raz, a dwa to lek który bierze sie w razie ataku paniki, doraznie a chyba w trakcie ataku nie idziesz na drinka z palemką? smile To silnie uzależniajacy lek, szkoda, że lekarze o tym nie mówią bo mojej siostrze lekarz wypisał jak wit. c. Jaką dawkę połaczyłaś z alko?
      • memphis90 Re: Afobam i alkohol 28.08.21, 09:23
        Przecież ona już jest chora i uzależniona.
    • figa_z_makiem99 Re: Afobam i alkohol 28.08.21, 16:14
      Znam kogoś kto mieszał benzodiazepiny z alkoholem, długo czuł się wszechmocny aż wylądował w szpitalu psychiatrycznym na detoksie, z tego wychodzą nieliczni bo większość wraca do nałogu. Nie zazdroszczę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka