Dodaj do ulubionych

botoks po raz n-ty

09.09.21, 09:55
No to zrobiłam sobie i ja.
Na lwią zmarchę, którą mam od niepamiętnych czasów (bo robię za często marsową minę).
Jestem 9 dni po zabiegu i efektów prawie nie ma... jest jeszcze szansa, że coś będzie widać?
Obserwuj wątek
    • mayaalex Re: botoks po raz n-ty 09.09.21, 10:11
      u mnie dziala dosc szybko ale chyba ostateczny efekt pojawia sie po okolo dwoch tygodniach?
    • mayaalex Re: botoks po raz n-ty 09.09.21, 10:13
      aha, i jeszcze jak zmarcha byla naprawde gleboka to moze trzeba ja troche czyms wypelnic? Lekko ale jednak troche ostrzyknac?
      • aniani7 Re: botoks po raz n-ty 09.09.21, 10:19
        Jezeli byla gleboka, to sama nie zniknie. Musisz ja wypelnic kwasem hialuronowym. Botoks chwyta do dwoch tygodni.
        • aniani7 Re: botoks po raz n-ty 09.09.21, 10:21
          To do autorki, oczywiscie smile
        • swinka-morska Re: botoks po raz n-ty 09.09.21, 12:50
          Oby tylko w końcu coś chwyciło - jeśli nie będzie efektu będę rozczarowana sad
      • swinka-morska Re: botoks po raz n-ty 09.09.21, 12:50
        Jakoś tak się złożyło, że ostatnio ciągle wchodzą mi w rękę teksty o powikłaniach po wypełniaczach na czole i trochę się boję martwicy skóry centralnie na czole. Stąd tylko botoks. Przynajmniej na razie.
        • thank_you Re: botoks po raz n-ty 09.09.21, 12:51
          A gdzie robiłaś?
          • swinka-morska Re: botoks po raz n-ty 09.09.21, 12:55
            Projekt Skóra
            • thank_you Re: botoks po raz n-ty 09.09.21, 13:14
              Ale u lekarza? Widziałaś, co Ci podawał? Otwierał nowe opakowanie?
              • swinka-morska Re: botoks po raz n-ty 09.09.21, 13:48
                Tak, lekarz dermatolog w przychodni wyspecjalizowanej w medycynie estetycznej.
                Lekarz powiedział mi nazwę preparatu (niestety nie pamiętam), mówił ile jednostek (50), samego otwierania/przygotowywania nie widziałam (tzn. odbywało się w tym samym gabinecie, ale ja leżałam w stresie z zamkniętymi oczami).
                • nikita1908 Re: botoks po raz n-ty 09.09.21, 15:08
                  50 jednostek to standard na lwią. Mnie lekko łapie juz na drugi dzień a po 10 dniach jest juz efekt wow
                • nikita1908 Re: botoks po raz n-ty 09.09.21, 15:14
                  50 jednostek to standard na lwią. Mnie lekko łapie juz na drugi dzień a po 10 dniach jest efekt wow
                  • swinka-morska Re: botoks po raz n-ty 09.09.21, 16:26
                    Zazdraszczam, ja też chcę!
          • taje Re: botoks po raz n-ty 09.09.21, 13:01
            @thank_you Skoro Cię widzę to chciałam Ci podziękować za polecenie dr Radziejewskiej i Smorąg. Przy ostatnim pobycie w Polsce byłam i naprawdę jestem zadowolona (ale mezo z kolagenem było hardcorowe). Wybieram się ponownie w przyszłym tygodniu smile
            • thank_you Re: botoks po raz n-ty 09.09.21, 13:18
              Bardzo proszę. smile To świetne lekarki. smile
            • geez_louise Re: botoks po raz n-ty 09.09.21, 13:52
              Nigdy nie pozwalaj sobie wstrzykiwać kolagenu. Cyklicznie co kilka lat są afery, wycofywane preparaty i powrót tego samego powodującego niepożądane reakcje po latach guana jako nowego, doskonałego, oczyszczonego preparatu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka