Dodaj do ulubionych

Marianna Schreiber

02.09.21, 00:05
Czyli żona pisiego ministra w top model. Minister nie wie, a piękna marianna przeszła dalej. Czy to żart, czy koń trojański wpuszczony do TVNu?
Obserwuj wątek
    • bene_gesserit Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 00:13
      Jaki żart, jaki koń trojański (że niby co, rozpirzy imprezę w najmniej spodziewanym momencie?), to się po prostu sprzeda.
      • magda.z.bagien Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 00:17
        Z punktu widzenia TVN pewnie, że warto ją trzymać. Pytanie, po co ona tam poszła, cnoty niewieście promować?
        • bene_gesserit Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 00:27
          Gdyby miała promować cnoty niewieście, raczej zaprezentowała by się w stroju podręcznej, a nie w różowym bikini.
          Gdyby, jak twierdzi, zawsze marzyła o karierze w modelingu, nie hejtowałaby parę lat temu dziewczyny z tęczową torbą na swoim FB (zdjęcie i komentarz 'won z mojego miasta').
          • magda.z.bagien Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 00:33
            Nie ogarniam tego. Co następne, Kaczyński w rolnik szuka żony?
            • margit49 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 01:07
              magda.z.bagien napisała:

> Nie ogarniam tego. Co następne, Kaczyński w rolnik szuka żony?

No, to jest potencjał😀
            • beata985 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 05:54
              Jaki z niego rolnik?? 😳
              To już bardziej w chłopaki do wzięcia...I tv też konkurencyjna😉
              • ginger.ale Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 06:51
                beata985 napisała:

> Jaki z niego rolnik?? 😳
                > To już bardziej w chłopaki do wzięcia

🤣
              • kanna Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:38
                Sanatorium miłości big_grin
                • hanusinamama Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:42
                  LOve Island...z Kaczyńskim, Pawłowicz, Berger i Beatką Mazurek smile
                  • kanna Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:43
                    big_grin
                    Ale to znowu niedobra telewizja wink
                  • iwles Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:53

"Nagi instynkt przerwania" - Rysia Terleckiego z Macierewiczem najbardziej chciałabym zobaczyć big_grin
                    • hanusinamama Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 10:56
                      O to by było dobre dla odchudzającyh się e-matek. Po jednym odcinku nie chce ci jesc przez tydzien smile
                  • borsuczyca.klusek Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:46
                    hanusinamama napisała:

> LOve Island...z Kaczyńskim, Pawłowicz, Berger i Beatką Mazurek smile
                    >

Albo magia nagości czy jak to leciało 😉
                • bocianowo5 Re: Marianna Schreiber 06.09.21, 21:19
                  smile
            • hanusinamama Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:28
              To bym oglądała!!!
            • sundace46 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 16:00
              magda.z.bagien napisała:

> Nie ogarniam tego. Co następne, Kaczyński w rolnik szuka żony?

Przestań, pjje kawę, monitor oplulam. big_grin big_grin
    • mrs.solis Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 00:33
      Moze chce sie rozwiesc tylko nie miala odwagi zlozyc pozwu tongue_out
    • borsuczyca.klusek Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 01:18
      Świat wokół robi się dla mnie coraz mniej zrozumiały i coraz częściej czuję się jak w symulacji komputerowej.
      Jak sim, któremu skasowali barierkę z basenu 🙄
      • lauren6 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 08:54
        Pewnie mąż ją zdradził z szoferem lub jakaś inna drama małżeńska w tyle i kobita musi odreagować.
        • borsuczyca.klusek Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 10:48
          W sumie w PISie wszystko możliwe.
          To może być nawet akcja z gatunku Mariusz wracaj do domu 2.0
    • ginger.ale Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 06:53
      magda.z.bagien napisała:

> Czyli żona pisiego ministra w top model. Minister nie wie, a piękna marianna pr
      > zeszła dalej. Czy to żart, czy koń trojański wpuszczony do TVNu?

Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Liczą, że 'won z mojego miasta' przyciągnie widownię. Wg mnie panna pożałuje.
    • mae224 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 08:49
      Współczuję pani. Tvn ją wykorzysta do swoich politycznych rozgrywek.
      • alicia033 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 08:56
        mae224 napisała:

> Współczuję pani.

a ja nie. Zakładam, że do ślubu poszła dobrowolnie i dobrowolnie dalej tkwi w związku z takim typem, jak schreiber.

> Tvn ją wykorzysta do swoich politycznych rozgrywek.

taaa, bo ona niepełnosprytna taka.
      • daniela34 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 08:57
        A to pani jakoś nieświadomie występuje w tym programie? Siłą ja wzięli? Czy myślałam, że idzie do TVP ale litery się jej pomyliły i trafiła do TVN?
        Pani dorosła, świadoma jak wygląda ten program (to nie jest pierwszy sezon).
        • gama2003 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:24
          Otóż to.
          Pani pod bardzo nieszczerym, acz szerokim uśmiechem schowała spore emocje.
          Obstawiam wkulsonienie level master.
          I jacipokażęmężujeden.

Teraz pewnie będzie zaprzyjaźniać się z dziewczyną posiadającą narzeczoną i innymi, których mąż akceptować nie może.
          Tvn jest narzędziem tej pani, bardzo świadomie wybranym.
          • bene_gesserit Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:25
            Też tak uważam. Konflikt z mężem, i to poważny oraz dość świeży.

Inna sprawa, że telewizja ją przeżuje i wypluje, obojętnie od jej intencji. Niby nikt jej nie zmuszał, dorosła i w pełni praw itd, ale sobie nabruździ. Jakoś mi jej żal.
            • gama2003 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:35
              Byłby mi jej żal, gdyby nie wyganiała won ze swojego miasta nastolatki z tęczową torbą.

Nie jest mi żal ani trochę. Wręcz cieszy, że ktoś na własnej skórze odczuje konsekwencje swoich słów i pogladów.
            • pani_libusza Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:36
              Myśli ze jest cwana i chce wykorzystać TVN do swoich celów, bardziej prawdopodobne ze to TVN ją przeżuje i wypluje. Chcącemu nie dzieje się krzywda.
          • magda.z.bagien Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:30
            Haha. Chciałabym widzeć minę pana ministra oglądającego ten program.
        • jowita771 Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 08:25
          Taa, bo do Top model to z łapanki biorą. Chyba zacznę po zmroku wychodzić z domu, bo jeszcze się gdzieś Krupa zaczai albo Piróg, a bardzo bym nie chciała zostać gwiazdą modelingu.
      • nuclearwinter Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:28
        Ja wcale. Chcącemu nie dzieje się krzywda, nikt jej na siłę tam nie zaciągnął, pewnie sama ma jakieś swoje rozgrywki.
      • angazetka Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:36
        Ojej, nie wiedziała, co robi i gdzie idzie big_grin
        • daniela34 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:37
          Przypadkowo przechodziła...z tragarzami i w bikinii😝
      • ela.dzi Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:44
        Jak to leciało z ofiarami i ochotnikami ?
      • mae224 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:45
        Jeszcze bardziej jej współczuję, po tych komentarzach już widać, co ja czeka, a ona może jest po prostu naiwna (chyba jest, bo myśli, że może być modelką). 6
        • daniela34 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:51
          Ale jak naiwna? Nie wie na czym polega ten program? Nie oglądała wcześniejszych edycji? Tak sobie przypadkiem trafiła na castingu?
        • gama2003 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:56
          Ona dobrze wie co czeka - męża nieszanownego. Zrobiła partii śmierdzący orzeszek. Zamiatanie tego pod dywan może być bardzo interesujące.

Jakie pani żal ? Ktoś jej kazał ? Myślała, że to kółko różańcowe a tvtrwam robi casting ?
        • alicia033 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 10:17
          Naiwna to ty jesteś.
        • borsuczyca.klusek Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 10:57
          Modelka to szerokie pojęcie. Tam idą ludzie po zasięgi, by móc reklamować kosmetyki i suple na insta, a nie po pracę na wybiegu.
          • daniela34 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:01
            Pani doskonale wie, że nie zostanie modelką wybiegową- z racji samego wieku. Natomiast po kilku sezonach już wiadomo, że osoby, które zajdą w programie w miarę daleko, albo zapadną w pamięć widzów, zostają celebrytami, co przekłada się na rozmaite profity. Modelek wybiegowych po tym programie jest niewiele. Ale "gwiazdeczek" sporo
      • borsuczyca.klusek Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 10:54
        Raczej wszystko wskazuje, że pani jest ochotniczką i atencjuszką.
        Problemy małżeńskie się jednak w trochę inny sposób rozwiązuje.
      • ginger.ale Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 18:09
        mae224 napisała:

> Współczuję pani. Tvn ją wykorzysta do swoich politycznych rozgrywek.

A to jest łapanka do top model?
      • mia_mia Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 06:53
        Współczujesz? A to ona jest niepełnosprytna (chociaż sądząc po tym co wypisywała w internecie jest zwyczajnie głupia albo po pijaku pisuje), niepełnoletnia, szantażuje ją ktoś?
      • jowita771 Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 08:20
        TVN ja wykorzysta i bardzo dobrze zrobi. Za to "won z mojego miasta" to mi jej nawet nie żal.
        • alicia033 Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 08:28
          TVN jej nie wykorzysta bo pani jest nikim, będzie jednosezonowa atrakcją na zasadzie baby z brodą,
    • wapaha Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:06
      Dyplomatyczna zagrywka
      Pani ani modelkowo ładna, ani ciała ładnego nie ma ( tyle, że szczupła ). W ogóle skojarzyła mi się z mężczyzną bardzo - rysy twarzy, sposób chodzenia. Bardzo mocno opalona co ja postarza ( nie wiem ile ma lat nie sprawdzałam ale zakładam że do 30 rż jest nabór-pani wyglada na mocne 38 )
      Przepuścili ją bo ich ujęła, bo realizuje marzenia, bo jest odważna
      Okkkkkk
      • gama2003 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:27
        Tu obie strony zyskują. Program ma gwózdek podnoszący oglądalność, pani załatwia prywatne porachunki.
        A widz ma zabawę. Bo przecież sytuacja jest dla nas śmieszna. Niech się rozwija, chętnie poobserwuję.
        • wapaha Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:29
          no dokładnie
          dyplomacja

obastawiam jednak że poleci w trzecim -czwartym odcinku
      • nuta15 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:34
        Modelki z niej nie będzie, na chwilę zaistnieje na plotkarskich portalach i szybko zakończy karierę w show biznesie. Niby dojrzała kobieta, a mentalność jak u nastolatki.
        • hanusinamama Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:35
          Oj pewnie zostanie na tych plotkarkich portalach na dłużej...jak Justyna Żyła.
        • wapaha Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:54
          nuta15 napisała:

> Modelki z niej nie będzie, na chwilę zaistnieje na plotkarskich portalach i s
          > zybko zakończy karierę w show biznesie. Niby dojrzała kobieta, a mentalność ja
          > k u nastolatki.

co do mentalności- mam mieszane uczucia
          Ona mi wygląda na ofiarę, która podniosła głowe i chce coś zrobić, przeciwstawić się. Mówiła w sposób, który ja odczytałam jako.....strach , zacinanała się ale parła do przodu. I nie miała głupiej infantylnej gadki
          • gama2003 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 10:02
            Tak. Desperacja pod uśmiechem i ten tekścik o rozwodzie. Wcale by mnie nie zdziwiło, gdyby historia miała kilka den a pod najgłębszym syf i przemoc.

Ok. Fantazjuję. Ale pani dotychczas grzecznie i po linii partii nienawidziła choćby tęczy. A w topmodel temat orientacji jest traktowany z własciwym ciężarem gatunkowym. Jesteś to jesteś i super. I ona to wie przecież.

Kobieta chce dymu i to dużego. Tyle.
            • wapaha Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 10:05
              gama2003 napisała:

> Tak. Desperacja pod uśmiechem i ten tekścik o rozwodzie. Wcale by mnie nie zdzi
              > wiło, gdyby historia miała kilka den a pod najgłębszym syf i przemoc.

to samo pomyślałam
              >
              > Ok. Fantazjuję. Ale pani dotychczas grzecznie i po linii partii nienawidziła ch
              > oćby tęczy. A w topmodel temat orientacji jest traktowany z własciwym ciężarem
              > gatunkowym. Jesteś to jesteś i super. I ona to wie przecież.

tez mi to nie pasowało ale jeśli była/jest ofiarą to tańczyła tak jak jej oprawca grał....Obserwowałam z bliska podobny przypadek- zakochanej kobiety- która głosowała i popierała tę opcję polityczną, za jaką optował aktualny partner. I to od sasa do lasa- czyli od lewicy, przez chrześcijańską prawicę po pis u szczytu władzy
              >
              > Kobieta chce dymu i to dużego. Tyle.

Chyba tak i oby wyszedł
            • katecat1 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:42
              gama2003 napisała:

> Tak. Desperacja pod uśmiechem i ten tekścik o rozwodzie. Wcale by mnie nie zdzi
              > wiło, gdyby historia miała kilka den a pod najgłębszym syf i przemoc.

Biorąc pod uwagę zapał z jakim broniła swojego czasu Rafała P., wielkiego przyjaciela męża (od którego ten w panice próbował się wówczas odciąć) oraz opluwała jego żonę, byłaby to conajmniej ironia losu, żeby nie powiedzieć sprawiedliwość dziejowa. Bo mimo wszystko nawet jej tego nie życzę.
              • gama2003 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:52
                O proszę ! Czyli to takie kółeczko znajomych !
          • nuta15 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 10:04
            Oglądałam program i żadnej głębi w jej gadce nie znalazłam, raczej wypadło to jak bunt nastolatki w stylu "na złość mamie odmrożę sobie uszy".
            • wapaha Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 10:06
              nuta15 napisała:

> Oglądałam program i żadnej głębi w jej gadce nie znalazłam, raczej wypadło to
              > jak bunt nastolatki w stylu "na złość mamie odmrożę sobie uszy".

Nie chodzi o głębię i przeintelektualizowane frazesy
              I zdecydowanie to nie ten typ nastolatki
              Na mnie wywarła wrażenie tragicznej postaci
              • nuta15 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 10:12
                Na mnie żenującej w swojej desperacji i głupocie.
              • hanusinamama Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:00
                Ja miałam wrażenie, ze on mówić juz myśli jaki "wpierdol" dostanie w domu.
      • aqua48 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:55
        wapaha napisała:

> Przepuścili ją bo ich ujęła, bo realizuje marzenia, bo jest odważna

Eee tam, przepuścili bo teraz kto żyw rzuci się oglądać dalsze odcinki..
        • wapaha Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 10:02
          a to wiem
          ja podaję ich uzasadnienie- to było żenujące biorąc pod uwagę jak jechali po niektórych młodych w innych edycjach

przechodzi pan dalej do top model- bo ma pan ciało inne niż wszyscy
          przechodzi pani dalej do top model-bo jest pani zjawiskowa i ujęła nas pani delikatnością
          przechodzi pani dalej do top model bo jest pani odważna i realizuje pani marzenia. eeeee ?
          • hanusinamama Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:01
            Żenujący to był cyrk pod tytułem "nic a nic nie wiedzieliśmy kim jest ta pani i kim jest je mąż"...
      • brak_pomyslu17 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:53
        Gdzies mi mignęło że ma 28 lat...
        • ginger.ale Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 08:32
          brak_pomyslu17 napisał(a):

> Gdzies mi mignęło że ma 28 lat...

Nie wierzę, mignęła mi na TVN24 (!) i raczej 38.
          • ginger.ale Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 08:33
            Mam na myśli twarz - okolice oczu.
          • alicia033 Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 08:51
            ginger.ale napisała:

> Nie wierzę, mignęła mi na TVN24 (!) i raczej 38.

jej mąż ma 34 lata, bardziej prawdopodobne jest, że wziął ślub z kobietą jednak młodszą od siebie, nie 4 lata starszą.
    • alpepe Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:33
      Piękna Marianna, toś dowaliła.
    • hanusinamama Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:35
      Ile ta Pani ma lat? Tam nie ma górnej granicy wieku?
      • alpepe Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:48
        Nie wiem, ale wygląda, jakby była po 40.
        • alpepe Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:49
          ponoć 28, nie do wiary, że można tak staro wyglądać w tym wieku.
          • wapaha Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 10:10
            alpepe napisała:

> ponoć 28, nie do wiary, że można tak staro wyglądać w tym wieku.
            >

chuda solara twarz naznaczona cierpieniem
          • mae224 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:00
            Te brwi 😱
          • hanusinamama Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:02
            Nie no bardziej 38...
            • brak_pomyslu17 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:53
              Pisali ze 28. Wygląda na mocne 40
    • kanna Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:43
      Na serio to przyjmują trzy osoby na finał, reszta ma robić za charakterystyczne tło. Tło nie musi mieć walorów specjalnych, ale ma być charakterystyczne:, łatwe do zapamiętania i rozpoznania gej, murzyn, osoba bez nóg, żona posła (typ: seksowna mamuśka) itp.

(Bp, jestem na wakacjach, nie ma tu zbyt dużego wyboru programów wink A na wakacjach lubię sobie pooglądać telewizję z łóżka)
      • hanusinamama Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:02
        Ty sie nie tłumacz...jak tego nie oglądam, to do nastpenego odcinka zasiąde z popcornem
        • magda.z.bagien Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:39
          Miejmy nadzieję, że zdążą w wszystkimi odcinkami, zanim PiS im odbierze koncesję za karę
    • spanish_fly Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 09:44
      Mam mieszane uczucia. Wyobrażam sobie, że się po prostu nudzi w domu i przy takim mężu. Myślę, że Schreiber może być kryptogejem. Z jej wypowiedzi odnoszę wrażenie, że to prosta dziewuszyna z biednej rodziny, która chce dla siebie coś od życia wyszarpać, i ciężko mi temu nie kibicować.

Z drugiej strony wyszła za niego za mąż, za pieniądze jakie zrobił w polityce zrobiła sobie licówki, korektę nosa i pewnie jeszcze parę innych rzeczy, a teraz jak już się nieco odstawiła to wypuszcza się w świat szukać kogoś lepszego, ośmieszając przy tym męża.
      • alpepe Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 10:01
        Jeśli ona go ośmiesza, to akurat dobrze, mizogin jeden.
        • spanish_fly Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 10:06
          Mnie też nie boli ośmieszenie Schreibera, ale jakby na to nie patrzeć z jej strony nielojalne. Ale może ma ku temu powody większe niż nuda.
          • alpepe Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 10:10
            Przeczytałam właśnie artykuł w Polityce o nim i jego ojcu. Wysnuwam tezę, że tak, jak jego ojciec chciał mieć lalkę, która miała nie mieć nic do powiedzenia, tak i on. W przypadku ojca lalka przyprawiła mu rogi, z tego, co doczytałam, czyli pokazała mu faka w najbardziej odrażający sposób, tu za to mamy Top Model.
            • spanish_fly Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 10:12
              A rogi przyjdą z czasem. Bo przecież ten Top Model to jest tylko środek do czegoś więcej.
            • gama2003 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 10:18
              Myślę, że pan nie chce pani ,, dać,, rozwodu.
              Albo chce, ale niszcząc ją. A tu pani łapie kilka asów do rękawa. Rozpoznawalna itd łatwiej dostanie i wsparcie, i pomoc.

