magda.z.bagien 02.09.21, 00:05 Czyli żona pisiego ministra w top model. Minister nie wie, a piękna marianna przeszła dalej. Czy to żart, czy koń trojański wpuszczony do TVNu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bene_gesserit Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 00:13 Jaki żart, jaki koń trojański (że niby co, rozpirzy imprezę w najmniej spodziewanym momencie?), to się po prostu sprzeda. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.z.bagien Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 00:17 Z punktu widzenia TVN pewnie, że warto ją trzymać. Pytanie, po co ona tam poszła, cnoty niewieście promować? Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 00:27 Gdyby miała promować cnoty niewieście, raczej zaprezentowała by się w stroju podręcznej, a nie w różowym bikini. Gdyby, jak twierdzi, zawsze marzyła o karierze w modelingu, nie hejtowałaby parę lat temu dziewczyny z tęczową torbą na swoim FB (zdjęcie i komentarz 'won z mojego miasta'). Odpowiedz Link Zgłoś
magda.z.bagien Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 00:33 Nie ogarniam tego. Co następne, Kaczyński w rolnik szuka żony? Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 01:07 magda.z.bagien napisała: > Nie ogarniam tego. Co następne, Kaczyński w rolnik szuka żony? No, to jest potencjał😀 Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 05:54 Jaki z niego rolnik?? 😳 To już bardziej w chłopaki do wzięcia...I tv też konkurencyjna😉 Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 06:51 beata985 napisała: > Jaki z niego rolnik?? 😳 > To już bardziej w chłopaki do wzięcia 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:42 LOve Island...z Kaczyńskim, Pawłowicz, Berger i Beatką Mazurek Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:53 "Nagi instynkt przerwania" - Rysia Terleckiego z Macierewiczem najbardziej chciałabym zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 10:56 O to by było dobre dla odchudzającyh się e-matek. Po jednym odcinku nie chce ci jesc przez tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:46 hanusinamama napisała: > LOve Island...z Kaczyńskim, Pawłowicz, Berger i Beatką Mazurek > Albo magia nagości czy jak to leciało 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
sundace46 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 16:00 magda.z.bagien napisała: > Nie ogarniam tego. Co następne, Kaczyński w rolnik szuka żony? Przestań, pjje kawę, monitor oplulam. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 00:33 Moze chce sie rozwiesc tylko nie miala odwagi zlozyc pozwu Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 01:18 Świat wokół robi się dla mnie coraz mniej zrozumiały i coraz częściej czuję się jak w symulacji komputerowej. Jak sim, któremu skasowali barierkę z basenu 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 08:54 Pewnie mąż ją zdradził z szoferem lub jakaś inna drama małżeńska w tyle i kobita musi odreagować. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 10:48 W sumie w PISie wszystko możliwe. To może być nawet akcja z gatunku Mariusz wracaj do domu 2.0 Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 06:53 magda.z.bagien napisała: > Czyli żona pisiego ministra w top model. Minister nie wie, a piękna marianna pr > zeszła dalej. Czy to żart, czy koń trojański wpuszczony do TVNu? Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Liczą, że 'won z mojego miasta' przyciągnie widownię. Wg mnie panna pożałuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mae224 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 08:49 Współczuję pani. Tvn ją wykorzysta do swoich politycznych rozgrywek. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 08:56 mae224 napisała: > Współczuję pani. a ja nie. Zakładam, że do ślubu poszła dobrowolnie i dobrowolnie dalej tkwi w związku z takim typem, jak schreiber. > Tvn ją wykorzysta do swoich politycznych rozgrywek. taaa, bo ona niepełnosprytna taka. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 08:57 A to pani jakoś nieświadomie występuje w tym programie? Siłą ja wzięli? Czy myślałam, że idzie do TVP ale litery się jej pomyliły i trafiła do TVN? Pani dorosła, świadoma jak wygląda ten program (to nie jest pierwszy sezon). Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:24 Otóż to. Pani pod bardzo nieszczerym, acz szerokim uśmiechem schowała spore emocje. Obstawiam wkulsonienie level master. I jacipokażęmężujeden. Teraz pewnie będzie zaprzyjaźniać się z dziewczyną posiadającą narzeczoną i innymi, których mąż akceptować nie może. Tvn jest narzędziem tej pani, bardzo świadomie wybranym. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:25 Też tak uważam. Konflikt z mężem, i to poważny oraz dość świeży. Inna sprawa, że telewizja ją przeżuje i wypluje, obojętnie od jej intencji. Niby nikt jej nie zmuszał, dorosła i w pełni praw itd, ale sobie nabruździ. Jakoś mi jej żal. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:35 Byłby mi jej żal, gdyby nie wyganiała won ze swojego miasta nastolatki z tęczową torbą. Nie jest mi żal ani trochę. Wręcz cieszy, że ktoś na własnej skórze odczuje konsekwencje swoich słów i pogladów. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_libusza Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:36 Myśli ze jest cwana i chce wykorzystać TVN do swoich celów, bardziej prawdopodobne ze to TVN ją przeżuje i wypluje. Chcącemu nie dzieje się krzywda. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.z.bagien Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:30 Haha. Chciałabym widzeć minę pana ministra oglądającego ten program. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 08:25 Taa, bo do Top model to z łapanki biorą. Chyba zacznę po zmroku wychodzić z domu, bo jeszcze się gdzieś Krupa zaczai albo Piróg, a bardzo bym nie chciała zostać gwiazdą modelingu. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:28 Ja wcale. Chcącemu nie dzieje się krzywda, nikt jej na siłę tam nie zaciągnął, pewnie sama ma jakieś swoje rozgrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:36 Ojej, nie wiedziała, co robi i gdzie idzie Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:37 Przypadkowo przechodziła...z tragarzami i w bikinii😝 Odpowiedz Link Zgłoś
ela.dzi Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:44 Jak to leciało z ofiarami i ochotnikami ? Odpowiedz Link Zgłoś
mae224 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:45 Jeszcze bardziej jej współczuję, po tych komentarzach już widać, co ja czeka, a ona może jest po prostu naiwna (chyba jest, bo myśli, że może być modelką). 6 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:51 Ale jak naiwna? Nie wie na czym polega ten program? Nie oglądała wcześniejszych edycji? Tak sobie przypadkiem trafiła na castingu? Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:56 Ona dobrze wie co czeka - męża nieszanownego. Zrobiła partii śmierdzący orzeszek. Zamiatanie tego pod dywan może być bardzo interesujące. Jakie pani żal ? Ktoś jej kazał ? Myślała, że to kółko różańcowe a tvtrwam robi casting ? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 10:57 Modelka to szerokie pojęcie. Tam idą ludzie po zasięgi, by móc reklamować kosmetyki i suple na insta, a nie po pracę na wybiegu. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:01 Pani doskonale wie, że nie zostanie modelką wybiegową- z racji samego wieku. Natomiast po kilku sezonach już wiadomo, że osoby, które zajdą w programie w miarę daleko, albo zapadną w pamięć widzów, zostają celebrytami, co przekłada się na rozmaite profity. Modelek wybiegowych po tym programie jest niewiele. Ale "gwiazdeczek" sporo Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 10:54 Raczej wszystko wskazuje, że pani jest ochotniczką i atencjuszką. Problemy małżeńskie się jednak w trochę inny sposób rozwiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 18:09 mae224 napisała: > Współczuję pani. Tvn ją wykorzysta do swoich politycznych rozgrywek. A to jest łapanka do top model? Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 06:53 Współczujesz? A to ona jest niepełnosprytna (chociaż sądząc po tym co wypisywała w internecie jest zwyczajnie głupia albo po pijaku pisuje), niepełnoletnia, szantażuje ją ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 08:20 TVN ja wykorzysta i bardzo dobrze zrobi. Za to "won z mojego miasta" to mi jej nawet nie żal. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 08:28 TVN jej nie wykorzysta bo pani jest nikim, będzie jednosezonowa atrakcją na zasadzie baby z brodą, Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:06 Dyplomatyczna zagrywka Pani ani modelkowo ładna, ani ciała ładnego nie ma ( tyle, że szczupła ). W ogóle skojarzyła mi się z mężczyzną bardzo - rysy twarzy, sposób chodzenia. Bardzo mocno opalona co ja postarza ( nie wiem ile ma lat nie sprawdzałam ale zakładam że do 30 rż jest nabór-pani wyglada na mocne 38 ) Przepuścili ją bo ich ujęła, bo realizuje marzenia, bo jest odważna Okkkkkk Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:27 Tu obie strony zyskują. Program ma gwózdek podnoszący oglądalność, pani załatwia prywatne porachunki. A widz ma zabawę. Bo przecież sytuacja jest dla nas śmieszna. Niech się rozwija, chętnie poobserwuję. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:29 no dokładnie dyplomacja obastawiam jednak że poleci w trzecim -czwartym odcinku Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:34 Modelki z niej nie będzie, na chwilę zaistnieje na plotkarskich portalach i szybko zakończy karierę w show biznesie. Niby dojrzała kobieta, a mentalność jak u nastolatki. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:35 Oj pewnie zostanie na tych plotkarkich portalach na dłużej...jak Justyna Żyła. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:54 nuta15 napisała: > Modelki z niej nie będzie, na chwilę zaistnieje na plotkarskich portalach i s > zybko zakończy karierę w show biznesie. Niby dojrzała kobieta, a mentalność ja > k u nastolatki. co do mentalności- mam mieszane uczucia Ona mi wygląda na ofiarę, która podniosła głowe i chce coś zrobić, przeciwstawić się. Mówiła w sposób, który ja odczytałam jako.....strach , zacinanała się ale parła do przodu. I nie miała głupiej infantylnej gadki Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 10:02 Tak. Desperacja pod uśmiechem i ten tekścik o rozwodzie. Wcale by mnie nie zdziwiło, gdyby historia miała kilka den a pod najgłębszym syf i przemoc. Ok. Fantazjuję. Ale pani dotychczas grzecznie i po linii partii nienawidziła choćby tęczy. A w topmodel temat orientacji jest traktowany z własciwym ciężarem gatunkowym. Jesteś to jesteś i super. I ona to wie przecież. Kobieta chce dymu i to dużego. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 10:05 gama2003 napisała: > Tak. Desperacja pod uśmiechem i ten tekścik o rozwodzie. Wcale by mnie nie zdzi > wiło, gdyby historia miała kilka den a pod najgłębszym syf i przemoc. to samo pomyślałam > > Ok. Fantazjuję. Ale pani dotychczas grzecznie i po linii partii nienawidziła ch > oćby tęczy. A w topmodel temat orientacji jest traktowany z własciwym ciężarem > gatunkowym. Jesteś to jesteś i super. I ona to wie przecież. tez mi to nie pasowało ale jeśli była/jest ofiarą to tańczyła tak jak jej oprawca grał....Obserwowałam z bliska podobny przypadek- zakochanej kobiety- która głosowała i popierała tę opcję polityczną, za jaką optował aktualny partner. I to od sasa do lasa- czyli od lewicy, przez chrześcijańską prawicę po pis u szczytu władzy > > Kobieta chce dymu i to dużego. Tyle. Chyba tak i oby wyszedł Odpowiedz Link Zgłoś
katecat1 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:42 gama2003 napisała: > Tak. Desperacja pod uśmiechem i ten tekścik o rozwodzie. Wcale by mnie nie zdzi > wiło, gdyby historia miała kilka den a pod najgłębszym syf i przemoc. Biorąc pod uwagę zapał z jakim broniła swojego czasu Rafała P., wielkiego przyjaciela męża (od którego ten w panice próbował się wówczas odciąć) oraz opluwała jego żonę, byłaby to conajmniej ironia losu, żeby nie powiedzieć sprawiedliwość dziejowa. Bo mimo wszystko nawet jej tego nie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:52 O proszę ! Czyli to takie kółeczko znajomych ! Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 10:04 Oglądałam program i żadnej głębi w jej gadce nie znalazłam, raczej wypadło to jak bunt nastolatki w stylu "na złość mamie odmrożę sobie uszy". Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 10:06 nuta15 napisała: > Oglądałam program i żadnej głębi w jej gadce nie znalazłam, raczej wypadło to > jak bunt nastolatki w stylu "na złość mamie odmrożę sobie uszy". Nie chodzi o głębię i przeintelektualizowane frazesy I zdecydowanie to nie ten typ nastolatki Na mnie wywarła wrażenie tragicznej postaci Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 10:12 Na mnie żenującej w swojej desperacji i głupocie. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:00 Ja miałam wrażenie, ze on mówić juz myśli jaki "wpierdol" dostanie w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:55 wapaha napisała: > Przepuścili ją bo ich ujęła, bo realizuje marzenia, bo jest odważna Eee tam, przepuścili bo teraz kto żyw rzuci się oglądać dalsze odcinki.. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 10:02 a to wiem ja podaję ich uzasadnienie- to było żenujące biorąc pod uwagę jak jechali po niektórych młodych w innych edycjach przechodzi pan dalej do top model- bo ma pan ciało inne niż wszyscy przechodzi pani dalej do top model-bo jest pani zjawiskowa i ujęła nas pani delikatnością przechodzi pani dalej do top model bo jest pani odważna i realizuje pani marzenia. eeeee ? Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:01 Żenujący to był cyrk pod tytułem "nic a nic nie wiedzieliśmy kim jest ta pani i kim jest je mąż"... Odpowiedz Link Zgłoś
brak_pomyslu17 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:53 Gdzies mi mignęło że ma 28 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 08:32 brak_pomyslu17 napisał(a): > Gdzies mi mignęło że ma 28 lat... Nie wierzę, mignęła mi na TVN24 (!) i raczej 38. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 08:33 Mam na myśli twarz - okolice oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 08:51 ginger.ale napisała: > Nie wierzę, mignęła mi na TVN24 (!) i raczej 38. jej mąż ma 34 lata, bardziej prawdopodobne jest, że wziął ślub z kobietą jednak młodszą od siebie, nie 4 lata starszą. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:35 Ile ta Pani ma lat? Tam nie ma górnej granicy wieku? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:48 Nie wiem, ale wygląda, jakby była po 40. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:49 ponoć 28, nie do wiary, że można tak staro wyglądać w tym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 10:10 alpepe napisała: > ponoć 28, nie do wiary, że można tak staro wyglądać w tym wieku. > chuda solara twarz naznaczona cierpieniem Odpowiedz Link Zgłoś
brak_pomyslu17 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:53 Pisali ze 28. Wygląda na mocne 40 Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:43 Na serio to przyjmują trzy osoby na finał, reszta ma robić za charakterystyczne tło. Tło nie musi mieć walorów specjalnych, ale ma być charakterystyczne:, łatwe do zapamiętania i rozpoznania gej, murzyn, osoba bez nóg, żona posła (typ: seksowna mamuśka) itp. (Bp, jestem na wakacjach, nie ma tu zbyt dużego wyboru programów A na wakacjach lubię sobie pooglądać telewizję z łóżka) Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:02 Ty sie nie tłumacz...jak tego nie oglądam, to do nastpenego odcinka zasiąde z popcornem Odpowiedz Link Zgłoś
