swinka-morska 09.09.21, 09:55 No to zrobiłam sobie i ja. Na lwią zmarchę, którą mam od niepamiętnych czasów (bo robię za często marsową minę). Jestem 9 dni po zabiegu i efektów prawie nie ma... jest jeszcze szansa, że coś będzie widać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mayaalex Re: botoks po raz n-ty 09.09.21, 10:11 u mnie dziala dosc szybko ale chyba ostateczny efekt pojawia sie po okolo dwoch tygodniach? Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: botoks po raz n-ty 09.09.21, 10:13 aha, i jeszcze jak zmarcha byla naprawde gleboka to moze trzeba ja troche czyms wypelnic? Lekko ale jednak troche ostrzyknac? Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: botoks po raz n-ty 09.09.21, 10:19 Jezeli byla gleboka, to sama nie zniknie. Musisz ja wypelnic kwasem hialuronowym. Botoks chwyta do dwoch tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
swinka-morska Re: botoks po raz n-ty 09.09.21, 12:50 Oby tylko w końcu coś chwyciło - jeśli nie będzie efektu będę rozczarowana Odpowiedz Link Zgłoś
swinka-morska Re: botoks po raz n-ty 09.09.21, 12:50 Jakoś tak się złożyło, że ostatnio ciągle wchodzą mi w rękę teksty o powikłaniach po wypełniaczach na czole i trochę się boję martwicy skóry centralnie na czole. Stąd tylko botoks. Przynajmniej na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: botoks po raz n-ty 09.09.21, 13:14 Ale u lekarza? Widziałaś, co Ci podawał? Otwierał nowe opakowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
swinka-morska Re: botoks po raz n-ty 09.09.21, 13:48 Tak, lekarz dermatolog w przychodni wyspecjalizowanej w medycynie estetycznej. Lekarz powiedział mi nazwę preparatu (niestety nie pamiętam), mówił ile jednostek (50), samego otwierania/przygotowywania nie widziałam (tzn. odbywało się w tym samym gabinecie, ale ja leżałam w stresie z zamkniętymi oczami). Odpowiedz Link Zgłoś
nikita1908 Re: botoks po raz n-ty 09.09.21, 15:08 50 jednostek to standard na lwią. Mnie lekko łapie juz na drugi dzień a po 10 dniach jest juz efekt wow Odpowiedz Link Zgłoś
nikita1908 Re: botoks po raz n-ty 09.09.21, 15:14 50 jednostek to standard na lwią. Mnie lekko łapie juz na drugi dzień a po 10 dniach jest efekt wow Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: botoks po raz n-ty 09.09.21, 13:01 @thank_you Skoro Cię widzę to chciałam Ci podziękować za polecenie dr Radziejewskiej i Smorąg. Przy ostatnim pobycie w Polsce byłam i naprawdę jestem zadowolona (ale mezo z kolagenem było hardcorowe). Wybieram się ponownie w przyszłym tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: botoks po raz n-ty 09.09.21, 13:18 Bardzo proszę. To świetne lekarki. Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: botoks po raz n-ty 09.09.21, 13:52 Nigdy nie pozwalaj sobie wstrzykiwać kolagenu. Cyklicznie co kilka lat są afery, wycofywane preparaty i powrót tego samego powodującego niepożądane reakcje po latach guana jako nowego, doskonałego, oczyszczonego preparatu. Odpowiedz Link Zgłoś