Taki mamy klimat teraz, że jej zagrywka robi więcej niż prywatny dym.
              • spanish_fly Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 10:45
                Możliwe.
          • hanusinamama Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:04
            Jakie??
            • spanish_fly Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:16
              Nie wiem. Mąż może ją bić, gwałcić, mógł ją okłamać co do swojej orientacji seksualnej, może ją zdradzać, obrażać, unieszczęśliwiać na inne sposoby i przy tym zastraszać na okoliczność rozwodu.
      • hanusinamama Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:03
        Ona sobie zrobiła te licówki i nos nie za darmo...musiała zapewne odpracować.
        • spanish_fly Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:11
          Możliwe. Nie mieszkam z nimi.
          • hanusinamama Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:14
            Takie układy nigy nie są jednostronne.
            • spanish_fly Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:19
              Ale myślę, że Schreiber ma nad nią wielką przewagę.
        • kryzys_wieku_sredniego Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 19:26
          Za nasze podatki!
          🤔
      • zuleyka.z.talgaru Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 17:44
        Wyszla za niego bo pewnie wpadke zaliczyli i nie miala wiekszego wyboru w tym srodowisku. Urodzila jak miala 22 lata
        • alpepe Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 18:10
          Na bank zaliczyli wpadkę.
          • jowita771 Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 08:40
            Wątpię, przecież to katolicy, nie uprawiają seksu przed ślubem.
            wink
    • fornita111 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:03
      Dla mnie to rownie niesmaczne, co promowanie streczycielek (Blania i ten jakis potwor z "Krolowych zycia"), albo format typu "20 kontra 40". Czyli szuranie po dnie, byle sie kasa zgadzala. Ta durna pinda powinna uslyszec soczyste "wypierdalaj" z uzasadnieniem, ze w normalnym swiecie nie ma miejsca dla homofobow.
      • danka88 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:07
        A dlaczego ona ma odpowiadać za słowa przypadkowych polityków PiS , myślisz że tam sami gorliwi katole siedzą ? A co ma wspólnego z PiS Marta Kaczyńska oprócz tego że jarek to jej wujek
        • spanish_fly Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:13
          Ona sama osobiście szczuła na jakąś biedną dziewczynkę, która jechała autobusem z tęczową flagą. Zrobiła jej fotkę i puściła do internetu z komentarzem "Won z mojego miasta".
        • angazetka Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:13
          A Lech to jej ojciec. I wspierała go w kampanii wyborczej. I dzięki nazwisku poucza innych w felietonach.
        • alpepe Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:13
          Ależ ona sama się popisała, nie wiesz, o co chodzi, to sprawdź.
        • iwles Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:34
          danka88 napisał(a):

> A dlaczego ona ma odpowiadać za słowa przypadkowych polityków PiS ,

jakie słowa? których przypadkowych polityków ?
          to są JEJ słowa.
        • brak_pomyslu17 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:54
          Ona sama szczuła na jakies dziecko z tęczowa torbą.
        • ginger.ale Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 18:07
          danka88 napisał(a):

> A dlaczego ona ma odpowiadać za słowa przypadkowych polityków PiS , myślisz że
          > tam sami gorliwi katole siedzą ?

Nie ma odpowiadać za cudze słowa, tylko za swoje. Nawet jej mąż z pisu za nią przepraszał, jak się "popisała" w social mediach.
      • jowita771 Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 08:46
        fornita111 napisała:

> Ta durna pinda powinna uslyszec soczyste "wypier
        > dalaj" z uzasadnieniem, ze w normalnym swiecie nie ma miejsca dla homofobow.