magda.z.bagien Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:39 Miejmy nadzieję, że zdążą w wszystkimi odcinkami, zanim PiS im odbierze koncesję za karę Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:44 Mam mieszane uczucia. Wyobrażam sobie, że się po prostu nudzi w domu i przy takim mężu. Myślę, że Schreiber może być kryptogejem. Z jej wypowiedzi odnoszę wrażenie, że to prosta dziewuszyna z biednej rodziny, która chce dla siebie coś od życia wyszarpać, i ciężko mi temu nie kibicować. Z drugiej strony wyszła za niego za mąż, za pieniądze jakie zrobił w polityce zrobiła sobie licówki, korektę nosa i pewnie jeszcze parę innych rzeczy, a teraz jak już się nieco odstawiła to wypuszcza się w świat szukać kogoś lepszego, ośmieszając przy tym męża. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 10:01 Jeśli ona go ośmiesza, to akurat dobrze, mizogin jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 10:06 Mnie też nie boli ośmieszenie Schreibera, ale jakby na to nie patrzeć z jej strony nielojalne. Ale może ma ku temu powody większe niż nuda. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 10:10 Przeczytałam właśnie artykuł w Polityce o nim i jego ojcu. Wysnuwam tezę, że tak, jak jego ojciec chciał mieć lalkę, która miała nie mieć nic do powiedzenia, tak i on. W przypadku ojca lalka przyprawiła mu rogi, z tego, co doczytałam, czyli pokazała mu faka w najbardziej odrażający sposób, tu za to mamy Top Model. Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 10:12 A rogi przyjdą z czasem. Bo przecież ten Top Model to jest tylko środek do czegoś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 10:18 Myślę, że pan nie chce pani ,, dać,, rozwodu. Albo chce, ale niszcząc ją. A tu pani łapie kilka asów do rękawa. Rozpoznawalna itd łatwiej dostanie i wsparcie, i pomoc. Taki mamy klimat teraz, że jej zagrywka robi więcej niż prywatny dym. Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:16 Nie wiem. Mąż może ją bić, gwałcić, mógł ją okłamać co do swojej orientacji seksualnej, może ją zdradzać, obrażać, unieszczęśliwiać na inne sposoby i przy tym zastraszać na okoliczność rozwodu. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:03 Ona sobie zrobiła te licówki i nos nie za darmo...musiała zapewne odpracować. Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:11 Możliwe. Nie mieszkam z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:14 Takie układy nigy nie są jednostronne. Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:19 Ale myślę, że Schreiber ma nad nią wielką przewagę. Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 19:26 Za nasze podatki! 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 17:44 Wyszla za niego bo pewnie wpadke zaliczyli i nie miala wiekszego wyboru w tym srodowisku. Urodzila jak miala 22 lata Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 08:40 Wątpię, przecież to katolicy, nie uprawiają seksu przed ślubem. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:03 Dla mnie to rownie niesmaczne, co promowanie streczycielek (Blania i ten jakis potwor z "Krolowych zycia"), albo format typu "20 kontra 40". Czyli szuranie po dnie, byle sie kasa zgadzala. Ta durna pinda powinna uslyszec soczyste "wypierdalaj" z uzasadnieniem, ze w normalnym swiecie nie ma miejsca dla homofobow. Odpowiedz Link Zgłoś
danka88 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:07 A dlaczego ona ma odpowiadać za słowa przypadkowych polityków PiS , myślisz że tam sami gorliwi katole siedzą ? A co ma wspólnego z PiS Marta Kaczyńska oprócz tego że jarek to jej wujek Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:13 Ona sama osobiście szczuła na jakąś biedną dziewczynkę, która jechała autobusem z tęczową flagą. Zrobiła jej fotkę i puściła do internetu z komentarzem "Won z mojego miasta". Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:13 A Lech to jej ojciec. I wspierała go w kampanii wyborczej. I dzięki nazwisku poucza innych w felietonach. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:13 Ależ ona sama się popisała, nie wiesz, o co chodzi, to sprawdź. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:34 danka88 napisał(a): > A dlaczego ona ma odpowiadać za słowa przypadkowych polityków PiS , jakie słowa? których przypadkowych polityków ? to są JEJ słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
brak_pomyslu17 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:54 Ona sama szczuła na jakies dziecko z tęczowa torbą. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 18:07 danka88 napisał(a): > A dlaczego ona ma odpowiadać za słowa przypadkowych polityków PiS , myślisz że > tam sami gorliwi katole siedzą ? Nie ma odpowiadać za cudze słowa, tylko za swoje. Nawet jej mąż z pisu za nią przepraszał, jak się "popisała" w social mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 08:46 fornita111 napisała: > Ta durna pinda powinna uslyszec soczyste "wypier > dalaj" z uzasadnieniem, ze w normalnym swiecie nie ma miejsca dla homofobow. Gdyby od razu powiedzieli jej soczyste "wypierdalaj", to by mieli chwilę satysfakcji, a homofobce by zaszkodzili odrobinę. Bardziej mogą jej dokuczyć przyjmując ja do programu, a jeszcze bardziej dopieką jej mężowi. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:59 celowe zagranie zwiększające oglądalność i mające wkurzyć pis, to taka baba z broda bo modelką to ona nie zostanie. Pani strasznie staro wygląda, homofobka bazarowa. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 12:04 To by było lepsze niż Karolina Piasecka nr 2. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 23:39 Ale ona o Piaseckim pisała tak: Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 01:42 Nie wiem, nie znam kobiety i nie bardzo mnie ona obchodzi. Zauważ jednak, że pisała to wtedy, kiedy napisała 'won z mojego miasta', czyli pewnie miała taką samą ideową linię, co mąż. Ja generalnie, jeśli chodzi o ludzi jestem naiwną optymistką i uważam, że mogą się zmienić. Może wraz z kryzysem w małżeństwie pani zaczęła widzieć to, czego do tej pory nie widziała i poprzestawiała sobie w głowie? Staram się unikać osądzania ludzi, a tym bardziej tych, o których mam szczątkowe i być może nieaktualne informacje. Bo to nie ma sensu i jest zwyczajnie głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 14:05 Acha:, czyli broniła kata i oprawcy innej kobiety, tylko dlatego, że był po właściwej linii partyjnej ale teraz BYĆ MOŻE zmieniła zdanie bo zapragnęła polansować się w bikini w TVN więc nie można jej oceniać bo „to zwyczajnie głupie”. To chyba mamy inną definicję głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 14:21 No właśnie o tym pisałam: o tym, że obrabianie d... obcej osobie, o której ma się pojęcie raczej żadne, jest głupie. Oczywiście, że jej wypowiedź o Piaseckim i 'won z mojego miasta' były obrzydliwe. Ale to wypowiedzi sprzed kilku lat. Czy w tym czasie nie mogła zmądrzeć i uwrażliwić się? Teoretycznie mogła. To jest możliwe. Jak napisałam: mnie ani ona ziębi, ani grzeje, chociaż lekko jej współczuję, bo telewizja bez żalu ją przeżuje i wypluje. Ale nie czuję się kompetentna, żeby oceniać jej ruch, naśmiewać się z niej czy ją potępiać. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 14:37 Mogła zmądrzeć, mogła i zgłupieć. Prawdopodobieństwo raczej podobne. Oceniam to co wiem, czyli wypowiedzi, które,publicznie zamieszczała oraz aktualne kłamstwa, że nie miało to miejsca. Owszem miało, skoro jej mężuś nawet za nie publicznie przepraszał. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 14:46 Ale oceniaj sobie, oceniaj. Kto ci zabroni. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 18:39 A ty jak oceniasz jej kłamanie na temat tamtych wpisów? Że sa nieprawdziwe, podrobione? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 06:32 I nie boi się, że sprowokuje swojego męża? Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 14:22 Nie mam pojęcia, należałoby się jej spytać. Ale może właśnie temu ma służyć jej upublicznienie. Jeśli coś się jej stanie, media będą tym żyły. Odpowiedz Link Zgłoś
magdary Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 12:09 następny etap Taniec z Gwiazdami? Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 12:40 poza rewelacyjną figurą, to nic wicej pozytywnego o tej kobiecie nie mogę napisac, juz samo życie z pisowcem ją dyskredytuje w moich oczach styl bardzo tandetny, dziwnie zrobione zęby, dziwny sposób mówienia (nie chodzi o dykcję) chamka, homofobka i pracuje z dziecmi Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 12:58 Ona pracuje? Co robi zawodowo? Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 15:54 Podobno pracuje z dziećmi z ZA (tak twierdziła) Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 17:41 Nienachalnie piękna ta Marianna. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.z.bagien Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 18:16 Nie no, figurę ma niezłą, ale decydowanie nie jest to materiał na modelkę, chyba że taką do gazetek Lidla Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 23:38 Koszmarne agresywne babsko z kosmicznym parciem na szkło. twitter.com/i/status/1433162252371304452 Ten drugi wpis, to pisowkim radnym, Piaseckim, który tłukł latami swoja żonę. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 19:40 Oglądałam, bo poprzednie edycje mnie wciągnęły i powiem tak, chyba przestanę, wkurzają mnie te tkliwe historyjki uczestników. To już nie wystarczy ładna buzia, dobra figura, fotogeniczność, jako takie ogarnięcie, nie, nie, trzeba mieć tkliwą historię w tle. Wrrr A, oglądam sobie jakiś program ślubny, już nie wiem jaki, i tam też jakieś tkliwe historie, choroba, śmierć w rodzinie, rozwód rodziców, no żesz. A pani żona polityka, no cóż, kolejna historyjka. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 22:30 Żona pisowca i synowa pisowca. Patrząc na tych dwóch panów...uważam, że ona ma tam w domu /w rodzinie/ przej.ebane, może nie dosłownie jak Piasecka (tym bardziej, że broniła Piaseckiego) chociaż a kto to wie? Może chce rozwodu, a pan mąż rozwodu dać jej nie chce? w każdym razie właśnie postanowiła postawić się i ugrać dla siebie jak najwięcej. Natomiast zaskoczył mnie pani wiek...ona nie wygląda na swój wiek , i moim zdaniem jest zniszczona stresem, chyba też ostatnio odchudzała się, bo widać to po twarzy, do tego opalenizna... Jeśli chce sie wziąć udział w takim programie, to może mogła się jakoś przygotować? nie wiem, ale tak na logikę.... No nic, poobserwuję . Z tego wyjdzie większa afera, to na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Marianna Schreiber 06.09.21, 09:18 Marianna Schreiber w mediach społecznościowych opublikowała bowiem zdjęcie, które rozpalić może w panu Łukaszu ogień... pożądania albo wściekłości. Kobieta pręży się jak ją Pan Bóg stworzył, nagutka i wyzwolona na kanapie. www.msn.com/pl-pl/rozrywka/news/%C5%BCona-pos%C5%82a-pis-ca%C5%82a-go%C5%82a-pr%C4%99%C5%BCy-cnoty-niewie%C5%9Bcie-na-kanapie/ar-AAO8BQp?ocid=msedgdhp&pc=U531 Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Marianna Schreiber 06.09.21, 21:32 otagowała się jako #bodypositive więc już mam bekę i jej kibicuję Odpowiedz Link Zgłoś
agaagaaga123 Re: Marianna Schreiber 06.09.21, 21:33 warto zauważyć, że ogłosiła, że kiedyś była z kobietą Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Marianna Schreiber 06.09.21, 21:40 Warto zauważyć, że ten ciąg prowokacji musi mieć swój cel. I że to raczej na pewno jest jej maż. Ciekawe, czy jej się uda i o co chodzi. Jak mnie życie obcych ludzi nie interesuje, tak jakoś mnie ta historia zaczyna wciągać. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Marianna Schreiber 06.09.21, 22:30 A Pani Paczuska (członek zarządu TVP S.A. w latach 2019–2020) o Mariannie tak: Odpowiedz Link Zgłoś