Gdyby od razu powiedzieli jej soczyste "wypierdalaj", to by mieli chwilę satysfakcji, a homofobce by zaszkodzili odrobinę. Bardziej mogą jej dokuczyć przyjmując ja do programu, a jeszcze bardziej dopieką jej mężowi.
    • thea19 Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 11:59
      celowe zagranie zwiększające oglądalność i mające wkurzyć pis, to taka baba z broda bo modelką to ona nie zostanie. Pani strasznie staro wygląda, homofobka bazarowa.
    • gaskama Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 12:01
      Taka Justyna Żyła nr.2?
      • bene_gesserit Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 12:04
        To by było lepsze niż Karolina Piasecka nr 2.
        • livia.kalina Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 23:39
          Ale ona o Piaseckim pisała tak:
          • bene_gesserit Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 01:42
            Nie wiem, nie znam kobiety i nie bardzo mnie ona obchodzi.
            Zauważ jednak, że pisała to wtedy, kiedy napisała 'won z mojego miasta', czyli pewnie miała taką samą ideową linię, co mąż.
            Ja generalnie, jeśli chodzi o ludzi jestem naiwną optymistką i uważam, że mogą się zmienić. Może wraz z kryzysem w małżeństwie pani zaczęła widzieć to, czego do tej pory nie widziała i poprzestawiała sobie w głowie? Staram się unikać osądzania ludzi, a tym bardziej tych, o których mam szczątkowe i być może nieaktualne informacje. Bo to nie ma sensu i jest zwyczajnie głupie.
            • livia.kalina Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 14:05
              Acha:, czyli broniła kata i oprawcy innej kobiety, tylko dlatego, że był po właściwej linii partyjnej ale teraz BYĆ MOŻE zmieniła zdanie bo zapragnęła polansować się w bikini w TVN więc nie można jej oceniać bo „to zwyczajnie głupie”. To chyba mamy inną definicję głupoty.
              • bene_gesserit Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 14:21
                No właśnie o tym pisałam: o tym, że obrabianie d... obcej osobie, o której ma się pojęcie raczej żadne, jest głupie.

Oczywiście, że jej wypowiedź o Piaseckim i 'won z mojego miasta' były obrzydliwe. Ale to wypowiedzi sprzed kilku lat. Czy w tym czasie nie mogła zmądrzeć i uwrażliwić się? Teoretycznie mogła. To jest możliwe. Jak napisałam: mnie ani ona ziębi, ani grzeje, chociaż lekko jej współczuję, bo telewizja bez żalu ją przeżuje i wypluje. Ale nie czuję się kompetentna, żeby oceniać jej ruch, naśmiewać się z niej czy ją potępiać.
                • livia.kalina Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 14:37
                  Mogła zmądrzeć, mogła i zgłupieć. Prawdopodobieństwo raczej podobne. Oceniam to co wiem, czyli wypowiedzi, które,publicznie zamieszczała oraz aktualne kłamstwa, że nie miało to miejsca. Owszem miało, skoro jej mężuś nawet za nie publicznie przepraszał.
                  • bene_gesserit Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 14:46
                    Ale oceniaj sobie, oceniaj. Kto ci zabroni.
                    • livia.kalina Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 18:39
                      A ty jak oceniasz jej kłamanie na temat tamtych wpisów? Że sa nieprawdziwe, podrobione?
          • iwles Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 06:32

I nie boi się, że sprowokuje swojego męża?
            • bene_gesserit Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 14:22
              Nie mam pojęcia, należałoby się jej spytać.
              Ale może właśnie temu ma służyć jej upublicznienie. Jeśli coś się jej stanie, media będą tym żyły.
    • magdary Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 12:09
      następny etap Taniec z Gwiazdami?
    • ms.piggy Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 12:40
      poza rewelacyjną figurą, to nic wicej pozytywnego o tej kobiecie nie mogę napisac, juz samo życie z pisowcem ją dyskredytuje w moich oczach
      styl bardzo tandetny, dziwnie zrobione zęby, dziwny sposób mówienia (nie chodzi o dykcję)
      chamka, homofobka i pracuje z dziecmi sad
      • spanish_fly Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 12:58
        Ona pracuje? Co robi zawodowo?
        • kanna Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 15:54
          Podobno pracuje z dziećmi z ZA (tak twierdziła)
    • cosmetic.wipes Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 17:41
      Nienachalnie piękna ta Marianna.
      • magda.z.bagien Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 18:16
        Nie no, figurę ma niezłą, ale decydowanie nie jest to materiał na modelkę, chyba że taką do gazetek Lidla
    • livia.kalina Re: Marianna Schreiber 02.09.21, 23:38
      Koszmarne agresywne babsko z kosmicznym parciem na szkło.

twitter.com/i/status/1433162252371304452

Ten drugi wpis, to pisowkim radnym, Piaseckim, który tłukł latami swoja żonę.
    • kryzys_wieku_sredniego Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 19:20
      Ustawka.
    • ga-ti Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 19:40
      Oglądałam, bo poprzednie edycje mnie wciągnęły wink i powiem tak, chyba przestanę, wkurzają mnie te tkliwe historyjki uczestników. To już nie wystarczy ładna buzia, dobra figura, fotogeniczność, jako takie ogarnięcie, nie, nie, trzeba mieć tkliwą historię w tle. Wrrr
      A, oglądam sobie jakiś program ślubny, już nie wiem jaki, i tam też jakieś tkliwe historie, choroba, śmierć w rodzinie, rozwód rodziców, no żesz.

A pani żona polityka, no cóż, kolejna historyjka.
    • nigdynigdynigdy84 Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 19:47
      28 lat. Szok
    • solejrolia Re: Marianna Schreiber 03.09.21, 22:30
      Żona pisowca i synowa pisowca. uncertain Patrząc na tych dwóch panów...uważam, że ona ma tam w domu /w rodzinie/ przej.ebane, może nie dosłownie jak Piasecka (tym bardziej, że broniła Piaseckiego)
      chociaż a kto to wie? Może chce rozwodu, a pan mąż rozwodu dać jej nie chce?
      w każdym razie właśnie postanowiła postawić się i ugrać dla siebie jak najwięcej.
      Natomiast zaskoczył mnie pani wiek...ona nie wygląda na swój wiek , i moim zdaniem jest zniszczona stresem, chyba też ostatnio odchudzała się, bo widać to po twarzy, do tego opalenizna...
      Jeśli chce sie wziąć udział w takim programie, to może mogła się jakoś przygotować? nie wiem, ale tak na logikę....

No nic, poobserwuję . Z tego wyjdzie większa afera, to na pewno.
    • 18lipcowa3 Re: Marianna Schreiber 04.09.21, 09:26
      28 lat ????. No bez jaj...
    • januszekxxl Re: Marianna Schreiber 06.09.21, 09:18
      Marianna Schreiber w mediach społecznościowych opublikowała bowiem zdjęcie, które rozpalić może w panu Łukaszu ogień... pożądania albo wściekłości. Kobieta pręży się jak ją Pan Bóg stworzył, nagutka i wyzwolona na kanapie.
      www.msn.com/pl-pl/rozrywka/news/%C5%BCona-pos%C5%82a-pis-ca%C5%82a-go%C5%82a-pr%C4%99%C5%BCy-cnoty-niewie%C5%9Bcie-na-kanapie/ar-AAO8BQp?ocid=msedgdhp&pc=U531
      • yenna_m Re: Marianna Schreiber 06.09.21, 21:30
        A twitter aż huczy big_grin
      • woman_in_love Re: Marianna Schreiber 06.09.21, 21:32
        otagowała się jako #bodypositive więc już mam bekę i jej kibicuję
      • agaagaaga123 Re: Marianna Schreiber 06.09.21, 21:33
        warto zauważyć, że ogłosiła, że kiedyś była z kobietą
        • bene_gesserit Re: Marianna Schreiber 06.09.21, 21:40
          Warto zauważyć, że ten ciąg prowokacji musi mieć swój cel. I że to raczej na pewno jest jej maż.
          Ciekawe, czy jej się uda i o co chodzi. Jak mnie życie obcych ludzi nie interesuje, tak jakoś mnie ta historia zaczyna wciągać.
    • livia.kalina Re: Marianna Schreiber 06.09.21, 22:30
      A Pani Paczuska (członek zarządu TVP S.A. w latach 2019–2020) o Mariannie tak:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka